Sista sommardagen. :(

Hejhej, skrev ett inlägg förut men internet stängdes ner typ och inlägget finns inte ens med i arkivet! :O Orkar inte skriva om det jag skrev (vilket för övrigt inte ens var intressant, haha) så jag skriver bara att jag har haft en bra skoldag och att det har varit kul, var även hos syo med mamma och pratade lite och så.
Åt vid halv 5 och snart ska jag hoppa in i duschen.

Vågar inte skriva ett långt inlägg ifall det skulle försvinna, hehe.
Skriver mer sen såklart. :)

Du är så söt<3

Rubrik :)

Hejhej, har suttit och kämpat i ungefär 40 minuter för att komma till sidan där man skriver inläggen. Suck.
Aja, planerna blev tyvärr ändrade så jag har inte gjort något speciellt, bara myst, gått på prommis och spöat skiten ur brorsan och mamma på kort. ;D Haha.

Vet ni vad jag blev sugen på förut? Chaaiiilatteee! Hihi.
Just det, en video-update kommer. Kanske spelar in en imorgon.. ;) Men jag har försökt, försökt OCH försökt att spela in en video-update men det blir så dåligt! Haha, kanske för att jag tycker det är pinsamt ifall någon i familjen skulle höra? Haha.


<3

 


30/8-2009

Godmorgon, vaknade runt halv, 20 i nio och har precis ätit frukost.
Visste ni att man kunde ringa till något nummer och önska Bill & Tom "Grattis på födelsedagen"? Ska göra det, hihi men jag vet inte vad jag ska säga. Hehe.


 De här två sötnötarna fyller 20 den 1:a september. :) Grattiis i förskott <3


Skissade lite

Hejj, tack för vädret. Not.
Eftersom det regnade idag hade jag inte någon lust att göra något alls.. Men imorgon har jag planer i alla fall. :)
Satt och skissade för en stund sen, när mamma pratade i telefon.. Och resultatet blev:


Kanske inte är nya picasso precis. Haha, men jag tycker "de" blev gulliga. :)
Höst/vinter-tjejer. ;)


29/8-09

Godmorgon alla! Det verkar som om internet på min dator tog en paus från att vara "elak" (haha) för idag funkar det inte heller. :(
Aja, jag vaknade faktiskt runt halv 10 idag men låg i sängen till halv 11. Skönt att bara få ligga och ta det lugnt. :)
Har ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen, att jag inte har gjort det än kan man fråga sig... Mitt hår är attackerat av en massa hårspray... (Från lägret..) Så det blir skönt att få bort det. :P

Till något annat, vad lyssnar ni på just nu? Kanske till regn, musik eller som jag - SKRIKANDE BARN?! Hahaha, det är så störande att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Seriöst, 40 minuter! Hur orkar de?! :P
Men... Tittade ni också på Kristallen-galan igår? Kanske inte de bästa som vann... Förutom när Carina Berg vann förstås! Hon och Carolina Gynning är ju grymma! :D


Lägerskolan

Hejhej, äntligen funkar internet & msn på datorn. :)
Haha, har inte bloggat för jag åkte på läger i onsdags. Hihi.
Det var på tjörn som sagt, det tog ungefär 40 minuter att åka dit och sen var det dags för ca en kvar av lidande! (Vägen dit alltså...)
Väl när vi var där väntade vi i typ 5 minuter tills vi fick gå till våra stugor, jag och några andra tjejer sov i "Klippan", hehe.
Vi, lärarna & högstadie eleverna 6-8 (de kom dit i tisdags och skulle åka hem på onsdagen) spelade brännboll. Det var tråkigt. Haha. Sedan hade vi typ bara "fritid", de flesta badade, satt och tjötade & hade skojj med ett gäng killar & tjejer :) , "lekte" uppe på loftet i storstugan haha, sanning eller konka (dansade tango med en madrass... BERT! Hahahaha), hade disco på kvällen då vi dansade och hade sjukt kul (i alla fall jag). Sen vid 10 på kvällen åt vi korv med bröd. Hihi.
Igår hade vi tipspromenad, jag och Frida var färdiga först (vi sprang.. haha), fritid, en tävling om vilken grupp som kunde bygga det högsta tornet gjort på sugrör, städning, fritid igen. Ja, jag hade jättekul och jag har säkert glömt en massa. Haha.
Lägger upp bilder sen, säger så hela tiden, haha. Men ni vet ju att min dator krånglar!

Just det, jag & Hajan bor ju i Tynnered som en annan lärare på skolan och då hade en av våra lärare frågot om hon kunde köra oss då, det kunde hon. :) (Så vi slapp ju gå hela biten och åka buss, men det var ju inte vårat förslag!) Ja, och så gick en annan lärare förbi bilen innan vi åkte och så blev den läraren SKITSUR och arg på oss (mig och Hajan, wtf?!!) men vi hade ju inte gjort något fel, vi blev tillfrågade och inte tvärtom! Ja, hela vägen hem satt jag och Hajan med skuldkänslor, ni kan inte tänka er hur hemskt det var när vi körde förbi alla andra som gick! Vad arg jag blev då! (på läraren)
Aja, vi blev avsläppta på frölunda torg där vi tog bussen hem. Lyllo dig Hajan som bara behövde åka två hållplatser! Jag fick åka runt HELA näset. Haha, det var skönt att komma hem sen i alla fall. :)
Idag har det regnat i princip HELA dagen, och inte lite heller!

Nu sitter jag här i mitt rum, chattar, bloggar och lyssnar på Tokio Hotel (just nu är det "Reden")
Puss på er<3

25/8-09

Hejj, hade ont i halsen idag med. Suck. Hoppas att jag kan följa med imorgon! Ska packa och så ifall.
Har under dagen inte gjort något speciellt, fixat med blogg-designen som btw är helt klar nu! Är jättenöjd och kommer ha det så länge. :D
Vet ni vad jag drömde om för några dagar sen? Haha, om Tokio Hotel... Att jag träffade de på MTV Music awards utanför stället där de hålls och så rörde jag Bill och skrek av lycka. Haha, om det vore verkligenheten... ^^
Nu ska jag visa mamma bloggen, vi ses.

BTW: Tokio Hotel skivorna jag beställde igår kom idag! Efter en dag, way to go CDON! :D


Såhär ser "kommenterar-rutan" ut. :)

PUSS

Bulle ist GUT! :)

Hejj, under typ hela eftermiddagen har jag pysslat med en ny header (en hel ny design kommer snart) men den blev okej. Vill ha lite mer go och "liv" i. Tycker inte om "platta" headers, det ska vara skuggor och lite genomskinligt men ändå helt klart, haha. Ni får se resultatet snart. ;)
Olivia & Frida kom även förbi med en liten bulle och lite papper från skolan. Gulligt. Hoppas jag kan komma imorgon så att jag kan komma på lägret, lägerskolan.

Varje år på höstterminen i aug/september har högstadie-eleverna en lägerskola. Oftast brukar de mindre ha för sig och de "större" för sig. Då åker vi iväg någonstans och har det riktigt kul! Detta året blir det samma ställe som förra året. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, förra året var ju inte precis jättekul om man säger så... Med tanke på att vi inte kunde komma in i huset på typ 2 timmar eller något. Hoppas det blir bättre denna gången, om jag nu kan följa med.

Orkar inte sitta här mer, haha. Puss<3


Halsbränna :(

Hejhej, är hemma från skolan idag. Vaknade upp med en för j*vlig halsbränna och var kokhet. :( Hoppas det blir bättre snart!
Aja, i fredags efter skolan (vi gjorde faktiskt typ ingenting, haha) så följde Frida med hem och så vid 6-tiden typ åkte vi till Liseberg för att gå på NRJ in the park. Skitkul var det! Vi träffade Mia som hängde kvar med oss. :)
Arash & Swingfly var grymmast! :D Dead by april var faktiskt också bra, på Losing you. Darin var helt okej men de två tjejerna, Sherie (?) och Janet var inte alls bra! :/
Men det var en kul kväll i alla fall!
Haha, jag och Mia dansade loss till Arash, när jag gick i den förra klassen (vilket är min nuvarande klass... hahaha) i 6:an så var hela klassen (liten klass) liksom ett "gäng" typ och vi lyssnade på Arash jättemycket så det var kul. :)
I lördags gjorde jag och Frida inget särskilt, vi tog lite kort och så. Träffade Hajan. :)
Senare på kvällen när Frida hade åkt, hade vi en liten kräftskiva. Bara familjen. Det var mysigt.
Fast jag hade väl en "räkskiva" haha, gillar inte kräftor...

Igår hände inget speciellt, duschade, la på en ansiktsmask på kvällen (choklad, muuums!) och målade naglarna.
Rosa med en halv vit blomma på ena tumm-nageln. Finfint blev det! Målade även mammas naglar likadant, hon blev jättenöjd. :D Förut beställde jag lite Tokio Hotel saker. Kommer förhoppningsvis imorgon eller i övermorgon. :)

Nu ska jag fixa lite saker, återkommer. <3

Niondekluddare? :)

Hejhej, idag gick jag upp runt kvart i 7 efter en kvart av snoozing. ;) Hehe. Det kändes lite ovant men ändå bra. Var faktiskt nervös.. Haha, förstår inte varför? Det är ju inte så att jag har hamnat i en klass med helt nya människor! De flesta har jag ju kännt sen lågstadiet, då vi gick i SAMMA klass! Haha. Men det brukar väl vara så, jaa. Nu är jag en nionde-kluddare som mamma sa förut.. Haha? x)
Vi gjorde inte särskilt idag, fick en massa papper och så lärde vi känna varandra. (Trots att jag redan känner de andra.. Men lärarna och Frida&Olivia känner ju inte de som jag gör, hehe). Efter lunch åkte vi till Sandarna och spelade minigolf (vid majorna), det var jobbigt för det var så vaaaarmt! :P
Efter skolan åkte jag hem och tittade på Tyra Show och the Simpsons.. Hihi. :)
Nu har jag ätit och så, har även röstat till musikgalan på mtv.
Såhär röstade jag:

Best female video: Taylor Swift- You belong with me (Jättebra låt och killen i videon är sjuuukt söt! haha)

Best hiphop video: Flo Rida - Right round (videon är inte så bra men låten är ju väldigt bra, hahaha)

Best male video: Ne-Yo - Miss independent (låten är riktigt bra och Ne-Yo är gullig. ^^ )

Best new artist: Lady Gaga - Pokerface

Best pop video: Britney Spears - Womanizer (ofc!)

Best rock video: Green Day - 21 guns (braa låt!)

Video of the year: Beyoncé - Single ladies (tycker att videon är härlig på något sätt. haha)

Breakthrough video: röstade faktiskt inte på någon där, fanns bara en massa konstiga artister.. Haha.

Nu drar jag härifrån, ha det gött! <3


Hoppas Hoppas Hoppas...

Hejhej, idag har jag inte gjort något annat än att njuta av det fina vädret. :)
Har gått på långpromenader med hundarna och så.
Nu har jag veetat benen, duschat och fixat mig & så.
Lyssnar på Tokio Hotel och sen blir det Bacholorette. Haha, det är ju kul. ;) Sen blir det sängen, suck! Kommer inte kunna sova... Haha, kommer va typ... nervös? Haha.

Har precis anmält mig till tävlingen där man kan vinna biljetter till Tokio Hotels konsert i Tyskland. Kanske lite sent men äsch. Hoppas att vi vinner nu, Jasmine! Det skulle vara GRYMT! :D
Är för nervös för att skriva, haha. Det börjar ändå på tvn nu. Så puuuss på er! <3


Kärlek<3

Automatisch

Godmorgon! Vaknade ungefär kvart i 11. Sköönt. :)
Busade lite med Zion och gosade med Lotta innan jag satte mig här för att lyssna på den tyska versionen av Automatic, Automatisch. Lika bra den! :D
Igår visade jag mamma de där skivorna & Tokio Hotel TV för mamma, hon sa att hon skulle kika på det imorgon (alltså idag) wiiiee. Hoppas det blir något nu, för det är ju rea nu! ;)
Är ganska hungrig nu så jag ska ta mig något att äta och så hörs vi sen. :)<3

Automatic

Hejhej, har precis lyssnat på den där biten på Automatic. Den låter riktigt bra! Inte Tokio Hotels vanliga sound, det måste vara en av de mer "Sience fiction" - inspirerade låtarna, även om det handlar om kärlek.. ;) Det lät i alla fall VÄLDIGT bra och jag längtar tills albumet kommer ut! Tills dess ska jag skaffa de andra skivorna (!).
Kan ju inte lyssna på youtube och på de få låtarna på mobilen hela tiden. Haha.

Idag kom jag hem med mina fina skor från H&M (de har faktiskt bra skor där), en tisha i en storlek för stor till gympan från Gina och en jättefin & mysig stickad "tunika" från Rut m.fl.
Efter vi åt följde jag med mamma till frölunda torg där hon skulle hämta sina nya glasögon och då kikade jag in i Kicks lite snabbt, kom hem med (haha) en ny mascara och en ögonskuggepalette & 4 hårinpackningar, betalade bara för mascaran då jag fick ögonskuggorna och hårinpackningarna av kassörskan för att jag var så söt! :D Haha, fick även komplimanger för håret. Haha. :)
Kommer visa bilderna på det jag köpt så fort det går att lägga upp bilder! (När jag bloggar och bilder finns med i inläggen sitter jag vid den andra datorn)

Puss<3


Dich und miiich...

Hejhej! Sov jättebra inatt. Skönt. Har fixat mig och väntar på mamma, sen drar vi till stan. :)
Lotta ligger och skäller, ska se vad hon vill....
30 sek senare: Haha, hon ville gosa. ;D Så hon ligger i mitt knä nu. Snuttegull. <3

Igår skrev jag ju att jag trodde att man skulle få höra själva Tokio Hotel spela men det fick man ju inte, men IDAG ska man få höra en bit av Automatic och Automatisch på mtv! Yeey! :D
Så när jag kommer hem blir det direkt att kika in på mtv!
Just nu sitter jag och sjunger typ kareoke på tokiohotel.com. Haha, finaste låten ju: Rette mich. :D

Dich und miiiiiich!
Haha.
Man ser ju videon samtidigt och jag tycker det borde vara olagligt att vara så söööt som Bill är! :O<3


Naajs :D<3

Tokio Hotel ♥

Hellooo :D
Har suttit och lyssnat på Tokio Hotel ett ganska bra tag nu. Alltid lika bra. :)
Trodde att man skulle få höra själva Tokio Hotel med deras nya låt men icke, istället var det två tyska VJ's som sjöng den. Haha, det lät inte så bra men det blir ju tusen gånger bättre med Bills röst. :D
BTW: Sitter och lyssnar på de två snuttarna av de nya låtarna som läckts ut. För det första: Jag tycker att det är riktigt dåligt av den som läckte låtarna sådär! Det är inte schysst mot killarna! Så som de har kämpat med skivan och så gör det så! :(
Men för det andra... Det som man har hört låter i alla fall riktigt bra, kunde ju inte låta bli när det står "new sångs of 2009" på youtube... Aja, tycker iaf inte att man gör så som den där människan har gjort!


Finaste Bill<3
Men det är tråkigt att de har retuscherat bort födelsemärket!


Nu ska jag pallra iväg till duschen och sedan blir det Lipstick Jungle.
Puss<3

Måndag

Hejhej, skrev ett inlägg igår kväll men det funkade inte att publicera det. Så jag klistrar in det här istället...

Tjena tjena. Försökte att sova förut, men jag kunde inte. Det var för ljust ute. :P
Så jag zappade mellan en konstig film på trean och room raiders maraton på mtv. Haha.
Åt middag för några timmar sen, ja. Jag har alltså inte gjort något speciellt idag.
Men jag lääängtar tills tisdag. :D Jag bara älskarälskarälskar och... ÄLSKAR att köpa kläder/skor/väskor/kosmetika ja - you name it! Haha. Är man en tjej så är man. :)
Fast så mycket ska jag ju inte köpa på tisdag... :( Haha.

Igårkväll kollade jag och mamma på filmen på trean, den var rolig den. ;)
Sen gick jag och la mig för att sova helt ostört... Zion fick sova i vardagsrummet, vi satte upp ett "staket" typ, ni vet som man har när man har småbarn. Så han stannade ju i vardagsrummet och jag fick min skönhetssömn. ;)
Jaaa, snart börjar skolan igen... Suck. Det hade varit skönt med mer sommarlov men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna igen. Förutom all SO, haha.
Har faktiskt inget mer att skriva, skriver så fort det kommer upp något. ;)
Puss<3

16/08-09

Hejhej, är riktigt trött idag..
Efter det sista inlägget igår satte jag mig på min lilla vita fotölj i mitt rum och läste i nya SOLO då pappa kom in och sa att det var en film på 6:an. Kollade på den då, White noise tror jag den hette? Den var i alla fall bra! Missa typ en halvtimma men det gjorde inte så mycket. Läskig var den också! Ibland, iaf. Haha, tvingade mamma att vara uppe lite till efter det (måste alltid kolla på något "roligt" efter jag sett något läskigt) så vi tittade på Kvarteret skatan till halv 12. Hahaha, svensk humor alltså... :D
Gick och la mig direkt efter det, var någorlunda trött men somnade inte förens vid 2-tiden. SUCK! Blev värsta paranoid och trodde att ett spöke skulle komma och ta på mig. Hahahah.
Men tillslut somnade jag som sagt och vaknade vid 6, då hade jag drömt om potatis. (?)
Efter det blev det somna, vakna, somna, vakna. osv. osv. tills jag inte orkade mer, runt 20 i 10.
Är fortfarande riktigt trött. Får se till att lägga mig i tid ikväll, även om jag inte vill det.. ;)

Zion kom för en stund sen, vi ska ju passa honom i en vecka nu när min moster drar till Barcelona! *avis!
Nu ligger han under min lilla fotölj, haha. Sötnöten!
Usch, mår illa och halsen gör ont. :( Ni skulle hört mig imorse!! (Eller kanske inte..) Lät som en kråka! Hehe..
Ska ta det lite lugnt ett tag och se om det går över, annars får jag väl försöka sova lite.

Men först ska jag se om det går att lägga upp bilderna.
Puss♥

ååååh!

Jag blir galen!!! Det funkar inte att lägga upp bilder! Och självklart kommer det upp "Fel vid sidhämtning" HELA TIDEN!!



Men puss på er, ifall det inte går att blogga sen.
<3


15/8-09

Hejhej, sitter här med myskläderna på och lyssnar på musik, har käkat lite glass och Super Sweet 16 är på tvn. Riktigt mysigt faktiskt. ^^
Idag har jag varit i stan som sagt, vaknade 11 och vi tog vagnen runt halv 1 och kikade runt på Bältesspännarparken  - men där fanns typ ingenting. Sen gick vi till Stora Torget vid Saluhallen men där var det riktigt tråkigt, haha.
Så vi gick till Gustav Adolfs torg där det var riktigt roligt. :) Där var det ju en massa stånd med saker från andra länder.
Det fanns mat, smycken, väskor, godis, marmelad, parfymer, blommor och mer. Jag kom hem med en finfin klocka och ett sött set med ett halsband och örhängen. Me like. :)
Det låter inte som om det var så länge, det här men det vi kom ju hem runt halv 4 och då blev det schnitzel till middag, gött. Sedan satte Danne på en riktigt knäpp film... Kommer inte ihåg vad den heter, något med "The gods are crazy 2" tyyyp.
Den var dålig MEN rolig, haha men slutet var fint i alla fall. :)

I'll be right back. ♥

:P

Skulle lägga ut bilder på skolsakerna men internet är elak som vanligt.. :( Försöker imorgon.

Kvällens/nattens



Kvällens/nattens outfit. Det var ju sålänge sen.. Hahaha.

♥ Hotpants - H&M
♥ sov-tisha (tillhör ett par pyamasbyxor.. :P) - KappAhl

14/8-2009

Hejhej, imorse gick jag upp halv åtta. Inte självmant kan jag säga. Haha, nej men mamma väckte mig för kvart över åtta skulle vi åka till djursjukhuset med Lotta. Skulle kolla upp henne, hon har varit dålig den sista tiden och igår var vi rädda för att det värsta skulle inträffa, men det är ingen fara med Lotta. Hon hade bara en infektion. :)
(Därför hade jag ingen lust att blogga igår, var ledsen så..)

Aja, imorgon drar hela familjen till stan- kulturkalaset. :) Mysigt mysigt.
Och på tisdag ska jag till stan igen, men bara med mami då. Ska kolla på ett par skor, en kjol och eventuellt den ena jackan jag skrev om den tionde augusti.

Pussar♥

torsdag

Hej, i förrgår åkte jag till Frölunda Torg med mami och skulle köpa en skolväska och skolsaker. Köpte dock bara en skolväska, en SUPERDUPERMEGAFIIN! :D Är jätteglad över den. :)
När jag kom hem hade jag ingen som helst lust att blogga.. Och igår åkte jag, brorsan och mami in till stan för att kolla på Akademibokhandeln (och Bokia, men akademibokhandeln finns ju inte på torget) men det enda jag köpte där var en kalender, på Bokia då. Så vi fick åka till torget där Bokia finns och köpa resten. Det gick smidigt. Tog kort på grejerna och så fort jag får över bilderna lägger jag ut de här.

Och jag lovar att de utlovade grejerna KOMMER.
Idag har jag inte gjort någonting.

Några favoriter från Gina Tricot

Det är så att Gina Tricots hemsida är jättekonstig på min dator, så jag ser inte alla fiiina grejer. :(


En supersöt kjol som är lik två andra jag har spanat in på H&M.. ;)


Assnyggt linne! :D



This is my l♥♥k :)


Mysig tröja nu till hösten.


Älskar såna här cardigans med något under (såklart) och tights. :)


Den var också fin. :)



Finfina jackor! :D

Nu funkar det typ inte att vara inne där längre.. :S Sidan typ låste sig. Wierd...
Aja, kommer med ett riktigt inlägg om en liten stund.
Pussar♥

Måndag

Hejhej, förlåt för kass updatering men det blir ju så. När det är sommar vill man inte sitta framför datorn hela tiden, men jag skriver allt som jag har gjort lite kortfattat.
I början av förra veckan när det var sol och varmt åkte jag, mami, brorsan och mormor in till slottskogen (kan tas som barnsligt men det var jättemysigt ju! :)), har varit med Olivia, slappat på balkongen i hotpants och linne :)
Igår åkte jag hem till Olivia, Frida kom också lite senare.
Då tog vi bussen till Älvstranden (vid Eriksberg) och gick runt på prommis och tjööötade som vanligt. <3

Idag gick jag upp typ halv 10 efter en halvbra natt, eftersom vi passar Zion igen och jag är den som är Zions favorit här (yeey) så låg han ju i mitt rum, först låg han på sin handduk&jacka men efter ett tag hoppade han upp i min säng där han lade sig på mina ben. Det var inte kul för jag låg på sidan med ena benet på det andra så benen somnade ju, haha. Fick ruska till med benen lite så att jag kunde flytta på benen. Ett ganska långt tag låg han med huvudet på foten, det var okej - hade ju ändå typ somnat då.
Men sen vaknade jag när pappa skulle till jobbet, och det är TIDIGT!- pga av en lite skällande hund, haha. Och sen vaknade jag och sov resten av morgonen.
Men Zion är väl typ bara ledsen, haha.

´10 i 12 satt jag på spårvagnen påväg in till stan, centralen där Frida och Olivia skulle hoppa på och så åkte vi ända till Östra Sjukhuset där vi skulle träffa Sammy, Patrik och John för att besöka Linus.
Vi satt och pratade i ett rum, det var kul. Det är alltid lika kul med klassen, men det förstås... Vi är ju ingen klass längre...
Men till detta året blir det jag, Frida, Olivia och Linus i en grupp och de andra niorna i en grupp (tror jag, eftersom vi har gjort olika saker vid olika tidpunkter..) Så det blir iallafall en av de i klassen.
Men iallafall, vi pratade och hade skoj, skämtade och sånt där.
Vi hade även köpt en liten nalle med ett hjärta där det stod "Världens bästa kille" och ett kort.
Krya på dig Linus!♥
När vi skulle gå hoppade alla på bussen in till stan, under tiden hade vi övertalat (trodde vi) John till att följa med oss i stan och vi försökte övertala Sammy att följa med också, men det gick inte.
Haha, kramar blev det iallafall när vi gick för att köpa Frapino. Mums det var gott! Köpte en med choklad. ;)
(För er som inte vet är det typ is, mjölk och en smak- tror jag? haha. Det var gott iallafall!)
Efter det gick vi runt lite, träffade på Michan som sprang fram och kramades :) Och Hajan inne i nordstan.
Sen skiljdes vi åt, Frida stack till arkaden för att träffa sin mamma, Olivia stack till sin vagn och jag till min. (Som föresten åkte väldigt segt precis innan min hållplats.. Störande ju..)

Nu ska jag nog ta mig lite mat.
Puss♥

Filmtajm :)

Hejhej, igår åkte hela familjen runt i bilen till Romelanda och Ytterby (Stället), vi var ju där nån gång förra året och jag har visat bilder på det också, men det var mysigt! :)
Sen kom vi hem och jag tog en snabbdusch i väntan på Olivia. :)
När hon kom åt vi, mums kyckling! ;) Haha, och sen gick vi och köpte liite gott till kvällen.
Vi tittade på Djungel-George... Haha, kanske töntigt, nej- snarare ROLIGT. Hehe, det är ju en gammal VHS-film så det var dubbat på svenska, det lät inte lite roligt! Efter det satt vi ganska länge på balkongen och tjötade, och fjantade oss lite... ;)
När det slutat regna gick vi ut lite och sen tittade vi på Alvin och gänget, haha. Alla måste se den filmen nån gång! Seriöst, det är den sötaste filmen jag någonsin sett! Me. Love. Theodore! Så söt! :)
Efter det blev det Black Beauty, men när det typ var 40 minuter kvar stängde vi av, den var lite konstig. Så vi tittade på Boys and girls istället, har sett den massa gånger men den är kul. :) Sen vid 2-tiden var jag så trött så jag nästan inte kunde hålla ögonen öppna, konstigt... Jag brukar alltid (när jag är med kompisar) vara lite trött vid 11-tiden och jättepigg sådär sent. Aja, gick upp vid halv 11 och satte mig med mamma och mormor som hade kommit, Olivia sov fortfarande.
När Olivia hade vaknat åt vi frukost, fixade sig (eller iallfall Olivia...) och så tittade vi på The Dr's innan hennes mamma skulle hämta henne.
Kul har det varit iallafall! :)

Har inte gjort något särskilt efter det, hade tänkt plugga lite men jag orkar inte.
Så jag tänkte att jag kunde ha en pluggdag imorgon och tänkte kolla på vädret.
Såhär står det på de olika vädersidorna:
SMHI: 06-12: 18*C och regn     12-18: 20*C och sol & moln.
Väderkanalen.se: kl 12- sol & moln 19*C      Kl 15- Sol 19*C
Klart.se: Från 16-19*C och moln.

HUH?!
Kan det inte vara samma väderprognoser på alla ställen eller? Jag blir ju förvirrad. Haha.
Aja, om det blir fint väder får jag väl sitta på balkongen... :P
Puss<3

Lotta!

Glömde säga, GRATTIS I EFTERSKOTT LOTTA! :) Världens sötaste hund fyllde 12 år igår, och imorgon eller på tisdag ska jag lägga ut ett inlägg med massa roliga saker om Lotta. Hehe, för nu kommer Olivia snart.
Puss<3


hej

Hejhej, igår hade jag inget att säga så jag skrev inget, som ni vet...
Jag gjorde inget särskilt igår, hade tråkigt. :P
Men idag kommer Olivia och ska sova över! :)
Mys.

Nu ska jag ut med mami.
<3