Rubrik ... ;)

Hejhej, i förrförrgår (haha) glömde jag skriva att när jag och mami skulle ut på kvällsrundan med Lotta så träffade vi en av våra grannar ovanför oss, de har fått valpar för några veckor sedan och hon var ute med de (2 av 5). De var JÄÄÄTTESÖTA!! Den sötaste var ju den lilla tiken som heter Rebecka. Adorable! Jag fick hålla henne, hon var så liten och mjuk. Jag blev förälskad på en gång. Hihi. Hon borrade ner sig i mitt hår (hennes päls hade samma färg, haha) och så nafsade hon mig. Hon hade ju inga tänder, så det kittlades sådär gulligt. Haha, hade gärna tagit med henne hem. Men hemma har vi världens sötaste hund, Lotta, som fyller 12 (!!) år imorgon. Hon ska leva länge till min lilla prinsessa! :)
Mamma och pappa hade köpt med sig lite "presenter" till Lotta idag när de hade handlat, de hade en extra stor godispåse (haha) och så en liten chokladkaka för hundar. ;D Haha, lite avis blir man ju... Hahaha.

Igår var jag ju hos Olivia som sagt, mormor var så snäll att hon väntade med mig på min spårvagn på opaltorget, och sen bar det iväg hem till Olivia. Vi gjorde inget särskilt, åt brownies. Mums! Det var så dåligt väder att vi typ bara satt vid datorn, men det var kul. Vi kollade på roliga klipp på youtube, sjöng karaoke (hihi) och lite annat. Sen plattade & lockade Olivia mitt hår, ja. Vi bara var. Som jag brukar säga.

Idag har jag inte gjort något särskilt, har bara varit trött och så.
Skulle ju lägga ut en bild på min manikyr, men jag hade tänkt göra det med mammas&pappas dators cam men den funkar inte (?) och jag orkade inte ta fram kameran och så. Så ni får väl se det senare.

Pussar♥

Matte

Hejhej, nu har jag suttit med matteboken en stund, och mer blir det.
Tråkigt, men det måste ju göras!
Just nu har jag en liten paus, det har nog Lotta också för hon ligger i soffan och sover. Haha, gullet. :)
Efter matten ska jag måla naglarna, hur det ser ut får ni se sen. ;)

Back to work!
<3

Onsdag

Hejhej, igår gick jag, Danne och mami till mormor och fikade och så. Mysigt.
Vi var där några timmar tills vi gick hem och käkade middag.
Sen på eftermiddagen/kvällen hjälpte mamma mig med att rensa i några lådor i mitt rum. Med en massa pysselgrejer... ;P

Idag vaknade jag 10 och behövde bara vänta en halvtimma på Våra bästa år, haha. Åt frukost och nu ska jag ta på mig och följa med mami och brorsan ut med Lottapotta. :)
Pusshej♥

Hjälp, en fluga!

Hejhej, vid 6-tiden började jag, mamma och brorsan titta på en väldigt (minst sagt) konstig & äcklig film! Den handlade om flugor som åt upp människor.. (?) Haha, den var jättedålig i alla fall och hade jättedåliga effekter! Men det var ironiskt när en fluga kom och satte sig på vårat fönster under filmen... Creepy... ;)
Nu sitter jag i alla fall här och har tråkigt, Lipstick Jungle börjar ju inte förens klockan 9 men jag får underhålla mig med FB och bloggar sålänge. MSN orkar jag inte med just nu.. ;p

Ha det bäst ♥

Måndag

Hejhej, det är mycket bättre nu- men vädret..? Njaaae? Haha.
Idag har det regnat hela dagen.
Har precis ätit middag och kollat på en rolig film. :) (Waitress)
Nu sitter Lotta och ser ledsen ut... Haha.
Hon vill alltid ligga i knät, mysigt.<3

Igår räknade jag matte, geometri fick det bli. Sparar det roligaste till sist - Algebra och ekvationer. ;)
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva... Hatar när det blir så! :(
Menmen, det är inte mycket att göra åt.

Vet inte vad jag ska göra, resten av dagen... Kanske blir det rensning i lådorna under den stora hyllan i mitt rum. Har inte rört någonting där på jättelänge.. ;p
Men puss på er och så syns sen.

...


Såhär känner jag mig nu.
Fråga inte...

Tror att jag ska hoppa in i duschen, kanske mår bättre då. Eller iallafall mitt hår... :p
Puss♥

Bilder kommer!

Just det, glömde säga att bilder från visingsö kommer. Kameran har varit seg så inte ens alla bilder från Britney är överförda.
Just so you know...

Tjeeena

Hej.
Igår och idag köpte jag gympagrejer, igår kom jag hem med: mjukisbrallor + en tillhörande huvtröja, en sportbh, svarta hotpants och en rosa vattenflaska. Och idag, efter lite velande.., kom jag hem med ett par gympaskor.
Kanske visar det sen, eller inte.
Hehe, i torsdags åkte vi ju till Gränna - eller till visingsö egentligen men vi stannade ju i Gränna för att köra på bilen på färjan som åkte till visingsö. Hehe.
Bilturen till Gränna var lång. Väldigt lång. Kändes det som iallafall... Men vi pratade och så, just det. Mormor följde ju med också. :) Ja, väl på visingsö åt vi lite innan vi skulle åka en (ungefär) 1-timmas remmalag. Kulkulkul! :) Guiden pratade om de olika ställena vi åkte förbi och så. Men hästen sket lite för mycket tycker jag... (Vi satt ju precis i "början" på remmalagen...) Och så pruttade hästen typ hela tiden... Hehe, det stank kan jag säga.. ;)
Innan vi skulle vända och åka tillbaka stannade vi och så fick de som ville gå upp till toppen på en kyrka, det var jobbigt...
Först skulle man upp på en smaaaal trappa av sten och sen när de "riktiga" trapporna kom så var det huuur stort mellanrum som helst och så var det ganska många trappor också... Sen uppe på toppen började ju knäna skaka, det var ju inte så att gallret var så högt heller. Så jag, Danne och pappa gick ner igen efter en kort tid och då började ju det jobbiga igen... (Kan säga att jag fortfarande har lite ont i benen, men ni skulle sett igår! haha) Efter remmalagen åkte vi runt lite i bilen men sen åkte vi hem till underbara Göteborg. :) Men hemvägen var mycket längre än ditvägen... Fy vad trött jag var, men sova orkade jag inte... Hehe..

Idag har jag inte gjort något särskilt förutom att köpa skor då, håller på och fixar med en grej som ni kan få se sen, om ni är snälla då.. ;)

Hejdå ♥

Innan jag går måste jag bara säga att det inte blir någon updatering imorgon, vi ska ju som sagt till Gränna.
xoxo


Dagens låt...

... är ju absolut Brittans Hot as ice.



H&M.. Not :P

Det blev senare än tänkt, för jag hjälpte mamma med att bada Lotta- och torka henne vilket inte är det lättaste. Haha.
Men nu är hon ren och fin inför Gränna imorgon. Hela familjen ska åka dit.
Det blir mysigt.

Nu har jag suttit och kämpat med bilderna ganska länge, men efter bara tre bilder slutade det att funka. Dumma internet säger jag bara... Lägger ut alla bilder på en gång istället för lite nu och lite sen osv.
Ikväll blir det Paris Hilton - My new BFF och sedan Morden i midsommer.  Älskar den serien! Hihi, och detektiv Jones är liksom gullig på något sätt. Alltså i "sättet" han är. ;)
Men Bill är ju gulligast! ♥

Pussar♥

Stressad?

Hej söta läsare! ♥
Idag har jag inte gjort något särskilt, bara chillat lite och så. Typ.
Nu sitter jag och lyssnar på musik, Hot as ice med Britney spelade jag typ 7 gånger på raken. Måste säga att det är en av hennes absolut bästa låtar! :)
Men nu är det Tokio Hotel och Bills ljuva stämma som spelas. Hihi.

I detta numret av FRIDA-tidningen stod det om stress och att 7 av 10 unga tjejer känner sig stressade och så, jag tycker att det var den bästa artikeln på länge! Ska faktiskt ta och göra det som det stod där... ;P (Skriva upp alla grejer som gör en stressad, osv.) Tror att det är bra att göra det. Tror inte ni det? Alla ni som inte mår bra av stressen måste ta tag i det! Gå till ungdomsmottagningen och prata med någon, eller med dina vänner osv. Vill inte låta som en läkare eller något men jag tycker faktiskt att detta är viktigt...
Aja, hoppas att jag inte har tråkat ut er för mycket nu? Haha.

*And if the fiinaaal day has come.....* Tralallaala.. Höhö.
Idag kom H&M's katalog och jag blev glad. Hittade lite fint där. ^^

I'll be right back with the fashion news... ;)

Igårkväll

Glömde ju skriva om igårkväll.. ;p

Jo, Hajan kom över och så gick vi ut och snackade och så.
Gick runt i mitt område och så var i vid skolan och så kommer det upp en kille som frågar om cigg, vad kan han ha vart.. 10- 11 år? Och så säger han att han är 94a. Haha, vi ba. "Näää". x)
Allvarligt, jag blev jätteckockad, men han ljög säkert...
När vi började frysa gick vi hem till mig och pratade lite och tittade på lite gamla bilder och så.
Sen vid 8-tiden satte vi på "Tonårsliv" med Lindsay Lohan, mys. Sen gick Hajan hem.
Puss på kvällen! :)

Ikväll blir det Lipstick Jungle. Men nu ska jag gå.
xoxo


Måndag

Hejhej bloggen! Idag gick jag upp lite sent, käkade frukost och bara gick runt typ. Haha.
Eftersom det var dåligt väder och att jag tjatade tyst på brorsan (alla som är småsyskon förstår vad jag menar) så fick jag spela Sims 3, hehe. Det är ju roligt! :) Sen räknade jag matte, blev färdig med ett kapitel, hurra. :p
När jag var färdig, efter typ en halvtimma eller nått, så hjälpte jag mami och papi med grejerna i köket. Vi gör om lite där nu. ;)
Vi gjorde ju om i våras (väggarna) men nu var det bänkarna och kaklet som skulle göras om, och fint blev det verkligen! Det ser ut som ett helt annat kök. :D
Kan visa bilder sen. ;)
Ja, annars har jag suttit här en stund och lekt lite på stardoll. Haha, det är roligt! :)

Regnade det lika mycket hos er som det gjorde här? Tills typ 3-tiden var det mest mulet men sen ÖSREGNADE det, tur att jag inte var ute... Det regnade ett bra tag, men nu är det bättre... ;p
Haha, vad intressant och snacka om väder. Men det kan ju vara bra att veta? ;)



Såhär ser jag ut på stardoll... Haha!

Söndag

Hej bloggen!
Skriver lite nu innan Hajan kommer. :)

Jo, konserten var asgrym! Det var verkligen något jag aldrig kommer glömma, skriver om dagarna i ett annat inlägg med bilder då också.
Men jag hade blivit lite sjuk några dagar innan konserten och det blev värre i Stockholm så därför har jag inte bloggat på ett tag.
Har varit väldigt yr, haft ont i magen och haft huvudvärk... ;p
Men det är över nu.

Igår åkte familjen in till Varberg och gick på marknaden där. Det är alltid så mysigt, men det började ösregna när vi var där.. Så, aa så kul var det inte. Haha.. Köpte en jättefin klänning till hösten, visar den senare.
Och idag kom mormor, Yvonne och Zion hit. Mys på det! :)
Middagen idag var på Tacobar. Mumma!
Men det var lite (mycket) distraherande när en lite knäpp man satt och åt och höll på med en massa konstiga och äckliga saker, men han gick långt innan vi var färdiga, men ändå. Satt ju så att jag såg honom perfekt... Usch...
Och nu har jag suttit här och flyttat alla mina saker till en hårddisk, ska typ låna min mosters gamla dator ett tag. ;p
Min dator är ju världens sämsta så det blir ju bra! ;) Haha.
Men jag önskar ju mig en rosa laptop. ^^

Nu skriver jag detta, är inne på bilddagboken och tittar på Rachel Zoe Project.
Pussar♥

Garderoben är fin nu :)

Hejhej, idag har jag inte gjort mer än: gått på prommis, hjälpt mamma med middagen, ätit, rensat garderoben (inte kläderna utan alla saker som låg där) och gjort en liten skohylla (en tillfällig, ska få en riktig snart) och lagt iordning kläderna i byrån.
Jag är stolt över mig själv! :D
Haha, glömde ta kort på hur det såg ut innan, men trust me- det såg hemskt ut i garderoben innan...
Men efter-bilder har jag. ;)


Fint va? :) Stolt över mig själv, hihihi.


Skorna :) Har fler men de ligger någon annanstans... Haha..


Ja.. I byrån var det också fint.. ;)       
Orkar inte hålla på och ladda upp
bilderna på de andra lådorna-
det är inte så intressant
heller... ;)
 
Skulle lagt ut en bild på mig också (haha) men det blev ingen bra.. ;p
Nu kommer väl Frida snart, ska ju till Gloooooben imorgon! :D
Fyf******n vad kul det ska bli! :D
Britney har ju alltid varit en av mina favoriter. :D

Ondskan

Hejhej bloggen, skrev faktiskt (eller började iallafall) två inlägg igår som jag inte skrev klart typ.. Hehe.
Men det första var inget intressant... Det var bara några rader om att jag var uttråkad. Haha.
Och det andra hann jag inte skriva klart- för då var reklamen slut typ.
Hehehe.

Men igårkväll tittade jag på sommarkrysset där sötingarna i E.M.D var med, måste säga att "E.M.D.T" = klockrent! Haha! ;)
Efter sommarkrysset blev det ju mer Danny, eller lite iallafall. Tittade på Ondskan med mami och papi. Den var riktigt bra den filmen! En av de bästa svenska filmerna jag någonsin sett! :)
Det var inte så fel att han som spelade Erik var snygg heller... (Men jag måste säga att jag blev arg när han klippte sig! Haha) Och hans kompis (inte Pierre) utan den andra blonda, han var också söt ju! Men den sötaste av alla var ju såklart Danny! Hihi.
Men filmen var riktigt rå och hemsk, jag riktigt kände hur jag fick ont där de elaka fjärderingarna slog (eller annat). Usch!
Ni måste se den filmen! Så sjukt bra!


♥♥♥♥♥ 5 av 5 ♥         


Så himla söt! :D

hejhej

Hejhej, är jättetrött & har varit det hela dagen idag.. ;p
Har inte gjort något speciellt, förutom att jag rensade och fixade iordning min bokhylla. ;p
Ja... Måste bara säga att när det är sånt här väder längtar jag efter mysiga koftor, halsdukar och snygga stövlar och en kopp Chai-latte! Haha, gör inte ni det? Men först vill jag ha mer sommar, såklart!

Nu ska jag äta, puss♥

10/07-09

Tjjeeenare!
Sorry för dålig updatering men idag har jag varit helt yr och varm och så. Har inte orkat helt enkelt, sen har jag ju varit och tagit id-kort och fixat bank-kort (och id-kortet då) på banken. :)
Kortet på id-kortet blev SÅ mycket finare än mitt pass-kort som jag skäms över att visa... Fy asså! Haha!
Vaknade runt halv 11, skönt att få sova ut ordentligt.
Vi åkte och fixade grejerna på Frölunda Torg runt 2-tiden så vi åkte aldrig till museet, sen ville mamma åka dit när det är finare väder också för att det skulle vara fint där museet ligger... :p

Usch nu fick jag huvudvärk också... Hoppas bara allt detta går över inför stockholms-resan! Även om jag skulle vara lite sjuk så åker jag med! Haha, tänker inte missa detta! BRITNEY OCH JAG I SAMMA "LOKAL"!! :O :D
Vi ska bo vääääääääääldigt nära Globen (haha, det är nästan överdrivet nära..) så vi kanske stannar utanför Globen en liiten stund efter konserten och spanar på kändisar! ;) Haha!
Det ska bli väldigt kul iallafall! :D

Just det, "Dagens outfit"... Har ju inte lagt ut några såna på jättelänge, men jag har typ bara haft shorts + linne/tisha, den randiga klänningen, eller jeans & tisha.
Haha, det ska bli en förbättring!

puss ♥

09/7-2009

Tjenare bloggen, idag har jag inte gjort något särskilt. Bara matte och så.
Imorgon blir det museet i mölndal som sagt, efter det eller innan eller under dagen (haha) ska jag och brorsan ta kort till id-korten, sen blir det en massa matte. Puh.
Aja, Zion var här lite förut. Vi skulle passa honom en stund, haha han försökte sätta på Lotta flera gånger. (!) Hahaha!
Det såg lite roligt ut... Eller jätteroligt! Vi fick sära på de och ha de i separata rum. (!)
Men då gnydde de och skällde (de pratade ju med varandra) mellan rummen. Hahahah!
Ja, de är så söta de.
Snart blir det middag, ganska sent idag. ;P
Ja, ikväll händer inte så mycket. Blir dusch efter maten och sen vet jag faktiskt inte.. ;p


Såg denna söta klänning från Asos, förut.
Har ju lagt ut en bild på en klänning som är väldigt lik denna fast mer "höstig".
Supersöta är de båda två tycker jag. ;)

Hejj

Hejhej bloggen, imorse vaknade jag relativt tidigt så jag låg i sängen och försökte somna om hela tiden men till slut fick jag gå upp. Då var frukost högst upp och listan, nu har jag arbetat med matte en timme, ska fortsätta snart.
Ja, här är det inte sommar kan jag säga. Det regnar och är väldigt grått. :(
Men nu har jag inget mer att säga.. ;p
Ses om en stund, pussar.<3

Onsdag

Hejhej, igår sov Frida över. Vi tog kort och käkade Ben och Jerry-glass, en sorbet-sort men den var inte alls god... ;p
Vi tittade på film också och så.
Annars har det inte hänt så mycket, skulle egentligen jobba med matte idag men jag har varit så trött hela dagen så jag har bestämt mig för att ha en HEL (typ..) matte-dag imorgon och sen ville mamma gå på det där museet som har massa barbies genom tiderna på fredag. Ja, sen någon gång nu under dagarna ska jag och brorsan ta kort till id-kort. :)
Sen kommer Frida på söndag och ska sova över eftersom vi åker till Stockholm ganska tidigt på måndag. BRITTAN JUU! :D
Vi ska bo på ett hotell preciiiiis vid Globen, det ska bli jättekul!

Just nu: Tittar på 2½ men och sitter här.

Ego. ;)

hej

Hejhej, snart kommer Frida. Hon ska sova över här. Synd att vädret inte är så kul, men det är ändå skönt på något sätt... Ibland vill man ju bara vara inne och när det är sånt här väder får man ju inte skuldkänslor.
Nu kom Frida, puss♥

hej

Hejhej, snart kommer Frida. Hon ska sova över här. Synd att vädret inte är så kul, men det är ändå skönt på något sätt... Ibland vill man ju bara vara inne och när det är sånt här väder får man ju inte skuldkänslor.
Nu kom Frida, puss♥

Helluu :)

God morgon, vaknade runt 9 idag och låg i sängen och läste en timma innan jag gick upp.
Ska göra frukost efter det här inlägget och sedan duscha, Frida kommer vid 1-2tiden, mysigt. :)
Just det, tittade ni också på "Little girl lost: The Delimar Vera story" i söndags?
Jag och mami tittade på den, fy vad bra den var! :O
Kan säga att började gråta några tillfällen... Haha, men den var ju jättebra! :)
Nej nu är jag hungrig och ska fixa frukost. Pussar<3

Lipstick Jungle

Hej bloggen, tycker inte ni att killarna valde fel tjejer i Momma's boys? Alltså, den första skulle valt Camilla. Den ljushårige skulle valt Erica, trots hennes "modell"-jobb, man såg ju att hon inte var stolt över det. (!)
Men snyggingen Jojo gjorde ett bra val! Tänk om man hade en sådan mamma. :O

Nu: Lipstick Jungle.

Nostalgi


Ikväll blir det Mommas boy och sedan Lipstick Jungle, hurra för det va?! ;D
Haha, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men jag har en aning.. Hehe.
Måste bara fråga mami först.. ;P

Var det någon mer än jag som hade Björnes magasin som favvoprogram som liten?
Haha, satt alltid bänkad framför tvn med stora ögon och ett brett leende. Jag älskade ju Björne! :D


Björne är så himla gullig! Skulle egentligen lägga upp en video av ett avsnitt men nu börjar ju det på trean.
Pusshej!♥

Regn och rusk

Ja, nu kommer vädret vi alla har fruktat..
Regn och rusk har vi, iallafall här i Göteborg. :/
Hoppas det går över till solsken snart!


Kanske inte såhär mycket... Men det regnar iallafall och det är tråkigt!

Mage till salu! ;p

Allvarligt, jag orkar inte!

.

Nu har jag överdrivet ont i magen, orka.

En liten bild.



En bild från helgen, fler kommer. (:

Naaajs! :)

Jag vågade trots allt. Haha, ja som ni kanske förstår sitter jag i mitt rum. Inget har hänt, och det hoppas jag att det inte kommer göra heller... ;p
Efter förra inlägget läste jag FRIDA-tidningen. Alltid lika bra.
Men nu har jag suttit och letat upp guldklimparna från ELLOS & jsfn.


Bilderna till vänster visar hur klänningnarna till höger sitter. :P
Den i mitten är ett långt linne egentligen, tycker den var söt. :)


Sötsöt stickad liten sak. Antingen i brunt eller beige.


Hade gett upp hoppet om ett rosa velour-set men så hittade jag detta! ;)


Jättesöta blommor man kan sätta där man vill, jag hade satt fast en blomma på min basker. ;)
Sen har vi en snygg skolett med typ 8-9 cm klack på. Me like.


Jag avgudar de här jackorna! :O Haha! ;)
Blev kär så fort jag fick syn på de! Hihi.

Ja, det var det.
Pussar♥

Good morniiing sunshines!

Haha, det var några som hade skrivit "updatera!" osv, typ.
Har ju skrivit anledningen till varför jag inte har gjort det men jag ska försöka blogga på min dator sen... Haha!
Aja, jag blev ju inget annat än glad när jag såg de kommentarerna. :)
Imorse gick jag upp vid 10, ungefär.
Hade världens konstigaste dröm om att jag skulle köpa stringtrosor tillsammans med min pojkvän i drömmen...
Wierd..! Haha.
Usch mår illa, hoppas bara att jag inte spyr...
Idag är det för övrigt tråkigt väder som inte alls ger mig skuldkänslor för att sitta inne idag, är ju lite sjuk.

Igår bläddrade jag i ELLOS-katalogen, det fanns inte så mycket där men några guldklimpar fanns det ju! :)
Ska försöka hitta de på nätet så att jag kan lägga ut de här på bloggen.

Jag älskar sommaren och är jätteglad över att den äntligen är här och så, men jag måste säga att jag liiiite längtar till hösten. Gör inte ni det? Bara liiite? :)

Haha, vi ses om några minuter, right?


Puss sålänge <3


Veckan.

Tjenare bloggen, det var längesen. Haha, nej men dagen efter förra inlägget, alltså förrförra fredagen åkte familjen till frölunda torg och fixade lite grejer. Jag köpte toningsfärg och mamma köpte vanlig hårfärg till sig och grabbarna gruse (haha?) köpte lite ointressanta grejer.. ;p

Aja, jag var jätteglad inför toningen som mamma skulle hjälpa till med hemma.

- inte efter!

Expediten sa att det var koppar i men jag hade ju aldrig gjort något sånt här med mitt hår innan det så jag visste ju inte vad som skulle ske, haha och sen sa hon faktiskt att det skulle bli som mina ljusaste slingor.

Men... Mitt hår blev blont-orange, i hårbotten var det HELT orange!

USCH! Fy vad besviken jag blev...

Aja, hade redan planerat att jag skulle till Olivia på lördagen och sova över men hon frågade om jag komma dit en dag tidigare och det gjorde jag. :)

Vi gjorde inget särskilt vi bara "va" som man säger.

Vi käkade jordgubbar, gick på prommisar, dansade till MJ, haha. (Just det, kan inte fatta att han är död! Men som jag har sagt en gång: "A true legend never dies", snodde det från Olivia för den meningen är så sjukt bra! Michael har det jättebra där uppe, glöm inte det! R.I.P).
Ja, vi gjorde typ allt det som vi brukar, på fredagen (eller lördagen rättare sagt) lade vi oss vid 20 över 4 typ. Haha, sen vaknade vi typ ett. Men det var mysigt att ligga och prata om allt och inget.
Helgen var jättemysig, tack Olivia! :)<3


Var på sommarskolan den här veckan, mellan halv 9-2- ligger efter i matten pga en massa anledningar, de är inte mina fel utan skolans. Ska nog inte skriva om de men, det är sjukt dåligt så jag mår illa. Haha, var skitarg hela veckan, på en viss lärare...
Aja, efter skolan var jag med vänner och så.

I fredags åkte familjen till askim och badade, efter middagen (mamma tyckte det var för varmt för att åka till stan, hehe) Det var vaaarmt och GÖTT!
Och igår åkte vi dit igen, fast på förmiddagen då.
Sen kom Sandra (hade btw träffat henne i torsdags och gissa om hon var bruun?!! haha, jag blev jätte-avis när hon berättade om allt kul hon gjort! Det var jättekul att se henne, hade saknat henne jättemycket!) och så var vi ute och hade skoj. Tog en massa fina kort också, vi käkade och så.
Sen på kvällen (Sandra skulle sova över) spelade vi sanning eller konka, hittade inte FRIDA-tidningen med spelplanen så vi sket i det och gjorde som man brukar- fast med korten då... Hade, det var ROLIGT kan jag säga! Fast väldigt pinsamt när jag skulle skrika ut genom fönstret vem jag är kär i... Hahaha.
Vid halv elva tittade vi på film, "Sex and the city". Den är faktiskt bra.
Efter en massa tjöt gick vi och la oss typ 20 över 2 eller något.
Idag gick vi till smycke och va ute och så. Men sen fick jag åka hem, det var middag och så hade jag jätteont i magen. Ni vet vad jag menar...
Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt och så.

Föresten, förutom att jag gjort väldigt mycket den här veckan och inte kunnat blogga så vågade jag inte blogga heller.
På min dator.
För i söndags hände något som var obeskrivligt läskigt! Har ju alltid sagt att det spökar här hemma, men har aldrig vetat om jag inbillat mig eller inte. Nu är jag säker.
Jag satt i mitt rum och skulle precis blogga då jag hörde ett konstigt ljud, det lät lite plastigt typ. (Det är svårt att förklara) så jag tittade runt i mitt rum och trodde att datorn skulle explodera eller något haha, hade ju aldrig hört det där ljudet förut...
Men jag sket i det och skulle precis lägga tillbaka min hand på datormusen då jag ser mitt läppglans vrida sig jättemycket! Ljudet hade uppstått då läppglanset vridit sig från ett ob-paket typ. (Hehe) 
Allvarligt- läppglanset flyttade på sig! Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Sprang ut ur mitt rum och började att GRINA samtidigt som jag försökte förklara för mamma vad som hänt.
Fyfaaaan..
Ja, ni som inte tror på sånt här kanske ska tänka om?
Nu är jag säker på att det spökar här iallafall, och jag är rädd...

Nej. nu orkar jag inte sitta här längre.
Lägger ut bilderna från den bloggfria veckan så fort jag kan.
Puss<3