sommarREA! :)


Mysiga "halv"-haremsmyxbyxor. Köpta i BikBok


Vita shorts från BikBok.


Finfin bikini från H&M, den svarta var slut. :( Men den här är ju minst lika fin! :)


Finfin höftkjol från BikBok. I. Love. It!


Shorts från cubus. :)


Älskar min jumpsuit från cubus! :D

Det var allt jag köpte på rean, pusspuss.


Torsdag

Hejhej, idag har jag haft fullt upp. Typ.
Dagen började med en god frukost, sedan kom mormor vid 11-tiden och så gick vi på prommis vid välen. Det var varmt, det kan jag säga! ;) Vi fikade lite på balkongen innan mormor gick.
Efter det satt jag typ bara på balkongen och läste i en tidning, sen blev det dags för middag vid tretiden. Mumsig pastasallad blev det!
Tog på mig bikinin, smörjde in kroppen med solskyddskräm, packade väskan och gled in i flipflopsen för efter middagen skulle Olivia, hennes mamma, hennes kusin och hennes brorsa hämta mig och så åkte vi till en strand och badade! :D
Skojjigt värre! :) Vi badade ganska länge, jag och Olivia. Sen låg vi och solade ett tag. En bränna blev det! Yeey.
Det började tyvärr svida och sticka över hela kroppen precis efter vi hade badat, på både mig och Olivia. Vet inte varför men det har hänt mig en gång innan och det gick över. Inga maneter syntes heller, så det var lite konstigt.. ;p
Vi stannade på en mack och så bjöd Olivias mamma oss på glass. Gulligt gjort! :) Mumsigt var det också!
Så jag kom hem och hoppade in i duschen direkt, smörjde in kroppen med bodylotion för att hålla kvar brännan.
Förut käkade jag jordgubbar och nu sitter jag här och bloggar.

 ♥

hmpf..

Det går inte att lägga upp bilderna så nu drar jag till vardagsrummet, puss♥

Onsdag

Idag stängdes strömmen av här hemma.
Satt och åt frukost samtidigt som jag tittade på tv och så helt plötsligt stängdes tvn av, försökte sätta på den men det fungerade inte, så jag ringde mamma och kollade om andra grejer i lägenheten fungerade, men det enda som fungerade vad vattnet. Men jag gick ner till Göta (min granne då...) och frågade om de också inte hade någon ström, och det hade de inte. Den skulle vara avstängd från 11 till 1, toppen nu när jag skulle duscha...
Aldrig i livet skulle jag duscha i mörkret och man kan ju inte duscha med dörren öppen, då ser de andra grannarna in.. ;p Haha, intressant? Nej men... Aja. Åkte till stan iallafall, satt och lyssnade på käraste Tokio Hotel hela vägen. Satt där och diggade! ;) Haha. Träffade mamsen och så kikade vi i lite olika affärer, letade som en galning efter ett par ljusa jeans men det fanns bara "trasiga" och det vill jag inte ha... Bara lite slitna isåfall.. Och de från Zara var ju självklart slut! ;P
Aja, när vi kom hem käkade vi korv med bröd. Haha, gooott! :)
Ja, har bara suttit på balkongen och slappat efter det. Nu tittar jag på "The Bacholorette" (stavning? ;P)

Hihi


Onödig bild på min frukost.. Hehe..


Horsie :)


Copyright: Anna Hoffre.


Lotta är så söt! :)


Lotta var trött efter den långa promenaden!


... och varm! ;)

Ja, det var tydligen inte så många bilder ändå... Hehe, men jag ska lägga upp en jättesöt video på Lotta sen. ^^

Nu: Skriva om dagen! ;)

Heej

Greejt, höll på med inlägget med bilderna från förrgår men nu började internet bråka med mig.
Inte bra. Då blir jag arg. Haha, det verkar som om det inlägget får visa sig ytterligare "sen"... ;p
Aja, idag vaknade jag vid halv 10, myste lite med Lotta som låg med sitt lilla huvud på min arm. :)
Sen käkade jag frukost och tittade lite på tv innan jag försökte spela in en video-update. Det gick inte bra... Först tyckte jag det var jättekonstigt att prata till datorn, haha (filmade ju med webcameran) och sen var det alltid något jag sa fel eller så störde något. Så det blev ingen video-update, men det kommer! I promise! :)
Ungefär 10 över 1 stack jag till frölunda torg och mötte upp mamma, innan vi gick till doktorn knallade vi runt lite på torget i de olika affärerna, hittade världens finaste klänning som var i storleken M, fyfan (förlåt) vad arg jag blev! Det var den enda som hängde där dessutom.. :( Aja, mamma köpte en tröja till Danne som jag faktiskt tyckte skulle passa honom.. Hehe. ;)
Efter några minuters sorg (när mamma köpte tröjan, haha) gick vi till BikBok där vi hittade ett par vita shorts, jättefina! Skulle provat de men vi hade bråttom till doktorn, vilket vi inte behövde ha eftersom de hade lite förseningar... ;p
Aja, skulle inte ta det där pricktestet som vi trodde... Hon frågade bara en massa frågor om varför jag tror att jag har pollenallergi och när och blablablllaaa.. Utan tvekan har jag björk-allergi tror jag det hette, och inte alla tre sortena. :D
Det är bra, för allergin mot björk är ju bara på våren. Men jag ska få en massa medicin här hemma...
Ska få nässprej, tabletter som smälter i munnen (yeey, kan ju inte svälja tabletter) och en sån där astmagrej.. har helt glömt bort vad det heter.. Hehe. Ja, det kanske inte var så intressant att veta vad jag ska få för medicin men.. Haha!
Efter det gick vi tillbaka till Frölunda torg igen, provade shortsen, ett par mjukisbyxor, en jumpsuit och en klänning.
Shortsen passade perfekt! :) Jumpsuiten däremot.. Haha, nej tack! Klänningen var uuuurfin, jag ääälskar den! Och mjukisbyxorna var verkligen mjuka! :) Ja, sitter i mjukisbyxorna och shortsen ligger på sängen. Fick detta av mamma. Min urgulliga mamma. :)
Klänningen får jag vänta med... ;P

Skulle ju berätta om igår- idag, så:
Igår skulle jag ju åkt till stan med mamma men jag träffade Olivia i stan istället.
Jag träffade Nebbei på medicinaregatan (hon skulle ju också vara med) ja, Nebbei väntade på mig på medicinaregatan, men jag såg inte henne så jag hoppade av och gick lite och då såg jag att hon hade hoppat på den sista vagnen och precis när jag tänkte hoppa på åkte vagnen. (aaaaargh! haha) och så ringde Nebbei upp mig och så bestämde vi att hon skulle vänta på mig vid nästa hållplats men sen kom hon tillbaka till medicinaregatan (hahah) och så åkte vi tillsammans till Kungsportsplatsen där vi träffade Olivia och hennes kusin Max. :)
Vi tog en fika på waynes, drack en fruktsmoothie. MUMS!
Därefter åkte vi till vasaparken och bara chillade + hade lite vattenkrig.. Haha!
Efter vi varit där i kanske en timme totalt gick vi till dansbutiken och kollade på alla fina kläder + tåspetsskorna!
När Nebbei var glad över att vi var ute, efter en lång tid haha. Så stack Max hem och vi gick till ett gymnasium Olivia kanske ska börja på nästa år och snackade lite och så. Sen åkte vi till Frölunda kulturhus och skrev ett brev på biblioteket. Men innan dess träffade vi på Sabina som precis hade varit och lånat en bok där. ;)
Ja, sen åkte vi hem, väntade med Olivia på opaltorget på sin mamma och sen gick jag in och käkade middag.
Det var gårdagen det! :)


Måndag

Godmorgon, chattade för fullt igår kväll samtidigt som jag la upp bilderna från igår men tillslut glömde jag bort att lägga upp bilderna så ni får se bilderna idag istället.. Hehe.
Idag blev det ändrade planer. Istället för att följa med mamma till stan ska jag träffa Olivia, hennes kusin och Nebbi vid Wayne's. :)

Veckans planer då:
Idag: Som sagt stan och sen eventuellt hem till Nebbi eller till mig.
Tisdag: Pricktest (allgeritest), hjäääälp!
Onsdag: följer med mamsen när hon ska klippas och sen åker vi till stan, det är ju sommarrea nu! :D Fast jag ska försöka locka in Olivia till några H&M-butiker så jag kan skaffa mig TH-tishan!
Torsdag: Vet inte.
Fredag: -ll-
Lördag: -ll-
Söndag: -ll-   hehe.

Nästa vecka kommer Sandra hem och då blir jag glaaaaaaaaaad! :D
Hon är i Thailand nu, avis avis. Hon åkte i söndags, slår vad om att hon redan är skeeta-brun! :)
Då får vi allt jämföra.. Haha, men jag blev faktiskt lite brunare hos Frida. ^^
Haha, Lotta ligger i mitt knä och myser. :)
Hon har börjat göra det på sista tiden... Hon vill alltid ligge i knäet när man sitter vid datorn. Men det är bara mysigt! :)


Söndag

Hejhej, imorse fixade jag lite till med bloggen, käkade flingor och sen hoppade jag in i duschen..
Sen njöt jag och familjen av det fina vädret genom att åka till fiskebäck och gå på prommis. Mysigt. Mysigt.
Till middag blev det kebab, (nej Frida, jag gillar inte kebabpizza iallfall, haha) men det var för starkt för min smak...
Och nu har jag fixat lite till med bloggen.
Alltså, det jag har gjort igår och idag är: bytt header (till en jag faktist GILLAR!), ändrat menyn, ändrat typsnitt, ändrat färgen på "linjerna" och bytt profilbild. Inte så mycket egentligen men det tog lång tid och det blev fint. Tycker jag iallfall.
Skulle egentligen bytt till vit bakgrund och haft en ljusbrun färg där jag har rosa text. Men då hade det blivit väldigt likt en annans blogg så jag behöll min fina rosa färg.. Som ni ser, hehe.

Föresten... Min blogg fyllde ju ett år i fredags. Glömde bort det, hehe.
Men grattis bloggen, i efterskott! :) ♥


Vad ska ni hitta på imorgon då?
Jag ska följa med mamsen och mormor till stan, har ju inget annat för mig, då ska jag även (ÄNTLIGEN) få mina ljusa jeansshorts från Zara! :D
Det som jag vill (ska) köpa när jag fått mina pengar är: bikinin jag visade i fredags (+ bikini-underdel till såklart.. ;)), Tokio Hotel-tishan från H&M, fast den kan jag faktist köpa nu.. Yeey, måste bara hitta den först.. ^^
Ja, det är det jag mååste ha. ;)
Nu ska jag föra över bilderna från idag till datorn så jag kan visa er hur fint det är i fiskebäck! :)

Go' morron!

Hejhej, har sovit väldigt dåligt inatt.. Gick och la mig vid halv 12, då hade jag fixat och trixat med menyn och headern i några timmar. Vaknade. Somnade. Vaknade. Somnade. Ja, så var det tills ungefär halv 4 då jag somnade helt och sov tills ungefär 9, sen blev det så igen. Vaknade. Somnade. Vaknade. Somnade.
Jobbigt!
Aja, idag tänker jag fortsätta fixa med layouten.
First up: Headern ska upp!

Video

Egentligen ska jag ha video-updates här, men jag hinner ju inte fixa och trixa med det nu så istället får ni en musikvideo.
Lyssna och njut.


Litet tips

Rosa naglar är hett!
Matcha med samma nagellack på tånaglarna så är du helt rätt i sommar! :)
Ett litet tips, som nog de flesta vet... men ändå, är att använda sig av ett genomskinligt stärkande nagellack efter du lackat dina naglar med en fab färg! Då håller färgen i sig längre och nageln blir starkare och snyggare.

Smink



Min vardags-makeup består av:
♥ Lite puder istället för concealer på det jag vill täcka.
♥ Mascara
♥ Kajal
♥ Läppglans
♥ Highlighter
♥ Och ibland ögonskugga. Men inte så ofta.. ;p


Inspiration


Billiboy


Jag och Bill önskar er Glad midsommar i efterskott. Haha.

;p

Har fixat och trixat med en grej länge nu... Men innan det funkar måste jag fixa med kategorier, så nu blir det mycket bilder om inget intressant typ... Haha.. ;)

OBS: Nu sker en ändring i bloggen, checka ner!

Ja, nu tänkte jag fixa och dona i bloggen.
Så bli inte fundersamma när det ser konstigt ut här sen...
Men jag lovar er en bättre och snyggare layout + en alldeles ny header. ;)
Med mig som hjälp har jag Tokio Hotel. Haha ;)
Puss sålänge♥

Vill ha!

Detta vill jag ha! ;)







Klänningarna är från forever21.
De har alltid så himla fina kläder! :)


Finfin! Har ju velat ha en mörk bikini hela våren, en utan axelband. Och den här har ju avtagbara axelband. Perfekt!
Den här bikinin är från H&M




Fredag

Hejhej, sorry för dålig updatering- men jag har haft fullt upp och sen så är det inte så kul att blogga när jag tappar lusten så fort jag ser min layout. Nej, jag måste ändra nu! Igår kväll låg jag i min säng och fantiserade ut en ny layout på bloggen. Det blev riktigt snyggt där.. Haha.
Men nu skriver jag om veckan som gått.
I måndags träffade jag Olivia på centralstationen för att åka tåg till Kungsbacka, där vi skulle möta upp Frida.
Innan vi tog bussen "hem" till Åsa stack vi in till Kungsmässan och käkade glass. Mums! "Lion" och smaken "lollipop" blev det för min del. MUMMA! Hehe.. Just det! Köpte även en tidning på pressbyrån... Inte vilken tidning som helst.. Nej, en tidning med bara TOKIO HOTEL! Blev överlycklig när jag såg den! Den är dock på tyska, men jag läser ju det så det får jag klara av! ;) I tidningen var det även 6 XXL- postrar. ;D
Hos Frida gjorde vi allt möjligt, vi badade, käkade melon, tittade på tv, tittade på skräckfilm (Från andra sidan, görläskig!), och massa annat! :) I onsdags åkte jag hem (Olivia också..) och gjorde typ ingenting...
Igår hjälpte jag mamma att handla, kanske inte världens bästa dag att göra det... Haha..

Idag kom mormor hit och så firade vi midsommar med mumsig mat och jordgubbar. :)
Men det var tråkigt med vädret... Ett tag ösregnade det ju men ibland skymtade solen, men inte länge... ;p
Aja, det var kul ändå.

Nu sitter jag här i mitt rum och tittar på föräldrafällan och surfar lite på nätet. Jag avskyr verkligen att skriva det "surfar på nätet", jag tycker det låter så töntigt... Haha! Menmen..
Puss♥

Snyft! :(

Hejhej, i torsdags på skolavslutningen var det typ inget annat än gråt, gråt & gråt!
Det var både sorgligt och roligt, själva skolavslutningen var rolig- jag sjöng ju Lovestory och det gick jättebra! :)
Sen var det andra som stod på scenen, alla sjöng två sånger tillsammans och så fick niorna sina rosor på scenen.
Efter det skulle niorna ta kort och då fixade jag, Frida & Olivia med bakelserna (rulltårtan) och så hjälpte vi till att servera när de skulle äta sen. Och så fick vi se på rockfilmen (jag, Frida & Olivia ville göra en film till niorna, temat var "detta gör vi när inte ni är med" typ, på filmen flippade vi ut och blev värsta rockbrudarna, haha. Den var ASBRA! tycker jag.. ;) )
och alla tyckte den var rolig och bra! :)
Sen skulle vi samlas i klassrummet och så fick vi våra betyg (VG i Tyska, YEEEEY!! :D) och så fick niorna varsin bok.
Efter det skulle ju alla gå hem men man kramade ju alla först såklart... Men jag ville inte gå hem!..
Nej fyfaan säger jag bara, fy vad jag grät! Här har man gått med dessa underbara elever hur länge som helst (några sen dagis och förskolan (därav John, haha mitt ex, Sabina, Amelie och Linus), Patrik och Sammy sen fyran och Johanna sen detta året. Jag och Nebbi kramades säkert 3 gånger, jag och Nebbi var grannar när vi var små och vi var ju jättenära kompisar då. Har underbara minnen från den tiden, det var väldigt känslosamt. Men hon ska ju flytta till Örebro, så det är ju inte så konstigt..
Ja... Många kramar blev det och många tårar!
Jag hatar att erkänna det... Men jag grät hela vägen hem... Blotta tanken på att de inte skulle vara i skolan i höst gjorde mig väldigt ledsen kan jag säga...
Upptäcke värdens fläck vid mitt ena öga när jag kom hem, av mascaran såklart... Hehe.. ;P
Men jag var ju inte ledsen sen när jag såg mina betyg, nej då blev det liv i mig igen! ;)
Mormor kom hit och så åt vi middag, kinamat- mums, och jordgubbstårta till efterrätt.
Skulle egentligen träffa Sandra men det blev inte av.

Igår spelade jag typ bara monopol med familjen då det ösregnade hela dagen.
Idag har jag inte gjort något särskilt...
Nej, kram på er- nu sticker jag härifrån!

hejjsan

Hejhej, förlåt för att jag inte har bloggat..
Ehm, bloggade jag i måndags? Haha, iallafall slutade vi en timma tidigare i måndags. Då var jag med Frida en stund.
Igår spelade vi minigolf på gympan, det var skoj. :)
Idag har jag tränat inför skolavslutningen imorgon. Ska ju sjunga. :) Ska sjunga "lovestory" med Taylor Swift. :)
Hoppas det blir bra, för det var det i kyrkan idag iallafall! ;D
Medans jag och Olivia tränade (hon ska ju va konferancier (stavning?) imorgon), så tittade de andra i klassen på Australia så jag tittade lite på det innan det var bild. Då käkade vi tårta, det gör alla niondeklasser, mumma! ;)
Ja, det innebär att jag ska äta det nästa år också. Haha. :p
Efter det var det bamba, sista lunchen med niorna. :(
Och efter det (hehe) bakade vi åttor till niorna.
Det är så att på vår skola äter niorna en avslutningslunch på skolavslutningen, och åttorna ska göra middag till de.
Det brukar vara smörgåstårta och sedan rulltårta typ, eller det har det varit de senaste 2 åren iallafall (av 3 år..).
Ja, vi fick sluta en timma tidigare och då gick jag hem och bara tog det lugnt. Var jättetrött och hade huvudvärk så gissa om det var skönt att lägga sig i soffan? ^^

Annars har jag "veetat" benen, duschat, målat naglarna och tränat på låten.
Ja, hur var eran dag då?
Nu ska jag kika runt lite.

Söndag

Hejhej, i fredags hade vi orientering i skolan- det började halv 10 i slottskogen. Tack för sovmorgonen! ;) Hehe, det var okej, gick med Olivia (hon var lite sjuk) men det var roligt ändå.
Men inte när vi skulle upp för den där branta höjden... Det började ösregna när vi skulle upp dit så vi kämpade upp och kom fram tillslut, fixade med kontrollen och sen gick vi vilse i skogen alldeles brevid för att jag trodde vi skulle åt det hållet... Det skulle vi inte.. Haha, så vi fick gå ner för den där dumma höjden igen, och då trippade vi med små steg, men så halkade jag på gräset och ramlade på en taggbuske, AJ! Aja, efter typ 100 år kom vi ner igen och när vi gick typ 5 meter såg vi en trappa som gick HELA VÄGEN UPP...!!
Hahahahah!

Igår åkte jag till Åsa (inte en person då, höhö) - till Ölmevalla kyrka för att gå på Fridas konfirmation + sova över, egentligen skulle Olivia följt med också men när jag snackade med henne i telefon igår lät hon riktigt krasslig- KRYA PÅ DIG SÖTIS och det är bäst för dig att du kommer till skolan imorgon! ;)
Aja, det var kul ändå. Satt med Lena och Jonas och tittade på lilla söta Frida. :)
Tog inte så mycket kort eftersom det lät så himla mycket, så jag filmade en del istället, men jag kan ju lägga ut de få kort jag tog sen.
Efter kyrkan åkte vi hem till Frida och åt italiensk buffé och marängtårta till efterrätt. Mums.
Och så fick ju Frida självklart en massa presenter, av mig fick hon ett silverhalsband med en berlock som var ett kinesiskt tecken (lycka).
Sen fick hon en väldigt massa andra halsband också, och så sin kääära systemkamera.
Jag, Frida och hennes halv-lillasyster gick runt lite, hon är riktigt söt, Elin! :)

Idag spelade vi ett spel och sen tittade vi lite på tennismatchen, uhm.. Vid halv 4 kom mamma och hämtade mig och då käkade vi middag. Ja, det har inte hänt så mycket annat idag.
Jo föresten, när jag och mamma satt i bilen påväg hem ösregnade det, det verkligen ÖÖÖSREGNADE så mamma fick ha vidrutetorkarna (eller vad det heter..) på högsta fart och helt plötsligt slutade den ena att fungera! Det var lite läskigt men det var tur att det var den på passagerarsidan! Pappa fick fixa den när vi kom hem... ;p


Update :)

Hejhej, förlåt för den dåliga updaten den här veckan men det har varit så mycket skoj så det får ni ta! ;)
I måndags åkte jag hem till Olivia efter skolan och så gick vi på bio, vi såg "The reader". Trodde inte att den skulle vara så bra men Olivia ville se den så jag bara hängde på. Men den var ju faktist BRA! Mer än bara BRA! Den var spännande och det är inte så fel med en snygg kille, huh? :)
Men de .. Ja vad ska man säga, de "sensuella" (hahahah) scenerna var inte lika intressanta (!), jag och Olivia satt bara och skrattade då... Haha!
Ja, efter filmen åkte vi till hennes område och käkade mat på donken, gött!
Sen bar det av till Olivia.
Ja, i tisdags kom Linus till skolan! Det var kul. :)
Vi tränade Grease, jag tror att den kommer bli riktigt bra! :D
På måndag bär det av!
Ja, igår var klassen på liseberg, det vas jätteroligt (tillslut..) - åkte en massa saker med Olivia och Nebbi (och Frida några timmar innan hon åkte), käkade våfflor och så. ;) Mina favoriter på liseberg är helt klart: Jukebox (!!!!), Flumeride & Kållerado! ;D Fast igår gillade jag inte Kållerado... I en del av den så sprutas vattenstrålar och jag fick självklart en i fejset, och sen när vi skulle åka upp för den där grejen när åkturen är färdig så sprutas det jättemycket vatten från en grej som sprutar hela tiden och mycket, och självklart "fastnade" våran flotte där under och så var ju jag PRECIS under där vattnet sprutade... Haha, jag var helt genomblöt efter det... ^^
Var där i ungefär 7 timmar, från 1 till kvart över 8. Men det var roligt iallafall! När jag kom hem hoppade jag in i duschen och drack sedan en kopp Chai Latte framför tv:n en stund. Mys på det.

Idag var det ju den där årliga fotbollsmatchen mellan lärarna och eleverna. Vi hejade och hejade, på eleverna förstås! Vi satt där några stycken med våra kaninöron vi köpt på liseberg och hejade och så.
Men, så vann lärarna med inte mindre än 6-3!! Gissa om alla blev arga... Haha!
Aja, det var roligt iallafall.
I slutet av matchen var vi, gänget som satt ihop, antagligen lite uttråkade så vi satte oss i ett led och masserade varandra. Haha. :)
När jag kom hem käkade jag och tittade lite på tv, har även gjort en sida till mitt scrapbooking-album.
Och nu sitter jag här, det är så skönt när man inte har några läxor eller prov att plugga till! :)

Nu ska jag inte tråka ut er för mycket! ;)
Pussar♥