30e april

God morgon! Idag gick jag upp kvart över 6 för att duscha, nu har jag ätit frukost och ska efter detta inlägg fixa mig. Igår skrev jag på novellen och åkte till östra som sagt. Vid kvart över 6 körde pappa och mamma mig till Backa teatern. Parodin på Carmen var faktiskt bra! Väldigt rolig! Speciell, minst sagt.
Sen såg vi en kille som såg ut som André Linman! ;) Jättesöt!
Höhö, nej nu ska jag gå och borsta tänderna....
<3

29e april

Hejsan, kom hem från skolan för ungefär 10 minuter sen.
Hade svenska och engelskaprov, that's it. Skönt! Jag tycker att provet var lite väl lätt men i dagsläget var det skönt att ha ett så lätt prov. Nästa vecka har jag ju FEM prov! Svenska - språkhistoria, slutprov i teckenspråk, sista nationella proven i matte, nationella prov i NO och tyskaprov. Prov från måndag till torsdag. Usch!
Imorgon ska jag följa med Frida hem, det var jättelänge sen så det ska bli kuul (very mucho!). På söndag ska jag plugga hela dagen. Nu kommer det att bli väldigt dålig updatering men jag ska försöka slänga in ett inlägg då och då. När nästa vecka är gjord blir det vanlig bloggning igen. Då med massa bilder från veckorna som gått! Jag lovar!

Vid halv ett ska jag åka till östra och kolla på en grej på min fot... Det gör jätteont! Efter det ska jag skriva på novellen tills jag åker till teatern.
Puss och hej leverpastej!

Hiss eller diss?



Vad tycker ni om modet med basebolljackorna?
Själv tycker jag att det är riktigt hett på killar (oh yes!) men inte på tjejer. Faktiskt inte.
Vad säger ni, HISS ELLER DISS?

28e april

Hejhej, sitter och har skrivit på min novell ett bra tag. Ska fortsätta en timma till sen ska jag sluta.
Idag har jag haft en annorlunda skoldag, efter engelskan åkte jag och tjejerna in till stan för att fotografera. Vi åkte runt Göteborg, det var mysigt. När vi hade fotat ett bra tag åt vi på MAX. Blev faktiskt besviken på dem, för det första tog det jättelång tid att få maten och sen var det inte ens så gott att det var värt vätan. Snabbmat? Not.
Jag äter inte snabbmat så ofta men när jag gör det blir det alltid donken! Mmm...
Aja, vi kom tillbaka till skolan efter lunchen och då hade vi två lektioner. När jag kom hem åt jag mammas goda lasagne och sen dess har jag pluggat engelska och skrivit på novellen. Jag har verkligen flyt nu.
Imorgon har jag en lektion och sedan ett prov, efter provet fick man gå hem och då ska jag skriva på novellen tills jag ska åka in till stan för att möta upp (det låter konsigt men eftersom alla andra säger det så gör jag också det...) ett par stycken i klassen. Vi ska nämligen gå på teater/opera, det blir nog kul. Teater (estiskt överhuvudtaget) har alltid legat varmt om hjärtat. :)
Nej, nu ska jag fortsätta på novellen.
<3

27e april

Hejhej, sitter och alldeles strax börja skriva på min novell. Men först tänkte jag skriva detta inlägget.
Idag hade vi inget teckenspråk så vi skrev på våra noveller istället, efter det hade vi religion där vi pratade om kvinnans roll i olika religioner, matte, NO och sedan åkte vi till badhallen.
Vi skulle träna på livräddning, men först skulle jag och Frida ha klädsim i en kvart. Det var riktigt jobbigt! När vi äntligen hade simmat färdigt skulle vi rädda varsin docka, men det gick inte så bra för någon av oss så vi tränade på varandra istället. Det gick mycket bättre! Det var faktiskt ganska kul, efter det fick man åka hem.
Nu har jag ätit middag och ska som sagt skriva på min novell, det blir även engelskaplugg.
Ce'ya!
<3

btw: Idag är det bara en månad kvar tills min lilla Olivia blir stor! :)
Hoppas att Piff mår bättre idag. <3

26e april

Hejhej, sitter och chillar lite efter en stressig dag.
Jag har haft genomgång på senaste matteprovet (tydligen har vi ett till...), prov i klassisk musikhistoria och så andra vanliga lektioner. Jag gick även på extramatten, satt och gjorde ett par tal och trodde att jag förstod. Men när jag kollade i facit hade jag tydligen inte fattat ett skit... Hehe.
Efter skolan åt jag middag och sedan åkte jag och mami in till Frölunda Torg för att köpa tightsen.
Besöket i butiken slutade med att jag kom hem med två par av tightsen (i beige och grönt), en lila tunika och en vit kavaj. Lyckat! Hihi. Jag köpte även en variant av Veet, imorgon ska vi nämligen simma på idrotten. Benen var lite håriga! Haha, jag köpte varianten man använder i duschen, den var bra. Inte mer än det.
Skulle nog haft lite mer creme på benen för allt försvann inte, men den fungerade jättebra på bikinilinjen!

På slöjden sydde jag fast ena sidan av hotpantsen nästa vecka är de klara! Det är bara resåren kvar!
Mina hotpants är en tribute till Tokio Hotel, har sytt på deras logga som jag kämpade med en hel lektion!
Ljusrosa och svart är klingar shortsens melodi. Nice, va? :)
Nej, nu ska jag gå och titta på Top Model med mami,
Puss <3

25e april

Hejhej, kollade precis på Hajans och Fridas bloggar. Jag kanske skrev för mycket om helgen? De skrev inte alls lika mycket som vad jag gjorde, kanske får redigera lite? Hehe.
Idag vaknade jag vid halv tolv och åt då frukost framför The breakup, efter det har jag pluggat, ätit, pluggat igen och tittat på Hollywood - fruar. Det blev inget Gina Tricot - besök, glömde helt bort det. Ska eventuellt åka dit imorgon, men jag vet inte. Måste plugga till engelskaprovet på torsdag OCH skriva färdigt svenska-novellen till sista april. Har bara skrivit en och en halv sida. Hjälp! Inspiration, du är mer än välkommen!!!
Suck, nu ska jag röra mig till duschen och sedan skriva lite på novellen. Om nu inspirationen hittat hit...
Puss och kram, skumbanan!

NATTI NATTI


24e april

Hejhej, sitter och tittar på Family Guy. Det finns verkligen ingenting på tv på lördagar. Suck.
Men nu tänkte jag berätta om helgen med tjejerna!♥
Igår började jag dagen med att prata med syo och göra omval, jag och mami ska kika på de skolor som har estetiska (musik) och sedan ska jag besöka den/de skolor som jag är intresserad av och göra omval "på riktigt". Efter snacket gick jag upp till no-salen där en go tjej som gick i min klass förut (slutade nian i somras) skulle prata om Angeredsgymnasiet. Sedan blev det att skriva på svenska-novellen. Det går inte så bra, har inte haft någon inspiratin. Deprimerande...
På elevens val gjorde vi om bilder så att de på bilden blev helt knasiga i utseendet. Hihi.
Men nu till det roliga!

Efter skolan åkte jag, Hajan och Frida med Olivia hem. Först skulle vi hyra en film, vi stod i ungefär en halvtimme och velade och så. När vi tillslut kom överrens om en film visade det sig att man var tvungen att vara över 16, hmm...
Aja, vi gick hem till Olivia och tittade på gamla bilder och filmer. Usch, vi tittade på förra årets skolavslutning, började gråta när förra avgångseleverna fick sina rosor. Tårararna rann för två orsaker: Jag saknar de andra som f*n och för att jag har gått i skolan + skolans dagis i sammanlagt 14 år. Ändå är jag inte redo, haha. Det blir att sluta med blandade känslor.
Efter ett tag med flumm satte vi igång med maten och den misslyckade efterrätten...
Hajan stod och skar kycklingbitar medans jag, Olivia och Frida gjorde lite allt möjligt, gjorde en väldigt misslyckad chokladmousse, fixade marinad osv. Det var riktigt kul i alla fall.
Runt klockan 7 kom Michelle och Nancy och då satte vi oss ned och åt. Pastasalladen blev otroligt god!
Efter middagen satte alla på sig myspys och så tittade vi på New Moon och käkade massa gottis, kladdkaka, godis, chips och popcorn.
Filmen var, precis som förra gången, jättebra! Den är mycket bättre än ettan, kanske för att Taylor Lautner visas mer. Grrr...

När filmen var slut åkte Nancy tyvärr hem, men vi andra spelade ett spel som heter Tjejkväll. Mycket skratt blev det! Skojsigt! Man skulle bland annat skriva ner tre ord man tänkte på när man hörde ett visst ord. T.ex. Sexigt - muskler, solbränna, ögon. Tråkigt nog fick vi nästan bara de mesiga orden...
När vi hade spelat det ett tag var det dags att ta bort all skit i ansiktet och borsta tänderna, sedan la vi oss på respektive sovplatser och tittade på Black Beauty, den filmen var faktiskt bra. Inte världens bästa film men klart sevärd! När filmen var slut blev det dags att sova.
Vardagsrummet var riktigt mörkt och innan jag blundade såg jag ett mörk figur smyga sig genom rummet, hjärtat bankade och jag trodde att jag skulle få en hjärtattack. Men så såg jag håret och lugnade ner mig, det var bara Michelle! Haha! Jag blev faktiskt jätterädd!
Själva natten var väl sådär, vaknade ett antal gånger (Jag och Hajan tittade på varandra nästan varje gång, haha. Lite roligt att vi vaknade samtidigt flera gånger!) men jag kände mig ändå rätt utvilad vid niotiden.
Ja, sen blev det frukost och massa skoj. Vi spelade Guitarr Hero, singstar och ett hemmagjort Så ska det låta - Dobidoo spel, det var kul!
Mamma hämtade mig vid halv tre tiden och då åkte vi till Frölunda Torg för att kolla på ett par tights hon hade sett, men de var inte så snygga. Istället gick vi till Gina Tricot, kom hem med en ljusgrå vårjacka, ett fränt linne och en tajt/kort/blommig kjol. Allt på rean! Imorgon ska vi åka dit igen och köpa ett par tights, kunde inte bestämma mig vilken färg idag men imorgon ska jag allt åka hem med ett par.
Det var min helg det. Imorgon ska jag försöka plugga så mycket jag kan och så blir det ju att åka till Gina Tricot som sagt.
En kul helg med andra ord. Tack Olivia för en mysig helg! ♥
Puss!

BTW: Ska ladda upp bilder imorgon.
Frida och Michelle - SKICKA ERA BILDER!
Och Olivia, skicka den bilden när jag och Hajan sitter och skrattar åt en bild vid matbordet... Hihi...

22e april

Hejhej, har precis tagit en dusch och ska snart ta mig en skål yoghurt med en massa gottis i (special K, banan och kiwi, mmmm) då jag inte riktigt gillade maten idag... Nu låter det som om min mamma inte kan laga mat, men TRO mig. Det kan hon! :)
Idag hade vi sista delen i nationella proven i matte, det kändes mycket bättre än förra gången. Jag tror att det blir bra. Jag hoppas det i alla fall!
Efter provet hade jag rast så då städade jag i mitt skåp, nu är det fint och organiserat igen!
På idrotten skulle jag springa 4 km, jag och tre andra, eftersom jag inte var med när de andra gjorde det.
Det gick... Dåligt? Det är verkligen jättejobbigt för mig att springa ute, jag har pollenallergi och när jag springer får jag små astma-anfall. Usch. Jag kanske inte sprang hela tiden men jag stannade inte förutom när jag och Olivia hälsade på världens sötaste kossor och kalvar!
Efter skolan åt jag mat, eller åt och åt. Jaja, sedan åkte jag och mamma till Angeredsgymnasiet för att kolla på musiklinjen, mamma har ändrat sin åsikt om den linjen. Bra! Ska prata med syo imorgon och prata om omval och så, och så ska jag fråga om Rytmus. Det känns som om jag har läget under kontroll, förra veckan var jag väldigt upprörd minst sagt och tårarna rann för jag var så förvirrad. Det är jag i och för sig fortfarande men inte lika mycket...
Men nu är jag hemma och ska öva på min dramapresentation.
Puss


Vilken bakgrundsfärg?

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ha kvar den nuvarande färgen eller en ljusrosa... Vilken vill färg vill ni se som bakgrund?


21e april

Hejhej, sitter och är uttråkad. Lektionerna idag var helt okej, tyskan var kul som vanligt! Vi fick reda på våra resultat på nationella proven, VG fick jag. :)
På bilden började jag med min oljemålning, än sålänge är det bra. På matten gick vi igenom några saker inför nationella provet imorgon. Det måste gå bättre den här gången!
När jag kom hem från skolan åt jag middag, eller lite potatis rättare sagt... Var inte så hungrig... Får ta mig lite Special K eller något sen.
Nu tänkte jag ändra bakgrundsfärg, har lite svårt att välja... Just nu bestämmer jag mig mellan tre olika färger. Ljusrosa allihop men med olika toner...
När jag är färdig med bakgrunden ska jag plugga lite matte, senare ikväll blir det Andra Avenyn.


20e april

Hejhej, har precis ätit middag och sitter och skriver på en engelskauppsats.
När jag kom hem från skolan tog jag mig en lång dusch efter en tråkig dag med vårstädning, NO och idrott.
Men en liten grej var rolig med vårstädningen och det var att jag och de andra tjejerna i klassen började att städa för tidigt... Alla gick ifrån den skolgården vi var på och så fortsatte vi att gå medans de andra stannade kvar för att lyssna på rektorn... Efter ungefär 15 minuters städande frågade vi oss vart alla andra var, så vi gick ju upp och där stod dem... Haha. Men sen var det inget annat än tråkigt. Men det blev fint i alla fall och fint kommer det vara ända tills Valborg, sen kommer det bli skitet igen. Varför inte städa efter Valborg undrar jag, det är ju då alla festar och skitnar ner... Aja, nu ska jag fortsätta att skriva om Vulkanen i Island på engelska och grubbla över praon. (Jag har fått praoplats i en klädbutik vilket är jättekul men jag har redan praoat i en klädbutik och det jag skulle få göra där är det jag tyckte var riktigt tråkigt på det andra stället. Mami kom med ett jättebra förslag, skivbutik. Jag får se om det går att ändra...) <3



Ignoera att jag håller i datormusen... Hehe.

19e april

Hejhej, försökte publicera ett inlägg förut men det gick inte så jag gör det nu istället.


Hejhej, sitter här efter en kul skoldag. Lektionerna i sig var väl inte särskilt roliga, men rasterna! Skönaste tjejorna! ♥ Vi spelade in en video när jag och Olivia "skrattar" som Hajan. Hahaha säger jag bara! Videon får aldrig vistas i närheten av youtube! Hihi. På fredag ska alla tjejer i klassen (vi är bara 6 stycken) ha tjejmys hos Olivia. Det kommer bli jättekul och det är säkert med alla goa tjejer! I love you guys!
Fy vad jag kommer sakna alla när jag går ut nu i vår, usch. Jag kan verkligen inte förstå att det är min sista termin på Kannebäck. Jag har gått där sen jag var två år, alltså jag gick på deras dagis. I den här skolan (och dagiset) har jag träffat personer jag aldrig kommer att glömma och jag är stolt över att få vara deras vänner. Ni är helt underbara och f*n vad jag komer att gråta på skolavslutningen. :'(

Hmm... Ja, får väl återgå till att berätta om dagen. Även om den inte har varit så intressant... Efter skolan gick jag hem där middagen precis hade ställts fram på bordet, gött.
Sedan dess har jag inte gjort så mycket mer, var ute med Lottapotta förut och har tagit ett par egobilder... Hihi.

Nu ska jag gå och borsta tänderna efter ett roligt avsnitt av Top Model.
Puss och godnatt <3

Update

Hejhej, sitter och lyssnar på underbara låter (av you-know-who) efter en skön dusch.
Idag har jag städat mitt rum, nu är det riktigt rent och fint!
Innan jag duschade testade jag Zumba, jag gjorde bara några övningar men jag kände hur jag fick träningsverk i magen efter ett tag! Super. Riktigt svettigt blev det så duschen var helt underbar, haha. Nu luktar mitt hår bär & blommor och det gillas!

Internet krånglar så det blir inga bilder, suck. Jag som hade tänkt visa er min solbrille-samling... ;)

Nostalgitripp...

Vem minns inte godingarna Sailormoon och Pokémon? Jag och brorsan gick alltid upp tidigt på helgerna för att se de programmen! :) Det finns en grupp på facebook för de som växte upp på slutet av 90-talet, där finns det en lista med massa grejer man gjorde när man liten. Jag ler jättemycket när jag läser den listan för allt stämmer! Åh, visst vill man vara liten igen?




18e april

God morgon!
Har precis ätit frukost efter nästan-söta-drömmar... Det utspelade sig på Smycke i alla fall, där jag bodde förut. Usch, jag saknar smycke! Väldigt många av de jag känner bor där, här bor det nästan bara småbarn. Suck.
Aja, får trösta mig med att det inte är så långt till smycke härifrån. :)
Idag blir det att storstäda mitt rum och att duscha, fräscht ska det va'!
Hoppas ni får en fin dag.
<3

btw: Ni glömmer väl inte att rösta på Tokio Hotel? :)

I'm love, with a shoe...

Jag. Har. Hittat. De. Perfekta. Skorna. Puderrosa (oh yes!) med en träklack & dragkedja fram för 299:-
Snälla raring, come to mama! Jag har god lust att gå och väcka mami & visa men det tänker jag inte göra, fastän det kliar i benen... ;)
Oh dear, I just think I fell in love...
Nu ska jag nog lägga mig och förhoppningsvis drömma söta drömmar, det skulle jag behöva.
Puss och god natt. <3

Liten kul lista.

En liten kul lista:

Gör såhär:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din skickade meddelande mapp
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha ;)<3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okajj, alltså många snygga killar! Det gillar vi! :D haha, jag hatar solen just nu... Den förstör min mascara. :'( haha<3
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ja, nu blir det bara härligare och härligare för varje dag som går :D perfekt! vi ses där<3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Detsamma ;)<3
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Spela in det!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hahah! Blä x) <3
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Haha, där ser man hur en mascara kan ge olika resultat ;)<3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Nej, det är klart. Ingen kan tvinga dig till något innan du själv är redo.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag älskar dig <3
10. Din romantiska replik?
Hahahahahaha!
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Andris avenynis! :D
12. Vad skulle du säga om någon frågade chans på dig?
Fyfan vad han är bra!! Blir lite kär (a'
13. Vad skulle du säga om du fick IG i alla ämnen?
Tänkte väl det ;) Men ska vi ha matsäck? <3
14. Vad säger du på ditt bröllop?
Men gud... Titta här. <3
15. Vad tycker du om Tokio Hotel?
När kommer du hit? :)
16. Vad tycker du om Rihanna?
Lilla Björn! :D Det får man ju inte missa!<3
17. Vad säger du på första dejten?
Fan vad coolt!<3

Okej, "Andris avenynis" ... Det var ingen som skulle få reda på att jag kallar Andra avenyn för det... Haha!

Det nya.


Snygg midjehög kjol  från H&M Divided.
Lite stor i midjan men det gör inget för jag är helt kär i kjolen. ;)


Läckra brillor från H&M Divided.

Jag idag.






Såhär har jag sett ut idag, osminkad och ofräsch - precis som mitt rum. Usch. Imorgon ska jag duscha & städa mitt rum! BTW: Frida, titta på den sista bilden och kika lite närmre på min byrå. Det är det här jag har pratat om... Haha! ;)

Tokio Hotel nominerade...



Har precis ätit middag och sitter nu i mitt rum och lyssnar på Tokio Hotel, jag ryser med stort R! ♥
Något jag ska göra ett litet tag nu är att rösta på Tokio Hotel, de är nämligen nominerade till Best Liveact på Comet 2010. Gör killarna en tjänst och rösta på dem! Det är de verkligen värda! Något finare band finns inte! ♥
>Rösta rösta rösta!<

17e april

Godmorgon! Har precis ätit frukost och tittat på filmen "Summer of the flying saucer", det är en irländsk film om en kille som blir kär i en utomjording. Det låter jättekonstigt men den var faktiskt riktigt bra! Dramakomedi och inte Science Fiction! Killen som spelar huvudrollen är sjukt lik han som spelar Ivar i Linas Kvällsbok!! Sjukt söt i alla fall...
Gårkvällen spenderades framför Talang 2010 och Anna Anka söker assistent. Haha.
Imorse vaknade jag ganska tidigt men jag känner mig ändå utvilad och det är skönt! Nu blir det bara att vila upp mig och så, så att jag blir frisk till 100%. Jag orkar inte att sitta och ha ont i halsen och hosta hela tiden. :(



Visst är han jättesöt?! :)

16e april

Hejhej, sitter och har jättetråkigt så jag tänkte berätta om dagen...
Imorse kunde jag knappt äta då jag var ganska nervös inför nationella proven i matte, det gick helt okej. B-del 1 var ju mycket lättare än B-del 2, den delen var ju jättesvår!
Efter provet hade vi lunch och sedan elevens val. Det blev inga riktiga lektioner idag men det var bara skönt!
Vad ska ni hitta på i helgen? Jag vet faktiskt inte, tror att jag bara ska ta det lugnt då jag tror att förkyldningen är tillbaka. Kunde nästan inte prata imorse... Jag lät säkert jätterolig. ;)

Nu ska jag kika lite närmre på de gymnasium som har musiklinjen, jag är faktiskt osäker på mitt val. Nästa fredag ska jag och mami prata med SYV så vi får se hur det blir.
Puss<3

15e april

Hejhej, har tagit en paus i pluggandet (nationella i matte imorgon!) för att bli lite uppdaterad om vad som händer. Så facebook - here I come!

Idag hade vi stormöte med elevrådet och sedan vanliga lektioner. Vi fick veta vad vi fick på nationella proven i engelska, jag fick MVG på uppsatsen och på hela alltet fick jag VG+ (notera pluset, haha) Jag är jätteglad och superstolt över mig själv! :D
På idrotten skulle man springa 4 km men eftersom förkyldningen håller på att komma tillbaka ville jag inte vara med då det inte är bra så jag och Olivia gick till skolan och tillbaka. På hemvägen gick vi tillsammans med Khen och snackade engelska, skoj!
Ja, sen missade vi bussen så vi satt och väntade på nästa i tjugo minuter innan den äntligen kom. När jag kom hem var jag så trött att jag lade mig ner på hallgolvet med ytterkläderna på och allt. Så trött var jag! Haha. Idag blev det pannkakor till middag och då blev jag piggare! Mammas pannkakor är bäst! De är frasiga längs kanterna men ändå ljusa och goda. Mmm!
Nu ska jag snart fortsätta med matten, men först upp. Facebook!

Outfit

Hejhej, har precis tagit en dusch och tvättat bort sminket men jag mår uselt. Vet inte om det är förkyldningen som har kommit tillbaka men jag hoppas att det går över fort för på fredag är det nationella proven i matte.
Innan jag går och tycker synd om mig själv tänkte jag lägga upp måndagens "fest"outfit.



Kavaj - Fått
Svart överdel - MQ
Kjol - New Yorker
Klackar - H&M
Väska - KappAhl

Guten Tag!

Idag har jag haft engelska, SO, elevråd, tyska och matte. En kul dag med andra ord!
Just nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar så att jag kan mätta min lilla hungriga mage.

Som jag skrev imorse tänkte jag plugga matte resten av dag (typ) men jag ska även skriva en dikt på tyska och skriva ner en grej till stormötet med elevrådet imorgon. Ni kanske undrar vad ett stormöte är, det är ett möte som elevrådet har med alla högstadielever och lärare.
Nu ska jag snart äta.<3

14e april

God morgon bloggen!
Sitter och har jätteont i foten... Hoppas det går över snart, för igår kunde jag knappt gå utan att det gjorde ont. :(
Hmm...
Idag är det vanliga lektioner och när jag kommer hem ska jag plugga matte resten av dagen, kanske bloggar någon gång.
Men nu ska jag gå och ta på mig.
Puss<3

13e april

Hejhej!
Igår bloggade jag inte för jag var i skolan och sedan på födelsedagsfest, får väl berätta om gårdagen. ;)
Jo, vi hade vanliga lektioner. Det hände inget speciellt men det var kul att träffa alla igen efter det tråkiga påsklovet. Efter skolan bytte jag om till finare kläder & klackisar! Vi åkte och hämtade mormor och sedan åkte vi till festen där det blev väldigt mycket "skaka-händer". Yvonne fick presenter i massvis! Hihi. Grattis i efterskott! Får även passa på att säga grattis till en kille jag känner som fyllde 18 år igår, grattis Mattias!
Back to the party, vi åt tonfisksallad och sedan tårta. Det bjöds på söta tal och roliga (väldigt roliga) kort togs. Haha! När vi hade ätit färdigt spelade jag & brorsan Wii, spöade skiten ur honom på bowling! Yeah!
Hela kvällen var väldigt trevlig. :)
Väl hemma blev det Top Model och sedan sovdags vid 11.

Idag hade jag nästan en timmes sovmorgon, för vi skulle till ungdomsmottagningen (för andra gången?) vilket var ganska tråkigt då vi var där i sjuan och fick reda på precis samma saker...
Vid elva-tiden var vi tillbaka i skolan och hade matte, sedan NO & idrott.
Efter skolan skulle jag åka till Nordstan för att hämta min kjol som var undanhängd men innan jag åkte köpte jag och Olivia varsin Frapino på EH (köp vanilj, mums!). I H&M där jag köpte kjolen, köpte jag även ett par solbrillor... Hehe, oops...
Jag och Olivia gick runt och kollade ett tag innan jag åkte hem och åt middag.
Just nu tittar jag på Simpsons där textningen är helt konstig, aja snart blir det Desperate Housewives och det är alltid lika kul det!


Yesterday. Visar en bättre bild på outfiten samt den nya kjolen & brillorna imorgon. ♥

Shop til you drop!


Väst/linne - Chelsea


Hårsnoddar & solisar - BikBok





Ballerinaskor - New Yorker


Beige linne - New Yorker
Blommig överdel - BikBok


Ballongkjol - New Yorker


Två härliga kjolar - H&M


Oversize överdel - Gina Tricot


Vit tyllkjol - BikBok (osäker på denna)


Snygga örhängen - JC


To do

Hejhej, har varit hemma ett tag efter en långprommis med Lotta. Jättehärligt väder!
Har ringt till de två H&M Divided i stan (för det finns väl bara två i Göteborg?) och frågat om de har kjolen i min storlek, den ena hade inte kjolen över huvud taget och den andra hade den inte i min storlek. Men jag ska ringa igen på tisdag för då skulle de få in påfyllning. Jag är tokigt kär i den så jag måste ha den! Hihi.

Vad ska ni göra resten av dagen? Detta är vad jag måste göra.


Gårdagens outfit



Oversize överdel - Gina Tricot *nytt*
Långt linne - vet inte...
Strumpbyxor - H&M
+ svarta ballerinaskor från New Yorker, Kenza-jackan och min svarta halsduk på det.

4 days of fame

Jag vill jättegärna vara med i http://nedzadaomerovic.blogg.se/ 's 4 days of fame!
Det hade varit kul! :)

11e april

Godmorgon!
Efter ett par konstiga drömmar vaknade jag runt halv tio och åt frukost. Var jättehungrig så det var gott!
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, det kanske blir en sväng till H&M för att haffa drömkjolen som jag korkat missade igår...
Det kanske är smart att ringa dit och fråga om den finns i min storlek så att ingen annan tagit den i min storlek. Då får jag ju åka hem på en gång...
Det är ju så tråkigt att åka själv så jag kanske ber mamma att följa med, så kan jag visa Chelsea butiken.
Puss<3

Today

Hejsan! Nu fungerar äntligen internet!
Det har varit en riktigt mysig dag med solsken i princip hela tiden. Jag och Frida knallade runt i stan, kom hem med två kjolar (ska lämna tillbaka den från BikBok), ett par örhängen och en skitsnygg väst/överdel.
Den kjolen jag visat en bild på hittade jag inte så jag köpte en annan blommig kjol, den andra kjolen hade Frida tydligen sett och ropat på mig men jag hade inte hört det så snacka om att bli deprimerad. Så fort jag har fått tillbaka pengarna från BikBok - kjolen ska jag åka och köpa den kjolen! Är helt kär i den... :)
Vid halv fyra tiden åkte vi hem till mig och gjorde inget särskilt. Vi satt och pratade, var inne på datorn ett tag och så spelade vi ett ordspel (Spingo). Vid halv åtta skjutsade vi Frida till Kungsbacka och nu sitter jag här och har tråkigt.


Right now







Såhär ser jag ut just nu, puss!

10e april

Hejhej! Idag vaknade jag och trodde att det är fredag, men det är ju lördag och idag ska jag träffa Frida och knalla runt i stan. :)
Sitter i vardagsrummet men den stora laptopen och har balkongdörren öppen. Det är så varmt! Sköönt! Man får nästan lust att åka till närmaste strand och bada! Men det är nog för kallt...
Åååh, jag hör fågelkvitter... Finns det något bättre än våren?!
Har laddat upp min profilbild, headern är nästan klar vill ha någon krussidull bara... Sen är jag klar och nöjd! Och det liknar inte Fridas blogg, va? Bara grunden.

Idag spatserar jag runt i randiga leggins, ett långt lila linne och min nya blommiga oversize överdel. Ska be någon ta kort på outfiten för idag känner jag mig riktigt snygg. Visst är det härligt när man känner sig sådär snygg och bra?
Nej, nu ska jag fortsätta med headern innan jag tar vagnen till stan.
Puss<3


Benjamin Buttons otroliga liv

Puh, nu har jag fixat och trixat men ändå är jag inte klar, får la fixa med headern senare.
Men nu ska jag och mami titta på Benjamin Buttons otroliga liv (världens bästa film!).
Ha en fin kväll så hörs vi sen!
<3


Ändring igen...

Som ni ser har det skett ändringar i bloggen, har hämtat en gratis design som jag tänker ändra på (det var bara grunden jag ville ha) så jag ska fixa en ny header och en annan bakgrund på rubrikerna och så. Jag orkar faktiskt inte hålla på att fixa med grunderna, satt hur länge som helst bara för att se vilket tema som är bäst för att göra så som jag vill. Tillslut orkade jag inte och detta blev resultatet. Haha.
Men nu ska jag göra min nya header! Lade bara upp den här headern för att visa att jag ska ändra! :)
<3

9/04-2010

Hejhej! Är hemma från en dag på Frölunda Torg, kom hem med massa fint! Synd att de två kjolarna jag ville ha mest av allt inte fanns i våran H&M. Det är två blommiga kjolar, har spanat på dem jättelänge och nu ska jag ha dem! En är tajt, midjehög med volanger på och en är en utställd kjol. Måste ha!
Men idag kom jag hem med fina överdelar, två par kjolar (varav en jag är väldigt osäker på, behöver hjälp!) och ett par underbara ballerinaskor (ser ut som jeanstyg, love!).

Imorgon ska jag träffa min Fridiiis, har för mig att vi skulle vandra runt i stan så jag får tvinga in henne i varenda H&M-butik tills jag hittar mina kjolar! ;) Haha.
Såhär ser en av kjolarna ut: (den midjehöga finns det ingen bild på, men jag vet att den finns så det gäller bara att få tag på den)

LOVE!!!


Rubrikernas rubrik

För någon timme sen låg Lotta och sov i en av tvättpåsarna i vardagsrummet. Hihi.
Vad händer? Själv sitter jag och har jättetråkigt, det finns ingenting att göra och ingenting att titta på!
Gårkvällen spenderades framför Flintstones! Den filmen är klockren! Älskar hur de har hmm... moderniserat fast tvärtom (? haha) alla grejer vi använder idag, typ som gräsklipparen, bilarna (!!!!) och väckarklockan. Grymt! Yabadabadooo!


Cute!

Har sett detta underbara klipp förut, men nu måste jag lägga upp det! Det är så gulligt!



8/04-2010

Mitt inlägg försvann? :S
Får la skriva om det lite kort.
Idag har jag varit hos ondontologen och pratat om tänder och så. Sedan åkte jag, Mami och Lotta till Hundbiten där Lotta skulle bli fin och så hämtade vi pappa på vägen hem.
Mamma & pappa hämtade Lotta vid femtiden och hon är helt bedårande i sin nya look! Hihi.
Imorgon ska jag och mami åka till frölunda torg och kika. :D


<3

Update

Hejsan!
Har pluggat lite, tittat på tv och käkat. Tänkte duscha nu för imorgon ska jag till läkarn och då vill jag inte ha skitet hår... Jag mår faktiskt bättre nu, är bara väldigt seg men hostandet har upphört (för gott hoppas jag, hehe) och det gör inte det minsta ont i halsen! Jippie!
Imorgon ska även Lotta iväg på äventyr, hihi, hon ska klippa sig och fixa manikyr & pedikyr (kloklippning med andra ord). Hon kommer bli så söööt! Får fixa före och efterbilder. ;) Men det kommer bli svårt att "fånga" henne för hon blir som en liten valp och springer runt, runt, runt. Cute.
När man talar om trollen så kommer dem, Lotta har lagt sig mitt på köksmattan och tittar på mig. :)
Nej, nu ska jag gå och bli lite fräsch.
Puss<3

SOPHIA KOKOSALAKI

Jag och mamma tittade lite på Fashion TV innan filmen började och såg en vinterkollektion av Sophia Kokosalaki, självklart var jag tvungen att kika på hennes sommarkollektion och jag blev kär. Två ord: Oh yes!

 

 

http://www.sophiakokosalaki.com/


7/04-2010

Hej, den här natten var alldeles för lång! Låg och hostade väldigt mycket och när jag väl somnade drömde jag en väldigt konstig dröm... Gick upp halv elva och åt frukost framför en konstig film.
Ska försöka plugga lite matte sedan om jag orkar, man blir verkligen trött av att hosta hela tiden...
Har inget mer att skriva, men vi hörs!
<3

6/04-2010

*Host host host*
Världens sämsta lov? CHECK!
Har fått en hemsk hosta som jag verkligen hoppas går över snart! Måste få träffa tjejerna & andra vänner och shoppa innan lovet tar slut, annars blir jag galen! Fast det är ju bra att jag blev sjuk på lovet så att jag inte missade något i skolan, har ju haft en massa nationella prov...
Nästa vecka är det matte, suck.

Men nu tänkte jag göra en chai latte så att det går över lite i alla fall.
Puss<3

5/04-2010

Hejsan! Är fortfarande sjuk så medans resten av familjen hade det roligt med mormor hade jag roligt med mina simmar i sims 3. Haha, har inte spelat det på jättelänge så det var kul. ;)
Idag blir det pizza till middag, men för att göra det mindre trashy så har jag dukat bordet fint med ljus och allt. Mysigt!
Fick föressten ett väldigt roligt mms från Frida förut, en bild på snö i Stockholm... Haha! Här är det inte så jättefint väder men det har i alla fall inte snöat tack och lov! Lite regnigt bara...

Vi håller på att leta efter hotell, just det! Hotell! Vi ska åka till Tyskland i sommar och vara där i ungefär två veckor. Det ska bli jätteroligt! Första veckan ska vi vara i Berlin, Magdeburg och Leipzig och se på alla sevärdigheter som finns där och göra vanliga stadsgrejer men andra veckan ska vi åka norrut och bada, sola & relaxa vid havet. Naaaajs!
Nu kommer snart päronen med maten, puss! (eller kanske inte, smittar er då. ;))
<3

3/04-2010

Hellu, dålig update men det blir ju så när man sjuk. Hade lite feber igår, tror att jag har det idag också för jag är sjukt varm...
Gårdagen spenderades med att göra ingenting, gick runt och snörvlade och hade tråkigt.
På kvällen tittade vi på film, Changeling. Den var helt fantastisk! En av de bästa filmerna som gjorts!
Jag började till och med att gråta i slutet... Så fint!
Vaknade väldigt tidigt idag, har haft lite problem under natten då jag legat och snörvlat. Det var i alla fall gött att ha lite sällskap! Zion är nämligen här, vi passar honom igen. :)
Imorse fick jag och brorsan varsitt påskägg! Yeah! Såklart skulle man leta efter ägget vilket var jättelätt! Mami&papi hade gömt äggen ganska dåligt. ;)
Det är massa gottis i ägget, det blir att inte äta godis på ett tag när ägget är tomt! Haha.
Mormor var här förut och åt påsktårta med oss, mmm...
<3

2/04-2010

Godmorgon! Eller, dålig morgon blir det för mig... Den här natten har inte varit rolig, har legat och snorat och haft ont i halsen. Suck! Väldigt bra start på lovet, not.
Ska äta frukost snart, tänkte göra mig en chailatte. Det brukar lena halsen!
Hoppas ni har vaknat upp på bättre humör och hälsa än vad jag har gjort...
Puss<3

1/04-2010

Tjenamors! Har precis städat mitt rum (det behövdes!) & pumpat musik men nu är det helt tyst (har huvudvärk, har haft det hela dagen :/ ) och jag är redo för påsklov! Det var en väldigt bra avslutning på skolan inför lovet idag! Först hade vi en liten lektion och sedan åkte vi in till stan och var på besök på Historiska Museet vilket var tråkigare än vad jag förväntade mig, fick äta våran matsäck utomhus vid Kronhusbodarna vilket var ... Kallt! Sedan kom vi lite för sent till "idrotten" men det gjorde inget för den dansen vi skulle lära oss på Street dancen kunde vi redan (har ju som sagt haft det på idrottsdagar, två gånger) men det var lika kul! Det skadar ju inte heller att läraren ser väldigt bra ut... Eller hur tjejer? ;) Ni skulle bara hört oss inne i omklädningsrummet efteråt... Grr...
Efter skolan gick jag hem och slängde mig ner i soffan och glodde lite på tv, fick anstränga mig för att inte somna. Kände mig helt död. Haha, nu har det släppt i alla fall!

Just det! Har ni blivit lurade idag? Jag lurade tjejerna med att jag skulle flytta till Kungälv, Ytterby rättare sagt, i sommar. Frida gick verkligen på det och ställde massa frågor om flytten. Jag fick kämpa med att hålla mig för skratt även om det var sämsta skämet ever. Men tjejerna gick på det i alla fall och det är huvudsaken! :D Haha!
Nu har jag inget mer att skriva, jo förresten! När jag gick till skolan imorse, över skolgården var alla lågstadieflickor utklädda till påskkärringar, fy vad söta de var! Särskilt lilla Tara som sprang fram till mig och gav mig en stor kram! Hihi.

Puss<3


Putte hälsar till alla påskkärringar och påskgubbar! Hihi! Putte är en liten kyckling jag påbörjade 2003-2004, gjorde klart den i måndags! Den har legat och dammat i min slöjdpåse, tog äntligen tag i den iår! ;)