11e juni

Tjena! Har precis kommit hem efter en annorlunda fredag. Vi hade filmpremiär av klassens film, det dracks cider (alkoholfri ofcourse) och så bjöds det på äckliga salta pinnar... Gissa hur klassen entrade korridoren? Vi gick längs röda mattan! Eller ja, det var en persisk matta vid dörren... Haha. Det var kul i alla fall!
Filmen blev faktiskt bra, det tyckte de andra klasserna också. Det gillar vi! Alla i klassen hade föresten finkläder på sig för att göra det extra glammigt, detta är utan tvekan en av skolans bästa traditioner!

Efter filmpremiären var det dags för stadsvandringen jag, Frida och Olivia har planerat ett tag. Vi satt på järntorget jättelänge och väntade på alla grupper, vi bjöd även på fika. Att sitta där i regnet och den kalla luften var väl lagom kul. Vi åt lunch på Burger King, originellt va? Det var gott i alla fall och så blev man varm, vilket var jätteskönt! Ja, det har helt enkelt varit en kul dag.
Nu hade jag tänkt att bara ta det lugnt, är jättetrött! Var till och med nära att somna på spårvagnen... Inte bra, haha. <3 (Lägger upp bilder från Hard Rock lite senare när jag orkar.)


Tagen på lägerskolan för två år sen.

Kommentarer
luisa säger:

SÖT!

2010-07-06 | 18:55:41
Bloggadress: http://loliciouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

k o m m e n t e r a

Trackback