30e maj



Hejhej, hos Frida var det riktigt mysigt. Det var väldigt varmt så vi satt ute på hennes altan jättelänge innan vi käkade mexikanskt och sedan tittade på Eurovision. Blev riktigt besviken. Vad är det här?! En tjej som inte kan sjunga med en superbarnslig låt? Visst påminde hon starkt om Amy Diamond? Det fanns ju många låtar som var jättebra! Mina favoriter var bland annat: Turkiet, Kroatien (även om de inte kom med...), Georgien, Cypern och Serbien. Den sistnämda, jag vet vad ni tänker men låten är ju så... GLAD! Och Milan är ju jättegullig... Hehe. Idag har det varit en helt vanlig måndag, ganska tråkig med andra ord. Tjejerna och jag satt och tjötade med Daniel (inte min bror) under lunchrasten, det var skojigt det!

Idag återvände sommarvärmen och det gillas vääldigt mycket! Imorgon blir det allt shorts! Första juni, ohmygosh! Fy vad veckorna har flugit förbi, om bara ett litet tag är det sommarlov vilket ska bli jätteskönt men jag vill ju inte lämna klassen... ♥
Nu sitter jag och tittar på Simpsons, klockan nio blir det Top Model.
Puss.

28e maj

Hejhej, har precis ätit tacos. Mums! Är väldigt trött nu efter orienteringen. Vi hade ju som sagt de svåraste banorna, suck. Jag sprang runt med Frida och vi hann med nästan alla kontroller, de viktigaste i alla fall! Gött!
Under första banan var det soligt och härligt men under den andra banan började det att regna. Mysigt. Not...
Fötterna värkte verkligen efter orienteringen. Aj säger jag bara! När jag kom hem duschade jag och tog på mig myskläder, lade mig i soffan och glodde på tv innan maten. Så skönt att bara få slappa för imorgon blir det andra bullar, då ska jag och Olivia nämligen till Frida och sova över. Det kommer bli lika kul som vanligt!♥
Har verkligen ingenting att skriva, tråkigt men så är det. Kanske kommer på något kul sen.
Küsse.




Jag just nu.

Bara jag som tycker att han är grym? ;)



Jätterolig och sjukt söt! :)

Eine frage.

Hej jag undrar en sak, vart fick du tag i din design för den är grymt snygg! O en sak till, texten på bilden vad heter den?

Svar: Grunden hämtade jag hos Tescho och har sedan ändrat efter tycke och smak vilket är toppen att man får. Hos vissa som har gratismallar får man ju inte ändra någonting. Jag antar att du menar den där jag skrivit "The world behind my wall" eftersom det var på det inlägget du kommenterade? Texten har jag i alla fall hittat på Picnik. Där finns det många väldigt fina textstilar, bland annat den jag har på min header. Picnik rekommenderas varmt för sådana saker!

27e maj - Wer hat geburtstag? :)

Hejsan! Har inte skrivit på ett par dagar, har väl inte haft lust antar jag. Men nu blir det ändring på det!
I måndags hände inget speciellt, vanliga lektioner, sjöng så mycket hemma så att jag fick jätteont i halsen, gjorde te och var nära att spy (har aldrig gillat te...) så jag fixade en chailatte istället. Satt och njöt av den goda smaken medan halsen lenades. Hehe. I tisdags hade vi en lektion i två timmar, det var faktiskt intressant. Väldigt viktigt. Vi pratade om internet och hur en bild lätt kan hamna i väldigt många datorer även om man själv tagit bort den. Sen var det vanliga lektioner. Missade idrotten dock då jag hade utvecklingssamtal. Det gick bra, är väldigt glad! :) Efter skolan valde jag ut låten "Heaven" av Bryan Adams till intagningsprovet, fixade låt och satt och sjöng ett tag.

Igår var jag så nervös att jag knappt kunde äta, även om jag var hungrig. Åkte tillsammans med brorsan till Angeredsgymnasiet, om jag börjar där i höst kommer vi att gå i samma korridor. Haha. Vi var sex stycken sammanlagt, som sökte. Det var ett reservintagningsprov. Det var faktiskt väldigt skönt att vi var så få. Men självklart fick jag sjunga först... Stod i alla fall inte och skakade som jag brukar. Det var bara det att jag fick en blackout på andra versen... Det var inte alls roligt kan jag säga. Jag kämpade med att hålla inne tårarna och fick börja om från början, då gick det mycket bättre! Lärarna var så snälla också, de sa att de förstod att man var nervös och att det lät fint. Det gillar vi! När alla hade spelat eller sjungit en och en var det dags för delprov 2. Då fick vi välja mellan ett par låtar och så skulle vi spela upp den för lärarna. Det var också en chans för oss att se hur en ensamblelektion går till. Det var jättekul och de andra var jätteschyssta. Vi valde "Big girls don't cry" av Fergie.
Efter intagningsprovet åkte jag hem till mommo och fikade med henne och mami. När vi hade smaskat på den goooda chokladkakan åkte jag och mamma till stan för att köpa en present till Olivia. Det gick inte så bra i början så när vi åkte hem hade jag inte bara köpt Olivias present utan ett par shorts, ett linne, en väska, en par Tokio Hotel posters och en Tokio Hotel - bok. Oops...

Idag samlades klassen på Stigbergstorget och så gick vi runt och kikade på de helt underbara små husen. Det var så mysigt! När våran lärare hade pratat om de olika husen fikade vi med saft och bulle (nu låter vi som en mellanstadieklass men det var ju mysigt!) och så ritade vi av ett av husen som vi sedan ska skriva en novell om. Jag valde att rita en herrgård som fanns i Djurgårdsparken förr i tiden för jag vill skriva om baler... När vi hade ritat husen någorlunda åkte vi tillbaka till skolan, åt lunch, hade NO och sedan idrott. Nu ska jag alldeles strax sticka ner till affären och köpa något att äta imorgon, vi ska nämligen ha orientering i Slottskogen. Lite lagom kul. Nu när vi går i nian får vi de svåraste banorna och så måste man vara ensam. Jag kommer gå runt och nysa hela tiden, för mig själv. Pinsamt! Haha.

Till en viktig sak - idag fyller Olivia 16 år! Nu kan Olivia göra precis allt som hon redan kunnat fast lite coolare... ;) Grattis bruden! ♥ Hoppas att du fick en fin Sweet sixteen! ♥ Och tack än en gång för att du är en otroligt fin vän, jag och Frida kan skratta och lyckliga att vi har dig!

23e maj

Hejsvejs, igår lade jag mig vid tolvtiden och vaknade klockan fem. Warum? Somnade om och vaknade efter två timmar, sedan höll det på så tills klockan var runt halv tio. Då piggnade jag till av Zions pussar.
Idag blev det shorts och tisha, underbart väder! Jag, mami och papi åkte till Deichmann och köpte ett par klackar till mig. De är svarta med remmar och så är det en rosett på vardera sko. Det låter sjukt fult men de är grymt coola. Och höga... Mätte de när jag kom hem och de visade sig vara 12 cm... Hihi. Huvudsaken är att jag kan gå i dem och det har jag bevisat att jag kan... Synd att mina drömskor är slut. Det var för bra för att vara sant, de var helt underbara och så var de på rea. Idag tänkte vi beställa de och se vilket par det skulle bli till skolavslutningen, de eller de från Deichmann. När jag kom hem fanns de inte på hemsidan. Blev skitarg. Haha. Ska spana ifall de kommer in igen... Aja, efter det åkte vi till lite andra affärer. Köpte en rakhyvel, Venus vibrance, och rakgel. Rakade mig för första gången i kväll, det var lite läskigt men sedan gick det bra! Rekommenderar verkligen Venus Vibrance. Jättebra för nybörjare!
Sen tvättade jag håret med mitt nya schampoo och balsam - set, Glow. Jag riktigt hör hur Olivia suckar, men de var faktiskt bra!

Just det, vid tvåtiden gick jag och mami ut med Zion. Vi gick en långpromenad ner till kossorna i Välen och runt Åkered. Riktigt skönt och värmen var  u n d e r b a r.
Nu ska jag glo lite framför tv'n. Puss ♥

Usch vad konstigt jag skrev idag, haha...

COMET 2010



Dreggel.








Tackbrev skrivet av Bill... *Hjärtat bankar* :)



I väntan...


När de vann priset. Tokio Hotel synts runt 2:23 sen är de med hela videon.
grymt när Tom dissar programledaren...
Tjejen - Vad är det vi har fått höra om viagran?
Tom - Jag förstår inte vad du menar.
Tjejen - Ja, men då frågar jag igen då. Kom. Behöver du verkligen det?
Tom - Med dig behöver jag det.
Klockrent!



Bill & Tom delar ut pris. Sötisar. ♥

TOKIO HOTEL VANN!!!♥

Skrev ju ett inlägg om att alla skulle rösta på Tokio Hotel - Best liveact COMET 2010 för ett tag sen.
DE VANN!! Grattis killar, detta är ni verkligen värda! Puss på er för att ni är så fina på alla sätt och vis. ♥
Nu är jag så trött så att ögonen går i kors, ska nana kudden nu och drömma söta drömmar om Tokio Hotel. Puss och godnatt!


Återkommer med fler bilder imorgon. :)

22e maj

Hejhej, sitter och halvtittar på 27 dresses i min Bill-tisha och egensydda Tokio Hotel - hotpants. Hihi.
Igår mådde jag lite bättre och hjälpte mamma att handla, vi åkte även till Frölunda Torg och kikade lite. Efter det hämtade vi pappa och då började det att ösregna, åska och blixtra. Läskigt! Har alltid varit lite rädd för blixten... Sprang in väldigt fort när vi kom hem. På grund av blixten blev det inga inlägg igår, tyvärr. Idag var det däremot jättevarmt och überskönt! Innan min mormor, moster och Zion skulle komma låg jag på en solstol på balkonen i solen och lyssnade på härlig musik. Härligt, härligt! Dagen har mest tillbringats med lek och bus med Zion och chill i solen.
Nu ska jag skriva ett annat inlägg, se'ya in a bit! ;)

Mors dag planer?



Har ni något planerat med era mammor på mors dag? Själv tänkte jag att det på bilden ovan skulle vara supermysigt! Ansiktsmasker är ju alltid bra, "Love actually" är mammas favoritfilm och kladdkaka - behöver jag säga mer? Hihi.

(Filmbilden och kladdkaksbilden är tagna från google, vartifrån exakt vet jag inte. Den stora bilden har jag ritat själv.. Det gick inte så bra, haha.)

20e maj

Hejhej, idag har jag inte gjort något annat än bara segat runt. På morgonen till förmiddagen satt jag och mamma (jag låg i den nya soffan, hihi) och tittade på Stolthet och fördom. Den gamla versionen, så sjukt bra! Säg vad ni vill men Colin Firth ÄR lite snygg där! Sådär härligt mystisk... Haha. Jag fick ligga med vänstra foten på en kudde, det gör jätteont när hälen nuddar något. Därför går jag lite... Konstigt. Haha.
Under tittandet kom en katt på besök. Våran grannes katt, Melissa. Ursöt. De bor bredvid oss och mamma och grannen stod och pratade och vips så kom en katt in i lägenheten. Hihi. Melissa kröp under min säng, en ny Zion tro? Hur är det med er då? Bättre än mig och Frida hoppas jag, som by the way har gjort ett jättegulligt inlägg på sin blogg. Checka!
Annars har det väl inte hänt så mycket mer, ikväll finns det iiiingenting att se på så det blir väl att glo på en film eller läsa första Twilightboken som jag fick av Frida för ett väldigt bra tag sen... Jag har kommit fram till att jag antagligen var trött den gången jag försökte läsa den för då tyckte jag att den var kass, även om jag bara hade läst typ tre sidor... Är fortfarande i början men den är bättre än sist! Great!
<3

19e maj

Idag stannade jag hemma, ska göra det resten av veckan också. Det är för j*vligt. Inte för att klaga (det finns ju de som har det betydligt mycket värre!) men jag har verkligen jätteont i magen (m-värk, vilket när jag har det lägger till fler elaka grejer såsom yrsel och gör så att jag blir skitvarm) och foten is killing me. Så, även om jag inte hade haft det här tjejiga (...) så hade jag ändå haft väldigt ont på ett eller annat sätt. Äsch, nu lägger  vi det åt sidan tycker jag.

Idag har det gått en vecka sen Lotta avlivades. Idag har jag inte gråtit någonting, jag har mest kännt mig tom. Tom som in i h*lvete. (Ursäkta ordvalen idag...) Det känns så konstigt att jag inte kommer höra hennes små tassar mer, eller få titta in i hennes vackra bruna ögon, eller få pussa på hennes bedårande nos. Jag skulle kunna skriva en hel radda med saker jag saknar med henne. Någon gång i helg, om jag orkar, ska jag lägga upp ett inlägg bara med Lotta. Bilder från när hon var en liten pluttis till förra onsdagen... När Zion kommer på söndag får han trösta mig. Jag undrar hur han kommer att reagera nu när Lotta inte är här. Jag vill faktiskt inte tänka på det mer, jag har ingen ork till att gråta vilket jag kommer att göra om jag fortsätter skriva, så jag sätter stopp här och passar på att gratta pappa på födelsedagen! Grattis! :)
<3


Den här bilden togs när vi rensade vi min byrå och så hittade vi denna mysiga sjal och virade in sötnosen... Hihi ♥ ♥ ♥

Läkarbesök

När värmen äntligen kommer till Göteborg så tar man på sig skinnjackan och tjocka halsduken. När man har bråttom och inte hinner byta. Lyckat. Blev faktiskt förvånad över hur varmt och fuktigt det var idag, riktigt skönt i alla fall! Hoppas, hoppas att det håller i sig! Läkarbesöket idag gick bra, det var en liten vårta... Det låter sjukt äckligt, men skitsamma! Huvudläkaren skrapade på den... Det gjorde väldigt ont, minst sagt... Efter det var det dags för ett annat läkarbesök men eftersom det var en timma kvar så köpte jag och mamma massa tidningar... Hihi. ELLE, SOLO, FRIDA och så en dålig hemmatidning till mamma. Har redan läst ELLE och FRIDA, ska spara SOLO till någon annan dag. Det är ju inte kul att läsa alla på en gång... Efter läkarbesöken åkte vi hem och åt, sedan läste jag ju då FRIDA och sen pluggade jag lite matte. Fyra sidor faktiskt, är stolt över mig själv! Nu ska jag fortsätta att titta på Ugly Betty. Puss och hej leverpastej!


18e maj

Hejsan, sitter och lyssnar på musik. Min spårvagn kommer går om 20 minuter så det är lugnt, jag behöver inte stressa vilket är skönt! Idag ska jag som sagt till läkaren, vi ska tydligen få reda på vad det är för något typ en timma efter undersökningen, det ska bli skönt! Jag förstår seriöst inte vad det är för något, inte läkarna heller. Därför är det här min tredje undersökning... Haha. För er som inte vet vad jag pratar om så är det en prick eller vad man ska kalla det under (?) min vänstra häl. Jag upptäckte den när jag såg en massa blod på golvet. Wierd. Aja, nu ska jag bara chilla lite innan vagnen kommer.
Hoppas ni får en fin dag. <3


To - die - for

Sitter och lyssnar på fina Phantomrider (jag grät faktiskt lite när jag lyssnade på den i förmiddags, den påminner så mycket om det som händer just nu...) och beundrar en av mina nya klänningar. Beställde hem två från Nelly i torsdags för jag hittade ingen fin avslutningsklänning i affärerna. En av klänningarna jag beställde  är kort, tajt, blommig, axelbandslös, rynkig och med härliga färger. Den andra är en spetsklänning med bar rygg. Love. Jag tror att det blir den korta blommiga, retur blir det i alla fall inte. Nu är det bara ett litet problem... Skor? Klackar blir det, ofcourse. Det är bara det... Vilket par? Jag har hittat 6 par skor, ska visa för mami och se vilket par hon tycker är finast. Sålänge hade jag tänkt dreggla för ett annat par skor som är to-die -for nu på våren och sedan till hösten. Vad tycker ni? Visst är de supersnygga?



17e maj


Puss på dig finaste. ♥

Sitter och tycker lite synd om mig själv, vaknade klockan sju av att hela jag svettades. Halvt död gick jag yr till mammas och pappas säng och lade mig där, för där var det kallt. (Mamma och pappa låg självklart inte i sängen då.) Skulle egentligen ha praoat idag (halv 12, lyx!) men eftersom jag inte mår bra så stannar jag hemma. Jag drömde en jättekonstig dröm inatt, att vi fick en lånehund (?), en malteser som Lotta, vi skulle gosa med henne typ. Wierd. Jag har i alla fall bestämt att jag ska tatuera mig när jag blir 18, har ju sagt att det skulle vara ett litet hjärta på foten men nu funderar jag på ett litet tassavtryck. Något litet sött får det bli i alla fall, tatueringen ska hur som helst stå för Lotta. ♥

Igår gjorde jag inget speciellt, satt mest och lyssnade på musik. Sjöng. Funderar på att sjunga World behind my wall på skolavslutningen. Den betyder så mycket för mig.

Danke für deine Lieder ♥



Dessa låtar är helt underbara och hjälper på alla sätt och vis. Det kanske låter lite... töntigt, men tack Tokio Hotel! ♥ Tack för era fina ord i så fina melodier som får en att må lite bättre, för stunden. ♥










Vila i frid min ängel



Den 12e maj hände något min familj varit rädd för länge. Världens underbaraste hund bor nu i himlen.
Det som får mig att må lite bättre är mina fina vänner, min familj och inte oväntat några av Tokio Hotels låtar.  Jag tror inte att ni förstår hur ont det gjorde att se henne ligga där helt ensam när vi skulle gå, jag lämnade en del av mig där. Jag hoppas verkligen in i mitt hjärta att himlen finns, om jag aldrig får pussa på Lotta igen vet jag inte vad jag gör... ♥ Bloggen kommer att hamna lite åt sidan, det blir som med sorgen. Vissa dagar kommer jag vara jätteledsen och då kommer jag inte att skriva några inlägg, men andra dagara kanske jag bara tänker på det lite och skriver inlägg. Jag kommer inte sluta helt, det skulle inte Lotta velat. Fina Lotta. ♥
Tack till alla som varit så himla underbara de senaste dagarna, utan era kloka ord hade jag nog inte orkat stiga upp om mornarna.

Rubrik

Kommer inte att skriva något på ett tag, hur länge vet jag inte. 
<3

9e maj

Hejhej! Äntligen har jag tid över att blogga! Hela helgen har varit fullspäckad med roliga planer. Vi börjar med fredagen: Gick i skolan till efter lunch, då hämtade mamma mig och så åkte vi till Rytmus musikergymnasiet för att kolla där. Det verkade vara... sådär... Blev inte "kär" eller så, på tisdag ska vi besöka L.M. Engströms gymnasium. Jag hoppas det är bättre där! Aja, efter besöket åkte vi hem och så fixade jag mig inför kvällen.
Det var nämligen födelsedagsfest hos Lisa! :) Det var riktigt mysigt och hur kul som helst!
Jag kan inte förstå att alla ska splittras! Några ska till Örebro, en till Kungsbacka och så vidare. Men jag hoppas att alla åtmistonde försöker att hålla kontakten så bra som möjligt för alla är så himla söööta!  Kvällen var riktigt awesome i alla fall! Jag glömde min kamera men gå in på Fridas blogg, där har hon lagt upp ett inlägg om kvällen. [Här är inlägget] Och här är alla söta tjejer: Lisa, Frida, Hajan, Michelle, Olivia, Nancy och Felicia.

Igår
fixade jag i mitt rum hela dagen, bytte byrå och tv/alltiallo-hylla. Det blev riktigt fint! Nu är det bara skrivbordet och lite piffpiff kvar och sedan har jag ett finfint rum!
Har inte så mycket att skriva om gårdagen eftersom det inte hände mer än detta...

Idag var det Tynneredsdagen. Lite större än vanligt vilket var jättekul! Köpte faktiskt ett par saker på marknaden! En jättesöt klänning som jag kanske ska ha på skolavslutning (ser ni, det är inte bara skräp!), ett par fejkskinn/lack - tights/byxor (haha), en supersnygg ring och en plånbok. Har fotat grejerna, visar bilderna imorgon. Hela familjen gick runt, jag, brorsan, mami, papi, mommo och min moster. Jättemysigt! Vi köpte som vanligt varsin donut och gick runt och njöt av den sköna stämningen.
Vid tretiden köpte vi pizza som vi åt hemma hos mormor. Vi var hos mormor ett tag innan vi åkte hem.
Nu ska jag strax se på Top Model, missade nämligen den i måndags så mamma spelade in reprisen.
Puss



ååh!

Tänkte göra ett litet kuligt inlägg men internet samarbetar inte så jag är så arg att jag bokstavligt talat bankar på tangentbordet... Seriöst, internet försöker inte ens att få fram en sida längre... På en gång kommer det upp "klar" vilket den uppenbarligen inte är? Nej! Nu ska jag hoppa in i duschen och avreagera mig genom att schamponera mitt hår! Haha.

6e maj

Hejsan svejsan! Sitter och skriver på min recension till imorgon, ska duscha sen ikväll och bara slappa.
Idag hade jag tyskaprov, det gick helt okej-bra typ. Det var mycket svårare än vanligt, kanske för att det var prov på alla kapitel? Man glömmer ju lite... Jag hoppas i alla fall att det gick bra! Förutom det har skoldagen varit som vanligt. Skulle egentligen följa med Frida och Olivia till stan idag men eftersom jag fick en hård boll i huvudet på idrotten så orkade jag inte det. Haha. Nej men det gjorde jätteont! Blev yr och har fortfarande huvudvärk! Hajan var jättesöt när jag blev träffad: "Kan någon hämta is?!" ;D
Eftersom jag inte gjort något speciellt så har jag inget mer att skriva, har ett inlägg planerat i alla fall.
<3


4e maj

Hejsan bloggen!
Sitter med halvtorkat hår efter en skön dusch. Har suttit och pluggat tyska ett tag så nu är det paus framför Simpsons.
Idag har jag haft SO, slutprov i teckenspråk (det gick bra! inte så svårt faktiskt), ett sista elevråd som firades med tårta, matte, NO och Hjärt och lung räddning istället för vanlig idrott.
En kul dag med andra ord.
HLR är något jag tycker alla borde kunna, det är otroligt viktigt!

Nästa vecka blir lugn och skön men veckan därpå blir helt "tokig". Först och främst är det praktikvecka vilket ska bli kul! Ska praktisera i en klädbutik (det var jättedåligt utbud på praktikplatsen.se) så jag fick ta det men det blir nog kul ändå! Men nu till det som gör veckan "tokig", på måndagen är det intagningsprov till L M Engströms gymnasium, på tisdagen ska jag till läkaren och sen på torsdagen eller fredagen är det intagninsprov till Rytmus. Det lät inte så "tokigt" men det kommer att bli det! Hehe.
Nu - back to the Simpsons.
puss


Nagellack







Två nagellack i härliga vårfärger. Ljusrosa och ljusblått, mmm...
Nagellacken köptes i H&M för 69 kronor styck.

3e april

Hejhej, sitter och sjunger med till Tokio Hotel låtar.
Dagen har bestått av slöjd (bara resåren kvar på shortsen!!), svenska, engelska, matte och svenskaprov. Musikläraren var sjuk så vi fick sluta en timma tidigare vilket betydde att jag skulle få vänta i en och en halv timme om jag skulle gå på extramatten, det orkade jag inte med så jag gick hem.
Mamma höll på att prata i telefon med en person från L M engströms gymnasium och har pratat med en från Rytmus, jag ska åka dit och kolla på skolorna. På fredag blir det Rytmus och på tisdag blir det L M engströms.
Gör nämligen omval från Hantverk till estetiska linjen. Jag tror att det blir bra det här.
Nu ska jag plugga lite tyska, puss.


Ett par bilder från tjejmiddagen
















2e maj

Hej bloggen! Duschade för en stund sen och har fört över alla bilder som jag tagit på sistonde till datorn så jag tänkte lägga upp en massa bilder här om en stund.
Men först; idag vaknade jag vid tio, åt frukost och sedan pluggade jag en stund. Vid tolvtiden kom min moster och då satte vi oss på balkongen och fikade (det var hur varmt som helst, gött!) innan vi åkte till Ikea.
Vi köpte lite grejer till mitt och Daniels rum. En vit malm-byrå och en vit expedit till mig. Nästa gång ska vi köpa ett skrivbord, en lampa och en massa piff piff såsom korgar och sådant till expediten. Nice! Jag längtar tills jag ska röja och få bort all skit!

I fredags åkte jag ju hem till Frida, det var lika kul som vanligt! Ändå så gjorde vi inget speciellt, vi spelade Europaspelet, kikade lite på internet, köpte godis och hyrde film (det började ösregna på vägen hem, kul.) osv.
Vi hade tänkt gå till brasan men vädret var ju ingen höjdare så vi tittade på Paranormal activity istället. Jag säger bara en sak: USCH! Det var nog den läskigaste film jag sett! Man kunde inte skrika för man satt helt paralyserad, det slutade med att jag och Frida satt bakom två stora kuddar och sa "jag vågar inte titta, jag vill inte..." haha. Efteråt var vi tvungna att titta på en lättsam film sen gick vi och la oss i sängarna och tjötade lite innan vi sov. Jag vaknade halv tolv igår, superduperskönt! Vid tolvtiden åt vi frukost och sedan åkte vi till Kungsmässan vid två. Jag hittade en superfin volangkjol på Zara men jag var lite osäker så jag väntade med den och köpte två nagellack istället. Ljusblått och ljusrosa. Det gillar vi! Jag ska ringa till Zara och fråga om de har kvar kjolen, för jag blev verkligen fast för den.
Ja, vid femtiden hämtade pappa och mamma mig och så tittade vi på film på kvällen.
That's it. <3