BAGS


Väskor som är i stil med Chanels väskor faller mig nästan alltid i smaken, de är tidslösa och passar till allt. Dessa två kommer ifrån asos.com för runt tvåhundra riksdaler om jag inte har fel. Den beiga hade passat perfekt nu i vår till alla ljusa och färgglada plagg, me want a lot.

At the balcony

Sitter på balkongen och myser efter en skön promenad med familjen. Skall gå en prommis varje dag har jag bestämt, långa eller korta spelar ingen roll. Bara man kommer ut och tar vara på solen nu när den äntligen är här. Med musik i lurarna och tankarna fritt fram att löpa är det ju så härligt. Dessutom är det bra för kroppen med både vitamin från solen och motion. På tal om motion måste jag fixa gymkort snart! Att jag alltid skall vänta med dyra saker så att de läggs på hög... Gymkort, klippning och ett borstset är det just nu som skall fixas. Okej, det sistnämnda är väl inte helt nödvändigt men det ligger på önskelistan helt klart. Jag har ju faktiskt velat ha det hur länge som helst.

Åh, Nico är så söt! Han ligger bredvid mig och myser han också. Skall läsa en tidning nu innan middagen är färdig, det luktar ända ut till balkongen mums.


sigma beauty

Jag har haft ögonen på dessa borstar ett bra tag nu, har hört så mycket bra om dem. Essential kitet innehåller fem basborstar {concealerborste, foundationborste, duo stipple brush, rougeborste och stor puderborste} och sju borstar för ögonmejk {olika sorters ögonskuggsborstar, eyelinerpensel och ögonbrynsborste}. Synthetic essential kitet innehåller syntetiska borstar i kabukistil, fyra stora och fyra små. Jag hade använt de till mineralsmink i puderform, men jag har hört att de även är idealiska för flytande foundation till exempel. Hade jag haft råd hade jag beställt båda kiten på en gång!

Sigmas borstar är likvärdiga MAC's borstar enligt varje recension jag sett/läst men betydligt mycket billigare. Här är deras hemsida, {länk}, det finns massor av olika borstkit och andra saker som sminkväskor, enskilda borstar och hudvårdsredskap.


25.03.2012

Guten morgen! Befinner mig just nu på precis samma ställe som när jag skrev senast, mycket mer utvilad och med en smarrig frukost på sängbordet. Yoghurt med crunchy, knäckebröd med philadelphiaost och gurka samt juice. Mums. Ni har väl inte glömt att ställa fram era klockor idag? Det är sommartid nu. Sommartid! Det är ett härligt ord det, det är nu det börjar. Vad passar bättre än ett underbart väder med strålande sol just denna dagen? Dessutom är det våffeldagen så senare idag blir det gofika med familjen. Efter frukosten skall jag ta en dusch och klä på mig, sedan ge mig ut på långpromenad. Det var längesen jag gick på promenad ensam, så det blir skönt. Andra planer för dagen är att försöka skriva klart min låt, vårstäda rummet, åka hem till mormor som skall sy in ett par plagg och sedan ha hemmaspa ikväll. Får se vad dagen har att bjuda på. Nu skall jag klä på mig, hoppas ni får en fin dag!



24.03.2012

Ligger i min varma, sköna säng och skall strax plocka fram tredje boken ur Sofi Fahrmans bokserie. Jag läser nästan alltid något innan jag dejtar kudden, med risk för att låta som en tant, det är så avslappnande. Jag har tillbringat denna otroligt tråkiga dagen med... Ja, vad har jag gjort egentligen? Vaknade inte alls på bra sida idag, tummen ner. Men men, alla har sådana dagar ibland. Åkte in till stan i eftermiddags och köpte en shortsdress jag lagt undan på hennes&mau häromdagen, vet dock inte om jag verkligen gillar den. Den är väldigt fin, men frågan är om den är lite för 'gullig'? Får ta en funderare på det. Ett set med flera ringar åkte också ner i påsen, trots att de är lite för stora så kan jag inte annat än älska dem! Lite tejp på undersidan fixar't. Jag har verkligen fått en grej för nätta smycken på sistone, speciellt i guld. Åh. Jag hade gärna haft ett helt gäng med halsband från dogeared och fina ringar från pandora samt smala armband, himla fint.

Denna vecka har för det mesta spenderats hemma hos mig med dum förkylning, trotsade den i torsdags för prov i musikteori vilket gick sådär, matte och ensemble. Efter skolan mötte jag upp Olivia för fika och sedan häng hos henne. Gillar den tösen himla mycket. Frida också, ni är guld värda.

Gårdagen spenderades med mamma i stan för lite shopping, kom dock bara hem med ett par shorts. Men de är riktigt fina! Vädret var helt underbart, sjutton grader bjöd Göteborg och det kan man inte annat än bli riktigt glad över. Jag hoppas på att resten av våren fortsätter såhär, det hade varit underbart! Küsse

Slänger upp ett par bilder imorgon, orkar inte riktigt med det just nu. Hehe.

+++



collage made by me.

Mina favoriter ur D&G's kollektion, vill ha allt! Skall absolut satsa på maxiklänningar och korta klänningar med massor av mönster och härlig boho-känsla iår. Det måste vara den finaste trenden av alla iår, denna och pastell.

20.03.2012

Febriga jag sitter här och är sjuk, även fast det är tråkigt är det skönt att den långa på-väg-att-bli-sjuk-förkyldningen håller på att bryta ut nu. Skall dock kurera mig med te {ja, nu när jag har köpt en liten box med chaite skall jag försöka att vänja mig. Trots att det bara smakar vatten...} och annat nödvändigt. Well well... Spenderade förra helgen hos Frida som sagt. Kul som alltid. Bästa Loreen vann mello vilket gjorde mig glad! Jag tror att hon har en stor chans i eurovision! Förra veckan flöt på som vanligt, fick MVG och körkort till proddriggarna i skolan {ministudios}. Det trodde jag verkligen inte att jag skulle få så jag blev very happy.

I lördags träffade jag Frida, vi hängde i stan, tittade i affärer och fikade. Mys! Senare på kvällen var det filmkväll hemma hos Anton med Joanna, Sarah och Julia. Det var en riktigt fin kväll med fyra bra filmer {'The Roommate', '50/50', ' scary movie 3' & 'Music that... någonting'} och fyra fina personer. Hamnade inte i säng förrän klockan slog fem och vaknade halv nio, hade då bara sovit någon timme eftersom halsontet inte lät mig sova, haha. Mami hämtade upp mig vid ett ungefär för att kika på ett par plagg till henne, var dock inte ett så bra smakråd då jag gick runt som en zombie och var nära att somna. Ståendes... Så kan det gå! Skall tag ta i lite plugg nu innan det blir middag, puss.


10.03.2012

Känner att det är dags att skriva igen efter en liten paus, det var nog första gången jag inte känt att jag måste skriva något utan bara chillat på det. Sitter nu med nylackade naglar och kollar igenom min fina almanacka över vad jag har gjort de senaste två veckorna. Förra veckan påbörjade vi ett Shakespear-projekt i engelskan och svenskan vilket innebar att vi tittade på långa filmer med gottis till. Åkte skridskor på torsdagen vilket faktiskt var kul?! Ett under att jag tycker det. Firade fina mormor på lördagen med underbar mat och tårta och var på barndop på söndagen. Lilla Tove skulle döpas, hon är helt bedårande! Denna vecka har bestått av prov i ekologi vilket faktiskt gick bra, nytt projekt i ensemblen efter lite tråkigheter {fast detta projektet ska bli jättekul!}, fika med fina vänner efter skolan, manusskrivande, födelsedagsfirande av världens finaste mamma, teaterkurs inför Shakespear-projektet och ledig dag igår. Igår passade jag på att lämna in två par jeans för uppläggning och pluggade lite grann. Gick även in i en högtidsklädesbutik med mamma vilket bara gjorde längtan till studenten nästa år starkare! Tittade på underbara balkänningar i chiffong och hittade min drömbrudklänning... Hehe. Nu skall jag iväg till Frida för sleepover och melodifestival-tittande! Küsse