Konserter

Jag är helt överlycklig. I början på november tar Frida och jag tåget upp till Stockholm där vi ska se Bruno Mars. Åh. Har drömt om detta ända sedan 'Just the way you are' släpptes, så det ska bli superkul! Dessutom blir det en liten minisemester då vi stannar där uppe ett par dagar. Mys! Som om inte detta vore nog; en månad senare ska Frida, jag och vår fina vän Sara gå på Håkan Hellström här i Göteborg. Det kommer att bli så episkt. Inte bara för att han är sjukt grym utan då vi ska se honom på hemmaplan, i Götet. Det kommer att bli såå bra! Om jag längtar? Oh ja!

Autumn/winter '13

 Med minimalistiska influenser från nittiotalet, trettiotalsglamour, en tillbakablick till fyrtiotalets Hollywood, en färgskala från indigoblått till den ljusaste pastell, flickigt, grunge och herrligt samt en skön mönstermix och kappor i alla dess former har vi sannerligen en modehöst att se fram emot. Två utav mina favorittrender är utan tvekan ljusa pastellfärger och vintagevibbar.
 
Andrew Gn, Christian Siriano, Prada, Blumarine, Carven, Chanel.

Måndagskväll

Halli Hallå! Sitter och äter lite tårta som vi fått av mormor, lördag hela veckan var det ja! Eller ja... Får nog ta en powerwalk imorgon, haha! Kom hem från Second handen för en stund sedan och är otroligt trött, det var inte alls många kunder i butiken idag vilket var lite trist. Som tur är har jag har en rolig kollega så det har varit hyfsat kul idag ändå. Hängde upp de allra sötaste bebiskläderna förut och tankarna for direkt till en fin vän som väntar på sin lille skrutt, åh. Är så stolt över henne, det finns inga tvivel om att hon kommer bli en grym mamma. Dessutom lär lillen bli sötast i stan, hihi. 

Well, ikväll blir det myskväll med Idol och lite serier. Hoppas ni får en fin kväll!


Autumn essentials

När jag inte längre kan använda min mockajacka och boots utan att frysa får min sprillans nya pälsjacka från BikBok och mina superfina stövlar från Zara ta över. Och med det säger jag - välkommen höst!

Måndag

Halli hallå! Sitter på jobbet just nu och inväntar första kunden, vi öppnar om fem minuter och då smäller det! Hoppas jag... Det är ju så kul att stå bakom kassan! Jobbar till fem och sedan har jag ingenting planerat, ska nog ta det lugnt inför morgondagen... Nu ska jag vika supersöta barnkläder, hihi!




Sensommar

 
I söndags, för en vecka sedan, gick jag och mami på långpromenad längs en av alla hamnar här ute och njöt av det allra sista utav sommaren. Tog med mig kameran och detta är resultatet. Det är sinnes vilken bra sommar vi har haft i år! Sol och över tjugo grader nästan hela årstiden och varmt ända in på höstens början. Så bra! Hoppas att nästa sommar blir minst lika bra, om inte bättre!
 

Sunday

 
Ännu en vecka har sprungit förbi och den har tillbringats på en Second Hand där jag skall praktisera ett tag. Jag tycker att det är kul, men det är väldigt annorlunda jämfört med vad jag har sysslat med i sommar. Nya erfarenheter och nya tag helt enkelt. 
 
Klassåterträffen förra veckan var superkul, vi satt på ett ställe och pratade om minnen och vad vi skall göra i framtiden {hjälp!}. Vi gick även runt på stan och tokade oss, så om ni såg ett gäng som sjöng ytterst underliga texter i stämmor så var det vi... Haha! Roligt var det i alla fall. Dagen efter träffade jag fina Frida, långpromenad och ett sista besök på ett glasscafé stod på schemat. Godaste glassen slank ner i magen, polka och godiskolasmak, mmm... Tjötade som vanligt om allt och ingenting, sådant tycker jag om. Träffade henne igår också för lite fönstershoppig {måste sparasparaspara} och gofika. Kvällen spenderades senare i sängen med feber, mer olägligt kan det bara inte bli... Så idag tar jag det lugnt och kollar på Narnia. Hihi.

Nailpolish

 
Köpte dessa urfina nagellack på Gina Tricot för ett tag sedan och blev glatt överraskad när jag upptäckte hur bra de är. Bra täckning, jämn yta och superb hållbarhet. ✓ Dessutom är priset plånboksvänligt, det gillar vi! Tips tips tips!
 

Lights

Framtiden är oviss och det är så skrämmande.
 
 

Golden details

Jag älskar gulddetaljer och kommer nästan enbart att bära denna lilla ensemble i höst. Den består utav min fina Marc Jacobs klocka som jag fick i studentpresent, mitt dophalsband, två halsband jag fick vid min konfirmation samt ett halsband i mint från Ur & Penn. Så fint!

Friday

Såhär söt var min lilla skrutt i morse.
 
Hej på er! Sitter just nu på sängen nyduschad och tittar på serier, som vanligt denna vecka, och har tänkt göra det fram till ikväll då det blir återträff med klassen. Tror att det kommer bli jättekul! Började bli rastlös för några dagar sedan så det ska bli hur skönt som helst att komma ut och träffa folk! Har dock som sagt tänkt ta det lugnt tills dess då jag inte är helt hundra, men ikväll smäller det! 

Hello autumn

Sitter i min finaste pjyamas och tittar på Grey's anatomy, favoritserien just nu. Har varit sjuk ett litet tag nu men idag kändes det mycket bättre, så skönt! Under den här förkylningen, som inte har varit nådig kan jag tillägga, har jag verkligen kunnat ta det lugnt utan att tänka på varken skola eller jobb. Tror att det är därför som jag börjar bli bättre. Har för mestadels legat i soffan och tittat på serier, ätit glass och nyst. Det sistnämnda ett extremt antal gånger, undrar om jag får magmuskler nu tro? Skämt åsido. Nu är hösten här! Hur knäppt är inte det? Det var ju sommar alldeles nyss! Fast vädret är fortfarande härligt så jag skall inte klaga. Dessutom är hösten riktigt mysig så jag ser fram emot den. Det känns dock lite underligt att jag inte har någon aning om hur min höst kommer att se ut. Jag har inte sökt till någon utbildning då jag verkligen inte har någon aning om vad jag vill läsa så istället har jag sökt massor av jobb. Idag sökte jag ett toppenjobb som jag verkligen håller tummarna på. Fast, egentligen spelar det ingen roll vad jag får. Jag blir lika glad ändå! Jag har en plan b dessutom, så det blir bra vad som än händer. Nu i sommar har jag sommarjobbat på ett äldreboende vilket har varit hur kul som helst, så många härliga gubbar och damer. Det området skulle jag absolut kunna tänka mig att jobba inom, man får ju så mycket tillbaka. :>
 
Nu skall jag göra mig lite té och sätta på en film, blir perfekt!

Min sommar

 
Glass i stora lass, sola och bada, bästis Fridas student, myskvällor i massor, femkamp med goaste Emelie på Liseberg, partyparty, jobb, tjejmiddag hos mig med bästaste tjejerna, midsommar med mina bästa, fint väder, massor av umgänge med familjen, utflykter till våra fina öar här på västkusten, kvällspromenader, tapas med tjejerna, avskedsmiddag för Olivia som rymt till huvudstaden, finmiddag med rosévin och räkor tillsammans med Frida efter att ha sett 'Känn ingen sorg' på bio, shopping, ännu lite mer jobb och massor av fint umgänge med mina underbara vänner. Ungefär så har min sommar sett ut, det har varit den bästa på länge. Men nästa år skall den bli bättre än bäst! Något av det bästa som hände i sommar var att jag överkom min rädsla och äntligen satte min fot på både Lisebergsbanan och Balder, mycket tack vare min fina bästis Olivia! Efter en heldag på Liseberg och 'milda' åkattraktioner beslöt jag mig för att bara göra det och det var det bästa jag gjort på länge! Sååå kul! Tänk vad jag har missat... Är så stolt över mig själv som äntligen vågade, hihi.