Veckouppdatering. :)

Hejhej, förlåt att jag inte har uppdaterat på så länge! Var ju i skolan hela dagen i tisdags, i onsdags pluggade jag, igår var jag på ishockey och idag har jag helt enkelt inte haft lust. Ja, så kan det bli ibland..
Aja, får ju uppdatera om vad som hänt i veckan nu istället då. ;)

Tisdag: Själva skoldagen gick segt, fort men tröögt. Haha, men sen efter skolan var det roligt. Jag & mina tjejor gick till Willys och köpte varsin smoothie och bulle. Haha gött! ;)
Sen blev det dags för mig att spilla på mitt nya vita favoritlinne (A). Haha, aja såna kan man köpa var som helst! :)
Sen började min grupp med pajen, det var jag, Olivia och Emelie. Men Emelie var inte med, så det blev ett tvåmannaarbete! ;) Och resten höll på med det de skulle göra, sen blev det att hjälpa Sammy i lärarrummet (där vi skulle äta) och hämta glas och så från hemkunskapen. Efter tre hela timmar kom alla föräldrar, och då blev det föräldramöte om London. Nu är det spikat och klart! Vi drar till London den 25:e maj! :D :D :D Superglad! Några i klassen har redan varit där, men inte jag. Så det ska bli jättekul! :D Två föräldrar kommer följa med, en pappa och en mamma. Det blir antagligen Fridas mamma och Johannas pappa, tror jag. Och efter hela mötet (som faktiskt var ganska tråkigt, haha) så blev det dags för middagen! Jag var superhungrig haha, så det var gött med mat! Särskilt med italiensk buffé! ;)
Vi satt där, och åt. Supermysigt var det! Det var nersläckt, men många levane ljus lyste upp rummet. :)
Efter själva buffén blev det efterrättsdags, det var inte så gott ;P, och så delade Olivia och Sammy ut lotter till föräldrarna. Sen efter efterrätten blev det lottdragning, då 4 personer hade vunnit priser. Min mamma & pappa vann iallafall ingenting, som vanligt, haha. Efter det skulle vi aktionera ut två olivbröd, hahahaha, vad gör man inte för pengar? x)
Ja, 45 kr för en limpa respektive 50 (tror jag) för den andra... Haha. Middagen kostade 100 kr/person. (Men vi elever åt gratis). Och sen hade vi en dricksskål där vi fick mycket pengar i också! :)
Totalt tjänade vi 2840 kr! :D På EN kväll, det är ju super! :D
Ja, efter middagen var jag jättetrött men lyckades ändå titta på Greys anatomy utan att somna. ^^

Onsdag: Inget särskilt, plugg hit och plugg dit...  ;P

Torsdag: HOCKEY!! :D Jag hade verkligen ingen lust att åka och se på ishockey, menmen, jag stack dit med mamma och brorsan och mötte upp pappsen inne i skandinavium. Hela vägen in till våran sektion höll jag på och babbla. "Jag känner mig inte riktigt hemma här, haha", "Ishockey är ju jättetråkigt!" Och sådana saker, haha det tyckte jag inte sen! Javisst, ishockey är typ dötråkigt på tv, men om man ser det på själva arenan är det en helt annan sak! Det var ... SUPERKUL! :D Kommer gå på mer matcher i framtiden iallafall! ;D Heja frölunda! Ja, det var Frölunda - Modo. Frölunda vann ju! Yeey! :D 4-2, varje gång Frölunda vann blev det fyrverkerier och en stooooooor flagga hissades ner med en indian på (på hejarklacken) och sen när den rullades upp igen var det en annan flagga där där det stod "Det va la gött änna!". Haha! ;D En gång när det blev mål ställde jag mig till och med, haha. x)
Där satt jag med mina algrens bilar och tyckte att ishockey var jättekul. :) Mamma ska köpa en sån där halsduk till mig! ;D Haha, töntigt jag vet. ^^

Fredag, idag: Idag har det inte hänt så mycket, hade noprov på morgonen. Det gick bra tror jag, tog det lite lugnare än vad jag brukar och fick därmed bra svar på alla frågor. :) Efter det blev det drama, vi skulle titta på den första scenen (Sommerloving) och den sista (you're the one that i want) som vi i klassen ska framföra i skolan om ett tag. :)
Vi bestämde även roller, gissa vem jag blev?! :D Saaandy! ;D Det var jag mot Sabina, vi drog lott och jag vann! Ha! (Tänker på en gång när jag och Sabina skulle dra lott om vem som skulle vara lucia när jag gick i tvåan typ, och självklart vann Sabina, men inte den här gången! ;)) Så det ska bli jättekul! :)

Ja, det var den här veckan. Imorgon ska vi fira mormor och mammas födelsedag(ar) här hos oss. Det blir jag, mamma, pappa, brorsan, mormor, min moster Yvonne och min morbror Henrik. :) (eller ex kanske man ska säga, exmorbror, nej jag säger som jag alltid gör, morbror. ;))
Nu blir det snart Let's dance med mitt goooda naturgodis. :)
<3

Ingen rubrik

Hejhej, ja nu blir det ett kort inlägg eftersom jag måste fixa mig. Haha. ;)
Jag kommer hem runt åtta, då kanske jag slänger in ett litet inlägg eller två. ;)
Puss<3


Ingen rubrik

Hejhej, ja nu blir det ett kort inlägg eftersom jag måste fixa mig. Haha. ;)
Jag kommer hem runt åtta, då kanske jag slänger in ett litet inlägg eller två. ;)
Puss<3


Uppdate

Hejhej bloggen, sitter här och pluggar. Har noprov på onsdag och matteprov imorgon. Imorgon stannar jag kvar i skolan för att laga mat till föräldramötet, klassen ska bjuda på Italiensk buffé och hela klassen ska faktiskt stanna kvar i skolan efter gympan. :) Mys på det. Det är alltid lika kul med just min klass. :) Efter, före eller under föräldramötet ska vi äta den där buffén, vi elever ska också käka. ;) Kommer antagligen bli information om skolresan, Linus och lite annat. Men det blir ju mysigt. Jag och Olivia var ju ensamma en gång, ni vet när vi skulle göra smörgåsar till ett jättestort föräldramöte med alla föräldrar på skolan (eller inte alla, men högstadieelevernas föräldrar). Och det var ju kul, nu är det hela klassen. Så jag kommer därför inte blogga förens på kvällen. Och då ska jag plugga också, men det kanske blir något inlägg imoron bitti innan jag drar iväg till skolan.

Har bestämt mig för att börja skriva dagbok igen, har en som jag har skrivit i som en blogg ungefär och vilka jag är kära i och så.... Men jag skrev i den så lite och så, har haft den sen jag var åtta år och det är ändå typ bara 50-60 sidor som jag har skrivit. Så nu tänker jag leta efter den perfekta dagboken, en tjock, snyggt yttre (haha) med lås. Misstänker att Danne har gått läst i min ex. dagbok. x) Så då ska jag ha en med lås! Där kommer jag inte skriva som i bloggen, utan mer privat. Det kan vara bra, och sen blir det väl roligt när man är äldre och läser om hur man var när man var ung och så.  ;)
Puss sålänge ♥

Mello

Godmorgon! Hann inte blogga mer igår, tyvärr men här kommer bilden på röstningen.


Ni fattar nog att "A" är jag, "S" är mamma, "U" är pappa och "D" är brorsan.
Haha, om ni kollar på E.M.D och B.W.O... Haha, det var från 1-5, så.. Haha. ^^

Nu ska jag dra till skolan, puss!

Chai Latte :)

Hejhej, har precis kommit hem från kyrkan. Det var högmässa, men det var kul ändå, eftersom det var barn och ungdomsgrupper som sjöng i körer och så. Och så handlade det om kärlek. Jag. Älskar. Kärlek.
Satt med Jasmine, hennes kompis som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på... Förlåt!, Emma och Linnea. :) Pappa och mamma skulle egentligen hämtat mig efter kyrkan, men de hade nog blandat ihop tiderna, efter en kvart så gick jag hem istället. Och nu sitter jag här med en kopp CHaiLatte! ;D Har blivit helt beroende! Haha. Det kan inte vara bra att dricka så mycket chailatte? Haha. :) Men det är ju sååååååå GOTT!! Pappa köpte en sån där "riktig" visp som man har när man skummar mjölk, igår. Så med den blir det jättebra! Tar ganska lite baristamjölk i ett stort glas, när jag har vispat mjölken når ju den nästan upp till glasets kant. ;D Häller i allt såklart! Men det är nog inte heller bra... Haha, jag skiter i det! ;)


Muuums



Ska lägga ut en bild på gårdagens röstning på melodifestivalen sen. ;)

Godmorgon '

God morgon! Typ. Jag vaknade iallafall vid niotiden och låg och tänkte i sängen i en halvtimma. Halv 10 kom jag upp, åt frukost, har dammsugat (inte så lyckat... dammsugaren sög väl upp 90% av det jag dammsög.. x)) och nu sitter jag här och bloggar & kollar mailen. Ett mail, hmm... Jaha, det var inget intressant. ;P
Man har ju inte hört så mycket om Rachel Bilson på sistonde, det är ju bara sno outfiten och klädvis man har hört talas om henne och så. Men vet ni vad jag läste nu?
Rachel Bilson och Hayden Christensen har förlovat sig! Vilket sött par, titta bara på bilden! :)


Söta :)

chailatte :D

Hejhej, mamma köpte Chai pulver på Espresso House idag. Yeey! Mamma ska köpa baristamjölk på ica, eftersom det inte fanns på Willys. ;p
Aja, jag har jättetråkigt och är inne på myheritage. Gå in dit, ni blir inte lika uttråkade.. ;)


Älskar. Den. Här. Bilden. !.

lovedream :)

Måste bara tillägga att jag drömde en dröm inatt, både bra och dålig (och konstig), den första delen var... Helt otrolig! Om det bara hände i verkligheten... Kommer inte berätta den, för jag har hört att om man berättar drömmar så händer de inte (därför berättar jag mardrömmar, haha)... Ja, iallafall sen så kom två av mina kompisar, Emelie och Julia och förstörde allting, haha. De kom till den personens hus jag var i. Och sen var jag och den personen jag var med i skolan och så började vi bråka helt plötsligt, drömmen slutade med att jag grät. ? Haha. Men första delen var iallafall heeeeeeelt AMAZING! ^^

Här får ni ett smakprov iallafall. ;)

Ja, ni fattar nog.. ;)

Hejs..

Hejhej, vaknade ganska sent idag. Det var skönt att få sova ut nu när jag är sjuk. Vaknade runt halv - kvart i 11. Har ätit frukost, läst tidningen och tittat på tv... ;p Lotta ligger i mitt knä och jag ska strax dra mig tillbaka till tvn för att fortsätta att titta på Providence... Haha, x)


Lite ego.. Haha x)

Lite spaning ;)

Hejhej! Uscha... Sitter här i pyamas och morgonrock, näsan rinner och jag hostar. Inte precis vad man vill... Har spelat Sims 2 idag... Haha, det brukar jag bara göra när jag är sjuk... ^^
Har glömt att visa det jag provade i Kungsmässan när jag och Frida var där sist..
Så här kommer det! ;)


Shorts från Zara, varning för bleka vinterben!


Ljusa, slitna jeansshorts. Också från Zara, LOOOOOOOVE them! ;)


Söt klänning, också från Zara.


Sötsötsöt överdel från JC.


Urfint fodral från JC, love it! ;)

Vad tycker ni? Sen var det ju även en jättejättejättefin jeansjacka, tog tyvärr inte kort på den. Men jag antar att ni hittar den själva? Den är ju från Gina. ;)

Sjukling

Som ni kanske förstår är jag sjuk, därför har jag inte bloggat. Har helt enkelt inte orkat, Är jätteförkyld och har hosta, toppen? Lotta ligger i mitt knä och sover, haha sötplutten där. :)
Är jättetrött och jätteseg, jag och mamma är fortfarande i mitten av första delen (det blev två delar när mamma spelade in den) av Anne Franks dagbok... Haha, segt. ;)
Det snöar ute här i götet...
Undrar vad de andra i skolan gör just nu? ;p
Vill bara sova, men jag orkar inte... Haha, vill inte drömma mer mardrömmar heller! Usch.... Drömde inte en utan två mardrömmar inatt... -.-

I den första skulle jag springa iväg från en j*vla idiot på moppe som försöke döda mig... Jag och Danne skulle spinga till lägenhet, och det gick ju självklart låååååååångsaaaaaaaamt... Den drömmen var ganska kort och inte så "farlig".. Men nästa, usch!
Då var det så att jag satt på spårvagnen, en man puttade ut mig när spårvagnen åkte i full fart! (jättefort) och han ramlade på mig på rälsen och kidnappade mig. Försökte rymma hela tiden. Men jag sprang så långsamt och kom inte fram så han hann få tag i mig. Sen kidnappade han två tjejer till, den ena hann rymmma... Då var det bara jag och den ena tjejen kvar. Han höll tjejen i armen jättehårt och när han tittade på henne sprang jag så fort jag bara kunde upp för en backe till min mamma som då polisanmälde henne...
Usch, den var inte kort den drömmen heller... Den var jättelång, och det hände mer saker som jag inte kommer ihåg just nu...

Haha, vet ni vad jag kom på nu? Jag har inte ens skrivit och lagt upp bilder från resan till Kroatien! Får göra det sen när jag orkar. Och då ska jag också lägga ut bilder från hela året. (En årsresumé eller vad det heter, ja jag vet att det kommer sent. men väntar man på något gott väntar man inte för länge.) ;)
Nej, nu orkar jag inte sitta här längre... Puss<3

WHAT?!

Vet ni vad jag har fixat nu? En iPod till bloggen! :) Nu kan ni lyssna på musik medans ni läser min blogg! :) Ni får själva sätta igång den, det blir väl jobbigt för er om musiken bara startar på en gång? ^^
Ni kan gärna tipsa om låtar så kan jag lägga in det. :)
En av mina favoritlåtar är iallafall Alphaville - Forever young. Älskar den låten! Det är en sån känsla i låten. Hihi. :)
(iPoden ligger under Länkar.)


Har ni läst om den där 13 åriga killen som blev pappa, han var 12 år när hans 14:åriga flickvän blev gravid. Asså... Ett barn kan väl inte bli pappa heller?! De är inte ens byxmyndiga än! Ni kan läsa mer om det här.

Vet ni vad jag läste nu!? Det är inte helt säkert att Alfie som killen heter är pappa till barnet! :O Tydligen har Chantelle, flickan, haft sex med många killar. Uhm?! Läs själva! :O


13årig pappa eller... inte?

leilei.nu

Kikade runt lite på leilei, hittade en av de sötaste klänningarna jag någonsin sett! Och en av de sötaste väskorna jag någonsin sett! :)


SÖTSÖTSÖT!


JAG ÄLSKAR DEN HÄR VÄSKAN! ^^

Kika in på leilei ni också! Det var bra priser och gudomliga kläder och accesoarer där! :D

Melodifestivalen

Hej bloggen! Mår inte särskilt bra... Har fortfarande jätteont i mitt högra ben sen jag ramlade igår, och näsan kan inte bli mer täppt! :( Mamma säger att mina ögon är glansiga... Känner mig varm och allting, haha jag har visst en tendens att bli sjuk precis i slutet av lov. x) Har ju inte varit på en enda skolstart i åttan. x) Haha.
Aja, får se om jag mår bättre imorgon. Hoppas det. Tycker inte om att ligga sjuk, fast det gör väl ingen.. Haha. ;p
Ja, nu nös jag precis. Haha, nyser hela tiden ju! Irriterande... x)
Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår då? Själv tycker jag att Måns var bäst! :D Blev jätteglad när han gick vidare, han var ju BÄST! :D Och Lili och Sussi var faktiskt också bra! Gillar låten! :)
Resten kunde gå hem!?
Nu kommer jag skriva om artisterna som var med, låtarna och kläderna. Och detta är alltså vad jag tycker. ^^

H.E.A.T. Låten var faktiskt gaaanska bra. Men lite för Europeaktigt, som pappa sa. Och så skulle man ju vilja slippa se de... x) Betyg: G+

Markoolio Detta var INTE Markoolio! Låten var ju inte alls som jag trodde! Han ska hålla sig till sina vanliga låtar, då är han bäst! :) Och kläderna? NOO! Haha. ;p Betyg: IG

Lili & Sussi Låten var väldigt bra! :) Vilken comeback! :) Men jag gillade inte alls kläderna! De kunde haft kläder för sin ålder... Haha, då menar jag inte tantigt utan ja, ni förstår! ;p Betyg: VG+++

Lasse Lindh och bandet SNAAAAAAAAAAAAAARK Betyg: IG-

Jennifer Brown Nej, nej och åter nej! Det enda som var bra var refrängen, allt annat var NEJ! Och kläderna, ja samma sak som med Lili och Sussi! Lacktights på en 40åring? (Eller hur gammal är hon?) Nej, iallafall! Betyg: IG

Cookies and beans Först vill jag bara fråga om namnet? Kakor och bönor? Va? Aja, låten var inte bra, särskilt inte infallet med munspelet... Haha, ja jag garva! x) Men kläderna var söta, fast de skulle ha kläder som matchade, iallafall liiite tycker jag... Betyg: IG

Amy Disaster Notera att jag förminskade bilden mer än på de andra... Haha, förlåt men jag OGILLAR henne... Har alltid gjort det och kommer alltid att göra det! Personligen tycker jag inte att hon kan sjunga... (Inte Caroline af Ugglas heller! Usch..) Och kläderna var bara för barnsliga! Låten också! Hennes dansare hade iallafall coola kläder, var Amy tvungen att ha kläder som en nioåring skulle ha på sig? Nej...! -.- Betyg: IG

MÅNS ZELMERLÖW! Var tveksam till att låten skulle vara bra efter de andra låtarna. Men han var lika bra som vanligt, dvs. JÄTTEBRA! :D Låten ägde, dansarna dansade jättecoolt (avis, haha!) och kläderna var jättebra! :) Han får MVG++++++++++++++++++++ ;D

Haha, där var mina starka åsikter. Tycker ni likadant eller helt olikt mig? Haha, ofcourse. Alla har olika smak! :) Smaken är som baken, tur det! :)
Puuss♥

Melodifestivalen! :)

Hejhej! :) Sitter och lyssnar på Marie Serneholt "Disconnect me". JÄTTEBRA! :D Synd att hon inte gick vidare, jag är säker på att hon kunde gå långt om hon skulle gå vidare till den stora finalen! (Eurovision)
Riktigt söt är hon också! :) Hon och Måns är ju värsta perfekta paret! Och Måns ska vi heja på om 18 minuter, eller hur? Hihi. ^^ Alla andra gillar jag inte... Haha, Amy Diamond har jag aldrig gillat. Nej, i can't stand her! Usch... x)
Och Markolio? Det här är inte barnkanalen? Haha. ;P
Aja, HEJA MÅNS! :) Då ska jag iallafall bänka mig framför tv:n med godis! ;)

Här kommer en video med Marie! :)

Yeey! :)



Är hon inte söt? :) Nej, nu ska jag paxa min plats. Haha, ifall Danne får för sig att kolla på Melodifestivalen idag (tror inte det men ändå..) Haha. ;)

Puss och godnatt! ♥

Bilder från tisdag, tjejorna o jag! :)

Hajj! Har ätit och glott på tv en stund...
Uppdate - Eftersom pappa stekte förut så blev det halt på hallgolvet, jag var då nära på att halka. Vilket jag inte gjorde. :)
Men... När jag snackade med Frida i telefon halkade jag så att mobilen flög ur min hand och landade på golvet, ut far det där batteriet eller vad det är (?) (a), och jag föll med en duns ner på golvet. Fick för övrigt blåmärken. :(
Det gjorde verkligen svinont! Det gör det fortfarande, särskilt när jag går. :( Och så har jag vrickat handen också. Vilken sjuk dag! Haha. ;p
Ja, men här kommer bilderna från tisdags! :)



Bjuder på den :)


Konstig bild... x)



Sötis Frida :)


Älskar den här bilden Frida! :D


Och den här..


och den här... :) Haha ♥


KLADDKAKA! :D


MUMS FILIBABA! :D


Haha, här får ni en bild på Olivia :)


Kollade på bilddagboken en stund. :)

Ja, det var det. Nu ska jag kolla på andra avenyn med mamma. :) (Ja jag har sett det men ändå. :))

Happy valentine's day!



Glad Alla ♥ dag! :)

chattar med Måns! Mumsmums! ^^

anna - 
hur träffades du och marie för första gången? ♥
Måns Zelmerlöw  - Vi träffades genom en gemensam vän. Marie var så söt så söt!


anna -
vad heter du i mellannamn? ^^
Måns Zelmerlöw  -  Petter Albert


anna -
om du vinner alltihop, hela eurovision, tror du att du kommer slå i europa? hoppas det! :)
Måns -  Zelmerlöw Ingen aning men det vore sjukt roligt!

anna -
har du en talang vi inte vet om?
Måns Zelmerlöw -
Kanske det, är en jäkel på pingis och jag lärde mig vissla nyligen :-)

anna -
var har du fått ditt otroliga utseende från? haha ^^ lycka till ikväll du är bäst! :D♥ Puss på Alla ♥ Dag!
Måns -  Zelmerlöw Av mamma och pappa :) tack!!


Ja, detta var då mina frågor som jag fick svar på på chatten på Expressen! :D Måns, I LOVE YOU! :) Hihi! Jag fick ju då mest svar. Haha. (a) (Jag fick faktiskt det)
Och nu skrev Måns det sista:

Måns Zelmerlöw - Hej alla och tack för alla era underbara frågor! Följ gärna min blogg på MZW.se. Ikväll smäller det! Gillar ni numret och låten får ni hemskt gärna slänga iväg en röst...eller sju! :) Jag är grymt nervös men taggad till tusen. Nu kör vi!!! Massa kramar Måns

Blev jätteglad när pappa visade att man kunde chatta med honom! :) Ja, vi får ju rösta ikväll! :D

Sötis, dig röstar vi på! :)

Alla ♥ dag!



Alla hjärtans dag! :)
Vad ska ni hitta på idag? Själv vaknade jag upp ännu mer förkyld än förut, och med magkattarr (stavas det så), perfekt till det härliga vädret där ute! *Not... ;p
Egentligen skulle jag sova över hos Frida, men det får bli en annan gång... Känner att jag inte riktigt orkar. Hehe. ;P
Men eftersom jag är sjuk kommer ni få mycket uppdatering! ;) Mellan spelen då, haha, ja jag blir en absolut datanörd när jag är sjuk... (a)
Har ätit frukost, cornflakes med sylten format som ett hjärta! ^^ (Ett måste på alla <3 dag!) Hihi. Och mamma & pappa bakar semlor, vi ska hälla på florsockret som hjärtan sen! :)
Och idag är det ju Melodifestivalen del 2! :) Vem/vilka hejar ni på? Jag hejar på Måns, och ingen annan... Hehe. ^^
Puss ♥

Mys med tjejerna! ♥

Hejhej, det funkade inte att gå in på blogen igår. :( Därför har jag inte skrivit förän nu då. ;P
Ja, det var supermys med tjejerna! :) När de kom satt vi lite framför datorn och hade lite smått roligt. Haha. Och sen gick vi ut och flummade oss rejält! :) Gick på en prommis till Grevegårdsskolan, deras lekplats äger! Haha. x)
Där lekte vi lite (haha inte som små barn då, eller jo lite.. ^^) och tog kort. När vi gick hem blev det mat och vi gjorde en kladdkaka! :) Muuuuums på den! Det var Leilas, så det var chokladbitar i, den var riktigt kladdig och med det hade vi vaniljglass! :D MUMS! Kladdkaka & Top Model, bra blandning! ;) Och sen tittade vi på "Tjenare Kungen", haha den är rätt bra. ^^ När det bara var vi tre uppe låg/satt (haha) vi i en och en halv timma och bara babblade på, om hemligheter och massa tjejsnack! :) BTW: Frida och Olivia låg på tunna madrasser eftersom vi upptäckte att den stora luftmadrassen hade hål i sig, haha! Sorry! ^^
Ja, och så fick vi sova med en lampa tänd. Barn? Nej. Bara rädda för spökena här hemma. Allvarligt, det spökar här! När vi åt middag kände jag att någon tog i mitt hår. Och så har det hänt en massa andra saker! Uscha, läskigt! Ja, så jag och Olivia hade svårt att sova på grund av spöktankarna och att det var lite ljust... Haha, och Frida hade bara svårt att sova tack vare att hon låg precis där lampan är... Förlåt än en gång! ^^
Ja, det var den dagen.

Nästa dag hann vi nästan bara med att äta frukost och att platta håret på alla, för sen kom Fridas mamma och hämtade henne. :( Jag och Olivia gick till Willys och köpte tuggummi, och sen gick vi till kiosken och köpte glass. Isglass. Haha, gott. Vi tittade på "Ronny och Ragge", haha och åt middag och glassen. Sen var vi inne på datorn och kollade på en massa roliga videos på youtube, kollade på balettkläder och tåspetsskor, och försökte hitta på en egen dans. Haha. Lyckat? Svar: Nej. x)
Har för övrigt lärt mig att göra en Fouette! :) Kolla på youtube om du inte vet vad det är. ^^ (Balett)
När klockan var runt halv nio åkte Olivia hem. Och då blev det Top Model (mamma spelade in) med mamsen. Vilket jag tyckte var urdåligt! Hur kunde McKey vinna?! Allvarligt! Jag hejade på Analeigh och när hon åkte ut hejade jag automatiskt på Samantha, för jag gillar verkligen inte McKey! Förlåt, men jag tycker bara att hon ser konstig ut. Och kan någon kapa av hennes mun?! Haha, förlåt! ;P

Igår pluggade jag matte hela dagen. Äntligen klar med boken! :) Och nu kommer vi fram till idag! Idag har jag varit på prommis och sen... Hmm.. Haha inte så mycket. ;)
Ska göra något annat nu. ♥
BTW: Bilder från tisdag kommer imorgon, fast inte med Olivia då.

När kommer de??

Om ungefär 25 minuter väntar jag mig att Olivia och Frida ska vara här... ^^ Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men de brukar alltid lösa sig. Vi ska iallafall kanske åka skridskor imorgon istället, om vi ska åka skridskor alls... ;p Varken jag eller Frida hade lust att åka idag..  Vad ska ni hitta på idag då? Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Lite tomt i huvudet just nu... ;P
Haha. Men jag får väl städa lite extra i rummet. ^^
<3

Lite från asos och forever21

Nu har jag fixat mig, sminkat mig och allt det där. Rummet är städat och nu fattas bara två "saker"... FRIDA OCH OLIVIA! :)
De kommer runt tvåtiden. :) Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik, bloggar och är inne på lite roliga sidor. :) Bilddagboken och asos då. ;)

Och nu är jag inne på forever21, haha. ;) Har hittat några plagg som är jättesnygga! :) Haha. ;p
Lyssnar på E.M.D - She's my California, den är superbra! :)


Söt väst från asos :)

Nu är det från forever21..



Om jag hade haft en pojkvän hade jag haffat den här! ;)


Söt jumpsuit i jeans :)


Såhär vill man se ut i sommar ju! Supersnygg outfit, toppad med ett par gladiatorsandaler! :)


URSÖTT! :)

Tisdag

God morgon! Har ätit frukost och snaaart kommer mina tjejer hit! :D Hihi, ja det blir nog inte så mycket bloggning idag... ;p Aja, ska blogga mer sen, ska bara fixa mig nu.. ;)

Tisdag

God morgon! Har ätit frukost och snaaart kommer mina tjejer hit! :D Hihi, ja det blir nog inte så mycket bloggning idag... ;p Aja, ska blogga mer sen, ska bara fixa mig nu.. ;)

Hot or not?


HOTHOTHOT! Älskar den här stilen! Rachel Bilson är verkligen en stilikon.
Vad tycker ni? Hot or not?

Vem bar den bäst?

Heej!
Tittar på Joey och slappar lite. Har inte så mycket att skriva om nu.. Men här kommer iallafall, Vem bar den bäst?


Själv tycker jag att Audrina från The Hills bar klänningen bäst, rätt skor och rätt accesoarer till! Outfiten är fulländad! Hihi. :)

Hos Sandra :)

Hejsan bloggen! Sitter hos Sandra nu. :) Vi var hemma hos mig förut och flumma oss lite... Haha. x) Vi "lekte" med den där inspelningsgrejen och förvrängde rösterna, gissa om vi skratta! :)
Ja, nu är vi hemma hos Sandra, kom hit precis efter en liten prommis från mig till Sandra. Mycket snack däremellan. ;)
Såg en kille som jag inte har sett sen jag var liten, han sa hej till oss och Sandra sa hej tillbaka. Jag blev ju lite blyg där, haha han var ju söt! :) Och sen frågade jag ju självklart Sandra vem det var. Och hon sa "Brahim". Och jag ba (sorry) "WHAT?! Allvarligt? Skojar du med mig?". Alltså, det var Dannes (min brorsa) gamla kompis från smycke. ;)
Men jag har ju bara ögon för en kille... Jag går inte runt och är kär samtidigt som jag går runt och flirtar med andra. Nej, nej, nej! Haha. ;p

Jag hoppas verkligen att Forever21 kommer till Sverige, till Göteborg med andra ord. Haha. ;)
Det skulle vara sååå bra! :) Jag älskar verkligen forever21, deras finfinfinfina kläder, billiga priser och ursnygga accesoarer. Det är verkligen en jättebra butik! :)
Nu ska jag ta och runda av här. ;)
Puuss och vi ses sen <3


Chipmunks

Sitter här och kollar på gamla filmer, haha, på datorn då. Det är kul! Jo, igår gjorde jag två små chipmunk "filmer" haha, gjorde en bild på datorn och satte igång med att sjunga och förvrängde rösten. Haha, de filmerna blev riktigt bra! Visar de sen när det funkar på youtube! ;)
Puss<3

Såhär ser bilderna ut iallafall! ;)



Lotta är söööt :)

Nu sitter Lotta i mitt knä och myser! :)
Mitt lilla sötofejs! :)

Som en liten säl, haha! ;)

Haha x)

Ett måste i sommar!

Skulle ju fota armbanden som jag pratade om, ja här är de! (webcam, så det kanske inte är världens bästa kvalité..)



Supersött till ett par ljusa slitna jeansshort, en söt/cool tisha, gladiatorsandaler och ett band runt huvudet. Supersnyggt! ;D Eller vad tycker ni?

Spårvagnskrock! :/

Hejhej! Vaknade runt niotiden, så skönt att slippa skolan! :) Men så blev det inte, haha. Var tvungen att gå upp till skolan och hämta noböckerna (+ tyskaböckerna)... Mamsen följde med, haha. ;p
Men så såg vi någonting JÄTTEHEMSKT på opaltorget! En ny spårvagn har krockat med en gammal spårvagn! Förarsätet i den nya vagnen var liksom inne i den gamla. Det såg jätteäckligt ut! :( Men föraren klarade sig som tur. :) Två passagerare i den andra vagnen (tekniker) blev lite skadade de också. :( Om ni vill läsa om det kan ni gå in här.
Usch, tur att jag inte såg krocken... Det hade jag inte klarat av... Hatar sånt här. :/

Ja, men nu tänker jag skriva om något annat! :)
Idag ska jag vara med Sandra, vet inte när men jag ska ringa henne sen. Vi brukar ju träffas vid 1-2tiden. ;p
Det hade snöat inatt, det såg man imorse, men nu börjar det smälta bort. :( Vilken start på sportlovet då? Jippie snö! Sen några timmar senare, jaha då var snön borta... -.- ;p Hehe..

Det här har jag på mig idag, varmt och skönt! :)

Mysig tröja. ;)


Gossip Girl

Är inte Leighton Meester så himla vaaacker?! Och Chace Crawford är GUDOMLIG. Haha. ;)



Beatiful!




SO CUTE! :)

asos.com

Hejhej! Sitter här och tittar på Gossip Girl, äntligen har det börjat igen! ;D
Titta vad jag har hittat på asos.com?

Söt vårklänning! :)

Men denna är fortfarande favoriten...

Eller denna färgen

So f*cking adorable! ;D

Tillbaka till GG, ja jag vet att det inte har blivit många inlägg med bilder idag... Haha, det som är så kul.. ;P Men jag skriver ett till inlägg senare efter GG! ;)
Puss sålänge<3

Konfirmationen

 Heej, nu är jag hemma igen! Det var ganska intressant idag faktiskt... ;p Vi pratade om Gud, och hans namn och så. Först skulle min grupp sjunga... Haha, det gick inte bra för alla var tysta... Och sen skulle vi prata om Guds namn, och sedan om Gud och djävulen... ;p Aja, åt ingenting under lunchen, drack bara lite saft haha, för hemma ska vi ha.... FLÄSKKOTTLETTER MED POMMES FRITTES OCH KRYDDSMÖR! Jag typ.. ÄLSKAR kryddsmör... Det måste jag erkänna, haha. Gudtjänsten var väldigt lång idag, lika lång som vanligt men det kändes mycket längre... Ville bara hem.... Och blogga! ;) Ska äta nu, pusshej<3

Melodifestivalen... SKANDAL!

Just det, melodifestivalen igår var en KATASTROF! Smsade med Frida (som vi brukar när det är mello) och vi tyckte ju typ likadant om alla låtar. Jag tyckte själv att Jonathan, Marie och Emilia var bäst! Och EN av de gick vidare! Det är skandal! Caroline Af Ugglas suger fett! Förlåt, men hon kan INTE sjunga!!!! Jag var skitarg igår, haha, Marie var jättebra ju! Och den där internationella juryn, är det bara Sverige som har den? För isåfall har de tänkt hur konstigt som helst, klart att de väljer låtar som suger för att dera länders bidrag ska vinna? Hur tänker de egentligen? ... Aja, om inte E.M.D eller B.W.O går vidare när det är deras tur kommer jag skrika. Haha! ;)

Söndag

Hejhej, ny dag och dags för konfirmationsträff klockan två. Jag har inte sovit så jättebra inatt... Menmen... ;p
Har läst om bön i con dios boken (det var det de andra läste om när jag var sjuk sist...).. Har också hjälpt mamma att städa i en smyckeslåda, hittade massa fina smycken! :) Bland annat två finfina armband från italien, supersnygga och passar perfekt till den lilla svarta, visar bilder på de sen. ;)
Ja, när jag kommer hem ska jag plugga lite matte och blogga ofc. ;)
Imorgon ska jag vara med Sandra. :) Hihi, det var ganska längesen. :( Men imorgon ska vi äntligen träffas iallafall, och på tisdag ska Olivia och Frida sova över hos mig! ;) Vi ska bland annat åka till Ruddalen och åka skridskor, glöm inte skridskorna nu tjejer ;), så vi kanske ses där? ^^ Sen blir det självklart lite plugg under veckan, har tyskaförhör på glosor på måndag, matteprov på måndag och noprov på torsdag. Ska självklart vila och så också, men måste man plugga så måste man. ;)
Nu är jag inne på bilddagboken och bara relaxar lite innan jag ska gå, 20 över 1, just det! På lördag bär det av till Karima, födelsedagsfest! Kulkul! :) Hon bor i borås... Haha, men det ska funka! ;)
Puuss<3

Melodifestivalen och uggs

Va fort den här dagen har gått! Och ändå har jag inte gjort något speciellt... ;p Mormor kom hit och fikade lite och sen har jag inte gjort något. Haha, kollat runt på datorn, ätit och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på melodifestivalen! :) Men jag hoppar inte in i duschen än... Haha, ska kolla runt lite till... ^^


12 minuter senare...
Kollade lite på ellos, där finns det jättesöta uggs för 249:-
De är 27 cm höga, d.v.s en liten bit lägre än de som finns på skopunkten. De finns i färgerna svart, brun, rosa och grå. Jag skulle kunna tänka mig ett par, bruna isåfall... De som jag har nu börjar bli lite konstiga... ;p
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det... MELODIFESTIVALEN!! Yeey, vet inte hur många gånger jag har skrivit det... Haha! ;)
Puuss och godnatt om jag inte skriver ett litet inlägg efter mello sen... ;)
<3

Lördag

Godmorgon! Idag blev det sovmorgon! Jätteskönt! :) Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men ikväll blir det Melodifestivalen iallafall! ;D Vem/vilka hejar du på ikväll? Jag hejar på Marie ikväll, hon är bäst! ^^^
Men har ni läst i tidningen om det nya röstningssättet? Tydligen har den internationella juryn redan valt ut en favorit, under genrepet igår! Det tycker jag är dåligt! Då behöver man ju egentligen inte rösta ikväll! -.- Kunde de inte hålla sig till det gamla vanliga, utan en massa fusk och så! Det är ju en festival, och det ska vara något roligt. Men nu är det ju blod och allvar! Lite tröttsamt ju, men jag kommer ju självklart titta på det ändå! Det är ju en av årets höjdpunkter! ^^

Nu luktar det bullar i hela lägenheten, mamma och pappa har bakat bullar och de håller på att jäsa just nu... Mums det luktar underbaart! ;) Hehe. ;p
Gissa vad som händer nästa vecka? ... ABSOLUT INGENTING! Haha, LOOOV! Jätteskönt att få slippa skolan en litet tag! :) Och vet ni vad jag kom på nu? Jag ska ha två prov efter lovet, matteboken har jag med mig, men har jag noboken med mig? Neeeeeeej! Faaaan! ;'(

Let's Dance

Chattar med Olivia, lite oseriös konversation... x) Ikväll blir det Let's Dance, och imorgon Melodifestivalen! Heja E.M.D och B.W.O! ;D Och Måns och Marie såklart. ;)
Naturgodis, mys i soffan, Let's Dance o Lotta. Hihi, hur bra blir det då? JÄTTEBRA! ;D
<3

forever21 och singstar ;)

FOREVER 21 KOMMER KANSKE TILL SVERIGE! :D De har så sjukt snygga kläder så när jag läste detta blev jag jätteglad! Även, Abercrombie & Fitch söker sig till Sverige. :)
Just nu sjunger jag lite, haha, karaokeparty är en jättebra sida ju! Det är singstar på nätet! :)


Fredag

Fredag fredag äntligen FREDAG! Haha. ;p
Den här dagen har gått fort! Eller inte so iallafall. ;P Men dramat, svenskan och elevens val gick jättefort! ;p
Efter skolan följde jag med mamma och pappa och hämtade Danne utanför hans gymnasium, skulle ju kolla på resväskor men det fanns inte där vi var iallafall. :/ Aja, får leta vidare, men är det någon som vet vart det finns rosa kabinväskor med ett bra pris och som är bra? Kommentera isåfall! ;)
Sen blev det ingen chailatte heller. :( Men en Gossip Girl bok följde med hem iallafall! :)
Har inte så mycket att skriva om... Men det kommer väl något att skriva om sen. ;)
Ska väl kolla runt lite på nätet nu då. Puuss sålänge!<3

asos.com

Nu har jag ändrat layouten, vad tycks? ^^
Jag blev nöjd iallafall, haha ändrar layouten jätteofta... x)

Den varma chokladen var jättegod, skulle bara värmt den lite till... Haha.. ;P

Mums, varm choklad är gott! :)

Kikade runt lite på asos, de har fått in så fina plagg - to die for! Har ju aldrig beställt någonting därifrån men det kanske är dags nu. ;) Här är några av plaggen som jag verkligen fastnade för.










Nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv en stund. Puuss<3

Dagens :)

Hejhej! Idag var det engelskaprov, fick VG, hade fått MVG om jag inte hade gjort några slarvfel - vilket jag nu gjorde... Lite sur blir man, men hey om jag inte hade gjort de få slarvfelen hade jag fått MVG. Och dessutom räknas det provet typ inte in i betyget... ? ;P Efter provet skrev jag, Olivia och Frida ett brev till Linus, om vad vi gör och så. Han fyller ju år idag, grattis grattis! :)
Det blev svenska i biblioteket, inte så mycket gjort... Hade typ ingen inspiration till min bilderbok idag... Ja, vi har ett projekt där vi ska skriva två bilderböcker, en bok ska vara till små barn och en för lite äldre, den boken som vi blir mest nöjd med (man skriver två böcker var) ska tryckas. Så det är ju kul. :) Slöjden var lite tråkig idag... ;P Niorna gör ju nationella proven just nu så vi var ju "ensamma" på slöjden, förutom när Patrik och John dök upp. Måste säga att John blev väldigt fin i hårspännet... HAHA! Stackarn... x)
Efter lunchen bar det av till Ruddalen, för.... SKRIDSKOTAJM! Det är ju jättekul! När man kan det iallafall... Jag har ju en tendens att alltid glömma av det jag har lärt mig, dvs. det jag lär mig på slutet när vi åkter skridskor. Sen glömmer jag av det tills nästa gång... Men jag har lovat mig själv att försöka hinna med att åka skridskor oftare på fritiden. :)
Japp, sen var spårvagnen sen så jag fick stå där och frysa lite... -.- Dagens middag - pannkakor! ^^
Ja, det var ju dagen det där... Sen blev det videosamtal med Frida i en halvtimma ungefär. :) Det blir väl ingenting nu i helgen antar jag, vi kunde ju inte åka till Olivia, och så har jag faktiskt ingen lust... Och sen ska jag och mamma kolla på resväskor imorgon efter skolan... ;P Aja, men på sportlovet .... DÅ FRIDA & OLIVIA! Då ska ni banne mig komma hem till MEEEEEJ! ;D Vare sig ni vill eller inte... ^^
Just nu sitter jag här och tråkigt... Hade ju ingen läxa tills imorgon så jag var/är ju fri ikväll, har inte utnyttjat tiden... Haha! ;P Jag är jättesugen på Chailatte! Ska se om mamma har lust att svänga in på Expresso House och köpa en chailatte till mig, imorgon. ;) Men jag har hört att man ska kunna göra egen chailatte, det finns ju något pulver med det. Men vart kan man köpa det då? Har expresso house? (Läste det på en blogg, vill bara se så att det stämmer...). Nej, nu ska jag gå och ta mig en varm choklad... Se ya later! <3


Längtar efter sommaren...

Grammatik & algebra ;P

God morgon! Blev så glad över snön igår... Vi ska ju åka skridskor idag, men idag är det regn och rusk. Blä! Det är alldeles dimmigt ute. :( Aja, det kanske blir bättre väder sen. Men jag hoppas inte att det kommer bli sol! För nu har jag en stickad tröja, leggins & strumpbyxor (under jeansen) och jeans.... ;p
Hmpf... Idag blir det engelskaprov och matteprov, grammatik vs algebra. ;P
Måste plugga på lite grammatik... ;P Så, PUSS<3

En liten lista... ;P

Namn: Anna

Född: 13 november 1994

Ålder: 14

Bor: Göteborg :)

Skola: Går i högstadiet, åttan.

Intressen: Blogga, kompisar, styla (hår,kläder, smink), pyssla, shoppa och mycket mer. Hihi, det får ni ju reda på om ni läser i bloggen... x)

Familj: Mamma, pappa, storebror på 16 år, en hund som heter Lotta. :)

Bästa köp: Min skinnjacka från Shyme och andra plagg.

Sämsta köp: Det är ett plagg som jag aldrig användt... Kommer inte ihåg vad det var för plagg men någon överdel iallafall... Haha. Stackars mamma x)

Favoritgodis: CHOKLAD! :)

Favoritfilm: Titanic, Grease, Benjamin Buttons otroliga liv, Pirates of the carribian och många fler. :)

Smink: På vardagar brukar jag ha lite puder och concealer för att täcka, mascara, lite kajal och lite läppglans då och då. 

Musik: Pop, r&b och soul lyssnar jag mest på.. ;P

Ja, ville bara få med den listan också, inte för att jag vet varför då men... Haha. ;P

Dålig dag idag...

Hejhej! Har/hade en dålig dag idag... Hade typ ingen lust för något och åt typ ingenting på lunchen, men det var ju ändå inte gott... Jahapp... ;p
DET SNÖAR!! :D Perfekt till sportlovet ju! ;) Då blir det någon mysig tröja imorgon då, och mina kära uggs! ;) Just det, imorgon ska vi åka skridskor, yeey! :) Mysigt med snö runt omkring då. ;p
Jag lääängtar verkligen tills jag börjar gymnasiet! Mina planer ser ut såhär: Gå på en linje med makeupartist/stylist, gå med klackar i skolan (varför inte liksom?), dricka chai latte så ofta jag kan, shoppa mer än vad jag gör nu, bloggen ska vara en av de populäraste (gärna den populäraste) och självklart att jag har BRAAAAAAAAAAA kontakt med Frida och Olivia! ;) Funderar på plusgymnasiet, angeredsgymnasiet och burgårdens hår/makeup linje. Är det någon som går på någon av de skolorna, på just den linjen jag vill gå på? Kan ni berätta lite om det isåfall? Eller tipsa eller något sådant! ;)
Va trögt det här inlägget går då.. Började väl skriva för en timma sen... Haha. ;P
Måste plugga nu, puss o kram<3

Dagens outfit :)

God morgon! :) Onsdag morgon och snart dags att dra till skolan... Kollade på Vakna med the voice (as usual) och då var ju Kenza med. Jag är typ beronde av hennes blogg, hon verkar vara en sån schysst prick. Och så är hon sjukt söt! :) Så kolla in hennes blogg om ni inte redan har gjort det! ;) Och glöm inte att tipsa om min blogg för den delen. ;)
Jag vill smaka på is chai (kall chai latte), om det är gott så är det ju suveränt till sommaren! :) Man kanske inte vill ha varma drycker då... ;p
Ja, jag vet att det inte har dykt upp så många dagens outfits, men det är så tråkigt väder och så. Det blir ju jeans, tröja/kofta, sjal och uggs. Inte så kul? Men till våren, DÅ! ;)
Men såhär ser jag ut idag...

 

Nu måste jag gå till skolan, ses sen! Puuss<3


Chai latte :)

Hejhej! Ni vet chai latte som är så gott! Man kan ju göra egen chai latte, det finns ju med Lipton:

Men finns det i Sverige? Jag har verkligen typ aldrig druckit något så gott som chai latte! ^^
Har fixat mitt hår i typ en timma, försökte göra en rosett av hår. Och.... DET GICK! Och det blev FINT! :) Gissa om jag är nöjd! :) Hihi, visar bilder på det imorgon... Nu är det Shear genuis och sedan top model! :) <3

Hej o hå!

Hejhej! Hade engelska första lektionen i stora konferensrummet. Vi, jag, Olivia och Frida, fick prova på smartboarden. :) Kuligt, det blev lite fjantigt... Haha. x) Sen var det matte, teknik (klara med bron nu! (; ), svenska och gympa. Gympan var ju jättejobbig! Fick vara med en tjej... Ja... Tror ni förstår vad jag menar? (tjejerna har gympa för sig och killarna för sig, förstår ni nu?) Ja... Och det var styrketräningsstationer, lärarna skulle slå en tärning och den som inte skulle göra övningen på stationen (två o två) skulle springa så många varv som det stod på tärningen. Tjejen jag var med fick springa 1, 2 och 3 varv typ hela tiden. Medans jag fick springa... 4, 5 OCH 6 varv! Och efter man har sprungit skulle man göra övningen på stationen också... Haha! x) Ja, när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen, tvättade bort sminket och tog på mig pyamas. Det kan vara skönt att pyssla om sig själv ibland. :)
Nej, nu ska jag äta. Puss<3

Dagens ^^

Hejhej bloggen! Idag vart det problem med snedluggen... Vet inte hur jag ska styla den? Tips, någon? ^^ Nästa gång jag klipper mig, ska snedluggen vara lik Lauren Conrads! ;P
Idag var det måndag, måndag... tråkiga måndag... Matte, musikprov, teckenspråk, so, no och tyska pluggade jag idag. ;P Efter skolan var Fridas taxi försenad, fick vänta med henne ytterligare en stund. Ungefär kvart över fyra kom den, vi slutar 20 i fyra... ;P Ja, sen blev det mat och plugg. Klockan nio blir det Lipstick Jungle. Ja, idag blev det inget långt inlägg. Men så kan det bli ibland... ;P

För att det inte ska bli ett så kort inlägg ... : Dagens
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Mascara, kajal och lite puder.
Dagens klädsel: Svarta tights, mörkblå kjol som går upp i midjan, svart tajt t-shirt och en sjal.
Dagens händelse: Vet inte.. Det har inte hänt något väldigt intressant idag... ;P
Dagens planer: Jahapp, kvällens planer - Lipstick Jungle klockan nio, innan det ska jag kolla runt på tips för att styla en snedlugg. :)
Dagens vill ha: Mer besökare och mer kommentarer! ;)
Dagens saknad: Linus och Johanna. Det är så tomt i klassen utan er! :(
Dagens drog: Kenzas blogg! :)
Dagens tråkigaste: Mattelektionen och solektionen, det var bra TRÅKIGT...
Dagens roligaste: DEUTSCH! :D
Dagens finaste: Mamma. You rock! :)
Dagens måste: chocolate! Alltså... Jag brukar inte ha sug efter sött på vardagar, men förut var jag bara tvungen att ha något sött! x)
Dagens dricka: Juice.
Dagens köp: Nothing...
Dagens mat: Spagetti och köttfärsås.
Dagens kärlek: mina söta vänner Olivia och Frida. :)
Dagens mående: Trött och irriterad. Vaknade på fel sida imorse, kanske pågrund av den mest irriterande tinnitusen jag haft igårkväll när jag skulle sova. -.-
Dagens låt: Uff... Har faktiskt inte lyssnat på EN ENDA låt idag... Konstigt... Haha! ;)

Veckans planer. (Tänker ha det varje måndag)

Måndag: Lipstick Jungle! :)
Tisdag: Skola, plugg när jag kommer hem...
Onsdag: Engelskaprov.
Torsdag: Åka skridskor efter lunch, yeey! :) Hoppas mina skridskor passar. ;)
Fredag: Antagligen sova över hos Olivia! :) Har inte frågat mamma än, haha.
Lördag: Beror på.
Söndag: Plugga matte och blogga såklart. ;)

Vi ska åka skridskor den 26:e februari också och den 5 mars (tror jag) ska vi åka till något gym och göra något där. Haha, lärarna visste inte vad... ;P

Nej, nu ska jag lämna det här inlägget! ;)
Puuss<3


Yeey internet funkar!

Hejhej bloggen! Guess what?! INTERNET PÅ MIN DATOR FUNKAR IGEN! :D:D:D Haha, nu blir det vanlig bloggning med mycket uppdatering, eller iallafall mycket mer än vad det har varit på sistånde! :)
Ja, igår klippte jag mig, är inte så nöjd... Ville ha Lauren Conrads frisyr, med snedluggen och allt. Men det blev inte bra, och man kan verkligen inte se att det är som Lauren Conrads frisyr! Det gör mig lite sur... Eller mycket, frisören lyssnade ju inte på mig... -.-
Aja, det kanske är bättre imorgon? Tvättade håret idag så att alla produkter hon använde inte sitter i längre. Så vi får se imorgon om det är bra eller inte. Tveksamt... ;P
Aja, sen blev det Johnny Depp i TV-rutan igårkväll, på reklamen när det var Körslaget (Erik skulle vunnit!!..) och efter Körslaget. Johnny var ju het i den filmen, på något konstigt sätt... ;)
Jahapp... Idag var jag i kyrkan på högmässa, tråkigt men det måste ju göras. ;P Och sen har jag räknat lite matte och kollat in två gymnasium som verkar jättebra! ;) Nej, nu bär det tillbaks till Hollywood, The Hills! ^^)
Puuss! <3