Sommar, sommar och sol? Snart iallafall! =)

Godmorgon säger jag till min underbara *not mördarmage! Jag hade hoppats på att gå till skolan idag, men magen is killing me! Jag ska försöka gå till skolan imorgon! På dagens schema står det "plugga till so-provet, läsa igenom mellankrigstiden och plugga på andra världskriget, måla naglarna (+ tånaglarna, höhö), titta på Shakespeare in love och ta det lugnt." Låter det som en bra dag?
Igår bloggade jag ingenting, var ute med hundarna mycket och pluggade till provet på onsdag.
Och så har vi rensat i garderoben, jag och mamma, provade alla sommarkläder. Det är ganska mycket som ska skänkas bort. Så jag behöver lite nya sommarkläder. För övrigt ska jag få ett par gladiatorsandaler från skopunkten, två shorts från Zara och jeansjackan från Gina. Det är klart iallafall. :D

Det är fint väder nu, skönt. Det går åt rätt håll iallafall. =)
Nästa vecka är det påsklov, skööönt! På måndag ska konfirmandgruppen träffas och prata om påsken (ofcourse) och förbereda inför konfirmationen. Och sen på tisdag ska jag och mamma åka in till stan och kolla på en klänning till konfirmationen, har spanat in tre klänningar från Gina som vi ska kolla på. Sen ska mamma också kolla lite på kläder. Det blir kul! =)


Nu vill jag ha sommar! Det är sommartid iallafall, bättre än inget. :)
Foto taget av mig en varm sommarkväll med picnick på fiskebäck. :)

Hejj

Hejhej, har varit på prommis med mamma, Lotta och Zion. NU sitter jag här och har fixat mer låtar på iPoden som jag sitter och lyssnar på nu. ;)
Har faktist inget att skriva... Äh, slänger upp en bild på mig sålänge. ;)


Lite omgjord bild. ;P

Vilken mobil??

Heejj babes! Igår var jag hemma, tyvärr. Vaknade upp kvart över 6 och mådde mycket sämre. :( Hade skitont i magen och det kändes verkligen som om jag hade feber, kallsvettades också. Uscha. Men Olivia var iallafall gullig och hämtade mina so:papper från mitt skåp och gick hem till mig med de efter skolan, Olivia stannade kvar typ en kvart. Trevligt med sällskap. :) Och så kom mamma och pappa hem med Zion, japp nu ska vi passa honom tills på fredag. :) Och då lekte vi med honom tills hennes mamma ringde och hämtade henne. :)
Zion sov på min rosa mysiga matta och i MIN säng inatt. Haha, mysigt. Söta lilla lillemannen. :) (Vi kallar han för det, och bubben haha). Idag tänkte jag ha sovmorgon, fick jag det? Nej. Haha, Zion väckte mig lite... Och då orkade jag inte somna om, så då gick jag upp vid 8. ;p Har ont i magen idag också, stannar inne idag. Ska plugga, leka med Zion och fixa lite på datorn. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, lägger även till bilder till mina låtar i min iPod. :) Och ja Frida, NU laddar jag den. ;) Har inte orkat... (A)
Kommer ni ihåg Ani Lorak, Shady Lady. Från förra året? Eurovision? Haha, den är ju braa. ;)
Shady lady, tralalalaa. Hihi.
Förut åkte jag och mamma & pappa till frölunda torg och kollade på mobiler, ska ju byta nu. :)
Det står mellan tre snygga mobiler.
Vilken tycker ni att jag ska ha?



eller


eller ni vet den där lila mobilen som syns väldigt mycket på 3-reklamen för tjejmobiler? den fast i rosa.
Vilken tycker ni? Samsung och den sistnämda var ungefär likadana fast olika märken. Hmm... Får fundera lite på det.
<3

"Godnatt"-inlägg

Ja, detta blir det sista inlägget för dagen, ska titta på någon film en stund. Har typ missbrukat msn, massa E.M.D-låtar, bdb & pea nu så jag har huvudvärk. Haha.
Eftersom Frida bara stack ur konversationen (!) och det inte finns någon annan rolig inne just nu så orkar jag inte mer. Haha, nä jag drar mig ifrån datorn nu. Stänger av den så att det blir sådär härligt tyst. Sen då? Äsch... ;P

Jag slår vad om att jag kommer hitta mamma spelandes på det där roliga fiskspelet i mammas mobil, varför jag tar upp det är att mamma har varvat det fleeera gånger. Haha. Lägg ner nu va? x)

Aja, eftersom det är det sista inlägget säger jag godnatt nu, hoppas att ni kommer sova gott. :)
<3

Miniupdate

Nu har jag och mamma kollat lite på google på prada, burberry och dolce & gabbana och skickat sms till Yvonne.
Varken jag eller mamma vill ha en prada, men mellan burberry och dolce & gabbana spelar det ingen roll, bara de e snygga. ;) Hihi.


Burberry? Dolce & Gabbana? Prada?

Ja... Här sitter man och har tråkigt.  Kollade på "The qlique" på kabeltv förut, den var faktiskt bra! Läser ju den bokserien så jag vet ju lite innan... ;p Till middag blev det mammas supergoda pannkakor! ;D
Och så har jag duschat, så nu är jag ren och fin. Haha. Mitt hår var ju så fett men nu är det fint igen, har flätat två flätor så sen blir det vågigt. Haha. ^^
Lyssnar på "You are the one that I want", yeey. Oh oh oh. Honey!
Jag längtar verkligen tills vi ska framföra den i skolan! :)

Nu ska jag faktiskt ta mig en chailatte, varmt och gott.
La mig med världens magont. Det där i månaden, en typ av hunger (en sån känsla men jag var inte ens hungrig..), att någon slog mig i magen och så brändes det. På toppen över i:et har jag även jätteont i bägge armarna, vet inte varför? + så har en förkyldning attackerat mig igen.
Fy! Ja jag klagar, men men...
Nej nu får jag gå och ta mig en chailatte innan jag börjar klaga på att jag vill ha en. Haha.

Nu är jag färdig med min chailatte.
Visar hur jag gör just min sen. ;)
Min moster smsade förut (hon är i Turkiet) och frågade vilken sorts väska jag och mamma vill ha, Burberry, Dolce & Gabbana eller Prada.
Nu kommer mamma så jag ska prata med henne om det. ;)

Önskeoutfit

Summertime
Summertime - by chicanna on Polyvore.com

Detta är vad jag har suttit och pysslat med en liten stund, såhär skulle jag vilja gå runt i sommar!
Kanske inte klackarna, men de var snygga tycker jag. ^^
<3

27 Dresses

 

Godmorgon! Eller nja, kanske inte så god för mig... Håller mig hemma idag också, magen attackerade mig igår och det håller i sig... ;p Ska försöka gå till skolan imorgon om jag mår bättre. Det är ju så fint väder ute nu! Man vill ju inte sitta inne och ha tråkigt hela tiden...
Jag och mamma har precis sett på 27 Dresses. Den var ju asbra!  Alla som inte har sett den, måste bara se den! Den var jättemysig ju. :) Särskilt med den här hetingen!


James Marsden, kanske en till hunk man ska spana in? Ja, det tror jag! ;)

 
Jag var tvungen!      Man kan också se han i "Förtrollad", tänkte väl att jag kände igen honom...

Nu kommer en present till er!

Hot! Hot! Hot! Hot! Hot! HOOOOT! Haha. ;)

Värk i magen. ;/

Hejhej, idag stannar jag hemma från skolan. Vaknade kvart över 6 och det riktigt värkte i hela magen. Jobbigt.
Har legat och dratt mig i soffan några timmar... Höhö.
Nu orkar jag inte mer, finns ändå inget roligt på tv.
Mamma har åkt in till stan med mormor en stund, bad henne att kolla på en jeansjacka och en klänning på Gina. Och det ska hon göra, gött morsan! ;) Får även kanske hem en tisha från Gina. :)
Just nu håller jag på att kolla runt på olika stylistgymnasium, kollar vilket gymnasium som är bäst. Den infon som går att hitta på nätet d.v.s. Det finns ju lite olika skolor, burgården, plusgymnasiet och angered ligger ju närmast. Väljer antagligen inte Drottning Blanka eftersom det ligger i Kungsbacka, orkar nog inte pendla varje dag. Nej, jag håller mig här. (A)
Är det någon som går på angered, plusgymnasiet eller burgården på stylist? Skriv gärna till mig då: [email protected].

Nu ska jag kolla vidare, puss sålänge. <3

Cocoo

Har kikat runt lite på cocoo och hittat nya favoriter. ;)



Outfits

Måndagsoutfit (och tisdag)


Onsdagsoutfit


Tordagsoutfit


Fredagsoutfit

Vårig outfit ;)

Måndagsoutfit (den här veckan)


Oj vad mycket outfits det blev... Haha, hann inte ta dagens. Men det får ni klara er utan, just nu sitter jag för övrigt redan i myspys. Haha.


09-03/24

Hejhej, mår inte så bra... Det är ju den där dumma mensvärken! Hehe.. ;p
 Var iallafall nära att gå hem flera gånger idag, men jag kämpade på. Hoppas att jag inte spyr den här gången bara, om det är några symptom jag alltid får när jag har det här är det: superont i magen, yrsel, illamående och så känns det som om jag har feber. Det är hemskt! Haha. Hoppas att det lättar lite, vill inte spy några gånger varje månad! Eeew.. ;P
Aja, en sak som är bra med det är att jag städade mitt rum igår... Haha, helt plötsligt blev jag sugen på att städa, då sa mamma att jag antagligen skulle få det här då snart, och det fick jag... Haha..
Oj vad personligt det blev.... Haha, hoppas att ni inte blev äcklade. (A)
Annars då... Nej, dagen har i princip sett ut såhär:

06:30- Väckarklockan väcker mig, ligger och slöar i 5 minuter innan jag går upp.
06:40- mamma skyndar sig och stänger av väckarklockan, eftersom jag endast satte på snooze... D.v.s När man har snoozat ett tag tjuter klockan lite.... Haha!
06:40- äter.
07:00- glor lite på tv..
07:15- tar på mig.
07:30- börjar läsa i Anne Franks dagbok
07:55- sminkar mig och fixar håret på 5 minuter eftersom jag missat att göra det... Haha.
08:00- gick till skolan.
08:09 (ungefär)- kom till skolan, klagade över mensvärken. Haha, stackars Frida. (A)
08:20- Mattematik, mådde jätteilla då...
09:40- Rast! Läste i Anne Franks dagbok.
10:00 Svenska! Läsa i Anne Franks dagbok, ja det var läxa tills idag att läsa i Anne Frank till sidan 125, hade några sidor kvar, därför läste jag imorse och på tiorasten. Och på svenskan skulle vi läsa så mycket vi hann.
10:40- Teknik, börjar på nytt ämne, energi. Varpå Lasso lyfte upp Patrik, vilket resulterade i att hela klassen började asflabba. Haha, vilket tråkigt språk jag använde där... ;p Aja, resten av lektionen var allmänt tråkig...
11:40- Bamba, inte så god mat. Jag och Frida tjötade om allt och inget, as usual.
12:20- Engelska! Fortsatte med min uppsats om London på 1600-talet. :) Och jag, Frida och Maria (läraren) bestämde att vi ska gå på Grease på musikal i London, eftersom vi håller på med en egen uppsättning på dramat i skolan med just Grease.
13:20- Stack iväg till gymnastiksalen.
13:40- Ombytt och klar, haha. Redskap, aj aj.
14:30- Ännu en skoldag avklarad.
14:40 (cirka)- Följde med Frida till taxistället och väntade med henne där på sin taxi. Det gör jag varje dag. När hennes taxi har kommit blir det kramkalas och hejdå.
14:55- Hemma, kollade mailen och glodde på tv.
15:00 (ungefär)- jag och mamma tittade på Project runway.
15:30- middag. forsatte att titta på Runway.
16:00- tittade på Gilmore Girls.
17:00- tittade i några kataloger och kollade på lite bloggar.
Haha, aa det var min dag det. Kanske inte så intressant, men äsch. Bloggen handlar ju om mitt liv, det här var min dag och då får jag ju skriva det. ;)

Före städningen






Efter










Sådärja, det var mitt rum före och efter städningen, vilken skillnad. Det känns mycket mysigare i mitt rum nu. Så städa på! ;)

Helgen i text (kommer kanske ladda upp bilder när jag får de från Jasmine)

Förlåt. Förlåt. Förlåt! Har pluggat och jag var på konfirmationsläger hela helgen... Så därför har jag inte kunnat skriva... ;p
Men lägret var iallafall jättekul! Mycket roligare än det första! ^^ Vi åt pizza på kvällen i fredags när vi kom dit (hemmalagad), fixade med våra rum (delade med tjejer som heter Jasmine, Linnea, Emma och Emelie). :) Vi tittade på en film på fredagskvällen, "Tristan och Isolde". Den var tråkig, det tycker nog ganska många.  ;p Hehe. Sen gick vi och la oss vid halv 1 ungefär, efter att en viss person lekt med lampan! Haha (inte jag då, haha..). Och i lördags hade vi lektioner, 5-kamp imomhus, : äta en chokladkaka som om det vore vanlig mat (d.v.s. med kniv och gaffel), dricka en colaburk snabbast, flytta äpplen från en hink med vatten till en tom hink, äta godissnören (två och två) och att försöka få en korvbit upp till munnen genom att svänga med höfterna. Haha, och sen gjorde alla i ett lag en grej, man skulle försöka vifta/putta bort med foten, en ballong så att den landade på golvet, så många gånger det gick. Och sen skulle ALLA tävla individuellt, och vi skulle äta upp en hög med mariekex, den som åt upp det först vann. Haha, men det var iallafall jättekul. :) Vi gjorde en massa skoj hela helgen, en kort sammanfattning: Johan och Simon sprang iväg med våran rumsnyckel och vi sprang efter de (och det var väldigt mörkt ute då), vi hade lektioner, vi hade lekar, vi tittade på film, vi hade gudstjänst med Härlanda församling på söndagen, vi hade jättekul på rasterna, alla tjejer samlades i ett rum på lördagskvällen (tjej-faddrarna föste in oss i rummet) och så kom faddern som då är en kille och strippade av sig sin överdel... (A) Hett... ;)
Haha det var så roligt, precis efter det och alla hade gått till sina rum igen kom det in en tjej och sa "va fiin kropp han haaadee!" Haha! Sant, så sant! Och så städade vi på söndagen, åt god mat hela helgen, och ja... Vi hade JÄTTEKUL (eller jag iallafall), och jag vet att jag har skrivit det flera gånger, men äsch! Det var ju det! Vi ska eventuellt ha en återförening nästa år, hoppas det, det är mest troligen att det kommer hända. :D
Då ska vi åka ut en helg någonstans, som om det vore ett vanligt konfirmationsläger.

Ja, va mycket det blev. Haha. Men jag har ju fått ett nytt tangentbord och en ny rosa datamus så jag vill bara skriva hela tiden. Det är verkligen mysigt att skriva på det här tangentbordet... Haha!
Just det, skulle visa förra veckans dagens outfit, nu är det så att jag måste tanka in bilderna i datorn (nej, jag har inte gjort det än nej) och så. Och jag ska stänga av datorn nu, för jag tittar ju på Cityakuten, ville bara skriva detta (anledningen till varför jag inte har skrivit) nu på reklamen.
Så, ja pusspuss och godnatt. <3

Ge. Mig. Sommar. Nu.!.

Hej bloggen, det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Skola. Skola. Och återigen skola.
Och så läxa. ;p
Men idag följde jag och Frida med Olivia in till stan, hon skulle kolla på några grejer. Vi smaskade på varsin Chai Latte. (Ofcourse) och jag hade en miniminishopping. Haha, köpte två diadem. ;)
De var fina och fräscha nu till sommarn. :)

Är det någon mer än jag som fått vårkänslor? Det var så himla fint väder idag, solen sken och det var varmt. Inte så mycket vind, gött! Snart kommer ju sommaren, det är bara att vänta några månader på den riktiga sommarsolen. Då ska jag bada, sola, shoppa, käka glass och bara va. :D

Just nu sitter jag här och tittar på "Made", det brukar aldrig finnas något klockan åtta på tv. ;p
Ska ta och läsa i Anne Franks dagbok. Läxa tills imorgon. ;p
Tar och lägger ut bilder på måndagens & tis-onsdagens outfit senare (kanske till och med imorgon) och på diademen.
Pusshej<3

Bara för att jag vill ha sommar nu. (Lite egopics från sommaren 2008)


Bara för att. Haha.


Sommar, sommar och sol.. Tralallalaa


Haha!


Lotta är söt. :)


:)

Bloggtorka...

Ja, jag har som sagt på rubriken "bloggtorka". ;P
Bloggade inte någon gång den här veckan. :O Men jag har pluggat, i onsdags på studiedagen var jag och mamma hos mormor på ett "släktkalas" för mormor. Det var jag, mamma, mormor, min moster och några fastrar till mamma. Men det var faktiskt kul. :) Sen i fredags sov jag och Olivia över hos Frida. Och idag var jag i Carl Johanskyrkan, med typ 7-8 andra församlingar i Göteborg. :) Kyrkan var ju jättefin! Mormor konfirmerades där, jag har redan bestämt mig att när jag gifter mig ska jag gifta mig där! Haha. ;)
Vi fick titta på en herrans massa filmsnuttar som hade något med ondska att göra, eftersom det var dagens tema. Vi satt där i tre timmar med typ fem minuters rast. ;p
Det var tråkigt, jag fick jätteont i nacken! ;p
Efter filmsnuttarna åt vi i våra respektive konfirmandgrupper, varsin macka och MER. Haha, några fick stå upp, varav jag. Haha, det var för få platser! Hehe. ;p
Efter det var det Gudstjänst, sen åkte vi hem.

Nu har jag tittat på Gossip Girl, och nu blir det Vårt bröllop i era händer. Haha, töntigt jag vet. Men ändå. :)
Pusshej♥

Uppdate

Hejhej! Idag har jag och mamma bakat lite, och sedan bar det av till konfirmationen. :)
Idag sjöng vi, gjorde collage och diskuterade & läste. ;p Nästa söndag är det heldag i Carl Johanskyrkan. Det ska faktiskt bli lite kul.. Men det är runt 300 konfirmander, ajajaj. Haha, hoppas att vi inte tappar bort varandra nu då. Haha.
Sen åt jag middag vid halv 6, och sedan har jag inte gjort så mycket. Pluggat och lite övrigt som det blir på söndagar.

Vad tyckte ni om andra chansen igår då? Själv var jag nära att spy när Amy Diamond var på scenen... -.-
Kvällens bästa var ju helt klart: BWO (bortsett från kläderna vill säga), Lili & Susie (Ja, låten är superbra) & Starpilots. Haha, men låten är iallafall bra, även om jag redan hört den med Velvet... Men jag fattar inte hur Caroline af Ugglas kunde gå vidare?! Men jag är iallafall glad att Sofia gick vidare och inte Amy, som den internationella juryns val, eftersom man fattar ju att Sofia inte kommer vinna, men eftersom alla barn (notera: barn) röstar på Amy skulle hon haft en chans att vinna. Så, det är vad jag tycker iallafall. Han/hon/de som jag tycker ska vinna är E.M.D, Mumsums ^^ eller Emilia. Älskar den låten, You're my world.. Trallalalaa. :)

Ikväll vet jag inte vad som händer... Det finns iallafall inget på tv förens klockan nio, då är det trolleri som gäller. :)
Pusshej<3


;P ^^

Ge mig!




Ge mig!
Detta är från Cocoo :)

Gina Tricot

Hejhej! Sitter här med Lotta i mitt knä, söt som hon är, och kollar runt på Gina Tricot. Att det kan finnas så mycket fint i en enda affär är helt tokigt. ;)
Idag är det min mammas födelsedag, grattis grattis! :)
Känner verkligen inte att fingrarna glöder idag... Hehe. ;p
Är trött och idag vill jag bara ta det lungt och mysa. :) Egentligen skulle jag kollat på Kevin Borg på Frölunda torg och sedan kanske varit med Sandra, men jag orkar inte. Och sen har jag ju redan sett Kevin Borg, han kommer säkert dit flera gånger...  Ja, men iallafall. Detta var det jag hittade på Gina Tricot's hemsida.


Ja, allt ifrån Gina Tricot. Men det som fattas är ju de ljusa slitna jeansen som finns på reklamen. ;)

Fredag

Hejhej! Det var jätteskönt med fredag idag!
Den här veckan har ju gått fort!
Idag hade vi helklass i no, vi började med Genetik, och sedan drama, svenska och elevens val.
Efter skolan ringde jag Sandra, och vi bestämde att vi skulle träffas vid tretiden. Så nu har hon åkt hem och vi (eller jag iallafall) har haft lika kul som vanligt! Vi var inne mer idag, men det var mysigt det med. :)
Efter ett tag tvingade vi ut killarna, efter måååånga om och men. Och lite hundögon... Hehe. ;p

Ikväll blir det Let's dance och revbensspjäll! Mumsfilibaba. Åh juste, vi har inte ens kollat klart på den där rysaren som fick för två helger sen... Haha, det får vi nog ta och göra. Typ innan melodifestivalen eller något. ;p
Och imorgon blir det Sandra igen. :) Och så ska jag fira mammas födelsedag! :D Sen på söndag blir det kyrkan, bloggar efter det, eventuellt. ;p

Och så funkar det självklart inte att ladda upp en bild... -.-
Aja, ni får klara er utan en bild än så länge... <3


Gårdagen

Hejhej! Gårdagen var ju jättekul, innan teatern vill säga... Hehe.
Ja, jag får la ta och berätta lite om dagen nu då. ;)
Vi hade som sagt bara tre lektioner, wihoo! So, svenska (min no:lärare var inte där igår) och bild, efter det åt vi lunch i bamba. Därefter gick jag, Frida & Olivia hem till mig, jag skulle hämta pengar, vi lämnade våra väskor och sedan åkte vi till stan. Vi köpte varsin chai latte (vad annars? ^^) att ta med och så gick vi runt på stan och letade efter en restaurang som vi skulle äta på, det blev Jensens Buffhaus. Efter det åkte vi hem till Olivia och gick runt på ramberget och tog typ... 60-70 bilder. Haha. ^^ (När jag fått de från Frida kan jag lägga ut några stycken.) Efter det gick vi till Olivias gamla skola, och sedan gick vi hem till henne igen och kollade i hennes gamla skolkataloger. Supersöt var du Olivia! Eller ÄR !! :)
Efter en stund åkte vi till Jensens och åt middag, för mig blev det kyckling. ;) Gött mos! ^^
När vi ätit upp kollade vi i affärer en stund, Shock (wtf?!) och de affärer som vi brukar kolla i. När klockan närmade sig halv 7 var vi på plats utanför teatern vars namn jag glömt... Har det på tungan! Åh, vad irriterande! Haha, det börjar på R iallafall, aja kommer på det senare. Teatern ligger iallafall på järntorget vid Draken. Så där stod vi och så började fler och fler ifrån högstadiet att dyka upp. Och så småningom blev det teaterdags. Teatern var jättetråkig! Den var ju på teckenspråk, det handlar om Pär Aron Bergs fantastiska äventyr, haha. Manillaskolan (Sveriges första skola för döva och hörselskadade) och teckenspråket fyller 200 år iår! Yeey! Grattis. ;)
Eftersom jag går i en skola för döva och hörselskadade (jag är inte döv.. ;P) så var det obligatoriskt att gå på den teatern. En kille i min förra klass somnade iallafall. Haha. Det kan jag förstå.
Aja, efter teatern när vi var på väg ut, såg jag helt plötsligt Kevin! (Brorsans kompis) Haha, han går i en kurs i teckenspråk i hans gymnasium, men ändå. Jag blev helt chockad. Haha! ;p Sen var jag jättetrött, tur att mamma hämtade mig och Frida. Ja, Frida skulle ju sova över hos mig.
Vi kollade på Greys och sen blev det läggdags, vi var ju jättetrötta! ^^

Det var gårdagen det, idag var det en ny dag. En relativt bra dag, om man inte räknar med idrotten. Usch. Och. Fy. Och. Blä! Idag skulle vi ha konditionsträning, som tur är var det inte hela lektionen, men nästan. Och det var riktigt jobbigt, som pricken över iet missade jag bussen, orkade inte gå hem så jag väntade på nästa med sällskap av de andra tjejerna. :)
När jag kom hem hoppade jag in i duschen och åt middag. Sen har jag bara glott på TV en stund.
Nu ska jag göra något annat, puss<3

Pustervik heter teatern, haha kom på det imorse. (fredag)

Update ;)

Hejhej. Idag har det inte hänt något speciellt. Har haft vanliga lektioner, matte, svenska- gick igenom lite mer grammatik inför provet nästa vecka, teknik- skulle hitta på frågor och sedan ha frågesport (vilket endast var kul under själva frågesporten...), engelska- vi ska börja med ett stort projekt om William Shakespear (min del är hur det var på 1500/1600-talet i London, kläderna o.s.v.) och sen var det idrott. Vad mer kan man säga? Tråkigt. Tråkigt. Tråkigt! Haha, vi hade basket, en massa konstiga övningar till det då. Och sedan match. ;P Uff, det var jobbigt iallafall. Haha.

Imorgon går jag i skola till 12. Det blir alltså bara tre lektioner, yeey!  NO, SO och bild. Vi ska åka hem klockan 12 för att hela högstadiet ska på teater vid sjutiden. Lite onödigt, men skönt iallafall. ;) Så då ska jag, Frida och Olivia åka hem till Olivia och vara där. Sen senare på eftermiddagen ska vi äta middag ute, eventuellt Pizza Hut eller Jensens buffhaus, bara vi tre. Mys på det! Får se om det blir en liten chai latte under dagen. ;)

Efter teatern hämtar mamma mig och Frida och så ska Frida sova över, hon bor ju inte ens i Göteborg. Haha, hon bor ju i lilla Åsa. Så det blir mysigt det med, då blir det Grey's. ;)

Puss<3



god natt <3

Sitter här och har jättetråkigt, ska hoppa in i duschen och sedan be mamma ifall vi kan kolla på den där romeo och julia filmen, har glömt att kolla på den nu i helgen, vilket var tiden då jag skulle se den... Haha. ^^
Men hejsvejs då! <3


Bara en bild ^^

GIVE ME!! give me now ^^

Om det är en sak jag älskar, då är det skor! Just nu är jag på jakt efter det perfekta gladiatorsandal-paret.
Hittade ett par på nelly.com, men den är slut nu. :(


Det paret från nelly är ju det tanfärgade till vänster. Åh vad jag vill ha de! Är kär i de nu. Haha.
Bara frågar nu, är det någon som har de i storlek 38 som inte vill ha de längre? Haha, i'm in love!
Isåfall kan ju du kontakta mig, [email protected]. Höhö. ^^
De andra skorna på collaget är ju jättesöta men mitt hjärta tänker bara på de från nelly...

Gjorde två andra collage med supersöta kläder. :)


Den vita klänningen och jeansparet kommer ifrån asos och den rosa klänningen från nelly.


Den rosa blommiga klänningen kommer från forever21.
Den blommiga klänningen längst upp kommer från asos, likaså den blå/vita klänningen.
De andra två klänningarna kommer från nelly.

Läppglans?

Hejhej! Va tråkigt väder det är nu! Slask. Uscha. :(
Jag vill ha sommar och sol! Aja, det blir bara att vänta några månader till. ^^
Idag har vi egentligen bara haft tre lektioner, matte, musik & teckenspråk, för sen under hela eftermiddagen tittade vi på en tre-timmar lång film, om judar och sånt där. "Schindlers list" hette den. Den var aptråkig... Det tycker nog hela klassen, haha. Jag och Frida satt bara och räknade minuterna tills den skulle sluta. Hihi.
När jag kom hem väntade min kära FRIDA-tidning på mig i hallen. Har inte läst den än, men provat "läppglanset". Haha.


Love. Haha. ^^


Det såkallade läppglanset på mina läppar... Ja, jag tycker personligen att det var mer som ett läppstift, fräsig färg är det allt men läppglans är det nog inte. ^^

Uttråkad ^^

Bara för att jag har tråkigt. :)

Gör såhär:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Hejjsan, är du på konfirmationen nu? Om du är det, ring mig sen. <3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hejj, anto <3 hur mår du?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Men vill du det annars då? <3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vettefan!!
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Aha, var är du? <3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okejj, färdig snart?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej! Du vet väl att du har 10 fria låtar att ladda ner utan extra kostnad på 3Musik. Dina nedladdningar nollställs den sista varje månad så passa på. Klicka på länken
8. Vad vill du höra mest av allt?
Bara en sak, innan du blir förbannad haha ;) kommer du imorgon? <3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Det såg ut så iallafall, men aja. Ska iallafall ut på promenad nu, kan jag ringa dig sen? <3
10. Din romantiska replik?
Hejj, är du vaken? <3
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Wiiiheeo!

Haha (A)

Gårdagens outfit :)

Jaa... Som ni ser har jag bytt header igen, igen, blir aldrig riktigt nöjd. Men jag är för trött för att fixa till den igen. Jag tycker iallafall att denna var snygg. :)


Gårdagens outfit
Tischa - fick den av Yvonne
Kjol - Gina Tricot
Leggins - Lindex eller KaphAl
Skärp - Det var nog.... Lindex?
Diadem - H&M

Uppdate om igår. ;)

Hejhej! :) Igår var det ju mysmys på hög nivå! :) Vi firade mormos och mammas födelsedagar, med "vi" menar jag, jag, brorsan, mamma, pappa, mormor, Yvonne och Henrik. Det var lite rörigt på morgonen (haha) men sen blev det bra. :)
Mormor kom en halvtimma för tidigt, typiskt mormor. ;)
Då satt vi och pratade lite och så, sen kom Yvonne och Henrik (& Zion). Lekte lite med Zion och pratade och så. (Zion är Yvonnes hund) Sen blev det ju då dags för förätten, det var någon röra med räkor på rostat bröd, ganska gott. ;P Och sen blev det en någorlunda god middag (haha, jag var petig igår. ^^) Schnitzel och potatisgratäng. Efter det blev det efterrätt, päron med chokladtopp. Chokladtoppen var ju mumsig, det var inte päronen, haha. Har aldrig gillar päron... Usch. ^^
Det var jätteroligt igår! :) Mamma och mormor öppnade paket, såg inte riktigt vad mormor fick (A) men mamma fick ett presentkort på styling och så. Mamma blev jätteglad. :)
Senare på kvällen åt vi tårta och sjöng. :) Grattis mormor! :D (Fyllde 86 igår) <3

Just nu tittar jag på Gossip Girl, en av de bästa serierna som går just nu! :D Och nästa vecka börjar Desperate Housewifes. :D
Back to GG.
<3 (Slänger ut gårdagens outfit sen)