Liten bild

Hejhej, snackade med en person i telefon och så hade jag inte alls lust att läsa mer. Men nu sitter jag i Daniels rum där han sitter och spelar med Kevin, hans kompis. Lyssnar på "Sturm und drang - Million nights". Skitbra låt! :)


En bild som ni känner igen, gjorde om den på picnik.
Nu e jag brunett. ;)

Onsdag

Hejsvejs, idag var det en helt okej dag. Engelska, SO, information om UH, bild, tyska, matte och olweus. :p
Olivia och jag gick på en miniprommis med Lotta. Från mitt hem till skolans parkering där hennes föräldrar skulle hämta henne och så gick jag och Lotta hem och nu sitter hon i mitt knä.

Idag blir det att läsa i svenskaboken och... Ja, det är väl det enda som sker idag. :P
Fast nu är jag riktigt hungrig, men vi hörs kanske senare. :)
<3

Det där gjorde min dag... :)

Hejhej, skriver detta innan jag sätter igång med att läsa min svenskabok...

Idag var vi ju på skolbio, Kenny Begins, den var faktiskt riktigt rolig! Väldigt... Ja, konstig... ;)
Haha, men det var typ bara 11-åringar där. Suck. De skrattade ju åt allt som inte var rolig och när det var roligt då hörde man inte ens sig själv tänka! Haha!
Aja, just det! Det var lite roligt imorse, jag stod och väntade på Frida på hållplatsen där jag bor.
Innan och under tiden smsade vi till varann.. Ja.. ;)

Jag: Vill du följa med mig med spårvagnen som går 5 över? :) <3

Frida: Visst :) Vi ses där (och så lite annat som inte behöver skrivas)

Jag; Var e du? :)<3

Frida: Jag är snart i sisjön, kommer kanske två minuter senare (a)

Jag: Okajj, brr jag vill ha vantar! :O fy vad kallt det är!<3

Frida: Jag vet! Jag har bara en ......

Jag: ;) Var e du nu?

Inget svar, jag börjar bli nervös och lite småsur- för det var svinkallt ute! Haha!

Jag: ?!!!

Frida: Jag kommer! x)

Jag: Okejj för spårvagnen går när SOM HELST

Inget svar.

Jag: Är inte i vagnen men skynda? (A)

Inget svar.

Jag: Äh, vi missade den. Vi får ta den som går om 10 minuter ist<3

Efter en minut, EN MINUT, kommer Frida. Hahaha! Kanske inte världens roligaste grej för er, men för oss var det lite kul.. ;)

Aja, när vi kom tillbaka till skolan hade vi matte, NO och sen idrott.
Kul dag överhuvudtaget! :) Matten gick smidigt, NO:n var faktiskt hur kul som helst och idrotten var helt okej. :)
När jag kom hem åt jag middag och har precis läst i min FRIDA-tidning.
Najs dag, ellerhur!

Och dagen blev bara bättre när jag såg att André Linman (sångaren i Sturm und Drang, ett av mina favoritband) skrivit svar till mig på Facebook. Fatta vad lycklig jag blev! FATTA! Haha! :D :D :D <3 <3 <3 Det gjorde min dag! :)

Hehe, och sen nu när jag gick in på bilddagboken såg jag att en tjej hade kommenterat på min bdb och skrivit "fin du e :)". Det där gjorde min .. kväll? :D
Sådana små kommentarer lyfter verkligen ens självförtroende, nu ska jag och mitt glada humör förflytta oss till svenskaboken... "Pollyanna", så tråkig menmen... :P

PUSS PÅ ER! :D <3

Stylebystars.com



Det giiiick! :D


Arg, typ. :(

Hejhej, sitter här och fryser och är arg. Gissa vad? Joo... Mitt internet funkar inte igen! Verkligen toppen när man har blogg.. ?!
Ååååh! :(
Aja, hur som helst.
Idag fick jag stressa iväg till skolan, har ingen bra anledning till det.. (klääder, haha) Men jag kom i god tid till skolan då det var dags för syslöjd, greejt! Håller ju på med mina hotpants, emellanåt stickar jag - men jag har tydligen stickat bakåt? (!) Haha, så det blev lite konstigt... :P
SYO pratade med oss någon timme och sedan blev det liite so, matte efter lunch, musik och svenska.
Vi håller på med noveller på svenskan (det roligaste som finns! :)) och vi ska utgå efter en bild som vi har ritat, ni vet när vi var på akvarellmuseet och skulle rita av en målning av Elsa Beskow. Jag valde en bild ur Solägget och vet ni vad? Jag är supernöjd med min novell, än sålänge. :) Haha...

Imorgon ska vi på skolbio, vet inte vad den heter. Något med "Kenny", typ Kenny Begins tror jag?
Eller Kenny Starfighter? Eller nej, det är ju en person i filmen... Haha! Aja, Frida har redan sett den en gång och hon säger att den är jättedålig, så vi får se om det blir en rolig "utflykt" eller om det blir som den gången vi skulle se en film om pingviner och hur de skaffar barn? Hahaha, det var så trååkigt! Men pingvinbebisarna var söta ! :)

Hehe, gjorde en bild med en massa snygga kläder igårkväll som inte gick att publicera, ska prova här.
Hoppas hoppas...


förkyld

Hejhej, är fortfarande väldigt förkyld & har ont i magen, därför blir det att vara hemma idag så det blir bättre imorgon.
Har bara suttit här i 5 minuter och jag känner redan att jag inte orkar mer. :P
Aja, ville bara säga det så ni vet varför det blir dålig update idag.

Puss


OMG

VAD HAR BILL GJORT!?!??!!!!
HAR NI SETT HANS NYA FRISYR?!
TYP, TUPPKAMM... Nej nu blev jag arg, Bill du var ju sööööt i både lejonmanen och den innan den här.
Snälla säg att det är ett skämt...

MEN, det spelar ingen roll ändå. För du e min lilla gullegris. Så det så. :)<33

Right here waiting...

Hejhej, igår hade jag ingen lust att blogga därför blev det inga inlägg.. :p
Men nu är jag tillbaks ;)
Igår var det faktiskt väldigt roligt i skolan! :)
Vi hade NO, där vi håller på med miljö just nu, vi pratade om vad som orsakar miljöförstöringen och så.
Sen på dramat håller vi på med att vi ska våga prata inför en grupp typ, men det har jag inga problem med- men andra, jaja. I alla fall, vi skulle vara för och emot saker så vi skrev ner argument och så, nästa vecka ska vi ha en debatt! ;) Jag är emot ett höghus (56 våningar hahah) på opaltorget och Nancy är för.
Det blir spännande att se hur det går. Hihi.
På svenskan blev det att läsa i min svenskabok, vi ska ha redovisning nästa fredag och jag läser en bok som är sååå dålig att jag bara är på sida 43. Hehe... Men det är bara 173 sidor typ så jag klarar det. ;)

Det roligaste på hela dagen var ju elevens val, julteatern - sista julteatern för mig, snyft.. Jag och Olivia fick väldigt... speciella roller... Haha, årets teater är kanske inte lika julig som den brukar vara, men jag talar inte om vilka roller vi fick, det finns ju de i skolan som kanske tittar in här. Och det är inte roligt om de vet. ;)

Idag har jag hjälpt mamma att städa och fixa garderoberna eftersom jag vaknade upp helt snorig, usch, så då kunde jag ju inte träffa Olivia som tänkt. Imorgon kanske? ^^
Sitter och fryser här, det är hur kallt som helst i mitt rum! Brrrr...
Hehe, sitter och lyssnar på en av de finaste låtarna jag hört! Right here waiting.
Självklart covern med Sturm und Drang, hihi, jag tycker faktiskt inte om orginalet... Giller mer "lena" röster... ;)

Örebro

Heeej bloggen! Har ni saknat mig? Hihi, kom hem igår men då var jag så trött att jag inte orkade blogga. ^^
Var ju som sagt i Örebro och kollade på fyra gymnasieskolor, kanske låter lite konstigt eftersom jag bor i Göteborg men det är faktiskt gymnasieskolor för döva & hörselskadade, vet inte om jag har berättat det för er- jag har en hörselnedsättning. :P
Men jag ska i alla fall inte börja där, då det bland annat inte finns den linjen jag vill gå på och för att jag inte tror att jag behöver gå på en sådan skola. Men det var väldigt kul i alla fall! Även om jag blivit ganska förkyld. :/

Måndag: Åkte med morgontåget som gick 6:06 med Frida & Olivia (Maria var också med men vi åkte ju inte med henne.. :p) där vi satt som om vi inte hade sovit på flera veckor, hahaha. Ungefär vid vid halv 8 blev jag jättehungrig och åt frukost med Frida, läskade Olivia som inte åt något. ;)
När vi kom fram till Örebro gick vi till Café 019 där vi fick sitta i ungefär 2 timmar och lyssna på en massa prat om vad vi skulle göra i Örebro och så.
Efter det åkte vi med buss till Risbergska skolan där vi träffade Nebbi, Ilin, Måns (som för övrigt inte sa hej, utan bara bad om en bulle. hahaha) och gick runt där och fick information och så.
Efter Risbergska åkte vi till hotellet, checkade in och tog det lite lugnt innan vi gick till stan där vi åt på en asiatisk restaurang (Michelle var också med- men hon hade bilat med sin pappa till Örebro), det var gott. ;)
När vi hade ätit gick vi till hotellet och packade ner lite grejer eftersom vi skulle gå till Gustavsvikbadet och bada, det var jättekul. Det fanns 4 grejer man kunde åka, resten var ju roliga pooler med konstgjorda vågor bland annat, men jag åkte faktiskt bara en... - tycker inte om höga höjder och jag får lätt panik om jag inte vet hur banan går. Haha. :p
När vi kom tillbaka till vårat rum chillade vi lite med tv och Michelle kom till oss och spelade sin dåliga technomusik. Haha ;)
När vi skulle sova sov vi alla tre i en dubbelsäng (det fanns en säng ovanför dubbelsängen men ingen vågade sova på den eftersom den såg "läskig" ut eller hur man ska säga, haha) och jag låg i mitten. Det var inte så bra eftersom Olivia och Frida drog täcket mellan sig och då blev det ju kallt för mig. Haha.

Tisdag: Vi åkte till Virginska skolan, vilket är den skolan jag skulle gått på om jag hade börjat i Örebro. :P
Det var den skolan som var roligast att besöka då de har frisör, bageri, hotell och restaurang, media m.m. Direkt efter den skolan åkte vi till Tullängsskolan vilket var den tråkigaste skolan att besöka, om man inte gillar bygge, el och sånt där. :p Men där träffade vi Hawra, eller rättare sagt: Vi flög på henne. Haha! ;D Vi träffade även en massa killar som gått i vår skola förut.

Vi åt på Jensens buffhaus på kvällen, och hade mys på hotellrummet efter det. Alla fyra tjejer satt i sängen, käkade godis och tittade på Idol. Bättre kan det inte bli. Hihi, sen blev det lite galet i korridåren, haha.

Onsdag: Vi åkte en guidad tur runt Örebro (vilket är en väääldigt fin stad!) innan vi åkte till Kvinnersta skolan (a.k.a "koskolan". ;) )
Det var väldigt roligt där, skulle inte vilja gå där men alla djur de hade var ju så söööta. :) Och hästen & ponnyn i hagen också! Hihi :D
Men lunchen... Ja.. Kan man verkligen kalla det för lunch?
Det var någon äcklig soppa men de hade även ungnspannkaka så då tog ju jag en.
Gick den att äta? NEJ! Den var förf*n stenhård! Haha, usch. Efter lunchen skulle vi åka till hotellet så då åt jag, Frida & Olivia på donken. ;)
Sen vid 3-tiden åkte vi hem med tåget och det var skönt att komma hem kan jag säga! ;)

Idag: Idag var det niornas gymnasiedag och jag hade valt plusgymnasiet, Stylistlinjen, men spårvagnen framför mig när jag skulle åka dit, behövde lagas så vi satt där på musikvägen i ungefär 20 minuter och när vi kom fram till Axel Dahlströms torg dog spårvagnen framför oss men efter någon minut fixades det och jag kom fram och mötte Frida på centralstationen. Det var kul på plusgymnasiet, men jag vet inte riktigt. Vi får se hur det blir.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och är inne på facebook, orkar inte skriva mer. Haha, det får räcka sålänge.

Puss<3

Söndag

Hejhej, sitter här med myspys på, nyduschad och lyssnar på musik.
Imorgon bär det ju av till örebro för att titta på några gymnasium där, ska inte gå där men det blir kul att se hur det funkar där och träffa alla gamla elever från min skola. :D
Vi ska eventuellt skippa lite på schemat på gå på bio/bada. Mysigt. :)
Vi kommer åka med en av våra klassföreståndare, Maria, det är jag, Olivia, Michelle och Frida som ska åka.

...brought agony blackened my heaaart. Sitter och lyssnar på "Indian". Är typ besatt av den. Hihi :)


Freaky friday

Nej, nu har jag missat Freaky Friday. :/
Har sett lite förut så jag ska lägga mig i sängen och kolla på den nu.
Men... Jag kan inte sluta lyssna på musik... Hihi.
Vad vore världen utan musik? Tråkig!
I LOVE MUSIC! <3

Nej, puss på er!


En liten bild bara... :)

Vem bar den bäst?

Det var ju så länge sen nu. :)



Vanessa Hudgens eller Paris Hilton?
Själv tycker jag att Vanessa bar den bäst, inte bara för att den satt bättre utan för matchningen med halsbandet och frisyren.
Men vad tycker ni?

Kvällens låt :)


Sturm und Drang

Hejhej, sitter här och lyssnar på musik. Har gjort det nästan hela kvällen. Mysigt. :)
Sturm und Drang har det varit. De är ju såå bra! :D
André är såååååå söt, hihihi.
Gjorde ett litet collage, som den killnörd jag är haha...


Bill, André & Calle . hihi :)

Hos Olivia

Godmorgon, typ..
Ígår hade jag jättekul med Olivia, vi gjorde inget särskilt- vi satt och tittade på Sturm und Drang, ett jättebra band med väldigt bra låtar! Men Tokio Hotel är fortfarande bäst. <3
Vid 9-tiden tittade vi på Dirty Dancing, en av de bästa filmerna ever! :)
Halv 1 tittade vi på Panic Room, den var också bra! Spännande och så, även om jag inte gillar Kristen Stewart.. :P
Efter det satt vi vid datorn och kollade på en massa bilder på SuD, André & Calle är sötast! :)
Vi gick och lade oss vid 3, ungefär.

Jag vaknade vid halv 11 och vi åt frukost en timma senare, nu har vi suttit här och kollat på youtube lite.
Just nu duschar Olivia så jag sitter här och bloggar lite.. ;)
Nu har jag inget mer att skriva, men puss på er.
<3

Vandring

Hejhej, nu har jag kommit hem från skolan. Eller skolan och skolan, vi var ju på vandring idag. Från torrekulla till sisjön,  ganska jobbigt faktiskt, i alla fall på uppförsbackarna...! Hehe, men annars var det skönt att spatsera där i skogen. En lärares hund var med också, Aragon, jättesöt! :)
När vi skulle åka hem med bussen var det några som missade den, de hade tydligen gått vilse i skogen. Ajaj...
Nu sitter Olivia och jag i Dannes rum och Olivia klappar Lotta som ligger så söt så. :)
Sover över hos Olivia, a.k.a. Annas kramis, och kommer hem imorgon då. Och DÅ ska jag fixa med höstkläderna i överskåpet i mitt rum... Haha, skulle göra det förra helgen men det blev inte av.. :p

Nej, nu ska jag inte vara så osocial, puss&kram!
<3


Det har blivit så få bilder på sistone så här får ni en, den ENDA bilden på mig på Dannes data.. :p
hehe.

Finally! :)

Äntligen funkar datorn! Mitt internet har inte funkat på flera dagar, därför har det varit så kass update!
Men jag har typ bara pluggat, hjälpt Olivia med att städa hennes skåp- lite i alla fall... Idag var Olivia med mig efter skolan och åkte hem vid 7. Ja, det har inte hänt så mycket mer.
Nej, nu är jag faktiskt trött och ska lägga mig i sängen och läsa en stund, hihihi. :)
<3

Söndag

Hejj, idag har jag inget gjort något speciellt. Kanske för att jag haft en sådan huvudvärk & yrsel?... Mamma tror att det kan vara en lätt hjärnskakning eftersom jag slog i huvudet ganska rejält på bildörren igår... Aj aj aj! Kanten också...
Jag får hoppas att det går över tills imorgon.
Just nu sitter jag och för över en massa bilder från kameran till datorn. Yeey. :)
btw: på tal om bilder och sådant, jag kommer inte kunna lägga upp bilder från kameran och så, eller ta emot sms & samtal för er som har mitt nummer eftersom den är inne på lagning. Någonting med skärmen.. :(
Men kvar är jag fortfarande. Hihi. ;)


Sötaste Lotta låg såhär för någon dag sen. Cute cute! <3

Hoppas jag hinner lägga upp bilderna från torsdags, om jag inte updaterar mer så vet ni var jag är - i soffan och tittar på Top Model 12. ;)
Pussis<3

Lördag

Hejhej, gårdagen bestod av inget speciellt, Olivia kom tillbaka, yeey. :)
Idag har bestått av: ont i magen, fixa mobilen & prova glasögon fast jag inte behöver det när mamma skulle fixa sina... :p Rolig dag va? Not...


Förlåt för dålig update menmen... Puss! <3

Lik?

MyHeritage: Celebrity Morph - Dynasty - Geneology

 

Hehe, ser några likheter men inte många. :P ;)

www.myheritage.com

 


Onsdag

Hejhej, det har faktiskt varit kul idag.
Roliga lektioner och roliga raster. Vad kan vara bättre? Jo, att Olivia är med! Du får bli frisk nu! Saknar dig min kramiis ! <3

Lilla gruppen i SO (jag, Frida & Olivia) har gjort en egen blogg till just.. vadå? SO! Hehe. :) Så där kommer vi publicera våra arbeten och så. Kul va? Hihi.
När jag kom hem från skolan gjorde jag ingenting faktiskt...
Åt vid 4 och tog det lugnt, nästa läxa är tills nästa onsdag så den gjorde jag inte idag då.

Har ingenting att skriva om, NADA! Ni får hjälpa mig...
Jag vet! Se you later! ;)
<3


Från lägerskolan

Shoppingen


Strumpbyxor (svart nylon) - Lindex 49,50:-
Örhängen - BikBok 49:-
Svamp till puder - H&M 9,50:-
Ögonbrynskam - H&M 19,50:-


Två tajta tishor
Båda är från H&M och kostar 79,50:- repsektive 69,50:-


FINFINFIN kjol (i love it!) från H&M 249:-


Jeansleggins (dålig bild jag vet...) BikBok 99:-


Mysig stickad magtröja (blir linne under, absolut. hihi) Från Gina 149:-


Vanlig svart kofta, BikBok 129:-

Tisdag

Hejhej, idag har jag haft teckenspråk, religion, skolfoto, no & gympa.
Skolfotot blev jättefint, vi fick ju då titta på fotona. Det var lite lustigt för på klassfotot sa de flesta att de var fula och inte alls blev bra, men jag tyckte att jag (och alla andra!!) blev jättefin! :) Yeey. Hihi.
Bilden på bara mig blev också fin. Får se om jag har ändrat åsikt när jag väl får se fotona i handen?

Är ju förkyld och får snart besök (if you know what I mean)... Så jag fick lite besvär när vi skulle springa 4 km på gympan... Hade jätteont i magen och mådde illa, trodde att jag skulle spy i slutet på sista varvet. Usch. Tog en dusch efter det och åt mat med mamma.
Har suttit lite med engelskaläxan och ska väl fortsätta lite till.
Ha det så gött! :)<3

Julteatern :)

Hejhej, hade tänkt blogga jättemycket igårkväll men så började tydligen Top Model, det ville man ju inte missa?
Ogillar redan en! Haha, hon med ögonen som ÄLSKAR blod. Creepy...! :O
Efter Top Model, eller klockan nio rättare sagt tittade jag och mami på en svensk GRYMT bra film, "Den utvalde" heter den och är så grymt bra att man nästan inte kan förstå att det är en svensk film! ;)
Men tycker inte ni att svenska filmer bara blir bättre och bättre? :)

Hehe, idag vart det en relativt kort skoldag, för mig i alla fall.
Åkte till Sahlgrenska idag och var där tills sista lektionen innan lunch då jag fick alla rätt på ett förhör. Jippiie! ;)
Hihi, hade matte, fortsatte titta på filmen som vi tittade på på Elevens Val förra fredagen (elevens val har inte börjat än) eftersom våran musiklärare var sjuk, vad ovanligt då...
Och efter det hade vi svenska.

På tal om elevens val, man väljer ju vad man vill göra och så. Och jag gick det jag ville ha! :D
Ska vara med i Julteatern iår igen! "Såklart" var ordet Mats använde, hihi. När jag inte har Julteatern hade jag musikgrejs, där man kan göra egen musik och så.
Toppen! :D

Nu ska jag duscha, måla naglarna (blir french style nu, hihi) och bara ta det lugnt- blogga! ;)
Pussis<3

Söndag

Hej och sorry med ett stort S! :p
Har inte kunnat updatera och har faktiskt inte haft ork till det... Haha.
Men jag börjar från början. ;)

I ondsdags:
Efter skolan åkte jag och Olivia till Wayne's Coffee för att plugga & dricka något gott. (Nästa gång tar jag Chailatte! Den där gången tog jag något med lite kaffe i, mycket eller lite- spelar ingen roll. Kaffe är äckligt! Haha) Vi pluggade tyska. :) Efter det stack vi hem till Olivia och gjorde inget särskilt. Vi tog det bara lugnt och hade skoj som vanligt! :D<3
Papi hämtade mig vid 7-tiden och då tog jag det bara lugnt, en förkyldning började då så därför orkade jag inte blogga.




I torsdags:
Jag gjorde inget speciellt, efter lunch åkte hela högstadiet till Ruddalen och spelade frisbee-golf. Det var faktiskt ganska kul! Fast det blev ju lite långtråkigt i längden...
Ja, skulle egentligen sova över hos Olivia men jag hade blivit så förkyld så när jag kom hem hoppade jag in i myskläderna och gjorde ingenting. Skönt.

I fredags:
Invigde mina nya pumps/ankelboots/whatever? Hihi.
Det gjorde inte alls ont, inte förens jag kom hem...
Aja, vi gjorde inget speciellt i skolan men efter skolan var det dags för tandläkarbesök. Usch!!
Fick veta att jag har två SMÅ hål i de bakre tänderna längs nere vid tandköttet.
Har en ganska liten mun (haha) så det är inte så konstigt, får köpa en mindre tandborste...
Längtar inte tills de blir lagade... Som ni kanske har förstått hatar jag tandläkaren och har faktiskt mer än bara mini-tandläkarskräck som jag skrev i ett annat inlägg... Usch! Jag såg en spruta på det där "bordet" som är ovanför stolen eller vad man ska säga, och jag trodde att jag skulle få en spruta då! Men det var bara en grej som sprutar ut flor på tänderna... Så äckligt! Haha, men efter tandläkaren gick jag och mamma till H&M för att leta efter kjolen men den fanns inte där så vi gick till BikBok där en svart kofta och ett par jeansleggings fick följa med hem... Hihi. :D

Igår:
Igår klippte jag mig hos en liten mysig frisörsalong typ i stan, klippe inte alls mycket. Bara topparna och fixade till luggen liite och så. Men jag är nöjd, mitt hår är fint och fräscht nu. Toppen! :)
Ska eventuellt slinga håret där någon gång, så att håret blir lite ljusare. Naajs! ;D
Åkte ju till Gina Tricot på hisingen som sagt, klänningarna jag hade sett (och glömt hur de ser ut) på internet fanns inte där, eller jo. En fanns där men den satt väl okej, men jag provade en göööör-söt stickad magtröja (linne under) och den fick ju då följa med hem. :)
Åkte även till H&M där och kollade efter kjolen men den fanns inte där så när vi kom hem ringde mami runt lite och den fanns på H&M Divided i nordstan, vi åkte dit idag.

Idag:
Idag åkte vi till nordstan som sagt och där fanns mycket väl kjolen! (Eller ja, de hade ju hängt undan en 34 till mig så.. Hihi) Provade den med ett par toppar (enkla och enfärgade) och kjolen satt HUR FINT SOM HELST på mig! :D Blev jätteglad, den & två av topparna köpte jag och sen var jag på jakt efter strumpbyxor vilket blev köpt på Lindex, en mascara (två... hahaha) på H&M, en svamp till mitt puder och en borste till ögonbryn - också från H&M köptes idag.
(Lägger ut bilder på det som jag köpt i ett annat inlägg)

När vi kom hem åt vi och sen dess har jag inte gjort något speciellt.
Just nu sitter jag och lyssnar på Alphaville - Forever young. Så himla fin låt! Blir nästan tårögd varje gång jag hör den. Hehe.
Nu ska jag fixa några inlägg. ;)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS! <3



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BILL & TOM! :D <3
Idag fyller världens finaste tvillingar 20 år och det innebär att Bill bara är 5 år äldre än mig. Hihihi.


Grattis baby! :)<3

Är det en vanlig dag? Är det är vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Bill & Toms födelsedag, HURRA HURRA HURRA! :D <3


1/9-2009

Hejj, idag var det första religionen för min del. Det var faktiskt KUL! :)
Hade även teckenspråk, matte, NO & gympa. Kul skoldag, men det varar nog inte så länge. Hehe. :P
Efter skolan följde jag med Olivia till skolsyster, som inte var där...
Så jag gick hem, duschade, åt middag, har kikat på lite fina klänningar från Gina Tricot och pluggat på glosorden och så.

Imorgon ska jag vara med Olivia efter skolan. :)
Naajs, alltid så kul med dig! <3 (med dig också Frida, ;) )
På fredag efter skolan ska jag till tandläkaren, najs! NOT!!  Usch, har inte tandläkarskräck men ändå, kanske har en "mini-tandläkarskräck"? Haha. Ja, efter det blir det H&M - ska kolla på en finfinfin kjol och lite annat.
På lördag ska jag klippa mig klockan 11, tidigt menmen. Den frisörsalongen hade tydligen inte ens uppet på lördagar så det är ju förståeligt då. ;)
Jaa, efter det (hihi) ska jag och mamma kika in på Gina Tricot när vi ändå är där. ;)

Det var det. Nu blir det Family Guy. (<3, hihi)
Puss<3