31e augusti 2010

Hejhej, hoppas att allt är bra med er. Själv sitter jag och pluggar matte, har fastnat på två tal... Ni vet inte hur man räknar ut dessa talen va? : 17 - 3 x 2 + 5 -18 / 3 = ?? och 24 / 3 + 5 - 24 / 8 + 2 = ?!!
Jag blir galen här, allt annat gick ju hur fint som helst men så kom dessa två talen och förstörde allting. Jippie? Aja, får försöka klura ut det. Men först tänkte jag berätta lite om dagen. Dagen som inte startade så bra... Det var stopp i en spårvagnstunnel så jag fick åka buss runt Önnered och sedan ta en spårvagn som gick tjugo minuter senare än den jag egentligen skulle ha tagit. Sedan tog det ett bra tag att åka till hållplatser så snälla mami kom och körde mig till skolan. :)

Jag hade ensamble på morgonen och sedan basgruppsmöte. Ingen idrott blev det idag, vi ska tydligen ha det 8:15 på tisdagar. ÅTTA OCH FEMTON! Kvart över åtta. Jag kommer att få gå upp typ halv sex på tisdagar... Blä.
Aja, det var i alla fall skönt att få komma hem lite tidigare. Glodde på vänner förut och har nu suttit och pluggat matte ett tag. Måste fortsätta nu, pusshej!


Jag just nu, eller ja jag sitter inte med boken uppe och gör miner... ;)


NY MUSIK 1...

... är det min klass heter. NM1. Grymt! Min klass är riktigt skön och är en blandning av mååånga olika personligheter och stilar, gött. I måndags, förra veckan, var jag riktigt nervös och kunde knappt äta på morgonen. Jag satt på spårvagnen i 45 minuter med en klump i magen och det blev inte bättre i idrottshallen heller. Min klass ropades upp först och då gick vi till musikelevernas område och fick massa information. Det var ungefär allt vi gjorde den dagen, vi fick information, åt och åkte sedan hem. I tisdags var det också information och så gjorde vi en riktigt rolig grej! Vi skulle gruppera oss och så fick man dra två lotter. På den ena stod det vilken genre gruppen skulle spela och på den andra stod det vilken låt. Min grupp fick dansband och Bä bä vita lamm. Haha! Det är synd att ingen spelade in oss för vi ägde! Vi stod och flinade och hade tamburiner som vi viftade med... En kille hade en liten triangel som han plingade på lite då och då. Haha! De andra hade också barnvisor, en grupp skulle göra en hårdrocksversion av Blinka lilla stjärna. ;) Det blev mycket skratt under framträdandena!

I onsdags hade började vi tjugo över elva och då började vi med första projektet. Nämligen: Projekt Föräldramöte! Det är då första konserten är! Alla tre ensamblegrupperna ska sjunga & spela tre låtar var. Min grupp ska starta med låten I got a big fat mama. Den låten är faktiskt lite go, även om det är blues. För det är det temat är. Blues. Andra låten är ingen höjdare, om jag ska vara ärlig så är den riktigt dålig! Hehe. Förutom konserten ska samma grupper ha en redovisning om PBL. (Problembaserat lärande) Vi hade också svenska, där jobbar vi med politik och ska ha presentationer om partier nästa vecka. Min lilla grupp har Folkpartiet. Efter svenskan hade vi vårat första ensamblepass, det var riktigt kul men jag blev så nervös i början att jag inte vågade sjunga ut. Men det fixade sig sen. Vi har stämmor och så i första låten så det är jättekul! I torsdags hade vi ensamble i två timmar och sedan samhällskunskap där vi jobbar med precis samma sak som i svenskan.
I fredags var vi lediga, det var jätteskönt! Jag sov ut ordentligt och pluggade sedan lite politik under dagen.

Idag började vi tio i tio, som vanligt. Det är så gött för vi börjar aldrig tidagare än tio i tio! Wohoo! Den allra första lektionen var ett ensamblepass, vi repade första låten och började lyssna igenom andra låten. Efteråt var det ljudteknik, idag fick vi bara information och tittade i de olika studiosarna. Ville hoppa in i sångbåset på en gång, hihi. Tyvärr ska vi börja ordentligt med arbetet i studiosarna i tvåan. :( Sedan hade vi bara matte och svenska.
Men vad tror ni? Visst låter det kul? Visserligen var det här inte en sån rolig text men jag ville skriva ner allt så att jag kommer ihåg vad som hände första veckan på gymnasiet. Det är ju kul att blicka tillbaka till senare i livet.

STOCKHOLM

Tjenixen! Haha... Nu har jag äntligen tid att blogga! I helgen var jag i Stockholm som sagt, det var riktigt nice. Vi åkte ganska tidigt på morgonen, vi kom fram runt elvatiden. Dagen ägnades åt att gå runt i gamla stan, käka Ben & Jerry-glass i bägare (mmm...) och gå runt slottet. Vi gick där alla kungligheter gick för att komma till kyrkan i somras, coolt. Har varit i Stockholm ett antal gånger förut men det är alltid lika kul att kika på slottet. Det känns så mäktigt på något sätt... :) Annars gick vi helt enkelt runt och bara var. På kvällen åt vi på Jensens, det var gott det. När vi återvände till hotellet tittade jag och mamma på Dansfeber innan vi släckte. Ni missade väl inte Morgan Alling som kvinna? Haha! På söndagen, igår alltså, åkte vi till skansen och glodde på apor. Söta apor. Och gick under äckliga fladdermöss. Usch... Vid tretiden var det faktiskt framträdanden på skansen så vi tittade såklart på det! Fast de enda bra var Rebound. På kvällen tog vi tåget hem till Göteborg, efter bara några minuter liggandes i min säng slocknade jag. Idag har jag varit extremt trött hela dagen. Det kanske ni ser genom att läsa texten? Inte alls bra ju, haha! Nu ska jag alldeles strax duscha och sedan plugga lite grann. Pöss

 
Från förra veckan.

Guten nacht!

Tjosan! Ville bara skriva lite innan jag går och lägger mig, imorgon ska jag gå upp vid sextiden för tåget går tidigt. Kommer inte att skriva någonting under vistelsen, kanske slänger upp ett inlägg imorgon bitti innan vi åker och när vi har kommit hem. Typ, före och efter. Haha... Nej, nu är jag jättetrött och ska nana!


OBH NORDICA



För ett tag sen började min plattång bli mindre och mindre effektiv men det var förra veckan när den och håret började lukta bränt efter användning som det var droppen. Åkte nästan med en gång och köpte en ny, nämligen OBH Nordica's plattång som ni ser på bilderna. Den är riktigt bra och jag rekommenderar den starkt! Love! Jag funderade på att köpa iCurl men killen jag pratade med i affären sa att det var väldigt lätt att bränna sig när man lockade håret och när jag frågade om OBH Nordica's plattång sa han att den var minst lika bra, om inte bättre, på att göra fina lockar med. Gissa om jag är glad? :)

BTW: När jag har fixat en header åker nya designen upp! Är väldigt nöjd med den! Puss

Pluggpaus

Tjosan! Nu tar jag en liten paus från pluggandet. Det blev inte att följa schemat... Haha. Aja, sen senaste inlägget har jag hunnit flytta kläderna på min fotölj till byrån och garderoben, duscha, plugga på första låten och har gått igenom folkpartiets ideologi. Efter min lilla paus ska jag gå in lite djupare i ideologin och plugga på lite allt möjligt om folkpartiet så att det inte blir så mycket sen. Ska även packa, jag & min familj åker till Stockholm imorgon och kommer hem på söndag!


27e augusti 2010


Guten Vormittag! Gick upp för någon timme sen, har käkat frukost och bara chillat. Idag är jag ledig från skolan! Gött! Fast det innebär inte att jag är så värst ledig, måste plugga om politik och partierna tills måndag och så ska jag träna in en av låtarna till konserten vi har i skolan om fyra veckor. Igår skulle vi tydligen ha bestämt vilka som gör vad i en ny låt också, vet inte ens vilken låt det är så det får jag ta reda på... Ska kanske till Liseberg ikväll och gå på Nrj in the park. Men det är bara kanske.

Ett litet schema för idag:
Nu: Duscha.
typ 12:20: plugga politik
13:20: träna in låten/låtarna
14:20: paus.
14:50: politik
16:50: låtarna
Sen beror det på om det blir nrj eller inte.


Outfit!



♥ Jeans - BikBok
♥ Linne - New Yorker
♥ Kofta - Zara
♥ Halsband - BikBok
+ mina boots med nitar från dinsko och skinnjackan.


26e augusti 2010

Heeej bloggen! Anledningen till att jag inte har bloggat på ett äckligt bra tag är för att jag har hållit på med en ny design och suttit och pillat och trixat, har varit på göteborgskalaset som sagt, Frida har sovit över och så har jag inte velat blogga utan bilder. På bildfronten går det väl inte sådär jättebra, jag listade ut hur man fick in bilderna i datorn men jag misstänker att det är fel på min kamera för när jag ska föra över bilder så är det helt tomt. :S Får väl bli att fota med systemkameran mer... Det är inget fel med det men min lilla kamera kan man ju liksom ta med ÖVERALLT. Vi får se hur det går med det. Sen det bästa av allt - har börjat på gymnasiet! Nu har jag MASSOR att berätta. Får ta det i små etapper, haha!
Men först bjuder jag på lite mongobilder från idag!











Ursäkta åsynen av mitt stökiga rum... Det blir att råstäda imorgon! Glömde även ett finger där på sista bilden, haha! Det jag gjorde är ju "i love you" ;)
Nu ska jag fixa ett par inlägg medan jag lyssnar på en av mina favoritlåtar just nu: It's a miracle - Crashdiet.

14e augusti

Hejj, efter ett par otroligt roliga dagar på Göteborgskalaset var det idag inte lika roligt längre. Mitt under Olivias hårbehandling, under en hårinpackning för att vara exakt, blev jag helt yr och såg suddigt. Resten kan ni ju lista ut själva... Inget trevligt i alla fall, blä! Så mamma hämtade mig, har legat i min säng och tittat på Nu är det jul igen 3. Fattar inte varför julfilmer redan börjar visas på tv? Aja, mår fortfarande inte tipptopp så jag ska bara ta det lugnt och hoppas på att det blir bättre till imorgon. Då är det ju den stora Tokio Hotel - fan träffen!
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. <3

11e augusti 2010

Hallo! Igår bloggade jag ingenting för jag mådde inte så bra, idag var det lite bättre så jag åkte till Frölunda Torg med mamma för att köpa gympakläder. Vi fastnade förstås inne på DinSko ett tag, kom ut med ett par boots till mig (Tror att Kenza har sådana, är inte säker. Bryr mig gör jag inte heller, haha.) och skor till mamma. Sedan gick vi in till Scorett för att se om de hade små vita tygskor, det hade dem och nu har jag också det. Vilken frän mening va? Not, haha. Köpte bara överdelar till gympan idag (två för en, toppen!) för det fanns inte så mycket i min storlek så det blir att köpa resten i stan någon dag. Åkte hem, ett par minuter efter att jag kommit in började det ösregna så jag tog på mig myskläder och åt glass framför Christine och älskade Vänner med Nico liggandes bredvid mig. Mys! Kisses!<3

(Håller på att ladda batteriet till kameran, när det är färdigt ska jag ladda upp bilder. Vet hur man gör nu! :))


Just me and my tank-top!




Hejhej! Detta är en del av det jag beställde från H&M idag. Visst har H&M mycket snyggare höst/vinter-kläder än vår/sommar-kläder? Det tycker jag i alla fall. Det har inte blivit så bra uppdatering men det är för att jag inte mår så bra. I think you know what I'm talking about. Anyway, nu när hösten sakta kommer har jag fått tillbaka den där "Åh, nu måste jag blogga"-känslan. Den nya bloggdesignen är snart färdig. Vet dock inte om jag ska ha grått tema eller brunt. Help! Medan jag funderar tycker jag att ni ska klicka in er på H&M's hemsida om ni inte redan gjort det. Ni kommer att hitta åtminstonde något ni gillar, trust me! Puss<3


6e augusti

Guten morgen! Har precis tittat på förvirrande "Våra bästa år" och ätit frukost. Skulle egentligen följt med och handla idag för vi ska ha kräftskiva imorgon men jag har ont i magen så jag är hemma. Får se om jag åker till Frölunda Torg idag eller inte, om jag fortfarande har ont i magen stannar jag nog hemma och får köpa mascaran en annan dag. Men grejen är den att mascaran är på kampanjpris och det är ju jättebra. Aja, om jag åker blir det i eftermiddag. Nu tänkte jag bara chilla lite. Puss <3


Dans i höst!

Hejhej! Idag träffade jag Emelie, vid tolvtiden som sagt. Vi anmälde oss till dansen så nu är det spikat och klart! :) När vi hade anmält oss och kikat runt på olika hemsidor som säljer dansskläder gick vi in till Frölunda Torg och kikade runt lite, köpte varsin chai latte och snackade om allt & inget. Kan även tillägga att jag spillde chai latte på mitt hår, hur det nu gick till? Det var tydligen roligt i alla fall. Haha! Vid halv två tiden var Emelie tvungen att gå så då kikade jag runt i butikerna och letade efter en ny mascara och concealer. En concealer fick jag tag på men mascaran har inte kommit in än så den fick vänta. Provade även en jättesöt tunika/klänning på H&M. Eftersom jag ska till Frölunda Torg imorgon (mascaran kommer in imorgon) ska jag kanske köpa den. Frågan är bara vilken färg? Den finns i en härlig brungrå färg och en fin gammelrosa färg. Det återstår att se... När jag kom hem blev det middag och sedan har jag fixat lite med designen, den blir bättre och bättre men ändå inte. Typ. Aja, vi får se hur det blir. Nu har jag och mamma precis tittat på en film. "Flickvänner från förr" heter den. Den var faktiskt bra, väldigt rolig! Rekommenderas!

Nej, nu är jag faktiskt trött, ska ta och lägga mig snart. Har inga bilder på den här datorn (förutom alla cam-bilder) men jag ska lägga in massa bilder när det fungerar. För det gör inte det nu. Kan inte riktigt datorn än... Okej, det låter jättekonstigt. Alla vet ju hur man för över grejer till en dator men den här är lite krångligare. Så nu vet ni det. Puss och godnatt!


Smakprov på nya designen! :


Nu sticker jag!


Ignoera världens fulaste nattlinne. Måste... SLÄNGA!!


5e augusti

Godmorgon! Eller ja, jag har varit vaken ungefär två timmar. Ska åka till Frölunda Torg om ungefär en halvtimma. Ska träffa Emelie vid biblioteket där och anmäla oss till pardans på en dansskola. :) Efter det blir det nog en fika och sedan ska jag kika runt lite i affärerna, köpa en mascara och så. Nice!
Har inte så mycket mer att skriva, måste snacka med mamma vilken tid som nog är bäst (på dansen).


Tokio Hotel naglar!

Kikade lite på youtube och hittade lite klipp på hur man gör Tokio Hotel och "a.la. Bill Kaulitz" naglar. Ska absolut testa allt nedan. :) Rosa-lackade naglar och fransk manikyr i all ära men detta var ju stencoolt!

Först har vi två videos på hur man målar TH's logga. (Själv hade jag bara haft den på en nagel...)


Sen har vi hur man gör de typiska Bill Kaulitz naglarna (minns ni att jag skrev ett inlägg om sådana naglar för något år sen?)


Till sist har vi en riktigt fin nagel-design. Enkel men med något speciellt. Me like very mucho!
En klar favorit! Zehn points!


Okej, jag hittade en till... Detta var riktigt snyggt!

3e augusti

Hellu! Har precis fixat mig, åt frukost för en stund sen och är "ready to rumble" eller vad man säger... Ska tillbringa dagen med mamma & bror var det tänkt. Jag vet inte riktigt vad det är vi ska göra men jag tror att vi åker in till stan och kikar lite. Kanske köper skolsaker. Visst är det jättehärligt att köpa skolsaker? När man väl ska använda grejerna kanske det inte är lika kul... Haha! Ja, annars blir det väl ett par inlägg eller så. Kanske designbyte? Om jag nu får bukt på problemen... We'll see. Ha det gött! Puss<3


Letters to Juliet

Hejhej! Sitter i soffan med laptopen efter en mysig dag med Olivia. Först blev det käk på Jensens (ät där! Det är ett säkert kort!) sedan kikade vi lite i Akademiebokhandeln på skolsaker. Köpte dock bara en dagbok. En riktigt fin en. Nu när jag börjar gymnasiet börjar ju ett nytt kapitel och då behövs en ny mognare dagbok. I min gamla som jag köpte när jag var typ 7 år (har inte skrivit sådär jätteflitigt om man säger så... Haha) står det "Daniel är dum" på första sidan. Lite pinsamt... Haha. Vid sex-tiden bar det av till Biopalatset och biljetter samt popcorn & läsk köptes innan filmen. Letters to Juliet är en av de bästa filmerna jag settt! Den är riktigt vacker och jag kände mig rätt omtumlad efteråt. Den rekommenderas verkligen! :)

Nu tänkte jag ta och läsa lite bloggar innan jag tvättar bort sminket.
Puss. <3

Right now




Såhär ser jag ut idag, nu måste jag sticka. Ha en fin dag. Puss

2a augusti

Hejhej, igår kväll tittade jag och mamma på Titanic. Den blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser den... Efter filmen låg jag i sängen med laptopen och kikade runt på H&M en stund innan jag släckte vid halv ett. Ville inte släcka egentligen, för det är ju så kul med nya saker men om jag inte hade lagt mig då hade jag nog sovit ännu. Hehe... Idag blir det bio och käk med bästa vän Olivia. :) Vi ska se Letters to Juliet och käka på Jensens. Najs. Nu måste jag fixa mig, har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag. Det blir att rota i garderoben... Utgår från ett par örhängen jag köpte i Berlin i alla fall.

Skriver senare, innan jag sticker till bion. (Nu när jag har en ny dator är det mycket roligare att blogga, ska fixa en ny design också så blir det ännu roligare. :))
Puss sålänge. <3

Underbar laptop? - CHECK!

Hejhej! Gissa vilken dator jag bloggar ifrån nu? En splitterny egen grå/beige/rosa laptop! Wiihoo! Köpte den tidigare idag och har äntligen en dator som jag kan lita på. *Happy face*
Åt kladdkaka med grädde för en stund sen, firade Lottas födelsedag. Även om hon inte är här så skulle det kännas konstigt att inte fira födelsedagen, har ju gjort det sen jag var liten... <3

Får la berätta lite om vad som har hänt det senaste... I torsdags kom tjejerna som sagt, med Olivia blev det kakätande och massa prat. Hihi. Frida och jag åkte och hyrde filmer. Brothers och Hachiko. Den förstnämda filmen var väldigt bra, slutet var oväntat och sorgligt. Hachiko däremot var helt ... Förödande. Den var så otroligt hemsk och sorglig att tårarna bara rann och rann. Usch. Huvudsaken till varför jag grät har jag redan skrivit...
Vi gick och lade oss väldigt sent, vaknade klockan elva morgonen därpå. (Frida hade då varit vaken i en timma, haha) Då blev det frukost och seg fix. Regnet öööste ner, tråkigt! Speciellt eftersom vi skulle till Frida. Det är liksom inte kul att vara utomhus när det regnar... Men åkturen till Frida gick bra, det var gångvägen till huset som var lite kämpig... Haha, paraplyet samarbetade inte riktigt... ;) Hemma hos Frida var vi barnvakt åt en jättesöt liten Maja. Sedan tittade vi på en lagom kul film. Igår åkte vi till Kungsmässan och kikade runt, hade inte så mycket pengar att röra mig med men en skitsnygg ring för ynka 30 spänn fick följa med hem. Frida köpte en helt underbar överdel som jag också SKA köpa. Det har jag bestämt! När vi knallat runt där ett tag mådde båda kasst. Jättekul när nästa buss går om en timme och om det dessutom tar en timme att åka hem med bussen. Behöver jag skriva att mamma kom och hämtade mig? Hehe.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen blir det att utforska datorn eller att glo på tv. Kan tipsa er om en jättebra tv-guide på internet. KLICKA <--- Det verkar inte finnas något just nu så jag kanske sätter på en film eller något. We'll see... 






Testade webcamen lite, den är jättebra och har många roliga funktioner. Najs! :)

1a augusti

Idag fyller älskade Lotta 13 år. Jag sjöng för henne imorse, med Nico i famnen. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag saknar henne. Hur otroligt tomt det är utan henne. Vi hade nog inte klarat oss utan Nico. Jag hade gått runt och tänkt på henne hela tiden, vilket hade varit väldigt jobbigt för jag gråter varje gång jag tänker på henne. Älskade Lotta. När Frida sov över i torsdags tittade vi på filmen "Hachiko", jag grät ganska rejält. Inte för filmen dock, nej, Lotta var i mina tankar. <3