---

Hejhej! Mormor och Yvonne åkte hem för ett tag sen. Det har varit en mysig dag med lasagne, tårta och min fina familj. :)
Mormor fick världens sötaste lilla kaffebryggare och en porslinsfågel gjord av någon känd.
Har verkligen ingenting att skriva, får klura ut något. ;)


28/02-2010

Guten morgen!
Det blev Mamma Mia istället, det är klart en av de bästa filmerna som gjorts! :)
Kvällens höjdpunkt var ju när jag skulle hälla upp lite dricka till mamma, hälften kom på hennes hand... Haha!
Så kan det gå!

Imorse låg jag och drog mig, som vanligt, öppnade dörren till vardagsrummet efter ett tag för att bli skrämd av självaste Zion. Haha! Han sprang mot mig! ;)
Idag är det min underbara mormors födelsedag! Grattis! Vi ska fira henne hemma hos oss, med lasagne! Göött!
Har inte mycket mer att skriva, men ni får ha det så bra. Jag skriver säkert någon gång innan de andra har kommit.
<3

Melodifestivalen

Tjeena, de bästa ikväll var helt klart Neo, Sibel & Pernilla. Det sistnämda - överraskande nog. Jag blev riktigt glad av låten och hennes klänning var ju - to die for.
De jag inte gillade var Peter Jöback, Py och Anna, usch och fy och blä på den sistnämda... :(
Jag gillade faktiskt Noll Desiciplin, jag tycker att deras låt var lite fräsig och skön. Brukar inte gilla sådana låtar men denna gillade jag, det skadar ju inte att sångaren var skitsöt!
Halv tio blir det att titta på På smällen.
Puss<3


Dagens outfit


Allt kommer ifrån Gina Tricot, förutom strumporna. Haha! :)

Köpen























27/02-2010

Heeej!
Jag är så glad! Det är svårt att beskriva, jag bara är glad! Familjen är underbar, vi ska fira mormors födelsedag imorgon, ögoninflammationen är till 99% borta och jag mår tusen gånger bättre idag än vad jag gjorde igår.
Dagen började med att jag vaknade ungefär klockan nio, låg kvar i världens bästa säng en stund och sedan började jag ta en massa kort med min nya fina rosa kamera.
Sådana härliga morgonkort. Vid halv tio gick jag upp "på riktigt" och åt frukost med familjen, kände mig nyttig idag. Special K - flingor, mörkt bröd med ost och gurka och juice till det. Gott!
Vid halv elva kände jag mig äcklig och jag hade riktigt ont i magen. Då hoppade jag in i duschen och stod som jag alltid gör i slutet av duschningen med duschhantaget så att vattnet rann ner på ryggen. Sjukt avslappnande! :)
Efter duschen blåste jag håret (ajaj) och plattade det lite slarvigt, ville bara "tunna ut det" lite för annars blir håret jättestort, det är en av anledningarna till att jag alltid (nästan) duschar på kvällen, då blir det inte så nästa dag! :)

Ja, sen vid ett-tiden åkte jag och mami till frölunda torg där mamma skulle kolla på en tröja. Tröjan var väl sådär så då gick vi till New Yorker där jag köpte linnet jag blev galet kär i, i torsdags, två par trosor och ett halsband. Sedan köpte jag även en skitfin väska i den modellen och färgen jag letat efter jättelänge. Blev superduperglad! Nu har jag två perfekta sommarväskor!
Hemma käkade vi middag och tittade på en lite skön film (kommer tyvärr inte ihåg vad filmen hette...).
Och nu har jag tagit ett foto på dagens outfit, har varit väldigt ... dålig på det men jag får fråga mamma om hon kan ta kort varje morgon... ;)








26/02-2010

Hejj, sitter med en filt om mig. Fryser så in i bänken!
Jag vaknade upp imorse och mådde allmänt dåligt, det har hänt mycket på senaste tiden. :( Huvudet dunkade och magen värkte så jag stannade hemma idag.
Väl hemma har jag bara tittat på tv och gjort vanliga "sjuklings-grejer" haha, gjorde mig en kopp chailatte förut också, skitgott blev det. Det värmde skönt!
Får väl berätta om gårdagen!
Jo, först planerade vi inför fredag nästa vecka och provade två stationslekar (kul, men det var lite pinsamt för ett tag satt jag i Davids knä och vise versa hela tiden. Haha!), efter det hade vi klassråd och sedan kom äntligen snubben som skulle prata om hur det var att vara döv under andra världskriget i Tyskland.
Det var två delar, första delen var ganska intressant men andra delen var bara tråkig tycker jag...
Efter den låååånga föreläsningen var det lunch, potatisplättar och blodpudding med lingonsylt. Låter skitäckligt men det är faktiskt en av de godaste rätterna i skolan, enligt mig.
Efter lunchen skulle de andra åka skridskor, men jag skulle till Sahlgrenska så jag gick hem.
Ett tag senare åkte jag och mamma och så kom vi fram till Sahlgrenska till slut, där fick vi vänta i 5-10 minuter för att få veta vart man ska och så. Så vi sa då att jag skulle till en läkare, och kvinnan som jobbade där ba "Är ni säkra på att det är rätt dag?". "Ja" sa mamma och tog upp lappen, där stod det  25 MARS och inte 25 FEBRUARI. Jag ba "Du ska bjuda mig på en chailatte!!" Haha, och det gjorde hon! Vi hoppade av på frölunda torg och fikade på espresso house, efteråt gick vi till H&M där jag fick en blå/vit-randig tröja och en röd överdel med rynkade ärmar. Lovelovelove!
Vi gick även till Gina Tricot och kollade lite, där träffade jag söta Jasmine!
Och så var vi tvungna att spana in New Yorker, hittade massa fina saker som jag ska köpa nästa gång jag får barnbidraget! Hihi. Där tittade även Hajan & Khen in, haha!

Nej, nu orkar jag INTE att sitta här längre.
Puss<3

23/02-2010

Hejhej, sitter och lyssnar på musik och kikar på alla snygga vårkläder.
Resten av gårdagen spenderades framför tyskaboken och alla glosor.
Provet gick bra! Det var inte så jättesvårt, sådär, men det var en sida med saker som jag inte inte ens finns i tyskaboken, men det fanns i den förra, så man fick gräva lite i hjärnkontoret. ;)
Resten av dagen har bestått av engelska, SO, bild och matte. En helt vanlig dag.

Sitter och väntar på att kamerabatteriet ska ladda klart så att jag kan fixa allt med kameran som jag fick igår! :)
<3

Update på ögonfronten

Nu är jag hemma igen, det gick väldigt fort.
Jag har en ögoninflammation så jag måste behandla ögonen med ögondroppar FYRA gånger per dag. Höll på att dö när mami skulle droppa i nu... Läskigt ju... Haha, lite i alla fall! ;)
Vet inte hur jag ska klara av det i skolan, kommer glömma och sen kommer jag inte våga. Det kommer säkert sluta med att jag måste fråga skolsystern om hon kan göra det... :p
Hon hade i alla fall fel, när det gällde ögat. Det är det hon sa att det absolut inte är. Hmm...
Vi gick till apoteket och hämtade ut mina ögondroppar efter undersökningen, sedan gick vi till Willys och köpte mat. Schnitzlar! :)

Ikväll blir det plugg, plugg, plugg!
Deutsch!


23/02-2010

Hejhej!
Sitter här hemma i köket och lyssnar lite på musik.
Har en tid hos Vårdcentralen om 40 minuter, därför är jag inte i skolan.
I skolan har det faktiskt varit ganska kul!
Dagen började med teckenspråk där vi skulle översätta från svenska till teckenspråk, det är riktigt svårt ibland!
Kan säga att det blev mycket skratt när vi såg hur det såg ut... Alltså; Pek-C [ap] ratt mf. Typ, haha!
På religionen håller vi fortfarande på med etik och moral (med inslag av andra världskriget, suck!).
På matten gick det bra, men jag blev jätteirriterad när Lasso började prata om hans forna skador... Seriöst! Jag bryr mig inte. ;)
Till lunch blev det varmkorv och mos, + ett hårstrå till Frida. Najs!
På NO'n läste vi det sista i kapitlet om reaktioner och skrev frågor om texten.
Ja, så har min dag sett ut. Min klass är bra på att göra tråkiga lektioner roliga! Men ibland kan det bli lite för mycket... Killarna... ;)

Nej, nu ska jag inte sitta här längre.
Puss<3

22/02-2010

Hejhej! Sitter här och pluggar tyska, det går bra men ögat har verkligen inte blivit bättre. Får gå osminkad till skolan imorgon...
Jag och pappa åkte till elgiganten för att kolla på kameran, den rosa, hur den såg ut i färgen och så. Den var jättecool, lite fräsig sådär med den heta (okej, jag har nu använt tre nästan likadana ord... ;)) ceriserosa färgen! Det blev den och inte den guldiga. Den guldiga är hur fin som helst också, men den rosa var verkligen gullig!
Köpte ett fodral också, på måfå. Jag blev jättestressad när expediten stod och väntade... Tycker inte om sådant...

Pappa ska hämta kameran imorgon då mitt kort inte fungerade. Wierd!
Aja, skoldagen har varit helt okej. Slöjd, engelska, SO, elevråd, musik och svenska. Jag skippade extramatten idag och gick till skolsystern istället, kände att det var viktigare. Det är tydligen inte en infektion men vad det var exakt visste hon inte så mamma ska ringa vårdcentralen imorgon.
Jag hoppas verkligen inte att jag är allgergisk mot smink, då får inte jag gå på stylistlinjen. Om det skulle vara så, så skulle jag bli jättedeprimerad och ligga under täcket med ångest. Allvarligt talat. Då skulle jag nog gå på estetiska linjen. Tror jag, det är ju skitkul!
Men jag hoppas på det bästa!

Har inget mer att skriva, puss!
<3

21/02-2010

Hejhej, sitter här och är allmänt grinig. Typ. Är fortfarande helt vattning i ögat. :(
Imorse vaknade jag vid 10 - tiden helt andfådd och torr i halsen. Jag drömde världens sjukaste dröm.
Först var det vinter och hela högstadiet åkte pulka i Smycke, jag åkte efter tjejerna och jag åkte FORT vilket resulterade i att jag fick en massa snö i ögonen så att jag inte såg något. Då slog jag i mig i en lyktstolpe så att jag fick opereras. Jag var nära att dö! Det var Daniel i åttans fel! Tydligen... Några dagar senare var jag tillbaka i skolan, då var varmt och vår. Jag hade fortfarande ont i hela kroppen, vilket Frida sket i. Så kom Linus till skolan och besökte, han skulle typ klättra på väggarna om han orkade. Han gjorde aldrig det... Så var det idrott i skolan (vi har ju idrott på två olika ställen) och jag stod vid mitt skåp och kollapsade. Olivia hjälpte mig och jag blev bra igen. Då gick vi med våra klasströjor till gympasalen, en bit bort brann det i en kista (typ som en skattkista) och så skrek en lärare "Men vafan det är ju kläder här!!!".
Jag var ensam helt plötsligt och skulle gå in till korridoren i gympahuset eller vad man ska kalla det och där brann det också. Det brann nästan överallt. Det var Hajans fel! Hon kastade en massa facklor och skrattade.
Men då sprang jag bakom gymahuset där hon inte kastat än och sprang till opaltorget där jag mötte mamma som var gammal, vi gick till skolan men då var det bara rök kvar.
Sen vaknade jag. Helt sjukt, men inte lika sjukt som en dröm jag hade häromdan. Men den är så pinsam så det berättar jag inte! ;)

Idag gick jag, mamma & brorsan på promenad i skogen och tog en massa kort.
Vi var ute i ungefär en timma. Skönt.
Vi åt mexikanskt idag, gött!
Det var väl allt jag hade att skriva.
Ha det bra!
<3

Kväll

Hejj, sitter och tittar på Sweet home alabama, har sett den flera gånger men den är ju så bra! :D
Vad tycker ni om kvällens melodifestivalen då? Jag hade ett par favoriter idag; Timoteij, Darin (dessa två bidrag var ju extremt bra!!) och Elin Lanto (var det bara jag som tyckte att låten var otroligt cool??).
Sen tyckte jag även om Crucified Barbara, de var ju inte bäst men de var bättre än de resterande deltagarna i alla fall.

Är även helt deprimerad, har fått en liten finne på hakan och en plita vid ögat. Jag som inte har haft sådana "problem" på jättelänge! ;(
Snyft, haha.
Nu började det igen.
Puss<3


20/02-2010

Hejhej, sitter här och äter en hemmagjord semla. Mycket godare än köpesemlorna, go mamma! :D
Fast detta innebär att jag har hela tangentbordet fullt med florsocker... So me! ;)
Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt alls, det har snöat extremt mycket hela dagen så jag har hållt mig inne. Spelade Sverigespelet (junior haha) med mamma förut och så har jag pluggat lite och så. Tråkig lördag med andra ord.
Om någon timma blir det andra bullar! Då är det ju dags för melodifestivalen! :D Gjorde ingen recension eller vad man ska kalla det förra gången, jag skiter i det. Det räcker väl att jag bara skriver vilka jag gillade och vilka jag inte gillade. Hehe.

Gårkvällen spenderade jag i min säng med min lilla påse godis tittandes på Simpsons (har en dvd med fyra avsnitt och Wiggums best moments. Grymt! Haha!) Vid halv elva tiden läste jag i min ELLE tidning, eller läste och läste, så mycket text är det ju inte. Men det är ändå en av de bästa tidningarna! :D
Läste trendbibeln för våren och sommaren 201o - oj vad mycket fint! Längtar verkligen till våren nu!
Nej, nu ska jag ta och äta upp min semla tänkte jag...
Puss<3

Godis

Det blir inte att träffa Julia & Emelie ikväll. Jag gick ut på en liten promenad med mammi i snön och den lilla lilla obetydelsefulla ögoninfektionen blev värre! Är helt vattning i ögat och så svider det i yttre ögonvrån. :(
Jag som hade sett fram emot att träffa tjejerna ikväll, det var länge sen jag träffade Julia! :( <3
Aja, det får bli en annan dag när mitt öga inte spelar spratt! Hehe.
Får trösta mig med att jag har en liten godispåse och ELLE!

Vad gillar ni för typer av godis?
Jag älskar surt & choklad. Finns inget bättre!


Några godbitar härifrån.

19/02-2010

Hejhej, sitter och gör lite allt möjligt. Ska kanske träffa Julia (och Emelie senare isåfall) idag så jag ska fixa mig nu, efter detta inlägg.
Gårkvällen spenderades med att titta på Låt den rätte komma in, igen. Haha, jag tycker den är grym!
Imorse vaknade jag vid tio av att Lotta skällde, hon ville upp i min säng, det lilla trollet! :)
Resten av familjen var och handlade så jag åt min frukost i soffan - tittandes på Just my luck med Lotta sovandes på min arm... Det låter knepigt, haha!
Brorsan är med en kompis och äter sushi, euw! Har aldrig ätit det men jag kan tänka mig att det är äckligt...

Till en helt annan sak; Det ligger en färsk och lockande ELLE-tidning i min säng. Jag försöker att stå emot frestelsen, det är mycket smartare att läsa den om jag inte har något annat att göra.
Badrummet - nästa!
Se'ya! <3

Detta visste ni inte om mig


Detta visste ni inte om mig:
• Jag har älskat att sjunga sen jag var två år, har sjungit ett antal gånger i skolan. Första gången sjöng jag en låt jag skrev själv, acapella, låten handlade om en kille jag var sjukt kär i... Stod och skakade under hela låten. Haha, jag var runt 11-12 år.
• Jag gillade inte Olivia först, haha. Verkligen inte! Men den där "irriterande typen" visade sig vara en underbar vän, bästis. <3
• Jag trivs inte där jag bor nu, jag bor på en gård där det bara finns massa barn och gamlingar och på de andra gårdarna bor bara skumma typer. (Tycker jag) Det enda jag gillar är mitt rum, stylish! ;)
• Jag tror på Gud, alltså så konfirmerades jag inte för att få presenter, det var bara en bonus! Hihi. Jag ber faktiskt ibland, jag bad väldigt mycket vintern 2008-2009... Till min förvåning blev situationen en aning bättre efter några veckor. :)
• Jag önskar att jag vore hörande, det kan vara riktigt frustrerande att ha en hörselnedsättning ibland.

18/02-2010

Hejhej, sitter här med en -antagligen- ögoninfektion och tittar på Ghost Whisperer.
Igårkväll när jag gick till vardagsrummet hade Daniel faktiskt gått så jag och mamma tittade på Escape to the country, lite tråkigt menmen. Vid halv tolv la jag mig i min sköna säng och läste tills klockan var kvart i ett, typ. Jag fastnade i min bok, visst är det härligt när man gör det? Man liksom hamnar i en annan värld.
Jag vaknade vid elva imorse, åt frukost och sedan räknade jag matte. Har bara två uppgifter kvar i kapitlet, behöver hjälp med dem, så jag är glad! Jag fick så ont i ögat så att jag la mig i soffan en stund.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, vi får la se! ;)
<3

I-landsproblem

Hmm... Har under hela dagen haft "vätska" eller vad man ska kalla det i höger öga, jätteirriterande då jag är tvungen att blinka extra hårt lite då och då. Svårt att förklara, men det är jobbigt i alla fall. Hoppas det går över tills imorgon, orkar inte ha massa mascara utsmetat under ögonen...
Sitter och halvtittar på So you think you can dance, lyssnar i princip bara, haha. Tycker det är så tråkigt men det finns inget annat att glo på och jag har gått in på facebook och bilddagboken så många gånger nu så att jag har tröttnat på båda hemsidorna... Det är inga roliga inne på msn och Daniel har ockuperat tvn i vardagsrummet så inte man kan titta på inspelade program/filmer eller titta på kabeltv.
För hundrafemtioelfte gången idag - SUCK!
Värsta i-landsproblemet, hehe.
Nej, orkar inte sitta här. Ska se om brorsan har tittat färdigt på OS. Troligen inte.
Puss och godnatt<3

Sheer Cover vs Everyday Minerals

Jag är verkligen sugen på mineralfoundation i puderform, ska köpa det nu i mars - massa bassmink.
Men, jag vet inte om jag ska testa Sheer cover eller everyday minerals. Jag har hört gott om båda sminkserierna, men jag kan ju inte gå och köpa båda. ;) Så om ni har testat dessa kanske ni kan skriva en rad om vad ni tycker och vad ni tror skulle passa mig.
Skulle vara riktigt schysst!


aha moment! + beachbild



Nu fattar jag varför det inte gick, jag hade sparat bilden i fel format. Fick värsta aha moment! :)
Men visst är duschhanddukarna/badhanddukarna fina?! De är från H&M och jag ska absolut ha en!
Det börjar bli lite krångligt i badrummet nu... Haha, har ingen bra handduk till håret [mitt hår är för långt] och jag och brorsan har likadana duschhanddukar [har "tags" där det står vems som är vems]. En gång råkade brorsan ta min handduk, det resulterade i att jag inte använde den på ungefär två veckor - även om den hade tvättats... Har lite bacillskräck... Hehe.
Aja, la även till två bilder från förra sommaren då jag hängde med Olivia, Nebbi & Olivias kusin Max i stan. Åh vad jag vill ha sommar! Att kunna gå runt i bara ben, öppna garderoben och se små söta saker, äta glass i solskenet, bada! Kom fort!
Får sluta skriva om sommaren innan jag tar fram alla sommarkläder... Haha!
Ska titta lite på tv nu hade jag tänkt, inte för att det finns något att titta på men...
<3

Extreme home makeover

Tjenixen!
Har precis torkat håret efter en skön dusch.
Pluggade förut, räknade två sidor i matteboken, bara fyra kvar tills diagnos. Jag är faktiskt stolt över mig själv, att jag liksom inte skiter i det. Det skulle man ju lätt göra, det är så tråkigt ju. Men nej! :)
Har ätit middag och inte gjort så mycket mer... Jo, jag och mamma tittade på extreme home makeover i förmiddags, höll nästan på att börja gråta. Det var så fint, det var en familj med fyra barn varav två av de (tvillingar) fick leukemi när de var väldigt små, allt hade gått bra men för något år sen kom det tillbaka till en av flickorna. Hon ville bli en bebis igen, hon var ju inte sjuk då. :(
De byggde i alla fall ett jättefint hus som hade jättebra luft, den sjuka flickan fick ett fjärilsinspirerat rum. Jättegulligt! :)

När vi ändå talar om heminredning och sådant måste jag bara visa några grejer jag absolut vill ha!

Hmm.... Sa ju att min dator är kass... Har suttit ett tag och fixat med bilden, tycker bilden blev riktigt söt och så funkar det inte att ladda upp bilder.
SUCKSUCKSUCKSUCK! :(

17/02-2010

Guten morgen!
Nu har jag varit vaken i ungefär åtta minuter, vaknade typ prick halv tolv. Lite chockande med tanke på hur tidigt jag har vaknat de andra lovdagarna. Skönt att få sova ut i alla fall! Ska snart äta frukost och sedan blir det väl att plugga lite, tyska & matte. Inte hela dagen men någon timma i alla fall.

Ni kanske har märkt att jag inte har bloggat lika mycket, och när jag väl har gjort det då har det varit precis efter ett inlägg.
Det är för att min dator är helt knäpp. Men det visste ni nog redan. ;)
Ibland går det inte att ladda upp bilder [alls] och då och då laddas inläggen inte ens upp.
Det hände igår, jag skrev ett inlägg vid sextiden och såg att den hade postas [på mitt bloggverktyg] men när jag kollade två-tre timmar senare hade det inte postats. Så himla irriterande!
Och sen har jag världens sämsta webbcamera så det blir inga roliga bilder med den och laptopen har som har en jättebra webbcamera fungerar inte.

SUCK!!
Nej, nu går jag och äter.
Puss<3

Inspiration

Sitter och mår illa, så där äckligt. Hade hellre spytt nu och blivit av med illamåendet än att sitta här hela kvällen och må illa. Det enda som piggar upp mig nu är längtan till sommaren, så nu laddar jag upp en inspirationsbild! :)


16/02-2010

Hejj. Har tagit på mig lite myskläder efter att jag, brorsan och mamma tittade på Yesman medans vi åt frukost. Det var faktiskt en bra film!
Jaa... Jag vaknade runt halv/kvart i nio av ett bedrövligt ljud! Det var någon som höll på att borra och annan skit, de slutade för en stund sen. Usch, steg upp och var på jättedåligt humör. En flicka måste ha sin skönhetssömn! Haha, nej men jag blev faktiskt arg...
Har inget mer att säga, hoppas ni får en fin dag. <3


SHORT


topshop

15/02-2010

Hejheej!
Åt för en stund sen och nu sitter jag här, ska berätta vad jag har gjort under helgen tänkte jag.
Jo, igår kom ju Frida som sagt men vi gjorde inget speciellt, satt och kollade runt på internet lite innan vi åt middag (Quesadillas mumma!). Efter maten tog vi vagnen till Kungsportsplatsen där vi träffade söta Olivia som hade med sig varsin chokladask till mig och Frida. Urgulligt! Men jag kände med lite dum, jag hade ju inte köpt något... :/
I alla fall, vi hade tänkt mysa lite på Waynes men eftersom det var söndag var det stängt, typ allting stänger klockan fyra på söndagar, vilket vi inte tänkte på. Så det blev inget fikamys, istället begav vi oss till 4GOTT, kunde inte köpa något då jag bara hade 7 kronor i mynt och de tar bara kort om man handlar för över 40 kronor, lite dåligt tycker jag... Aja, fick gå runt och sukta medans Frida & Olivia köpte sitt.
Så gick vi till det knökfulla biopalatset, jag köpte en liten (och då menar jag liten, blev nästan lite chockad när jag såg hur liten muggen var... Haha) och en liten påse Gott och Blandat.
Vi satt längst fram till höger. Det var faktiskt inga problem!
Filmen var hur bra som helst! Romantisk komedi - något av det bästa som finns! Jag älskar hur alla (nästan) roller fläts samman i filmen, ja... Den var GRYM! Sockersöt ibland och riktigt rolig ibland.
Men man blev ju lite deprimerad när man såg alla par... Hehe.
Just det! Alla fick några bitar av den nya Geisha chokladen! Det var gott! :)
Efter filmen åkte vi bil hem där vi satt lite vid datorn innan vi satte oss ned i "sänghörnan" och hade mysigt tjejsnack. Vid tolvtiden bytte vi om till pjyamas och fixade oss inför natten och så la vi oss i sängarna och hade tjejsnack igen. Hihi.

Jag sov riktigt gott, vaknade runt kvart i tio och såg att Olivia också var vaken. Så Olivia väckte Frida (tror jag... :p) och så gick vi upp för att äta frukost. Vilket jag för övrigt tycker är det bästa av alla "mat-tillfällen"... Efter maten fixade vi oss och så åkte Olivia vid tolvtiden för hon skulle iväg.
Frida och jag gick ut med Lotta vid ettiden, när vi kom in igen började vi leka på en sida där man räknar ut hur bra man passar ihop med någon, haha. Sen spelade vi Sverige spelet, Frida vann. Fast det var jämt! ;) Frida åkte hem vid tretiden, då satte jag mig i soffan och läste igenom KICKStidningen jag fick av Yvonne. Ja, sen vet ni ju resten.
Har inte tagit särskilt många bilder, bara några mongobilder och en film från bion och så ett par konstiga bilder Frida tog på mig förut, men jag har i alla fall tagit kort på dagens outfit (vilket för övrigt var halva gårdagens...) som jag kan visa så fort jag har laddat kameran.
Nu ska jag linda in mig i min filt för jag fryser som om jag vore på nordpolen...
Puss<3

Naglar

Hejhej, sitter här och är irriterad på mig själv... Tänkte göra en fransk manikyr med mitt nya set jag fick i julklapp men jag har ju inte använt de grejerna förut så allt blev katastrof! Fick ta bort allt och har nu lackat alla naglar med mitt beiga depend nagellack, råkade förstöra en nagel precis, fick måla om. Ibland blir jag så trött på mig själv! Haha! Frida kommer snart, hihi. Okej nu ska vi se om jag kan lacka ett lager överlack utan att förstöra nageln...


Update: Jaa, men jag har världens segaste dator, det tar ungefär 10 sekunedr innan EN bokstav dyker up. Vad är det här?! :O

14/02-2010 - Alla hjärtans dag! <3

Guten morgen!
Jag vaknade kvart över åtta, jättetidigt! Men jag har i alla fall sovit ungefär åtta timmar så jag är inte trött.
Har tvättat håret och torkade det precis, ska äta frukost snart och sedan fixa naglarna.
Det blir en mysig dag idag, fika på waynes och bio med mina bästa vänner. Finns det något bättre? Jo kanske om man har en kille, men det har ju inte jag...
Jag vet inte varför men jag känner på mig att 2010 blir mitt år, förra året var inte alls särskilt bra. Nu blir det revanch! :)

Hoppas alla får en fin Alla hjärtans dag och att ingen sitter hemma och deppar ihop, den här dagen handlar ju inte bara om par, utan om alla sina nära och kära. Skickar massa slängkyssar till er!
Glad alla hjärtans dag! <3


13/02-2010

Hejj!
Idag har jag haft sovmorgon, har städat, åkt till elgiganten (hittade en ännu bättre kamera som jag ska haffa nästa vecka! :D), tittat på ett program om små barn som är skönhetsdrottningar (sjukt), käkat, kollat in kläder och nu har jag tittat på Melodifestivalen där Eric Saade var den bästa!
Pauline var cool men Eric var så j*vla grym!!
Hihi, nu ska jag kanske titta på någon film.
puss<3


I skolan för någon vecka sedan.

12/02-2010

Hejjhejj leverpastejj!
Sitter här och har jättetråkigt... Lotta snarkar. Hehe.
Den här dagen har varit jättekonstig... Minst sagt... Vill inte gå in på det men det blev bra tillslut i alla fall.
Det var på första "lektionen", på dramat fortsatte vi med våra presentationer, på svenskan skulle vi ha högläsning i en bok (Hanas resväska, och högläsningen var pga att det bara finns en bok i mediateket) där det hände lite smått roliga saker, på lunchen åt vi hamburgare (är det bara vi eller har alla hamburgare med potatismos? haha) där nästan hela klassen satt tillsammans vid ett litet bord - mysigt men så började killarna byta hamburgare med varandra... Har blivit hes av allt skratt. ;D Efter lunchen samlades alla i högstadiet för att högstadierektorn skulle prata om någon grej, så vi missade ungefär tjugo minuter av elevens val där jag inte redigerade en enda bild. Datorn var väldigt segt, och det är en underdrift! :(
Träffade mamma på väg hem och följde med henne och handla, käkade för någon timma sen och nu sitter jag här och har tråkigt som sagt.

På söndag ska jag och mina fina tjejjor gå på bio, Valentines day, och sedan ska de sova över hos mig. Mysmysmys.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, mer än att det ska bli väldigt skönt med sportlov.
<3

11/02-2010

Guten tag!
Det har varit en rolig dag idag, har inte haft några lektioner alls. Hihi.
Hade nationella proven i svenska hela förmiddagen och sedan åkte vi skridskor på eftermiddagen.
Jag som alltid glömmer bort hur man åker (fattar inte varför... haha) åkte med Lotta och Felicia som lärde mig. Tack tjejjor! :)
Skulle även försöka skjutsa Daniel (ej att förväxlas med brorsan, hehe) på en sån där grej som är bra för de som inte kan åka, men han var så tung så jag klarade bara en meter... Så jag sket i honom och åkte vidare.
När jag hade åkt alla varv som vi skulle höll jag på att frysa ihjäl, hade ingen känsel i varken fötterna eller händerna... Frida och jag fick springa till spårvagnen sen dessutom, där världens mest pinsamma grej hände... Usch...
Det fanns inga lediga platser på spårvagnen så jag, Frida & Sara stod på "ståområdet" (barnvagnsområdet, jag vet inte vad jag ska kalla det...) och spårvagnen skakade väldigt mycket vilket resulterade i att jag ramlade på en snygg kille...
Pep fram "förlåt...", usch. Pinsamma saker är inte roliga, inte alls, men det tyckte tydligen Frida som stod och skratta, fy på dig! ;)

När jag kom hem gosade jag med Lotta, åt mat för någon timma sen och har läst i kemiboken vilket vi skulle. Har läxförhör på kemiska reaktioner imorgon så jag ska läsa lite till sen.
Men först upp är svenska recensionen!
<3

ORDNAPPAT!

:( mitt ord har blivit stulet! SNAJSIGT- mitt egna lilla ord, ordnappat. Stackars liten!
Hade faktiskt copyright på det ordet!
Haha, skoja bara! ;) Såg att Sandra Dahlberg hade skrivit det på sin blogg, hehe.
Det var allt. Hihi.
Nej men ikväll blir det andra avenyn, alltid lika bra! :)


Lottapotta gillar snö :)

10/02-2010

Hejhej, det har varit en väldigt seg dag idag. Engelska, SO, bild och film.
Helt okej lektioner, på engelskan håller vi ju på med andra världskriget, på SO'n om Gustav Vasa, på bilden tittade vi på en powerpoint om arkitekturen (inte så modern. ;)) och sedan tittade vi på Goodnight mister Tom istället för språkval. Sedan fick vi faktiskt sluta, 10 över två. Yeey!
Såg filmen förra året men den är ju så bra att det inte gjorde något..
Imorgon blir det inga lektioner alls, har nationella proven i svenska -uppsatsdelen- och sen är det skridskor efter lunch. Är inte så förtjust i att åka skridskor då jag inte gör det på fritiden vilket betyder att jag har glömt hur man åker, lär mig i slutet och nästa år har jag glömt igen... Men vi ska faktiskt åka två gånger iår. :p Vi får se om det blir kul.


Favorites from Asos

Ser ni att jag har lagt in en mixpod igen? Gjorde en precis, med några av mina favoriter just nu. Visst blev den fin? Hihi, Olivia - Jag har Skid Row och Sturm und Drang lite längre ner i listan. Hihi. ;)
Eftersom det inte funkade att lägga upp bilder igår försöker jag lägga upp bilderna jag fixade igår nu istället.



Ojsan, tog visst en klänning två gånger... ^^







9/02-2010

Hejsan!
Sitter och kollar runt lite, hade skrivit på recensionen om jag inte hade haft den i skolan (i datorn) :/.
Idag har vi haft nationela proven i svenska (första delen). Det gick bra, det var lättare än vad jag trodde.
Det var väldigt skönt när det var över, det är ju så pirrigt när det är provtider. Efter rasten vi hade var det dags för matte och sedan lunch. Sen var det helt vanliga lektioner, NO och idrott. På idrotten hade vi styrketränings-stationer, det var ganska kul.
Efter skolan följde Olivisen med hem, vi gjorde inget särskilt faktiskt. Min dator är så seg, den andra sidan jag är inne på (gojane.com) funkar inte just nu. Det står Fel vid sidhämtning, surprise surprise... Not... :P
Aja, Olivia åt middag med oss och sen satt vi mest bara och snacka och tog lite kort och så. Mysigt.
Olivia åkte hem runt halv 6. Nu sitter jag här som sagt.
<3

Musiic'

Godbitarna jag lyssnar på just nu;


Salem Al Fakir - It's true

Beyonce - Broken-hearted girl

Skid Row - 18 and life

Sturm und Drang - Million nights

Rihanna - Russian Rolette

Ola - Sky's the limit



Tokio Hotel - Automatic

8/02-2010

Hejhej, sitter och försöker att inte sträcka handen till en inbjudande lilla godisburken ett par cm ifrån... Haha, ska ju ha ett nationella prov imorgon, svenska del 1. Och alla vet ju att man får käka godis, lite i alla fall, haha tänk om man kom med värsta big mama påsen! Det ska jag faktiskt inte göra. ;)
Nej, men i våran skola får vi i alla fall det för man blir ju pigg av godis. Så det så. :)
Imorse gick jag upp -totalt mot min vilja- och åt frukost och fixade mig som vanligt, inga konstigheter där. Hade slöjd, SO, engelska (där vi för övrigt ska läsa om andra världskriget! och jag som har varit så tacksam det här året, vi jobbade ju med alla krigen förra året...), matte, musik svenska och så hade vi en liten sammankallning om temaveckan. Alltså, alla nior ska fixa samarbetsstationer som vi ska ha en förmiddag på temaveckan, jag och Frida ska hålla i en övning som går ut på att man ska samla hela gruppen på en liten yta. Hehe.

Efter de vanliga lektionerna var det dags för matte igen, pust, och sedan möttes jag av en lite knasig syn...
Det såg sjukt roligt ut från mitt håll i alla fall, Olivia och Frida gick mot olika håll och så kom jag där. Det såg roligt ut i alla fall, särskilt med tanke på att vi hade skiljts åt ungefär 10 minuter tidigare. ^^
Aja, efter skolan gick jag hem och hungrade 'nästan' ihjäl mig innan mamsen kom hem och lagade mat, sedan gick jag och mamsen till Willys och köpte lite diverse saker och så började mamma prata med någon granne, så fick vi stå där i hundra år innan vi kunde gå hem... Haha.
Sitter och lyssnar på musik, snajsigt. :)
<3

-

Guten tag, sitter och gör lite av allt. Haha, bloggar, tittar på tv, kollar på youtube och gör en läxa.
Jag är ju tjej och tjejer kan göra flera saker samtidigt! Hehe.. ;)
Tänkte visa er klasströjan, men funkar det?
Neeeej, hela internet skiter sig. JAG ORKAR INTE! :(

---

Ja, nu är det dags igen. Årets höjdpunkt. Jag har betygsatt några framträdanden.









7/02-2010

God morgon!
Tittade på roliga melodifestivalen igår, ska skriva ett inlägg om det senare... ;)
Efter mello tittade jag och mamma på Shall we dance, tills det blev nyheter, då spelade vi in resten och tittade på Paradise Hotel. Har inte följt den men det var lite spännande med det där uppdraget...
Vid tjugo i tolv gick jag och lade mig, somnade nästan på en gång och vaknade runt kvart i tio efter en massa paradise-hotel-inspirerade drömmar, haha!


Ett par favoriter :)








Fem saker om mig

Fem saker ni inte visste om mig.
1.
Jag går bara in på andras bloggar på kvällen, runt åtta-nio tiden då jag inte vill bli stämplad som copycat ifall jag skriver om samma grejer som andra. Lite töntigt jag vet, haha.
2. Jag har haft en blogg på nogg, men bytte sedan. blogg.se är mycket bättre! :)
3. Jag är livrädd för både höjder och andar, alltså poltergeists. Vi har ju det hemma... Perfekt timing att jag hörde fotsteg för någon minut sen... Usch... :(
4. Jag blev förälskad i bandet Sturm und Drang tack vare Olivia, jag hade ju aldrig hört talas om dem innan Olivia berättade fakta om dem i en presentation på musiken.
5. Nu ska jag kika på klääder, för det är det jag gör. ;)
Puss sålänge.


AMERICAN APPAREL






6/02-2010

Guten morgen! Har precis ätit frukost. Vaknade tidigt idag, vid nio. Lite surt, ville sova länge idag men jag kunde inte somna om... :p
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, vi får se helt enkelt.
Om jag inte ska göra något speciellt lovar jag er massa roliga inlägg!

Har ni hör talats om den där gruppen på facebook som heter "Vi som hatar killen som slängde ner hunden nerför bron" (ungefär sådär heter den), jag gick in för att kolla vad det var, det fanns en länk och så tryckte jag på den. Då var det en film som några tjecker (tror jag) har spelat in, när en kille slänger ner sin grannes hund nerför en bro. Hunden börjar gråta och allting. Jag började gråta, hur kan man göra så?! Mådde jätteilla och gick ifrån datorn för att mysa med Lotta. Lyckligtvis klarade hunden sig, hoppas den där killen blir åtalad!

Nu ska jag fixa ett lite roligare inlägg.
Puss<3

Pic's

Vad sägs om en härlig bildbomb med bilder som tagits de senaste dagarna? :D


På gården innan jag begav mig till skolan, någon dag under veckan.

Olivias söta fläta! :)

Vi skulle typ härma Foki... Haha, har bilder där vi liknar henne mer på min mobil, men de lägger jag inte upp.. ;)

Tjejorna

:)

O.A.F. <3

En aning misslyckad hoppbild, eller vad säger ni? Haha!





SNÖÖÖÖ

Och mera snö...

Visst ser det gulligt ut? Om man nu kan se att det är spår från en hund...

Snöig


Hade tänkt ladda upp två bilder till men det funkar inte, så vi ses imorgon.
Puss

Inspiration


Tänk att spatsera runt såhär på stan i vår, när det inte har blivit så varmt. Tycker att jackan är supersöt.
Lade till Tokio Hotel också, man måste ju ha dem i lurarna! ;)

5/02-2010

Hejhej, sitter och snaskar naturgodis. Mums! Ur datorn hörs Sturm und Drang - That's the way I am.
Dagen har varit otroligt... Kort! Har haft NO; laborationer, drama, svenska; skriva novellen & elevens val; fotoredigering på picnik. Har använt mig av picnik jääättelänge så jag vet typ allt. ;)
Idag hade vi Alla Hjärtans Dag - tema. Eftersom jag inte har någon pojkvän och inte har några bilder på mina vänner eller så i skolans datorer så gjorde jag om två bilder på André Linman och Bill Kaulitz.
Eller, den andra gjorde jag för någon timma sen, men you get the concept! ;)


 

Vad tycker ni? Jag tycker bilderna blev fina. :) Ikväll blir det Let's Dance. Just det, imorgon börjar ju melodifestivalen! Absolut ett av årets höjdpunkter! Imorgon blir det att heja på söta Ola! Puss


4/02-2010

Hejhej, det har varit dåligt med updates den här veckan men mitt internet har inte velat funka. :/
Nu är jag här i alla fall, en stund.

Tisdag: Hände inget särskilt, vanliga lektioner bara. Efter skolan åkte jag, mamma och brorsan till frölunda torg, jag skulle fixa hudvårdsprodukter (dock så kom jag bara hem med ett rengöringsmedel... Ska köpa nivea för ung hy sen) och danne skulle köpa jeans... Vi var där ett par timmar, fick veta att jag har blandhy och inte torr hy som jag trodde. Hehe.
Onsdag: Fick sovmorgon, en halvtimma. :) Vi skulle titta på I taket lyser stjärnorna i kulturhuset.
Den var riktigt j*vla bra! En av de bästa filmerna jag sett! Grät i nästan en kvart... Haha! Nej... Den var ruskigt bra! SE DEN! Efter den suuuuperbra filmen hade vi vanliga lektioner. Väl hemma pluggade jag, skulle skriva en vårdikt på tyska tills idag och så pluggade jag inför ordprovet i engelska. Dagen avslutades med Andra Avenyn.
Idag: Imorse pluggade jag på orden till provet, packade ner skridskorna och mina vanliga morgonsrutiner. Har haft svenska, tyska, olweus, NO & idrott. Men vart passar skridskorna in då? Jo vi skulle tydligen inte åka skridskor idag, det är nästa torsdag vi ska göra det! Frida... Haha! ;)
På en rast så satt jag, Olivia, Frida och två andra vänner som heter Sara och Michelle i navet på sofforna och så börjar två av de få killarna i högstadiet att skojbråka, det leder till att Adam (den ena killen, den andra heter Daniel...) faller så att han hamnar i den soffan jag sitter i. Helt plötsligt börjar de flytta fram soffan, ganska så mycket... Haha! Våran skola är bäst! :D I alla fall eleverna... ;)
Ja, idrotten idag var helt okej. Dodgeball, mattrace (jättekul!) och individuell tävling om vem som kan sitta utan att sitta på en stol längst.
Kom hem, duschade, åt för en stund sen och nu sitter jag bara här. :P
Ikväll blir det att titta på Debatt, en tjej som gick i min klass förut ska vara med där. Dock bara i publiken men ändå! Heja Sabina! :D

Nej nu ska jag dra mig.
puss<3

1/02-2010

Dagen har varit helt okej med vanliga tråkiga lektioner...
Jag och Sara var de första som kom till slöjden, de andra poppade in lite här och där. Det snöade ju som galet igår, blev riktigt chockad när jag tittade ut genom fönstret. Skönt med snö istället för is! :D
Fast det ligger ju is under snön, var nära att ramla imorse... Hehe.
Under engelskan mådde jag riktigt dåligt, ni kan tänka er varför... Men det gick över efter halva so'n.
Hade matteprov idag, det gick bra! Yeey! :)
På musiken fortsatte jag och Frida att skriva på låten. Den blir bra! Sen var det bara svenska kvar, skönt, då gick vi igenom häftet till nationella proven.
Jag och Frida tog massa wierd kort och spelade in konstiga filmer idag, tveksamt om jag lägger upp dem.. ;)

Sitter och tittar på Family Guy, snart lägger jag upp ett par bilder..
<3