29e Juli

Jag är arg på mig själv. Förbannad faktiskt. Igårkväll hade jag så otroligt tråkigt så jag kikade bak i olika bloggares arkiv, så kommer man till December. Nu längtar jag jättemycket till jul. Okej om det hade varit typ September, men det är ju Juli!!! Haha, aja. Det blir nog kul för mig nu i jul eftersom jag ska börja på musik! :) Nog om det. Igår när jag skulle lägga mig så skulle jag få ut Nico ur mitt rum (med tanke på allergin) men det var inte så lätt kan jag säga... Så fort jag satte ner honom sprang han in till mitt rum igen. Haha. Tillslut stannade han kvar...

Vid elvatiden kom mormor hit och så fikade vi, sedan åkte jag, mamma & pappa till Frölunda Torg för att kika på mobiler. (Ska ju byta operatör) Jag har fastnat för två olika. En Sony Ericsson Vivaz (färgen Ruby) och xperia x10 (mini). Det lutar åt den sistnämnda eftersom ett par stycken har sagt att den är mycket bättre. Vi får se hur det blir, ska åka in till stan i helgen och fixa med bytet. Om en timma kommer Olivia, sedan möter jag upp Frida vid sextiden. Puss. <3


28e juli

Hejhej bloggen! Kom hem i måndags (natten) efter en otroligt rolig resa! Jag orkar inte berätta om den nu för jag har suttit ett tag och försökt få bukt på en ny design men det går inget vidare... Jag vet precis hur jag vill ha den men hur jag ska göra den är en annan femma... Vill ha mellanrum mellan menyn och inläggen samt små boxar i menyn. Alltså profilen i en box, senaste inläggen i en box och så vidare. Resten avslöjar jag inte för de grejerna har jag inte problem med. Så om ni vet hur man får mellanrum mellan menyn och inläggen och hur man gör boxar kan ni väl skriva en kommentar, eller maila. (Adressen finns i profilen)
Nu ska jag duscha, imorgon kommer Olivia en stund och sedan kommer Frida och sover över. Ha en fin kväll. Puss. <3

(Bildbrist..)

In Berlin!

Hallo mein blog! Sitter i lobbyn och kollar runt lite grann efter en fartfylld dag i Berlins innerstad. Hittils har vi Âkt pâ bÂttur och busstur runt Berlin, varit p Madame Tussauds (pussat p Bill hihi!), käkat glass, tagit kort med snygga vakter vid Checkpoint Charlie och mycket mer. Det är en toppensemester! Ich liebe Deutschland! Jag trivs verkligen här, skulle kunna tänka mig att bo här i framtiden. Imorgon ska vi âka in till stan igen och sedan bada i poolen vi har p hotellet. Najs va? ;)

Vi hörs kanske igen, annars sâ skriver jag när jag kommit hem igen. Ni fÂr ha det s jättebra sÂlänge! Pusspuss <3

LoveStoned - Rising girl

Har hittat en ny favoritlåt, Rising girl heter den och spelas av LoveStoned som faktiskt var med i årets Melodifestival. De farmförde låten Thursdays som är långt ifrån lika bra som den här låten! De hade säkert vunnit om de tävlat med den här... Aja, här får ni en video med bandet.


18e juli

Hejhej! Igår lade jag in massor av låtar i iPoden (som konstigt nog inte verkar fungera? Den fungerar bara när jag har den kopplad till datorn, jag kan ju inte gå runt med en dator varje gång jag vill lyssna. Hmm...) och tog fram alla kläder jag ska ha med mig till Berlin. Idag blir det att packa allting och så. Har inte så mycket mer att skriva, om jag inte updaterar mer idag så skriver jag ett inlägg imorgon innar vi åker. Ha en fin dag! ♥


16e juli

Jag. Måste. Ha. En. Laptop! Det här går inte. Inte bara att bloggen är otroligt tråkig just nu, man vill ju blogga när man kan lägga upp bilder, så kommer det att bli helt stört sen när jag börjar gymnasiet. Jag vill ju inte skylla på att min dator inte fungerar som den ska hela tiden. Nej, det går ju inte. Men mamma och pappa har själva sagt att vi ska titta på en laptop så fort som möjligt, efter resan då. Och så ska jag kanske byta till Comviq kompis, är 100% säker på att alla i min nya klass kommer ha det. Föressten så är det bara ett par stycken av mina vänner som inte har det. Det känns lite... Ja, ni fattar. Så vi får se hur det bli med elektroniken. Hehe. Men först är det resan till Berlin! Den närmar sig och jag borde egentligen fundera ut vilka kläder jag ska ha med mig och packa o.s.v... Ska ta och skriva en lista på det jag ska ha med mig och så kan jag välja ut kläderna imorgon. Bra va? Får la berätta om igår!

Jo, igår fyllde Frida 16 år! (Vilket innebär att jag är minst... Haha) GRATTIIIISS på dig bästis ♥ Jag köpte en Twilight-novell, om en vampyr i Twilightböckerna. "Bree Tanners andra liv." Har köpt en sak till men jag väntar på att den ska komma, har nämligen beställt den på nätet. Det skulle ta 1-3 dagar så den kommer väl på måndag hoppas jag. (Flyget går på eftermiddagen så jag kan hämta och skicka den isåfall.) Det var riktigt mysigt i alla fall, vi åt gottigottgott! Marängtårta. Mmm... Jag åkte hem vid halv 10 och då tittade jag, mamma och brorsan på en film. Idag har det inte hänt så mycket, besökte farmor i förmiddags och efteråt åkte jag och mamma till New Yorker som hade rea. Ska ta och skriva listan nu, ha en fin kväll. Puss!

14e juli

Hejhej! Sitter i shorts och linne, lite synd att vi inte drar till stranden idag men jag måste köpa sakerna till Berlin. Får dra till stranden någon annan dag istället. Mormor och min moster har precis kommit, vi har passat Zion i en vecka och nu ska moster hämta honom. Men först ska vi fika! :) Sedan åker jag och mamma till Frölunda Torg. Igår kollade jag runt på olika Tokio Hotel - sajter, har missat mycket då internet inte velat samarbeta... Senare på kvällen blev det Morden i Midsomer (jag och mamma har tittat på det sen jag var liten, har alltid varit först med att lista ut vem mördaren är. Samma sak igår! haha) men avsnittet igår var inte alls bra... Okej, jag sitter och pratar om en tv-serie? Till något viktigare - idag fick vi veta några utav de sakerna jag är allergisk mot. Timotej, gråbo och katt. Men om någon dag eller två ska vi få veta exakt och hur mycket. jag är 99,9% säker att jag inte är allergisk mot hundar i alla fall. Nej, nu ska jag vara lite mer social. Puss.


jag just nu.

Veckans planer!

Onsdag - Frölunda Torg för att köpa det sista bl.a: sandpappershandske (vet inte riktigt vad det heter men det kan man använda istället för att raka sig så ofta), flipflops, makeupremover för vattenfast mascara och så ska jag köpa en till present till Frida. Sedan vet jag inte.

Torsdag - På förmiddagen vet jag inte vad som händer men på eftermiddagen/kvällen blir det att åka hem till Frida som fyller 16 år!

Fredag - Ska åka och hälsa på farmor.

Lördag - Packa inför Berlin (vet inte om jag har glömt att skriva det? Isåfall, haha, jag åker till Berlin på måndag med familjen. Vi ska bo på ett hotell med pool, me like! Vi kommer hem på måndagen därpå.) och städa. Man vill ju komma hem till ett städat hem.

Söndag - Ingen aning. Ska se ifall jag kan träffa Emelie och boka platser på Sinclairs! Pardans here we come!

(Nu bråkar internet igen, hoppas att inlägget publiceras!)

13e juli

Hejhej, hur är det med er? Själv är det bara bra, förutom att vädret har gjort mig väldigt seg...
Helgen i (utanför) Stockholm var jättekul och vädret var toppen! På torsdagen åkte vi tåg till Stockholm och bara chillade hemma hos Frida, hoppade studsmatta och hängde med Fridas roliga lillasyster. I fredags åkte vi in till Stockholm för en shoppingrunda, Olivia köpte massor men själv hittade jag bara tre saker. Ett jättefint armband från Urban Outfitters, en vit kofta från Zara och solskyddskräm. Vi köpte även varsin Yoghurtglass (stort mums-moment!). Både i lördags och söndags var vi på Oxeludden där många av Fridas släktingar bor, det ser ut som Salktkråkan fast mer lantligt. Jättegulligt!! Där badade vi, solade och hade allmänt kul. Förutom att jag trampade på en geting... Ajaj. Under helgen hände en annan lite mindre kul sak, fast det vågar jag inte skriva för ni kommer säga att 1. Jag är galen. Eller 2. att jag sov eller inbillade mig. Läskigt var det i alla fall! Hehe. I söndags flög vi hem till bästkusten och underbara Göteborg. Det var jätteskönt för det är ju som man säger: Borta bra men hemma bäst.

Igår gjorde jag inget speciellt, mommo kom hit och så. Idag har/tänker jag inte göra något speciellt heller då vädret inte är att hurra för... Men imorgon ska jag till Frölunda Torg för att köpa det sista till Berlin och en present till Frida som fyller år på torsdag. Hoppas att det jag har beställt hinner komma till torsdag, då är presenten fulländad. Nej, nu orkar jag inte sitta här längre. Inga bilder blir det idag heller för jag är vid fel dator, eftersom min dators internet inte fungerar. <3

8e juli

Börjar bli riktigt j'vla less på min dator! Internet fungerar inte och när det väl gör det är det bara att glömma att lägga upp bilder i inläggen! :( Nu bloggar jag från en annan dator, ville skriva en update innan jag drar till Stockholm imorgon. De senaste dagarna har jag bland annat köpt en hallonrosa kabinväska (love), köpt lite smått och gott (Zara, Gina Tricot, Chelsea och BikBok), myst med Nico och så var Olivia här för någon dag sen. Vi gjorde inget speciellt för båda var dödströtta och hade ont på ett eller annat sätt. Haha, jag var på vårdcentralen på morgonen för att prata om den misstänkta allergin och tog ett blodprov. Jag som hatar sprutor och nålar på alla sätt och vis började såklart grina, men det är okej när det gäller sprutor tycker jag... Det gjorde faktiskt jätteont! Aja, igår kom Zion hit och ska stanna här en vecka för min moster drar till Italien idag. *Avis* MEN, idag drar jag till Stockholm med de finaste tjejerna! Vi ska bo hos Fridas pappa och (äntligen) njuta av sommarvärmen. Jag bloggar igen när jag kommer tillbaka, på söndag. Pusspuss.

3e juli

Nu tänkte jag skriva lite om de senaste dagarna. Jag har inte gjort så mycket, gosat med Nico, gått på bio med tjejerna - Eclipse såklart, den var helt grym! Det verkar som om Twilight-filmerna blir bättre och bättre för varje film. Behöver jag tillägga att Jacob är dundersnygg? Antagligen inte... ;) I den här filmen hittade jag en annan snygging, kanske till och med lite snyggare? Han spelar Jasper i filmen. Raawrrr.. Hehe. Ja, innan filmen blev det Thai-mat som var lite sisådär. Kvällen var riktigt mysig i alla fall! Annars har jag bara slappat och gosat med Nico som sagt. Han är helt underbar! Men vi vet inte om vi kan behålla honom.. :( Jag har fått allgergiska symptom. (Utslag över hela ansiktet och nu även på halsen) Om vi väljer att inte behålla honom ska vi eventuellt skaffa en hund istället, i höst eller i vår.

Bort med det tråkiga, idag åkte vi till stranden. Låg och solade, har fått mer färg! Det gillas starkt! Mamma och jag doppade oss i vattnet, det var inte så jätteskönt... Haha, det var riktigt kallt men efter några minuter blev det lite skönare. Imorgon ska jag kanske, om det är fint väder och så, åka till samma strand med min moster, hennes vänner och kanske mamma. Det blir kul!

Mitt internet är så segt att det inte går att lägga upp bilder, ska ta igen på bildfronten så fort internet är någorlunda normalt. Nu ska jag njuta av sommarkvällen. Puss, hej. <3

28e juni (i efterhand...)

Jag behöver väl inte nämna att jag hatar min kassa dator... Internet fungerade i måndags och då skrev jag ett långt inlägg, jag kopierade inlägget och sparade det i dokument ifall ifall, trycker på publicera och då slutar internet att fungera! Snacka om irriterande! Nu, äntligen, fungerar internet igen. Happy face.
Här kommer inlägget:


Heeeej! Visst blir man otroligt glad när solen skiner och det är varmt! Igår när vi kom till sjukhuset låg gammelfaster och sov, hon såg jättesöt ut! Hon var riktigt glad över vårat besök. :) Idag åkte jag och mami in till stan, vi gick till både Emmaus och myrorna för att leta efter någon snygg brun väska. (Man kan hitta riktigt snygga väskor på second hand!) Men på båda ställena var det bara konstiga väskor... Nästa stopp var Lagerhaus där jag köpte en fräsig mugg, fast innan det köpte vi glass. Melon och himmelsk röra, samma som i lördags. Bra fantasi, va? Haha, det är ju så gooott! Efter Lagerhaus gick vi till Zara där jag hittade ett par skitsnygga jeansshorts, äntligen! Sedan var det dags för det viktigaste ärendet, Vägledningscentrum.

Jag kom in på musik, mitt första-handsval. Jag blev såklart jätteglad, det är ju inte alla som kommer in på den linjen. :D Men trots det så har jag varit, eller är, väldigt osäker om jag verkligen vill gå på det eller på stylistlinjen som jag haft i åtanke ett väldigt bra tag. Fick dock veta att om jag gör omval till det gymnasiet är chansen väldigt minimal att jag kommer in. Det finns 46 platser och 65 reserver. Om jag gör omval hamnar jag i en annan kö och reserverna kommer in först. Jag siktar in mig på musik och ska gå på Svenska stylistskolan efteråt, eller så ska jag studera samma ämne utomlands. Det låter väl bra? Det tycker jag i alla fall, för på så sätt får jag båda utbildningarna! Om inte mer på stylistfronten.

Nej, nu ska jag inte snacka om skolan. Det är ju sommarlov och jag tänker njuta! Min brorsa har varit hundvakt åt en av våra grannars nya valp. När jag och mamma kom hem sprang lilla Bella fram och gav mig massa pussar (och rivsår, haha). Jag lyfte upp henne och bar på henne, hon lutade sig mer och mer för varje minut som gick. Hon trivdes väl i min famn. ;) Ja, nu har vi precis gått på långpromenad. Härligt, härligt. Imorgon kommer Nico!! Allting är klart nu, jag har fixat så att klösträdet är lite roligare, med leksaker och så. Då kommer han att vilja vara där. Nu ska jag skriva ett lite kortare inlägg och fortsätta med skolavslutningsinlägget. Segt, jag vet. Men internet har inte fungerat som det ska.