Guten nacht!

Nej, nu börjar jag bli riktigt trött så det är dags att krypa till kojs! Måste bara berätta att det lyser så otroligt fint från balkongen! Jag älskar ljuset som julbelysning ger, inte sådär starkt ljus som lampor annars ger. Såhär borde det lysa hela tiden!


Dags för filmmys!


Inspo

Snyggt, snyggt och återigen snyggt! Klickade mig in på amerikanska ELLE och kikade på street chic-foton. Jisses så många snygga outfits! Själv känner jag att jag behöver updatera min garderob lite [mycket] Shoppingsuget är stort. Önskar att man vore äckligt rik och kunde shoppa massor OCH ge pengar till de fattiga barnen. Super, right? Drömma kan man ju...



Three pics

Har käkat tacos, snackat med Oliivia på telefon och tittat på Leilas Jul. Blev förvånad över att klockan bara är kvart i fem, utifrån vad man ser när man tittar ut [eller vad man inte ser, det är ju helt bäckmörkt] skulle man kunna tro att klockan är nio. Riktig myspysdag har det varit idag!



Jag tidigare i höst.

Umbrellas for dogs!

Detta hundparaplyet hade varit det ultimata för Lotta, hon hatade vatten och promenaderna med henne var väldigt korta när det regnade. Hon brukade gå små genvägar för att slippa gå i vattenpölar, roligt nog var hennes genvägar inte så bra för den som höll i kopplet... Alltså, den som höll i kopplet fick nästan hopa för att inte gå i en vattenpöl. Haha, Lotta var allt för söt! HÄR kan du köpa paraplyet!


Sweet and cozy

Dessa små godsaker hade inte suttit fel hemma hos mig. De är även perfekta julklappar till flickvännen/bästa vännnen! Don't you think?


27e november 2010

Halloj! Sitter här trött som fasiken och har fortfarande ont i magen. Inatt har jag inte sovit bra, det tog ett par timmar innan jag somnade och efter det blev det att vakna, somna, vakna, somna, och så vidare... Inte så värst nice. Under morgonen/förmiddagen har jag inte gjort ett skit. Har legat i soffan och tittat på The Hills, åh vad jag vill ha den första säsongen! Början på The Hills tycker jag är mycket bättre än slutet, men det kanske är för att jag har missat ett antal avsnitt och inte hänger med? Hehe...

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, imorgon är det första advent och då ska vi till min moster. Jag hoppas att jag kan följa med!


Last night.


26e november 2010

Hello! Sitter i mitt nypyntade rum. Eller, nja. Pyntat är det inte, har bara bytt till mina nya (coola) julgardiner, ställt adventsljustaken på fönsterbrädan och hängt upp julstjärnan. Men det gjorde mycket, det gjorde det allt! Nu är det riktigt mysigt i mitt rum!

Under dagen har jag tvättat mitt hår vilket var väääldigt behövligt och fixat med allt adventsljus-fix i lägenheten med mamma. Har haft väldigt ont i magen idag, har det fortfarande, så nu ska jag bara ta det lugnt och glo på tv.



Ignoera min äckliga finne på kinden... Som tur är blir den bara mindre och mindre med hjälp av en liten pryl ur hudvårdsserien jag använder. Skriver en recension på den om ett tag!


25e november 2010

Tjena, här sitter jag i mitt nystädade rum med högre feber än igår och har allmänt tråkigt. Städade lite förut, plockade bort allt skit som låg och skräpade på golvet, kläderna på fotöljen plockades upp och placerades på dess rätta plats och jag har dammat där jag aldrig brukar damma annars. Snart, om bara några dagar, ska adventspyntet fram och då hade det ju inte varit så kul att städa hela rummet innan så nu känns det riktigt skönt! Sen dess har jag legat i soffan med en filt och tittat på dåliga tv-program. TV måste verkligen börja tänka på sjuka människor! Haha, aja. Eftersom att jag fortfarande har feber blir det att vara hemma imorgon också. :( Jag vill till skooolan!!

Ha det bäst!


24e november 2010

Hejhej, ute är det ännu vitare än igår och jag har tillbringat dagen med att titta på ännu en julkalender, När karusellerna sover, som damp ner i brevlådan imorse. Har hunnit till avsnitt 13, egentligen hade jag kunnat vara vid 18 men mamma är och gör ett ärende och hon vill också se. :) Mamma har jätteont i ryggen så vi tar hand om varandra, sjuklingar! Haha. Nej, nu får hon komma tillbaka. Kaninen är ju så otroligt söt!

Just det! Nu är det bara en månad kvar till julafon och på söndag är det första advent. Jag längtar! Hela december är helt underbart mysig! Det är utan tvekan min favorit-högtid. Vilken är eran?


Jag just nu, sliten med äckligt fett hår och magont.
Puss!


Hurricanes and Suns

Love ♥ [Klicka på bilden så kommer du till låten på youtube]
 


23e november 2010

Hejhej! Önskar att jag kunde säga att jag blev frisk över natten men det skedde tyvärr inte. Febern är högre och jag har haft flera yrselattacker idag. Bläää! Mamma har så snällt tagit hand om mig och köpt vitamin-tabletter som ska hjälpa förkyldningen att försvinna, choklad och Sofi's Mode. Bättre mamma får man leta efter! :)

Istället för att sitta och tycka synd om mig själv tänkte jag spela något dataspel, bäst när man är sjuk ju! Eftersom jag tittade på hela Julens hjältar [julkalendern från 99] igår kanske det blir just det spelet! Haha, har haft det spelet så länge jag kan minnas... Julens hjältar måste vara den gulligaste kalendern ever!

Förresten har det snöat inatt/idag och nu ligger det ett härligt snötäcke ute. Mys!
Take care!


Antagligen är internet segt på grund av att det har snöat så mycket för det går vääääldigt segt här och det går inte att ladda upp bilder. Aja. <3

22e november 2010

Hejhej, sorry för kass updatering. Det känns som att det är det enda jag skriver just nu... Men aja, både igår och idag har jag inte mått bra. Har haft lite feber, ont i magen och hela förkyldnigen blir allmänt bara värre och värre. :(

Ska lägga mig i sängen och läsa lite i nya boken jag fick i födelsedagspresent av Frida [Elsas mode] nu och bara ta det lugnt innan jag går och nanar.
Ha det bäst! P&K


I've had a cold for a whole month!

Hejhej bloggen, idag har jag hunnit åka en sväng till Frölunda Torg. Köpte inga kläder eller så, det enda jag skulle leta efter var produkter ur hudvårdsserien jag använder och så köpte jag och mamma lite grejer på Panduro. Efter bara någon timme eller två åkte vi hem och fikade med julmust och saffransgifflar... Smakerna på dessa två ting är så otroligt awesome! Speciellt julmust som, om jag ska vara ärlig, är godare än coca cola! 

Nu har jag ätit lite middag, med betoning på lite. Jag vet inte vad det är men jag är verkligen inte sugen på mat idag. Det känns som om det skulle kunna vara förkyldningen som verkar ha övergått från att vara en liten irriterande förkyldning till en större. :( Nu har jag varit förkyld i en månad - JAG ORKAR INTE MEEEEEEER!!!!!!!


20e november 2010

God morgon! Igår kväll tittade jag och mamma på Ghost Ship, det var en scen där jag var beredd på att få se något jätteläskigt och även om inte var det hoppade jag från ena sidan av soffan till den andra... Mamma och jag skrattade jättelänge åt min reaktion, haha. Synd att vi inte filmade... Det hade varit jätteroligt att visa er när mamma sitter och tittar på mig istället för på filmen för att hon inte vågar se och jag som sitter och täcker för ögonen och sneglar och helt plötsligt hoppar tre meter...

Under filmens gång hade det snöat ganska rejält och jag blev överlycklig när jag såg att allt var täckt av vitt ute. Lika vitt, om inte mer, är det idag. :) Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska försöka plugga lite tror jag. Det är inget som ska lämnas in imorgon så det är lugnt men det hade varit skönt att ha börjat... Nej, nu blir det frukost!


Älsklings-Lotta i snön förra vintern. Det finns inga ord som kan beskriva saknaden och längtan efter underbara lilla Lotta. Jag älskar dig. <3


19e november 2010

Tjenixen! Att ha fått gå upp vid tiotiden två dagar i rad och inte idag, det kändes. Usch vad trött jag var imorse! På väg till skolan, i spårvagnen, gick ögonen i kors... Vilken tur att var den enda som satt där fram (i alla fall vad jag kunde se). Om spårvagnschauffören tittade bak måste det ha sett jätteroligt ut! Haha! Piggnade inte ens till i skolan, jag kände mig som en zombie och mådde illa. Vilken bra start på dagen va? Men det var kul att få en ny grupp! Vi är fyra från förra gruppen, kul! Det nya projektet går ut på att lära sig repdisciplin vilket består av olika saker, så vi får välja en låt bland ett par låtar och ska lära oss den på två till tre dagar (ibland en dag, som idag.) och sedan spela den för klassen. Tyvärr mådde jag inte alls bra så jag sjöng inte så mycket, men jag försökte i alla fall. Bättre än ingenting! Efter skolan åkte jag hem direkt och har inte gjort något speciellt sen dess.


Old pic.


Konsertsnack!

Hejhej! Idag var det som sagt bara konsert för min del. Bandet var... Inte så jättebra... Enligt mig då. Det var fyra män med dragspel, zaxofon, fiol och akustisk gitarr som spelade flera låtar som lät likadant. (?) Haha, men det var ganska kul ändå. Efter konserten var det bara att dra hemåt. Superduperskönt då min förkyldning inte tycks vilja försvinna. Hmm?

Tänkte berätta lite om klassens konsert nu. Min grupp skulle träffas klockan ett i skolan för att repa på den egna låten som vi haft lite problem med... Men, halva gruppen dök inte upp av olika anledningar och kom inte förens vid tvåtiden ungefär. Vi hann repa lite grann på de andra låtarna men beslutade oss för att strunta i den egna låten. Vid tvåtiden började hela inför-konserten-fixet. Under både soundchecket och genrepet spelade vi inför ett gäng med åttor och nior. Det är alltid bra med publik men denna var inte alls bra... Ursäkta, men sämre publik får man leta efter... Aja. Det blev käk på donken denna gång också, gottgott! Tiden innan konserten tillbringades med att smink, fix och lite chill. Sen var det äntligen dags för konserten! Alla band var jättebra trots omständigheterna med tekniken. [Ljudet var jättekonstigt, ibland sänktes det och ibland försvann det helt] Temat var brittisk 60-talsmusik och grupperna hade två låtar av dessa grupper: The Beatles [min grupp], the Rolling Stones och the Kinks. Dessutom hade man en låt av ett nittiotalsband som varit influenserade av sitt 60-talsband. Vi hade låten "Don't look back in anger" av Oasis. Precis som förra gången lät det tusen gånger bättre under konserten än under genrepet, tur att det inte var tvärtom! Den sista gruppens egna låt var väldigt fartfylld så efter tråkigt snack om utvecklingssamtal fick de köra låten igen och så stod hela klassen på scenen och dansade och klappade händerna. Det var superhärligt! Ska se om jag kan få lägga upp filmerna när mitt band spelade, det hade varit kul att visa.

Imorgon blir det nya grupper och ett nytt projekt. Jag är jättenyfiken på vad det kan vara, jag hoppas på att det blir något med julen... Det hade varit riktigt mysigt att spela jullåtar!




Tog konstigt nog inga bilder under dagen och på mig själv men temat på kläder för våran grupp var lite hippie. Eftersom det inte skulle vara för mycket hade jag på mig ett par av mina nya jeans, mina nya stövlar, min nya svarta överdel [samma som den vita jag har på bilden ovan], ett silverglittrigt pannband och peacehalsbandet som ni ser på bilden ovan. Om jag orkar kan jag fixa en bild på hur jag såg ut, jag tycker att jag såg riktigt bra ut om jag får säga det själv...


18e november 2010

Tjena! Konserten igår gick bra, berättar mer om den senare. (Just nu orkar jag inte...) Det var kul i alla fall!
Inatt vaknade jag av att Nico hoppade upp på min fot... Haha! När han hade lekt en stund somnade han och sov i min säng ett tag. Han verkar gilla min säng för han ligger i den nu också... :)
Idag blir det inte en vanlig skoldag, faktiskt ingen skoldag alls. Vi ska bara åka till skolan och titta på ett band som heter Räven som ska ha konsert för oss. Sen får vi åka hem. Great! Konserten börjar klockan ett så imorse vaknade jag av mig själv. Skönt! Nej, nu ska jag fixa lite, om en halvtimma går spårvagnen. Puss!



16e november 2010

Tjena! Vilken härlig dag det var idag! Studiedagen startade lugnt och stilla och spenderades sedan i stan med mamsen. Det var jättemysigt att gå runt och kika i affärer och fika på waynes. Kom hem med två överdelar, två par skitsnygga jeans och ett par to-die-for stövlar från Nilsson. Ärligt talat, blev helt ställd när jag såg dem! Haha. Love at first sight! Har sett den stöveln hos ett gäng bloggare men den var tusen gånger finare i verkligheten. :) Aja, resten av dagen är hemlig... For now. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det ju konsert! Bandet börjar repa vid ett och sedan har hela klassen genrep från två. Börjar redan bli lite nervös... Hihi!

Har inte tagit några bilder idag, dumma dumma mig. Så, här kommer en liten favorit i repris istället.


Rings!

Nu var det ett tag sen jag gick in på cocoo's hemsida och kikade men jag gjorde det för en stund sen och jisses vilka snygga ringar! Vill nästan ha allihop!  Nedan syns mina favoriter ur ringsortimentet! Pilen diggar jag starkt!


Nytt i sminkväskan!


Saturday night

Den bästa workoutlåten är absolut denna! Min gympalärare spelar musik på lektionerna och denna spelas alltid. Jag blir riktigt pepp när jag hör den och vill bara springa runt (med undantag för att springa uppför och nedför läktarna... Det är sjukt jobbigt!) Så, denna låt ska finnas i allas workout-låtlista! (+ så är videon lite härlig sådär!)


15e november 2010

Hejhej bloggen! Måndag igen, det går fort nu! Det känns nästan som om det var igår jag och tjejerna gick på bio och såg New Moon fastän det var för ett år sen! Time's slipping by! Well, well. Idag slapp klassen en lång och jobbig måndag, den enda lektionen vi hade var ensamble. :) Alla andra elever var lediga, lärarna ska typ ha workshop... Haha! Men eftersom vi ska ha konsert på onsdag fick vi ha ensamble i alla fall. Gött det! Alla i min grupp var galet trötta efter allt repande så det var jätteskönt att få sluta tidigare. Följde med några vänner till donken efter skolan, Oliver är störtskön! Haha! Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting. Nada. Har typ bara legat i soffan och kelat med Nico... Pussgurkan! 


 Me right now!


Brorsans 18-årsdag!





















Tror inte att jag får (eller vill) lägga ut bilder på familjen så det fick bli såhär. Men det var jättemysigt i alla fall! :)

Yeah it's ma birthday! - Pics!







Mina presenter! :)










14e november 2010

Hejhej! Min födelsedag var finfin och spenderades med min familj och mina bäst vänner. Finns det något bättre? På morgonen vaknade jag vid halv åtta (jag vaknar alltid tidigt när det vankas födelsedag eller jul) och låg spänt och väntade på att familjen skulle tåga in i mitt rum sjungandes... När de äntligen kom efter en timme blev det presentöppning och i paketen låg en stor parfymflaska märkt "Can can - Paris Hilton" och ett Thomas Sabo armband. Jag blev jätteglad! Innan tjejerna kom vid tretiden hann jag hjälpa mamma med marängtårtan, städa lägenheten, raka benen, duscha och fixa mig. Ni anar inte hur stressad jag var ett tag... Haha. När alla hade kommit (Frida, Olivia, mormor och min moster Yvonne) blev det ännu mer paketöppning. Vad jag fick ska jag visa lite längre ned. Middagen var jättegod! Kycklingfilé, klyftpotatis och två olika Jensens Böfhaus såser. Mums! Till efterätt blev det som sagt marängtårta, den blev riktigt god! När mormor och Yvonne åkte hem gick jag och tjejerna till Willys och köpte gottgott. Sourcreme & Union-chips måste vara något av det godaste som finns!

Under kvällen tittade vi på The secret window, en gammal film från fyran när min klass dansade i Örebro och Dirty Dancing. Den sistnämda filmen såg vi halvvägs, till slut kunde jag inte hålla ögonen öppna mer så vid tvåtiden blev det sovdags! Det var riktigt skönt att få sova och drömmen jag drömde måste ha varit den bästa någonsin! (Man fick ta vad man ville i alla affärer på Frölunda Torg) Tyvärr väcktes jag när jag var i BikBok. Haha! Ja, tjejerna åkte vid tolvtiden och sedan dess har jag inte gjort så mycket. En riktig slappsöndag! Nu ska jag ladda upp en massa bilder tänkte jag. <3


Sweet sixteen!


13e november 2010 - Sweet 16!

Har inte bloggat på grund av plugg och väldigt lite ork + zero inspiration. Men nu tänkte jag att bloggen ska "återuppfödas" och vilken dag passar inte bättre än min självaste födelsedag? Yeah - it's ma birthday! Det är äntligen min Sweet 16! Vid tretiden kommer Frida och Olivia och vid fyratiden kommer mormor och Yvonne. Det blir middag och sedan sover tjejerna över. Super! Tänkte att jag skulle skriva om veckan som gått nu:

Lördag 6e november 2010:
I lördags var familjen på kattutställning, kikade på alla söta katter och så. Vi var där för en anledning vilket jag återkommer med sen... Efter utställningen åkte vi och köpte lite saker, bland annat till mitt rum.

Söndag 7e november 2010:
Daniels ARTONÅRSDAG! Jag kan inte förstå att min lille storebror redan är 18 år! Jisses vad tiden har gått fort! Dagen spenderades med familjen, mormor, Yvonne och morbror Henrik. Det var mysigt. Min present till brorsan var Sagan om ringen triologin, den blev han glad över. :)

Måndag 8e november 2010:
Skola- ensamble, matte och svenska. Efter skolan pluggade jag till engelska grammatik-provet.

Tisdag 9e november 2010:
Skola- Första ljudteknikslektionen, vi skulle börja göra en egen låt på Cubase. Detta var jättesvårt och jag gick därifrån utan något sound alls... Lyckligtvis var jag inte ensam om det, annars hade det varit lite pinsamt... Haha. Hade engelskaprov som gick jättebra och sedan idrott där vi lekte den där svansleken (den leken har aldrig varit så rolig som i tisdags, haha!) och spelade någon form av rugby. Efter skolan pluggade jag till matteprovet, var inte lika säker på den delen som jag var på förra matteprovet så det blev att plugga hela kvällen.

Onsdag 10e november 2010:
Skola- Tre timmars matte. Haha! Våran mattelärare är bäst! Eftersom våran engelskalärare är sjuk fick vi ha två lektioner till att plugga till matteprovet. Super! Matteprovet gick bra. Efter mycket matte hade vi fem minuters svenska där vi bara skulle välja en saga som vi ska skriva en analys om. Efter skolan kikade jag runt lite i stan och åkte hem i mörkret. Jättemysigt!

Torsdag 11e november 2010:
Dagen började med sånglektion som gick bra trots att jag hade (har) jätteont i hasen och var väldigt täppt i näsan. Sedan hade vi två och en halv timmes ensamble där vi jobbade med den egna låten och sedan samhällskunskap där vi börjat med mångfald. Kul skoldag! :) Efter skolan åkte jag hem till Olivia, vi åt KitKat och pratade om allt och ingenting. Vid fyratiden åkte vi in till stan och så följde jag med henne på ett "möte", kände hon som höll i det så jag fick joina. Det var faktiskt ganska kul. På spårisen hem pluggade jag på en låttext till konserten. Det var jättekul att få träffa Olivia igen, det var ett tag sen! <3

Fredag 12e november 2010:
Strömavbrott på centralstationen, alla spårvagnar i stan hade stannat så det blev att gå från Katrinelundshållplatsen till Svingeln. I ösregn. OCH kyla. Som tur var kom en övningsvagn och bytte till åttan så jag kom till skolan i tid. Fast, det var bara jag och några till där då. Men de andra kom efter ett tag och då blev det genrep på scenen! Personligen gick det väldigt dåligt, vågar inte riktigt sjunga ut då jag är väldigt förkyld och är rädd att det ska låta förfärligt och att de andra ska tro att jag låter så egentligen... Dumt, jag vet. Ska försöka bättre på måndag. Efter skolan följde jag med mamma och handlade och sedan åkte vi till frölunda torg för att kolla efter tårta och köpa foundation. De är verkligen jättetrevliga på Kicks! Fick sitta i en stol och så applicerade en tjej foundation och rouge på mig. Det blev jättefint och nu har jag äntligen en bra foundation och ett fint rouge. Superb!

Nej, nu ska jag fixa lite inför dagen. Ha en fin dag! Puss!


En liten bild från Daniels födelsedag, återkommer med (finare) bilder senare. Kommer nog inte blogga mer idag så det blir imorgon.


5e november 2010

Hejhej, sorry för dålig update. I onsdags var jag sjuk och kunde inte träffa Frida och igår spendSerades dagen i Ullared med mamma, mormor och min moster. Det var mycket roligare igår än sist, kanske för att det inte var några killar med. Killar är ju inte precis kända för att gilla shopping, de flesta i alla fall... Jag hittade lite stuff, torrschampoo, bodybutter (konstig konsistens dock...), nagellack, makeup-remover, mysstrumpor, lite julpynt och så vidare. Efter ullared åt vi lunch, gött.

Idag var jag med Frida, vi har under dagen fikat på ett jättemysigt café vid namn Vanilj, kikat i affärer och gått på bio. Filmen vi såg var Social Network (facebook-filmen). Den var... Hmm... Om jag ska vara ärlig var den väldigt tråkig. Rolig var den vid vissa tillfällen men inte ofta... Nej, helt okej. Egentligen skulle vi sett Paranormal activity 2 men det blev lite strul. Aja, jag SKA se den på bio någon dag!

Puss


Ser jättetjock ut på bilden...
Nico som inte är en knäkatt (han är ju fortfarande kattunge) har börjat bli väldigt klängig. Även om det bara är ungefär 5-10 minuter varje tillfälle är det jättemysigt. Igår låg han på min matta, tittade trött upp på mig och gick sakta till mig. Efter detta fotot somnade han. Hihi <3

This week


2a november 2010

Tjena! Är mitt uppe i mitt break från pluggandet. Egentligen har jag inte börjat, jag håller på att skriva av uppgifterna så att jag kan förhöra mig själv typ... Det är nämligen engelskaprov nästa vecka, grammatik. Men det känns som att det kommer gå bra, språk är jag väldigt duktig på. :) Ska fortsätta efter det här inlägget.

Nu märks det verkligen att hösten sakta blir vinter, idag började det att mörkna redan vid fyra och nu är det helt svart ute. Men jag tycker om vinter och mörker, i alla fall under november och december. Januari är väl okej men februari och mars tycker jag inte om, det är för att det nästan bara är slask (speciellt i mars) och solen steker på vinterjackorna som man inte kan ta av för då blir det alldeles för kallt. Okej, det finns värre bekymmer än dessa men det är bara min åsikt... Hursomhelst är december en utav mina favoritmånader, det finns inget mysigare än att åka hem från skolan i mörker och kolla i alla fönster som pryds av adventsljusstakar och stjärnor. Jag skulle kunna skriva en hel bok om december och julen men det tänker jag inte göra... Haha. Nej, nu känner jag att inlägget har spårat ut lite. Först upp är ju faktiskt november och MIN FÖDELSEDAG. Idag är det bara 11 dagar kvar. Jippie! Nu: back to the englishpapers.

PUSS


Lucia förra året, vi i elevrådet gick runt och lussade i skolan. Det var jättemysigt, särskilt i lågstadiet där de hade massa ljus tända. :)


Wishlist!


1a november 2010

Tjenare! Gårdagen spenderades med mami. Rusta, ikea, skopunkten och chilli besöktes. Köpte en ny papperskorg och lådor att ha i byrån. Ramar ska inhandlas senare. Hittade även ett par saker på chilli som jag ska köpa snart (var nämligen i två olika chilli-affärer, i den första hade de det som jag ville ha i den andra. makes no sense, jag vet...) En svart träskylt med texten "Perfect", en silvrig krona som man ha värmeljus i om man vill och två ljushållare är det som ska hem till mig. Igårkväll tittade jag på "Coco: Livet före Coco Chanel". Filmen var riktigt bra och rekommenderas starkt!

Idag har jag inte gjort någonting. Ingenting alls. Känner att detta inlägg blev riktigt tråkigt... Aja, nu ska jag duscha. Puss!


Happy halloween! Haha! Nej, nu är det ju första november vilket innebär att det endast är 12 dagar kvar tills jag fyller 16. Happy face! :)