Om fyra och en halv timme är det höst, på riktigt.

Jag som var så glad idag, så går jag och blir sjuk. Lite grann. Mådde riktigt illa på spårvagnen på väg till skolan och trodde att jag skulle spy, kallsvettades och mådde allmänt dåligt. Mamma och pappa hämtade mig och jag bäddade sedan ner mig i soffan. Har tittat på tv, klistrat ihop ett litet inspirationskollage, spelat keyboard och varit sjukt rastlös. Jag ska försöka gå till skolan imorgon, om jag inte har någon feber vill säga, eftersom jag mår betydligt bättre. På kvällen blir det även första pop-körstillfället. Wiii! Så himla kul! Denna kören är perfekt då man sjunger moderna {och gamla, men kända} låtar. En go mix helt enkelt. Jag har velat gå med i en kör hur länge som helst, så ich bin happy! Nu ska jag lyssna in en låt till ensemblen innan robinson {vet inte varför jag tittar, speciellt kul är det ju inte. Haha} börjar, blir tidig kväll idag då jag ska försöka sova bort den lilla febern jag har riktigt ordentligt. Ha en fin kväll!


31.08.11

Dagarna rullar på, är nu inne på min femte skoldag och har svenska, engelska, historia och kulturhistoria som lektioner idag. Helt okej. I fredags slank det ner en cheesecake i magen under fikat med mamma och bror min, gottigott. I helgen hade jag inte på datorn någonting, i söndags var det storm med läskigt åskoväder... Det var verkligen nära oss! Satt hopkurad i hörnet på hörnsoffan med en kudde som skydd. Haha! Har nada att skriva, så det är nog bäst att sätta punkt här innan det flamsiga jag börjar skriva en massa töntigt. Küsse!


26.08.11 through my iphone

Jag sitter på spårvagnen efter en förmiddag med två ensemblepass. Solen skiner och jag ska åka och möta upp mamma i en galleria där jag ska agera smakråd och fikapolare. Mys! När jag kommer hem ska jag lyssna in ett par låtar {visor} som vi ska jobba med i ensemblen. I den första visan, som vi började med idag, ska jag spela tamburin... Haha! Får se om det finns en stämma jag kan ta, men överstämman är redan tagen och jag kan inte ta understämman då det är en kille som sjunger... Haha, aja. Tamburin funkar fint det med. ;) Visan jag ska sjunga lead på är faktiskt riktigt go, för att vara en visa alltså. Kan lägga upp den här senare. Later! <3

suedeshorts


Body {gammal} från New Yorker, shorts {nya!} från H&M, halsband från en marknad och
mina små svarta skor till det. Jag älskar mina nya shorts, så himla fina!


First day of school

Hej! Var lite nervös imorse när jag satt i bilen, var ju ett bra tag sen jag träffade alla haha. Det var jättekul att träffa alla goa klassisar och the girls. :) Jag hade nästan glömt hur skön klass jag har. Idag hade vi inga lektioner, bara en massa information och så tittade vi på en tråkig film om Cornelis Vreeswijk. Varför vi gjorde det är för att vårat första projekt den här årskursen ska vara 'Visor'. Varje band ska få ett par låtar av gamla gubbar och en låt av en modern kvinna. {Det var så de sa, haha.} Mitt band ska ha en låt av Veronica Maggio, taggad! Schemat då... Njae, inte det bästa jag haft. Rätt så kasst faktiskt. Haha, nej men eftersom vi har fler lektioner iår så blir det ju längre dagar. Vi slutar fyra eller 20 i fyra varje dag {förutom på fredagar då vi slutar tolv}. Har nya ämnen som ska bli lite spännande; arr och komposition, text {till musik, lyrics alltså}, naturkunskap, historia och kultur- och idéhistoria. Okej, de tre sista är väl inte så spännande, men jag har bra lärare i de ämnena så det funkar. ;)

Köpte mig en chailatte på väg hem från skolan och har sedan dess ätit middag, tittat på ett avsnitt av Gossip Girl {Beroende? Ja!}, städat och berättat om alla nyheter för mamma. Nu ska jag öva på den första visan min grupp fått till imorgon då vi har två ensemble-pass. Latero! ♥



25.08.11

God morgon! Är pigg och glad trots att jag gick upp vid sju. Har ätit frukost och klätt på mig, väskan är packad och snart ska mami och papi köra dit mig. Snällisar! Idag har jag förmodligen {förhoppningsvis} inga lektioner eftersom det är första dagen. Det känns så konstigt att jag börjar andra ring idag... Stor tjej! Om ett och ett halvt år tar jag studenten, det vill jag inte ens tänka på... Haha. Ska kolla så att jag har allt och så åker jag snart, ha en finfin dag!



Jag just nu!

The last week


Vi lunchade på Gekås café.

Jag älskar moln, så fina och fluffiga.

Fika med Olivia.


Efter 123 Schtunk satte vi oss på en parkbänk och tog 'fina' bilder...

Haha! Så snygga bilder! ;)


Dagen efter hängde vi en park och fikade lite till, blev dock bara en frapino. Men en väldigt god en! ;)

Mami, papi, Dani {haha} och jag satte oss vid kanalen och njöt av solen.

Lite nyvaken sådär...



Rix fm festival! Det var apkul!


Sista veckan på lovet

Nu har den sista veckan av lovet gått. Imorgon är det åter dags för allt vad rutiner, läxor och plugg heter. Det ska faktiskt bli ganska kul, det är ju inte en tråkig linje jag går på precis. Har saknat mina klassisar också. Tänkte ta och berätta om den sista veckan på lovet, även om det inte hände så mycket egentligen... Tisdagen {förra veckan} spenderades på Gekås med mamma, mormor och min bror. Det var riktigt kul, vill redan tillbaka... Haha! På onsdagskvällen åkte jag in till stan och fikade med Olivia {hallonsmulpaj + chailatte, mums!}, efter fikat begav vi oss till ett tält på Kulturkalaset där vi tittade på '123 Schtunk'. Det var hur kul som helst! Vi avslutade kvällen med prat och kamerappen på en liten parkbänk. I torsdags hängde vi i en liten park mitt i stan och fikade sedan. Fick även köpt ett par jättefina shorts. I fredags verkade regndropparna aldrig vilja ta slut, vilket faktiskt var ganska mysigt... Tittade på ett par avsnitt av Gossip Girl och smaskade i mig lite go glass.

I lördags strosade jag runt på Kulturkalaset med la familia, vi köpte gott men dyrt fugde, minimini-pannkakor {åh, skulle fotat!} och bara njöt av solen som kom tillbaka. Söndagseftermiddagen/-kvällen spenderades på Rix fm festival med Frida och ett par vänner till henne. Det var riktigt bra artister som spelade, har faktiskt börjat gilla ett par som jag absolut inte gillade förut {tummen upp!} och när Danny kom i slutet var det som om jag blev kär på nytt. Haha, hamnade i min egna lilla värld den stunden. Förresten var Chris Medina grymmm med flera m. Så himla fin kille, kunde se glädjen men samtidigt sorgen i hans ögon. Tänk om alla vore som honom, vilken underbar värld det hade varit. I måndags gjorde jag ett ärende och hade hemmaspa. Igår var jag på ett läkarbesök som har med min fot att göra, jag säger bara 'AJ!' Det gör fortfarande jätteont och jag kan nästan inte gå så det blir att ta det lugnt idag.


En dag i parken

rose dust


Photos











Här är ett par bilder från de senaste dagarna. :) På den näst sista bilden är det kärleksmumssmet som var kvar i bunken som vi satt och mumsade på, ett klart måste!

14.08.2011

Åh, söndag! Mys. Jag vaknade vid halv tio, då var frukosten uppdukad på matbordet och min moster {och numera granne} satt i soffan. Trevligt med frukostgäst! Har inget planerat idag förutom städ {check} och hemmaspa lite senare. Jag har köpt två nya produkter från min hudvårdsserie, ska bli kul att testa! {Det är en scrub och en ansiktsmask} Igår hängde jag hemma hos Olivia, det blev massa härligt prat och kärleksmumsbakning. Mina bitar är dock kvar där... Äh, de håller sig väl i kylen? Det var i alla fall en kul dag igår hemma hos bästis, förutom när jag vrickade/stukade ena stortån... Fick ha fryst qournfilé på den, haha. Hoppas värken går över snart!


three#two





De två första par skorna är ifrån skopunkten och de svarta bootsen är köpta på Bianco.
Älskar alla tre. Och nagellacken, oh!


11.08.2011

Hej finingar. Jag har inte alls haft lust till att blogga de senaste dagarna, antagligen för att sommarvärmen {troligen} härmed är borta för iår och för att det snart är dags för skolan igen. Lite trist sådär. Fast det ska bli jättekul att träffa klassen igen, den är ju så himla skön! Tänk vad konstigt att jag börjar andra ring i höst, bara två år kvar tills jag tar studenten... K n ä p p t !  I lördags åkte min Fridis till mig och hängde, vi gick runt på frölunda torg, åt mexikanskt a'la mamma, gick på bio på kvällen där vi såg 'Bridesmaids som var otroligt rolig {se den!}, Frida sov över och i söndags hängde vi med Olivia i stan där vi fikade och kikade i affärer. Mysig helg det där. :) I love my girls! I början av veckan fick jag köpt skolsaker och även tre par underbara skor som jag ska visa senare. Jag har skaffat twitter förresten, som ett komplement till bloggen. Jag vill ha en liten twitterbox i menyn där man kan se de senaste inläggen men jag har ingen aning om hur man gör, ska fixa det. Klicka här så kommer ni till min twitter. :)


rayban aviator


Mina wayfares är otroligt slitna så det var dags för ett par nya solisar, det fick bli RayBan Aviators. Ett par piloter som faktiskt inte är stora, älskar dem!


Keyboard



Såhär ser mitt fina keyboard ut. Här kommer jag att sitta ofta kan jag lova! :)


pictures

Här kommer ett par bilder jag tagit de senaste dagarna. :)








viva la diva' soft pink & pink barbie




Lottas födelsedag ♥

Idag skulle min sötnos fyllt år. Saknaden är fortfarande lika stor, så stor att jag knappt vågar tänka på henne för att inte börja gråta. Det känns så konstigt att hon inte är här. Men jag är tacksam över alla år vi fick med henne.
Min lilla hund, min lilla Lotta ♥ ♥ ♥