Frisk? Ja, tack.

Nej, nu har jag varit sjuk i prick en vecka. Jag vill bli frisk nu! Som tur är så är det vinter och tråkigt väder ute. Jag ska vara hemma imorgon också och på tisdag är det idrottsdag som jag inte får vara med på eftersom det är ute men på onsdag tänker jag gå, vare sig jag är frisk eller inte... Nu ska jag fortsätta drömma mig bort till april och vårsol. Ska försöka krya på mig med massor av chai latte och halstabletter.


I'm sick and tired of being sick and tired.

- citatet från -denhärbloggen- är klockrent just nu.

Hejhej. Har de senaste dagarna inte gjort ett skit, haft samma rutiner varje dag. Vissa som jag gärna hade sluppit; till exempel att jag är tokigt yr varje morgon. Ligger annars i antingen sängen eller soffan med mitt täcke på och tittar på tv och filmer. Idag tittade jag på Simpsonsfilmen med ett glas iskallt vatten och en marabou bredvid mig. Behövligt! Imorgon ska jag duscha och måla naglarna om jag orkar, jag vill inte vara såhär sunkig hela tiden! Hehe, nej nu orkar jag inte sitta här och skriva mer. Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!


Walking in a winter wonderland. Vad är det för fel på snö egentligen? Kylan kunde varit mindre... Kylig. Haha, nej men jag gillar snö, hellre snö och kallt än bara kallt.


20e februari 2011 - mobilupdate

Hej, gårdagen spenderades med plugg och mello på kvällen. Eric Saade var bäst tycker jag. Just nu ligger jag i sängen med mobilen i handen och julens hjältar på tv'n. Vaknade med världens hosta och var nära att spy men det gick över när jag lade mig ner på golvet... Trist att bli sjuk såhär sista dagen innan skola och nytt ensembleprojekt! :( Ha en fin dag, nu ska jag fortsätta att titta på julkalendern.

18e februari 2011

Hejsan! De tre dagarna jag inte bloggat har jag ägnat åt lite smått och gott. Lånade Lingonstigen 114 som är riktigt bra, har redan kommit mer än halvvägs! I onsdags kom Frida hit, vi kelade med katterna, lekte med appar, åt lasagne, hyrde filmer [Frozen & Tusen gånger starkare] som vi tittade på med Ben & Jerry's halfbaked. Mysigt! Fast åh vad jag längtar efter våren då man kan göra så mycket mer, man vill ju inte vara ute när det är så kallt som det är nu. Aja, snart är det mars och då kommer våren sakta med säkert. Härligt. Igår var vi båda otroligt trötta, jag hade kunnat somna var som helst när som helst. Knäppt, haha! Frida åkte hem på förmiddagen och då sökte jag efter sommarjobb, fast det kom nästan bara upp träffar för högskolestudenter. Lite surt. Men jag har hittat ett par jobb som jag ska söka till. Så vi får se hur min sommar kommer att se ut iår! [Bättre än förra året i alla fall, garanterat. Bortsett från Berlinresan då!]

Idag vaknade jag vid niotiden, som alla andra dagar på lovet [?], men låg kvar i sängen och läste. Smilla sprang iväg med mitt lejon-bokmärke vilket var väldigt kul att se, hon verkade tro att bokmärket var hennes bebis. Haha. Steg upp ur sängen en timme senare och gjorde iordning en riktigt god frukost bestående av juice, chaité och en kneippmacka med skinka. Mums. Tittade på En prinsessas dagbok medans jag åt och hade sällskap av lilla Smilla som lågg tätt intill. Kvart över ett satt jag i tandläkarstolen med tårar rinnandes nerför mina kinder, det var dags att borra hålet jag hade i en tand. Jag är jätterädd för sprutor och nålar och allt som har med tandläkaren att göra så det var inte så konstigt att jag reagerade på det sättet jag gjorde, lyckades lugna ner mig ganska snabbt och fick det överstökat i alla fall. Jag belönade mig med en ELLE efteråt som nu ligger och väntar på min säng.


Denna härliga sommarbild togs 2008 en varm dag när jag hoppade på Fridas gamla studsmatta. :)


Poncho/sjal


Är sugen på en av dessa poncho's/sjalar [fast den djurmönstrade i svart isåfall, fast å andra sidan var den djurmönstrade ganska ball...]. Tycker att detta är riktigt snyggt och kan lyfta upp den enklaste outfiten. Att det är fransar på gör dem ännu snyggare. Så, vad tycker ni - ska jag slå till på en av dessa? Vilken isåfall?

15e februari 2011

Hejhej! Vaknade ännu tidigare idag, vad är det här? Vill ju sova länge! Aja, har precis ätit frukost framför Huset fullt och ska snart till biblioteket med mamma. Ingen har något att göra och jag fick faktiskt ett riktigt sug att låna någon bok. Att läsa innan jag ska gå och lägga mig gör mig avslappnad och jag drömmer mig bort till en annan värld. Härligt.

Just det, igårkväll tittade jag och mamma på Det okända och jag måste säga att det var det mest intressanta avsnitt jag någonsin sett! Det var ett medium på besök från Holland som sägs få hjälp av änglar. Jag har lärt mig väldigt mycket och det var riktigt spännande. Och ja, jag tror på det här. Eftersom jag själv varit med olika saker är det klart att jag tror på det. Fast, när det gäller egna upplevelser är det inte lika kul och spännande som att titta på olika program, usch vad läskigt det kan vara. Nu ska jag gå och ta på mig och sedan röra mig till bibblan!


14e februari 2011

Hoppas att ni haft en bra Alla hjärtans dag idag! Själv har jag spenderat dagen med mina fina vänner, kikat i stan efter nya plagg [kom hem med asballa morotsformade byxor. I love them!] och åt donuts på centralstationen. Mys! Åkte hem vid halv fem och åt middag och åkte sedan till dansen som gick mycket bättre den här gången än förra. Vi har börjat på en ny koreografi som är mycket snabbare än den förra, liten utmaning där. Men kul var det! Efter dansen satt vi och åt vår andra donut [haha] och sölade som små barn för att sedan hoppa studsmatta utanför folkets hus. Riktigt mysig dag & kväll som avslutades med en varm dusch och Top model. Såhär bra borde varje dag vara!

Förra alla hjärtans dag tittade vi på Valentines day på bio där det var fullproppat med massa par. Paret bredvid mig satt och pussades hela tiden vilket var en aning deprimerande... Haha, nej men det var en fin kväll det med. Bara så konstigt att det redan gått ett år sen vi satt där längst fram i biosalongen. Det känns som om det vore för ett par månader sen.


Lotta är min valentine. Puss sötnos!


Dröm sött!

Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna... Sitter och skrämmer upp mig själv också, ska nämligen borra ett hål jag har fått på en tand längst in... Förra gången borrade jag utan bedövning och det var hemskt. Men saken är den att sprutor och nålar är min värsta fobi (och höjder då). Pest eller kolera, liksom. Livrädd? JA! Ska försöka att inte tänka på det, hur det nu ska go... Nej nu ska jag lägga mig under täcket och hoppas på söta drömmar natten till alla hjärtans dag.


19:48

Den här dagen har varit otroligt seg men ändå ganska skön. Gått runt med fett hår och bara myst med katterna, samt haft besök av mormor och Yvonne. Yvonne har varit på semester i Spanien (avundsjuk? ja! Jag vill ha sol och värme nu!) och kom hem med en jättefin sparbössa i form av en klacksko. Den står på en av mina hyllor nu, sådär skogalen som jag är så passar den väldigt bra in! Tack!

Måste bara berätta en sak; Smilla låg högst upp på kattställningen och halvsov och så hoppar Nico upp i full fart för att.... Tvätta henne! Hur gulligt? Fast, sedan satte han sig på henne vilket inte var lika populärt. Haha! De verkar komma bättre överens för varje dag som går, typ. Brabra! Smilla brukar göra kullerbyttor på mina fötter i sängen innan läggdags förresten, saknar faktiskt lillprinsen i sängen! Innan Smilla kom sov han alltid på eller vid mina fötter varje natt, när Smilla kom hoppade han ner från sängen och följde efter Smilla och inatt låg han tydligen hos mamma. Inte okej! Nico är ju min lilla bebis!

Tonight- en prinsessas dagbok eller en annan film med mamsen och sedan hoppas att Nico ligger i min säng inatt, det är ju så mysigt!


Lillprinsen är bäst! <3

PEACE


Köpte detta snygga linne på JC samtidigt som jag köpte ringarna. Jag älskar ryggen på detta linne och jag kommer utan tvekan att använda det massor i sommar!

13e februari 2011

God morgon! Vaknade vid precis samma klockslag som igår, knäppt! Hade velat somna om men jag orkar inte, haha. Jag och mamma tittade förresten på det okända igårkväll, låter jag knäpp om jag känner att någon hoppar upp på min säng då och då? Jag gjorde det senast i förrgår men log bara för mig själv och tänkte "Hej Lotta", lilla snuttan får mer än gärna springa runt här! <3 I avsnittet berättade tjejen att hon flera gånger känt att någon sätter sig på sängen, det kände jag varje natt ett tag och var så rädd att täcket var över hela huvudet... Det har tack och lov upphört vilket känns jätteskönt! *peppar peppar* Dock är det lika konstigt i vardagsrummet och badrummet... Fast mer om det skriver jag inte, för jag vet inte om jag tror på det själv... Aja, slutsnackat om spökerier och dags för frukost!


12e februari 2011

Halloj! Idag har jag inte kunnat blogga, vaknade upp alldeles för tidigt för att räknas som sovmorgon och åkte vid elvatiden till en liten kattutställning för att se hur det går till vid bedömningarna (de förra gångerna har vi bara tittat på katterna...) eftersom vi ska prova att ställa ut Smilla i april. Hennes syster ställdes ut och fick en väldigt bra bedömning så det ska bli spännande att se hur det går för Smillis. När jag kom hem skulle jag fixa ett par grejer som jag skjutit upp alldeles för länge, nu är jag snart klar. Åt en jättegod middag förut och nu har vi precis tittat på melodifestivalen. Vad tycker ni om kvällens deltävling? Den var ju inte lika bra som förra veckans men mina favoriter var Loreen och Christian Walz. Loreens låt känns som en blandning mellan Lady Gaga och Rihanna vilket jag tror skulle slå i resten av Europa. Jag förstår mig inte på att Sanna och Brolle gick vidare direkt... Okej, Sanna har jättefin röst men jag tror personligen att folk bara röstar på henne för att hon är folkär, samma sak när det gäller Brolle. Skickar vi någon av dessa bidrag blir det säkert som förra året. Men det är bara vad jag tycker, sen har ju folk olika smak när det gäller saker och ting och det är väl bra fast jag tar melodifestivalen på väldigt stort allvar, haha! 

Nu ska jag och mamma titta på Huset Fullt. Bäst!
Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!


Jewlery




Dessa smycken köpte jag på JC för ett tag sen och jag älskar dem! Uggleringen är riktig söt och korsörhängena har jag redan använt flera gånger. Love them! JC har blivit mycket bättre på smyckesdelen, deras kläder också för den delen och det är ju toppen!

FREDAG

Hejhej! Har precis kommit innanför dörren efter att ha pungat ut med 60 spänn för en liten plutt-burk med makeupremover från apoteket... Jag får ta en bild med burken jämte den förra så får ni se hur liten den är! Haha. Dagen har varit helt okej, käkade lunch på donken med Sarah istället för att äta fisk i bamba. Jag får alltid ben i mina fiskfileer så det lockade inte. Det är jätteskönt att den tråkiga temaveckan äntligen är över, har skickat in reflektionen och bildspelet min grupp gjorde (pecha kucha) så jag är redo för sportlov!

Kvällen ska spenderas i lugn och ro framför film och sedan väntas en lång sovmorgon imorgon. Det ska bi så skönt att få sova ut!


11e februari 2011

Guten morgen! Jag är helt klar och ska strax gå till spårvagnen. Idag har vi två föreläsninar vi ska gå på och sedan har vi examination av projektarbetet. Efter skolan blir det att skynda mig hem för att korta ned reflektionen och om jag hinner lägga till reflektioner av dagen. Det är väldigt tajt om tid tills vi måste skicka in reflektionen, något som hela klassen klagar på. Veckan har väl inte varit sådär jättekul... Den enda roliga dagen var igår faktiskt. Aja, nu måste jag röra på mig. Puss!



NIVEA visage



Såhär fina är mina hudvårdsprodukter från Nivea. Den här serien är för torr hy vilket min tyvärr har blivit på grund av att jag använt fel förut, men efter att bara ha använt denna serie i ett par dagar både ser och känner jag stor skillnad mot förr. Dessutom luktar produkterna riktigt gott! Rengöringen trodde jag var en scrub eftersom det är små [rosa] kulor i men de löses upp när man använder den! Så denna serie rekommenderar jag starkare än starkast för de med torr hy! Spring och köp! [Riktigt bra priser också!]

10e februari 2011

Hej! Jag sitter i soffan nyduschad och ska fortsätta skriva på min reflektion. Jag trodde att det skulle vara svårt men jag har skrivit så mycket att jag nog får skära ner lite på ord... Haha, det är i alla fall skönt att jag inte känner någon prestationsångest vilket jag nästan alltid annars gör. Idag har det inte hänt så mycket, har tittat på en bra film och sedan gått på en föreläsning om våld vilket faktiskt var intressant. Sedan blev det projektarbete som vanligt. En helt okej dag helt enkelt! Fick lite hårmassage av Giulietta på rasten, jag fullkomligt älskar när någon pillar i mitt hår så det var nice! Nej nu ska jag fortsätta med arbetet så att jag blir färdig någon gång. Slänger in ett inlägg sedan!


Natti natti!



Nu ska jag
gå och borsta gaddarna, tvätta bort sminket och sedan nana kudden. Upp tidigt imorgon också för nya seminarier, som förhoppningsvis är roligare än de idag. Jag bloggar imorgon bitti om jag hinner, annars hörs vi när jag har slutat imorgon! Natti natti!


ANNA'S TVÅTUSENELVA

För ett tag sen beställde jag en almanacka [härifrån] och blev supernöjd, precis som förra gången. Men den här gången fanns det många fler roliga finesser, såsom att lägga till födelsedagar & andra händelser, sudoko och notblad i slutet och det fanns många fina designer man kunde ha på omslaget. Nice! Andra grejer jag lade till är vädret, träning, prov, att göra och veckans kurva. Det är ju så mycket roligare att skriva i en almanacka som är fin!





9e februari 2011

Hejhej bloggen! Har äntligen laddat över alla bilder jag tagit nyligen, problemet med kameran var snarare ett problem med min dator. Alltså, min dator är så ny så jag måste ladda ned ett program för att det ska fungera. Så, då vet jag det. Bara att fixa! Nog om det, idag har jag varit på två tråkiga seminarier och haft projektarbete, vi fotade en massa och bilderna blev bra! Temat är familjeproblem, så vi har fotat olika situationer samt en bild på en lycklig familj. Tänkte att jag kunde redigera bilderna lite grann medans jag tittar på bästa vänner. Inatt hoppas jag på mycket sömn, såhär trött har jag inte varit i skolan förut... Jag satt längst fram på första seminariet och ögonen gick i kors... Pinsamt? Ja!

Nu ska jag fixa ihop lite roliga inlägg tänkte jag. Kom precis på att jag glömt att fota mina nya skor, aja. Jag får ta kort en dag snart. Nej nu ska jag göra det jag skrivit och sedan skriva på min reflektion. Ha en nice kväll!


8e februari 2011

Hej! Jag ligger i sängen med laptopen på benen och lyssnar på Tokio Hotel, tror inte att jag vill lämna sängen... Så himla skön! Igår började den såkallade kärleksveckan som tydligen handlade om "Fri kärlek" och rädda barnen, inte riktigt vad jag hoppades på... Först upp skulle vi göra en uppgift hos rädda barnen, sedan hitta på en pjäs som skulle handla om fri kärlek med tre skådespelare och sedan skulle vi ha basgruppsmöte och projektid. Det roligaste, tycker jag, var när vi hade basgruppsmöte och pratade om allt möjligt, fast som handlade om uppgiften. Det kändes inte riktigt som att vi pluggade, utan att vi hade en vanlig konversation. Gött när det blir så! Efter skolan åkte jag hemåt direkt och satte mig ned och skrev ner vad som hänt under dagen, vi ska skriva en reflektion om veckan och lämna in på fredag. Efter ett tag blev det dags för dans! Kul som vanligt men jag blev lite frustrerad i slutet... Vi fick lära oss olika balett-positioner och gjorde några kuliga övningar med dem. Eftersom jag inte åt någon middag hemma köpte jag med mig skräpmat vilket faktiskt var väldigt gott för en gångs skull, kanske för att jag var så hungrig? Haha. Magen knorrade rejält på spårvagnen och min hand som höll i drickan frös nästan fast, brr vad kallt det var igår kväll!

Idag har vi varit på en föreläsning om "Frihetens ramar" och gjort tråkiga uppgifter som skulle handla om "Vem bestämmer vad du ska tycka?". Basgruppsmöte och projekttid blev det sedan och efter en lång och tråkig skoldag gick ögonen i kors på spårvagnen. Kanske inte den bästa platsen att vara jättetrött på? Spårvagnen var fullproppad också, måste sett roligt ut när jag satt där och kämpade för att inte somna... Åt middag för en stund sen och ska duscha innan det blir lite miniplugg och sedan vänner. Kommer nog inte att kunna blogga så mycket den här veckan för vi slutar kvart i fyra varje dag, förutom på fredag då vi slutar vid tvåtiden. Inte konstigt att jag har varit så himla trött idag, jag gick upp tjugo i sex (vi börjar ju tidigare den här veckan) och slutar så sent. Jag längtar verkligen till nästa vecka och ett härligt sportlov! Nej, nu ska jag röra på mig lite, kan ju inte ligga här hela kvällen. Det kommer sluta med att jag lägger mig här efter duschen ändå... Haha!


Jag älskar min säng! Till höger nedanför min arm ser ni min lilla Ninni... Ett gosedjur som alltid legat bredvid mig sen jag var liten. Trygghetsfaktor numero uno, Ninni!


6e februari 2011

Hejhej! Har inte haft lust till att skriva nu när vi har en liten kattunge hemma, hon är jättesöt och springer runt som om hon bott här länge. :) Konserten i torsdags gick bra, varken mer eller mindre. Bandet hade ingen bra dag och det har låtit mycket bättre vid andra reptillfällen, vilket var lite synd men men. Det lät ju inte dåligt! Stod dock och skakade, var så himla nervös... Fast scenskräcken har förbättras himla mycket, and it keep's gettin' better! Pojkbanden var så otroligt söta, killarna spelar ju annars instrument, och vissa ledve verkligen in i rollen. Haha. Det andra tjejbandet var också jättebra trots omständigheterna! You go girls! Efter lunch blev det samhällskunskap och sedan var det bara att skynda sig till platsen där mamma & pappa skulle hämta mig för att åka och hämta Smilla. Jag trodde att Smilla skulle vara mycket större än vad hon är, hon är pytteliten!

Fredagen tillbringades till att leka och gosa med katterna och titta på Simpsons med en skål fylld med gottis under kvällen. Det hände inget speciellt alltså. Igår köpte vi lite nya kattleksaker och nya hudvårdsprodukter till moi. Sedan försökte jag skriva på uppsatsen men det går inte alls bra, behöver lite hjälp med att komma igång... Klockan åtta bänkade jag och mamma oss framför tv'n och melodifestivalen. Jag har alltid tyckt om melodifestivalen väldigt mycket, fast själva eurovision är tusen gånger roligare. När det visas får jag alltid en sån bra känsla i kroppen, som om europa är en stor härlig familj som håller ihop. Nu låter jag jättetöntig, haha men det är faktiskt så jag känner. Vad tycker ni om finalisterna då? Själv tycker jag att Swingfly var grym och Danny var också bra! (kul att han gjorde något väldigt annorlunda tycker jag!) dock tycker jag att Le Kid förtjänade en plats i finalen, de kunde åtminstonde gått vidare till andra chansen. Låten var ju grymt skön och gav inget annat än bra vibbar! Jag blev glad i hela kroppen när de spelade. Men men.

Idag har jag inte gjort ett dugg, mormor var här en sväng och fikade i förmiddags vilket var trevligt. Nu ska jag titta på tv ett tag innan det blir dags för sängen, börjar tidigt varje dag nästa vecka för alla ettor ska ha kärleksvecka. Nice!


Någon dag i augusti, saknar värmen!

Say what?



Ser det ut såhär i era datorer? Det ser ut som vanligt i Smilla-inlägget, jag fattar ingenting. Jag har inte pillat på något? Hmm... :S


Smilla



Imorgon kommer världens sötaste Smilla till oss. De två gånger vi varit och hälsat på har hon legat i min famn och myst vid min hals. Var så rädd att jag skulle tappa henne för oj vad liten hon var, men nu har hon nog växt en del. ;) Fast hon kommer inte att vara lika stor som Nico var, Nico var ju äldre än 12 veckor när vi fick honom. Det ska i alla fall bli väldigt kul, inte minst för Nico som nu får en liten lekamrat. [Nico är kastrerad så det blir inga kattungar här nej, haha!] För varje dag som går saknar jag Lotta mer och mer men utan Nico här hade det varit så tungt och jag hade nog inte mått såpass bra som jag gör idag. Djur är så himla bra!


Bubblegum & Fluorscent pink



Dessa två nagellacken skriker sommar. Det finns ju inget snyggare än starkt rosa naglar till brundbränd hud! Dessutom kostar dessa lacken bara 18 kronor på e.l.f Kap!


Har under dagen inte gjort något speciellt, har varken haft ork eller matlust. Känns ju toppen när vi har "konsert" imorgon. Vi ska bara ha konsert för klassen, men ändå. Jag ska ju sjunga så jag ska definitivt försöka gå imorgon! Tänkte att jag skulle duscha och hoppas på att jag piggnar till och sedan äta flingor och yoghurt. Mami gjorde pannkakor idag, för det vet hon att jag gillar men jag kunde inte äta det. :( Får spara resterna och mumsa någon annan dag. Hehe.


2a februari 2011

Hej! Jag sitter i soffan med en filt omlindad runt mig och tittar på Project runway. Jag gick upp som vanlig vid sjutiden men kände mig inte alls bra så jag stannar hemma idag. Gick och somnade om och vaknade vid niotiden, hade varit skönt med lite längre sömn... Menmen. Tittade på Chuck and Larry vid frukosten, den var rolig den filmen! Finns inget bättre än att titta på film när man inte är på topp! Idag ska jag försöka skriva färdigt (och påbörja...) min artikel, har lite panik för google verkar inte vilja samarbeta med mig så jag får inte fram någon fakta som jag behöver...

En fråga (till min artikel): Har ni någon gång blivit "diskriminerad" (ignoerad, får inte svara, får ingen hjälp osv.) av lärare i klassrummet på grund av kön, utseende eller annat? Hade varit toppen om ni skrev lite om det om det har hänt er. Om jag får några svar så skriver jag självklart inte namn i artikeln utan flätar samman svaren med fakta från internet (om jag hittar det vill säga... suck!) Aja, back to the runway!


Right now


L O V E


Update

Typiskt att jag ska ha så dåligt immunförsvar! Dock vet jag att det är för bland annat stressen [läste det på nätet för ett par dagar sen, att stress kan påverka immunförsvaret.] Blir att köpa actimel så att jag kan boosta försvaret! Kände att jag inte alls mådde bra under spårvagnsresan hem, kände mig jättefebrig och mådde illa. Just nu är jag jättevarm, men om ett par minuter kommer jag att frysa. Irriterande! Aja... Man kan inte alltid vara på topp antar jag, men jag vill verkligen inte vara sjuk lika ofta som jag var förra året. Så, hit med actimel! Haha.

By the way så vet jag vad problemet med min kamera är nu, bilderna sparas inte i minneskortet utan i själva kameran så någon dag blir det att åka till någon affär och se om de kan hjälpa mig med att ändra i inställningarna. Sedan kommer jag förhoppningsvis att kunna föra över bilder direkt till min dator och då blir det många bilder i bloggen kan jag lova! :)


1a februari 2011

God morgon bloggen! Jazzlektionen igår var awesome! Vi var bara tio stycken så man hängde lätt med och såg läraren bra. Fast det var en bit jag inte förstod, men jag ska träna på den biten tills nästa måndag. Toppen att gå med bästis också! Dansläraren var riktigt rolig också, hade varit tråkigt med en sträng och tråkig lärare! Dansade loss i en timme tills det var dags att åka hem, duscha och titta på Top Model.

Idag ska jag ha ljudteknik och engelska, skippar nog idrotten idag då jag fortfarande har ont i ryggen. [Var ju med på dansen igår men jag betalar ju för den lektionen så jag kämpade på ändå. Dessutom är idrottslektionerna tuffa! Haha] Skriver mer när jag kommer hem. Ha en fin dag!