23.06.11

Puh vad trött man blir av att jobba på dagis! Men kul är det. I måndags var det regnigt och tråkigt så det blev regnkläder för hela slanten, barnen alltså... ;) Vi var ute och gungade och så, var sedan inne och sorterade teckningar för jag frös så mycket. Det hände väl inget speciellt annars. I tisdags jobbade jag bara till tolv då jag hade ett ärende att göra. Hann vara med på frukosten, samlingen och hjälpte barnen att göra midsommarkransar med blommor av silkespapper i alla fall. Kul! Idag har det varit knäppt väder, ena stunden är det kallt och regnigt och andra är det otroligt varmt! Igår blev det mycket läsning för barnen, hade även en väldigt trött liten kille i knät en stund tills han piggnade till. Så söt! Hjälpte barnen att måla lite grann, degade och lekte i sandlådan. Det är väl i princip vad dagen har bjudit på. Förresten, när vi var ute efter mellis böjde jag mig ner och sträckte ut armarna åt en liten söt tjej som då kom springandes till mig. Fick liten kram då, hihi!

Idag har vi haft minimidsommarafton med dans runt en liten midsommarstång, midsommarbord med massa gottigheter och jordgubbar med glass. Efter det blev det som vanligt, lek och så. Kul dag! Imorgon firar jag midsommar på riktigt nära Alingsås med familjen, blir god mat och så. Trevligt!

 


Excellent 1

Halloj! Är nu hemma efter en dag på kattutställning. Smilla fick excellent 1 som förra gången men "förlorade" BIV (bästa variant) mot en liten söt hane som faktiskt ägs av Smillas uppfödare. För mig och mamma spelar det ingen roll om Smilla vinner eller inte, det är en kul grej att göra som mor och dotter bara. Fast det är ju klart att det är jättekul när det går bra! Spännande är det också eftersom alla domare tycker olika. Smilla fick en rosa rosett som hänger bredvid hennes första rosett. Finfint! Tiden på kattutställingar går otroligt långsamt när det inte är ens tur så vi satt på cafét två gånger, en cupcake och en varm macka har smygit sig in i magen idag. Mums! I höst ska Nico och Smilla ställas ut både på lördagen och söndagen, tror det kommer gå bra för Nico. Han som är så fin! Lägger upp några iPhonebilder nu så får ni kamerabilderna om ett tag! :)




Kattutställning


Just nu sitter jag och mamma antagligen och väntar på att sötnosen på bilden ska bli bedömd och förhoppningsvis gå vidare! Vi är i Alingsås på kattutställning som sagt. Lilla Smilla har fått ett alldeles eget burskynke, täcke och kudde som mormor sytt upp som hon nu ligger och gosar i.
Mjaouw ♥

{Tidsinställt inlägg}


18.06.11 - mobilupdate

Hejhej! Sitter i bilen just nu med lilla Smilla bredvid mig i sin bur. Vi befinner oss nu i Alingsås där vi ska spendera hela dagen i en ishall. Smilla ska ställas ut för andra gången, hoppas det går bra den här gången också. :) Nu är vi faktiskt framme, ska stänga av musiken på spotify nu och gå in och fixa buren. Puss!

Dagis

Halloj! Vi var ute idag trots regn, lite kul var det ändå. Vi höll oss på gården så det blev att gunga ett par barn och efter ett tag gick vi in för lunch. Innan det hade vi lite rytmik där en jättesöt ettåring satte sig i mitt knä istället för sin plats, hihi. :) Fick även kramar av henne, så söt! Annars blev det att sortera teckningar som barnen målat och lite mellis innan jag slutade vid tretiden. Hämtades som sagt av mamma och var då helt slut.


Inte tagen idag..

17.06.11

Godmorgon! Slängde på mig leggings, ett långt linne och en kofta idag för ute är det regn och rusk. Hade helst legat kvar i sängen hela dagen och tittat på film men så blir det ju inte. Ska strax gå till spårvagnshållplatsen och åka till dagiset. Slutar en timme tidigare idag och blir hämtad av mami. Dagisbarn brukar väl vara ute vilket väder det än är? Hoppas att de är inne idag, har ingen lust att leka ute i ösregn... Well, well. Puss!


Här vill jag stanna...

{Gör om mitt rum lite grann förresten, därför har jag ett vitt sängbord till en säng i ek... ;) Ska måla om sängen, eventuellt köpa ny tvbänk och lite så. Blir fint tror jag!}

16.06.11

Halloj! Andra dagen på sommarjobbet är avklarad och jag är lika trött nu som jag var igår, haha. Har idag lekt, busat, gungat barnen, myst med kramar, städat och lite så. Kul!  Nu är det bara 14 jobbdagar kvar och sedan har jag sommarlov på riktigt! Men barnen är så söta, så även om det kan vara lite jobbigt i vissa situationer och lite segt att jobba under sommarlovet, så gör det ingenting! :) Nu ska jag glo på tv en timme eller två och sedan hoppa i säng, imorgon blir det fredagsmys!


Detta foto är ett foto taget i Berlin, redigerat i en kul iPhoneapp.


15.06.11

Lite chips, The sims 3 och allmänt slapp har den här kvällen bestått av. Var jättetrött när jag kom hem ifrån sommarjobbet på ett dagis, ont i huvudet och ont i fingrarna efter att ha gungat ett antal barn har jag också. Haha, nej men det var faktiskt jättekul trots "bieffekterna" som dök upp nu efteråt. Jag jobbar på Lilla Björn där småttingarna går {1-3 år gamla som sagt} och har idag ätit ett antal måltider med dem, gått på promenad i skogen där jag höll i två ettåringars händer {det var det gulligaste och roligaste idag!}, lekt på lekplatsen och fått mumsiga "glassar" av barnen, städat, tröstat, läst för ett gäng sötnosar och så vidare. Inte konstigt att jag är helt slut nu! Förresten är det en liten ettåring som påminner så himla mycket om mig själv när jag var liten, utseendet, rösten och till sättet. How cute?


14.06.11

Vilken fin början på sommarlovet! Min klass var underhållningen på skolavslutningen och sjöng ett par fina låtar för resten av skolan. Kul! Jag fick förresten stipendium! :D Så roligt! Fina betyg fick jag också! Efter skolavslutningen mötte jag upp Frida vid centralstationen. Vi gick och fikade och kikade i affärer, åt mangocheesecake och blev kär i världens finaste linne. Måste ha! Visar sedan när jag har köpt det. ;) Hemma hos Frida gjorde vi inget speciellt, bara var. Härligt. Gick på prommis, gungade, köpte godis och tittade på film. Ungefär sådär var dagen. Jag somnade dock efter halva filmen, haha.... Jag var så himla trött! Eclipse tittade vi på, bäst. Under lördagen hände inget speciellt, mamma hämtade mig hos Frida och så åkte vi till Ikea och kikade. Igår hälsade jag på dagiset jag ska sommarjobba på. Jag och den andra tjejen som också ska jobba där fick en liten rundvandring, så fint där. :) Vi ska jobba på nedervåningen på två avdelningar där småttingarna i åldrarna 1-3 år går. Åh vad kul det ska bli! :D Åkte dit nervös men kom hem extremt förväntansfull. Idag blir det lite viktiga ärenden. Ha en fin dag! Puss!


10.06.11 - mobilblogg

Iförd min fräsiga rosa långkjol sitter jag på spårvagen på väg till skolan och avslutningen. Det blir nog soundcheck och uppvärmning för oss i kören och sedan klassmys innan vi ska sjunga för alla ettor och tvåor på skolan. Låter bra det! Första sommarlovsdagen spenderar jag hemma hos Fridis och sover över där, imorgon blir det fika med Olivia. Grym start på lovet va? Det tycker jag. :) I förrgår blev det en snabbis framför datorn för solen tittade fram så jag satte mig på balkongen en stund istället. Igår var det regn och rusk hela dagen så jag gjorde lite pop-pilates (har massa träningsvärk nu, haha) och spelade the Sims. Ganska roligt ändå. Puss!

Lumene

Har köpt ett nytt hudvårdsset som sagt, denna gång blev det för blandhy från Lumene{men just de produkterna jag har kan man ha om man har fet hy också}. Jag har märkt att de största soon-to-be-finnar har minskat i storlek, skönt! Har även märkt att min hy inte blir rödflammig efter användning som den blev när jag använde produkter för torr hy, så jag slipper använda foundation nu när det är så varmt. Det ska bli spännande att se hur fin min hy kommer att bli när den har vant sig vid bytet av produkter. :) Köpte även tre par nagellack då det var kampanj på det, tre för 99 kronor. Som hittat!



08.06.11

Kom hem nyss efter att ha varit på ett ärende hela dagen, inget kul men nödvändigt... Fick reda på att vi är lediga imorgon och det är grymt! Skolavslutning har jag på fredag och efter det har jag gått ur första ring. Det är knäppt! Tänk att min storebror har tagit studenten {!!} och att jag börjar i andra ring i höst! Det känns inte längesen jag var liten och lekte runt i min förra skola. Men det är det, och fort går det! Okej, nu låter jag som en gammal tant. Haha! Men jag är faktiskt väldigt glad att min skola och linje blev över mina förväntningar, jag trivs så himla bra, har fått fina klasskompisar och så får jag sjunga på skoltid! Awesome. Idag är det grått och tråkigt även om solen tittar fram ett par sekunder då och då så jag tänkte nörda mig med lite datorspel, bara för att liksom. För övrigt började juni helt underbart med värme och sol. Love it.


07.06.11

Halloj! I söndags blev det långpromenad istället för att fota till headern. Varmt var det, awesome! Igår gjorde jag absolut ingenting, skönt ibland. Målade naglarna med ett härligt korallfärgat lack, fint!

Idag har jag bara haft en lektion vilket var ensemble och redovisning av en låt vi jobbat med ett kort tag. Det gick väl ganska bra tror jag. :) Åkte därefter hem där jag, mamma och mormor fikade lite. Har annars inte gjort något speciellt. Provade pop-pilates för en stund sen {Vader + lår} Tror att jag kommer få lite träningsvärk imorgon, hehe. Är nu nyduschad och ska tillbringa resten av kvällen till att chilla lite grann. Ha en fin kväll!


05.06.11

Guten morgen! Igårkväll blev det lite TVtittande innan läggdags vid tolvtiden. Har precis ätit en riktigt smarrig frukost ute på balkongen, så varmt och härligt. Dagens planer blir att duscha och sedan fota till headern, har en idé på gång. ;) Nu: Time to get ready for the day!



BOHO CHIC

Superfint halsband som jag skulle matcha med en gyllenbrun solbränna och en vit klänning.
Hur fint? ♥


BloggMakeover

Efter att ha haft min header i mer än ett år var det nog dags att byta tänkte jag, denna header har jag nog bara tills vidare. Funderar på att fixa till mig lite extra imorgon och fota ett par snygga bilder jag kan ha i headern, låter bra va? Ska nog göra en liten makeover på hela bloggen när jag ändå håller på. Byta till en somrig färg som bakgrund? Får se vad jag gör. Det kommer nog dröja dock eftersom jag inte vill sitta inne och hålla på med koder när det är fint väder ute. Det jag skulle vilja mest av allt är att byta namn på bloggen, haha. Aja, nog med snack om det! Puss!


Häng i solen


Häng i solen. Underbart!


Inte ett moln så långt ögat kan nå.




Kladdkaka och Dirty Dancing.


04.06.11

Halloj! Gårdagen var helmysig med häng i solen på en filt lyssnandes på musik, glassköp, snack, pastasalladsätande, kladdkaksbakning, snack, Dirty Dancing och återigen snack. Allt som behövs för en härlig dag! Vi satt uppe ett tag och snackade och skrattade innan vi kröp till kojs. Vi lade oss väldigt sent så idag gick vi upp vid tolvtiden, lite ångest på det. Haha. Jag har inte sovit så länge på jättelång tid, nu känner jag att jag är "tillbaka" i alla fall efter flera veckor då jag varit jättetrött. Sommarlov? Ja tack! Snart så. :) Idag gjorde vi inget speciellt, ganska skönt ändå. Har förresten fått en fin solbränna på axlarna, ryggen och armarna. Göttans!


Inte utan mina jesussandaler!


Onsdagsoutfit! Överdel, H&M . Kjol, H&M . Jesussandaler, köpta förra året .


Gult är inte fult

Denna underbara klänningen passar nog perfekt till en solbränna i sommar, åh vill ha!
Klänningen kommer ifrån Lindex, tripp dit snart kanske? ;)


03.06.11

Sommar, sommar, sommar! Åh vad härligt och varmt det är! Jag vaknade vid halv elva idag, så skönt att äntligen få sova ut ordentligt! Åt frukost, duschade och slängde på mig ett par shorts och ett linne innan jag satte mig på balkongen. Nu har jag precis kommit hem efter att ha följt med mamma på ett litet ärende i närheten. Snart kommer bästa Olivia hit, vad vi ska hitta på vet jag inte men det är så fint väder så ute kommer vi vara! Ikväll blir det kladdkaksbakande som sagt, mums på det! Nu ska jag sätta mig på balkongen innan Olivia kommer hit. Küsse ♥


Photos

Här kommer ett gäng foton jag tagit med min iPhone den senaste veckan! :)



Var på Veronica Maggio med ett gäng tjejer.

Pluggade svenska men fick stolen ockuperad... Haha.

Hade ljudteknik.

Klippte mig och fick bort alla slitna toppar.

Gick på dansföreställning!

Myste nästa morgon med dessa sköna katter, en kopp chailatte och H&M Magazine.

Köpte en jättefin långkjol som jag älskar! Diggar andra bilden lite grann ;) Ny profilbild kanske?


Stalker in your speaker



Lyssnar på musik och städar. Tove Styrke är grym! Och likaså är mitt bloggsug, jippi! Har tidsinställt ett par inlägg som kommer upp imorgon när jag hänger med Olivia. Nice va? :) Hej hopp, nu blir det snart duschen och sedan lite torsdagsmys. Ha en fin kväll!

Daniels student 31.05.11









Den lilla blommiga


Detta hade jag på mig på Daniels student. {Glömde bort att ta en bild så det fick bli såhär, rätt ballt ändå.}
Klänning, H&M . Skor, H&M . Kuvertväska, gammal från H&M . Skärp, BikBok .  Mycket H&M, haha. ;)


02.06.11

Är helt slut efter en vecka med enbart roliga händelser! Dansföreställningen i fredags var  a m a z i n g, de var så duktiga! Myste lite kvällen efter hemma hos Olivia där hon fick min och Fridas födelsedagspresent till henne, åt våfflor och Ben & Jerry också. Mums! Innan jag åkte dit haffade jag en rosa långkjol förresten, tummen upp! Söndagen tillbringades till lite shopping på H&M, tyvärr fanns inte de shortsen jag ville ha men köpte lite annat på öppet köp. Gillar't! I måndags hade jag kör hela dagen inför studenten, så himla kul.

I tisdags tog treorna på mitt gymnasium studenten, min brorsa en av dem! ;) Vi ettor och tvåor på ny musik sjöng för studenterna under deras avslutningsmiddag, vi sjöng väldigt fint om jag får säga det själv. Hihi. När det var färdigt letade jag upp min familj och så ställde vi oss på gräsmattan och väntade på utspringet. Jag var så glad för Daniels skull, han såg så himla lättad och glad ut! Är riktigt stolt över min storebror! Grattis till stundenten Danne♥ Det var ett sånt himla drag efter utspringet, det fick mig att verkligen längta efter min egen student. Om två år är det min tur... :) När flaken hade åkt iväg åkte vi till stan för att titta på brorsans flak och hämta honom, som sagt - vilket drag! Jättekul var det! Hemma blev det middag och lite tal. Jag hoppas att Daniel hade en grym dag, för det är han värd! Fyfan vad han är bra!

Igår hade jag inga lektioner, bara betygssamtal i engelska & matte och prov i musikteori. Fick veta att jag fick mvg på nationella proven i engelska och att jag kommer få mvg i Engelska A. Är så himla glad! Annat jag är glad över är att det är långhelg. Tänkte unna mig en lång sovmorgon idag men väcktes utav Smilla den lilla grisen... Haha, aja. Imorgon kommer Olivia hit och sover över, ska baka kladdkaka bland annat. Mys! Nu är det sommar förresten! Härligt! Puss ♥