31.10.2011

Och pris för den bästa updaten går till... Ja, inte till mig i alla fall! Skrev faktiskt ett inlägg förra veckan men publicerade det aldrig, hmm... Well, gör det nu istället. Söndagseftermiddagen/kvällen förra veckan spenderades som sagt med Emelie. Vi letade rätt på hennes praktikplats och tog en kvällsfika på ett mysigt café. Pratade om allt och inget och en varm chailatte slank ner i höstmörkret. I måndags började jag kvällen med en dusch och hade sedan lite myskväll med mamma och moster efter en dag med en alldeles för fin klass. Resten av veckan har varit som vanligt, fick reda på att jag fick VG+ på naturkunskapsprovet- glad chey. I fredags, efter en tråkig dokumentär om Metallica, fick jag besök av ingen mindre än Frida! Hon var här över natten. Olivia hängde också med oss och sov oplanerat över, myspys! Åt lite godis, tittade på idol och pratade massvis. I lördags åkte Frida och jag till Frölunda Torg där vi fick syn på otroligt fina armband inne på Raglady, ögongodis. Åkte till Ikea med mamsen efteråt och köpte nya möbler till hallen, det blev finfint där. Igår besökte mormor, moster, mamma och jag min gammelfaster tidigt på förmiddagen. Det var jobbigt att se henne ligga där, men hon är en riktig kämpe! :) Vi åkte sedan och fikade hos min moster.

Nu har jag dragit på mig mystofflorna och skall göra mig lite frukost. Vaknade med äcklig huvudvärk så jag hoppas att lite chrunchy stillar den. Idag skall jag hänga på Frölunda Torg med Olivia, gå runt i butiker och fika. Bra start på lovet tycker jag!


23.10.2011

I mitt nystädade rum sitter jag och väntar på att den tidiga middagen skall bli färdig. Hade sovmorgon idag och gick upp vid tio, besöket hos min gammelfaster blir nästa vecka istället. Åt en så himla god frukost förut, mmm... I eftermiddag skall jag hänga med min vän Emelie. Vi skall leta efter hennes praktikplats och så, fika lite kanske. Får se hur det blir. Det var länge sen vi sågs sist, så det skall bli kul! Innan dess skall jag äta en tidig middag. Förresten gick det bra för katterna igår! Även om det inte var en riktig utställning fick de riktigt bra omdömen och Nico kom tvåa på Vackraste ögon. Hihi. Mitt lilla sötofejs. Nu ska jag äta lite, puss!


chicy



Dessa finingar får jättegärna joina min garderob. Jag älskar klänningen! Lite spännande och riktigt snygg. En clutch har jag ingen, men det skulle jag vilja. Denna är dock för dyr för mitt lilla studiebidrag men en budgetvariant hade varit nice. Födelsedagspresent kanske?


22.10.2011

Gäsp! Gick upp vid sextiden imorse och har varit på utställningen i två timmar ungefär. Snart börjar bedömningarna, det är som sagt ingen formell utställning men rosetter får man ändå och de ska dela ut pris för finaste ögon, öron och pimpinett. Haha! Hörs senare, mjaou.


random



///Tre av bilderna är ifrån förra helgens mys hos Frida och klädbilden är ifrån onsdags. Kände mig så enkel och snygg men fick ingen bra bild på helheten. :/ Men den kombon tänker jag ha fler gånger så. :)

21.10.2011

Ligger under täcket i min sköna säng och varvar idol med ELLE och bloggläsande. Mys. Det hade varit så otroligt skönt med sovmorgon imorgon, men icke... Imorgon vankas det kattutställning {ingen riktig, det är klubbmästerskap typ. Haha} sent in på eftermiddagen/kvällen. På söndag blir det heller ingen sovmorgon för mamma och jag skall åka och besöka min gammelfaster Sonja. Men det blir kul! Förra helgen spenderade jag hos Frida, som sagt, det var mysigt det! Vi promenerade i mörkret och varvade snack om killar med stjärnor {det är så otroligt mäktigt när man tänker på det!}, tittade på urfina filmen Trassel och åt godis, iphone-nördade på varsitt håll {hehe}, sovdags vid ett och spelade europaspelet på söndagen efter en goood frukost. {var tvungen att köpa samma müsli, hihi. Förresten så tror jag att Frida fuskade för hon vann varje gång. Vi säger så i alla fall...}

Under veckan som gått har det bara varit skola, hade naturkunskapsprov i måndags vilket gick bra, har skrivit på en engelskauppgift som jag lämnade in i onsdags efter en muntlig redovisning som gick dåligt {satt och skakade så nervös var jag, usch. Jobbigt var det!}. Hade kör igårkväll som vanligt och det var kul som alltid, det låter bra nu. Idag hade vi dubbelpass i ensemble där vi försökte skriva på första låten i nya projektet, vilket jag förövrigt inte har skrivit om... Vi har ett stort sjuttiotalsprojekt där vi i engelskan har skrivit varsin biografi om vår drömkaraktär som då lever på sjuttiotalet. {Det är alltså fortfarande sjuttiotal i ensemblerummen, haha.} Jag heter Alessia Meester. Vi skall skriva alla låtar själva utifrån en genre som var stor på den tiden, vi har tidig hårdrock med inslag av punk och soul. Vi skall även göra en hemsida till vårat band, ha en presskonferens och eventuellt spela in en av låtarna som skall upp på hemsidan i så fall. Så fort vi kommer igång så kommer nog detta att bli sjukt kul! Jag hoppas det i alla fall. Well, nu skall jag fortsätta att kolla på idol. Puss!


15.10.2011

Naturkunskap, kyla, kärnämnen, ännu mer kyla, skratt, mer naturkunskap, "möten", chailatte, trött chey, popkör, sånglektion, piano... Ungefär så har min vecka sett ut, skulle ha bloggat i måndags men appen ville inte samarbeta med mig så efter ett antal försök gav jag upp. De andra dagarna har jag i princip inte haft tid, utan fokuserat på naturkunskapen. Trots det hade jag alla jordenfrågorna kvar som jag betade av nu i förmiddags. Har lagt in alla frågor + svar i min favorit-skolapp {flashcardlet} så på bussen till Frida skall jag sitta och få in allt i huvudet... Ikväll bär det som sagt av till Frida, lite lördagsmys, massor av tjejsnack och så. Thumbs up! Skall fixa lite innan jag åker, küsse!


Roses are red


Visst är dessa två plagg helt underbara? Färgen, materialen... Allt! Tröjan är så himla mjuk och go och blusen är så fin, och figursydd dessutom. Jag kommer att bo i dessa plagg nu i höst! Tummen upp för Whitney Port!


Wishlist



Gäsp! Har suttit och pluggat riktigt ordentligt sen tidigare ikväll. Förut blev det inget gjort så jag gjorde min önskelista istället. Den är till både min 17årsdag och julafton, eftersom det bara är en månad emellan. Visst känner man sig som ett litet barn när man skriver önskelistor? Hihi, fast det är ju självklart tanken som räknas!


Sneak peak...



09.10.2011

Nu är jag hemma efter ett snabbt fikabesök hos fina mormor. Gräddtårta och massor av prat slår inte helt fel på en söndag. Skall snart slå upp anteckningsblocket och svara på frågor om universum och stjärnor. Hann bara med en fråga igår... Fast, nu kan jag svaret i huvudet så det är ju bra. Känner mig väldigt opepp på provet vi ska ha om två veckor dock, naturkunskap är inte riktigt min grej om man säger så. Men intressant är det. Well, knåpade ihop en ny header förut, som ni ser. Den är nog mest provisorisk men jag ville få bort sommarkänslan. Är nöjd i alla fall! Känner att jag måste sätta igång nu så att jag hinner med allt vad hudvård och spakväll heter senare ikväll.


MariaNila


{1. Original schampoo // 2. Original conditioner // 3. Original masque // 4. Root boost // 5. Hair lotion // 6. Repair & shine // 7. Instant shine // 8. Salt spray}

Dessa produkter får mer än gärna skutta in i min hårvårdssamling! Någon hårspray och påfyllnad av mitt värmeskydd också för den delen. I MariaNila - serien har jag testat värmeskyddet 'Flattening spray' och schampoot&balsamet och jag älskar produkterna! Mitt hår har nog aldrig varit så fint {och luktat så gott!} som det är nu. Jag funderar på att klicka hem en av glansprodukterna, root boost och inpackningen inom en snar framtid. Eller så kan jag önska det i födelsedagspresent? ♥


Favouritebags


Mina finfina 'kopior'. 1. Bayswater // Accessorize 2. Butterfly // chapnlle.com 3. Alexa // Joy

4. Fransväska // BikBok 5. Tygväska // Accessorizse {köpt igår!}

6. Quiltad väska // asos.com 7. Påsväska // lindex

8. Mörkbrun väska // second hand 9. fransväska // leilei.nu 10. tanfärgad // fiorelli

11. Quiltad // KappAhl 12. beige // Gina Tricot

Dimma


Såhär dimmigt var det en morgon för någon vecka sen, mys!

Överanalyserande Anna är nog i farten. Jag vet inte om det är just det jag gör, överanalyserar, eller om det är någonting jag borde tycka är jobbigt. Känner mig konstigt nervös i alla fall, det känns inte bra. Som tur är har jag en rådgivande vän, så det blir nog bra. Hoppas jag.


Höstjacka


Förra året skulle jag köpa en höstjacka på Topshop, provade den och skulle fundera på det. När jag väl skulle slå till så hade den tagit slut så hela året har jag gått och ångrat mig, ingen kul känsla det. Men så hittade mamma denna jackan på Gina Tricot vilket är en kopia på den jag skulle ha köpt! Lyckan är total. Så för någon månad sen blev denna min och jag älskar den! Så söt!


08.10.2011

Sitter i mitt nystädade rum och lyssnar på braiga Melissa Horn med en skål naturgodis som mamsen köpt till mig. Försöker ta tag i plugget men datorn envisas med att gå in på fina bloggar, vi säger att det är så. Skall strax börja med naturkunskapsplugget och sedan ta en dusch. Låter bra det. Igår fick jag köpt nya pyamasbrallor, världens mysigaste tofflor, två plagg ur Whitney Port för BikBok's kollektion och lite annat smått. Fick Whitneyplaggen i tidig födelsedagspresent och jag älskar dem. Så fina! Under kvällen tittade jag på Valentines day och smaskade på marabou polka. Mums. Sov förresten som en prinsessa i natt och med det hyllar jag sovmasken!


07.10.2011

Äntligen fredag! Ska äntligen få sova och det gillas starkt! I onsdags hade vi som sagt viskonserten och det gick bra! Tyckte själv att jag inte lät så bra men det tyckte de andra så det var kul att höra! :) Alla sångare/sångerskor sjunger så fint! Rysningar är mer regel än undantag vid våra konserter, så härligt. En grupp spelade "Jag kan inte skilja på" av Melissa Horn och den låten spelas nu på repeat i mitt rum. Har aldrig tänkt på hur bra hon faktiskt är! Stämningen efter konserten var som alltid fin, hur det än blir kan man inte låta bli att vara glad. Fast, i onsdags var nog alla mer lättade än glada tror jag. Detta projektet har inte varit det roligaste precis... Haha. Åt popcorn och tittade på Body of proof innan jag slocknade i sängen. Igår gick vi halvdag då vi fick kompensationsledigt halva dagen och idag. Det var skönt! Musikteori och matte hade vi och jag var som en levande zombie hela dagen. Tills det var dags för kören såklart, det börjar att låta riktigt bra. Kul! Idag skall jag och mamma åka till stan och köpa pyamasbrallor till mig och lite annat.

Nu i helgen tänkte jag ta tag i en hel del saker, det blir städning av rummet {väldigt behövligt, inte gjort det på en vecka. usch!}, naturkunskapsplugg, eventuellt lite nytt i bloggdesignen och många inlägg! Jag fick massvis med inspiration bara sådär! Så det blir bra! Fred ut! +++


05.10.2011

Guten morgen! Väskan är packad med anteckningsblock, kläder och smink. Det blir vanlig skola idag med engelska och svenska, därefter blir det genrep och sådant skoj. Ikväll har vi konsert och jag är jättenervös, halsontet är tillbaka och jag är rädd för att få en blackout som jag fick igår. Kom nästan inte ihåg en enda textrad när vi repade. Tummen ner. Konserten börjar halv sju, så jag kommer som vanligt att vara där heeela dagen. Men det är ganska mysigt att vara den enda klassen kvar på skolan vid den tiden. Lär vara väldigt trött ikväll, men det är ju såklart värt det! Hörs lite senare, küsse. {Skulle ta en bild till inlägget men jag vill verkligen inte fastna på bild just nu, tydligen. Så det blir inget med det, haha.}

Säsongsstart



Ni missar väl inte dessa två grymma serier ikväll? Älskar säsongsstarter, har längtat så! Härligt avslut på dagen. +++ {Bilder från tv3 och kanal5}

04.10.2011

En dag kvar. Imorgon är det konsert! Ensemblen idag gick väl helt okej. Vi hade ingen trummis, saknade en sångerska och för min del så vågade jag inte "skämta" till det med sången. Jag är fokuserad på att sjunga låten perfekt och får inte till övertygandet när det gäller att "nu ska det festas!" Inte så lätt heller när man inte tycker att det låter bra alls, usch hatar att vara förkyld! Inte bra för något, inte ens något pyttelitet. Förutom ensemble hade jag skolfoto och engelska. Lite trist att vi inte fick reda på att det var skolfoto idag förens idag. Hade valt ut vad jag skulle ha på mig men det hade jag ju inte på mig idag... Aja, porträttet var lite kul. Istället för att sitta ner så skulle man stå upp så det blir ett halvporträttsfoto. Hoppas att fotot blev bra! Nu ska jag öva lite på låtarna och se vad jag ska ha på mig på konserten. Ha en fin kväll!


03.10.2011

En lektion till, sen är skolan slut för dagen. Drog till skolan idag fastän jag inte mår så bra och deltog i ensemblen trots min hosta. Det tycker jag visar engagemang. Well, har ingen matte idag så efter sjuttio minuters naturkunskap ska jag hem och lägga mig i sängen innan mamma, moster och jag åker och ska pyssla någonstans. Blir kul det! Nu börjar lektionen snart så pusspusspuss.

02.10.2011

Med feber ligger jag nu i sängen och ska titta på en film om en stund. Idag är vila det enda som står på schemat. Ska vila upp mig så mycket det går då jag som sagt har konsert på onsdag, de två dagarna innan dess måste allt sitta och jag som fick hoppa in i en annan låt känner mig en aning stressad. Men, det är bara att andas. Det är inte så svårt, egentligen, att lära sig en låt utantill. Jag vet hur jag ska sjunga också, så det blir bra. Nu: Mupparnas julsaga. Hihi.

 
                                                                                 // Sist jag var sjuk.


01.10.2011

Höstens första förkyldning är här, den kom så fort halsontet gick över. Typiskt. Just nu ligger jag i sängen och tittar på tv, hostar och äter lördagsgodis. Ganska så segt, i alla fall hostdelen. Igår hade min grupp ett riktigt bra rep på ensemblen och därefter blev det fika och häng med Frida innan Olivia joinade oss. Vi hängde lite i stan och på kvällen blev lite middag och filmmys med mamma. Uh vad trist det är med förkyldningar, hoppas på att det inte blir värre. Vi har ju konsert på onsdag! Det får bli nässpray för hela slanten och vila. Imorgon ska jag eventuellt träffa Olivia {får se hur det är med mig imorgon} en stund. Nu ska jag hosta vidare, ha en fin kväll. {Utan förkyldningar hoppas jag} Küsse!