NEON

Dessa två halsband stavas perfektion. Speciellt det första. Jag gillar egentligen inte neonfärger annars men på smycken är det superfint, gärna med guld. Smycken i neon kan verkligen förhöja en annars basic outfit. Jag hade till exempel burit ett sådant halsband med en vanlig vit tisha och min svarta plisserade kjol. Dessa två finner du på hennes&mau.

I'm in love


02.07.2012

Andra juli och andra månaden i denna årstid. Hade gärna velat ha badat, ett flertal gånger, vid det här laget men nope. Får väl hoppas på att värmen kommer snart, juli brukar väl vara varm och go? Förhoppningsvis iår i alla fall. Vaknade alldeles för sent igår så det fick bli familytime igen, men det är nice det. Gick på en långpromenad med mamma i ett par timmar, blev lite upptäcksfärd och vi gick till ett ställe där vi aldrig varit förut. Vi hamnade vid en jättefin hamn, knäppt att det har legat där i alla dessa år som vi bott i närheten och vi inte har vetat om det. Älskar upptäcksfärder!
 
Tog en mysig fika med mamma i eftermiddags innan jag skulle göra syntest inför övningskörningen jag skall börja med snart. Det kommer att kännas så konstigt, lilla jag i en stor bil. Men det kommer att gå bra, skall ta det lugnt och inte stressa. Tar jag körkort innan studenten så gör jag det, tar jag det efteråt så är det inga problem. Köpte också finaste sandalerna idag, de nätta jag lade upp igår. Ett par svarta, hur bekväma som helst, bra kvalité och rea på det. Hur bra? Var en sväng på gymmet förut, riktigt skönt, men kommer nu på att jag glömde att stretcha... Hej träningsvärk! Well well. Dags för måndagsmys, tänker mig té och en film. Låter bra. Küsse ♥
 
Fina mamma och jag ♥

SANDALS

Dessa urfina sandaler kommer ifrån Bianco och kostar 449 riksdaler {249 nu på rean!}. Hade gärna haft allihop, men mest sugen är jag på de svarta då de passar till allt. Om man bortser från praktiskt tänkande så hade jag utan tvekan köpt de blågröna, vet precis vilka outfits jag hade parat ihop dessa med. Men ett par i den färgen får, för min del, vänta till senare. Vilket par hade ni valt?