Måndag

Hallå där! Sitter och pluggar inför ett prov som äger rum i morgon, är inte speciellt taggad alls men det skall nog gå bra. Lär dock somna här vid skrivbordet inom ett par minuter, SÅ trött är jag. Jag har haft en lång och tråkig dag så det är väl därför, lite måndagsångest på det också. Nåja, min helg har varit ganska bra med mycket fokus på mig själv. Jag har pluggat, storstädat, haft det bästa hemmaspat någonsin, legat i sängen och tittat på serier, powerwalkat med mamma (vilket dock slutade i regn men vi kämpade på ändå, göttit) och gått en jättehärlig långpromenad i solen med min fina vän Emelie. Åt supergoda frukostar också, blir hungrig bara jag tänker på det! Grova mackor med ost, sallad, gurka och tomat + jordgubbssmoothie i går och det godaste som finns; ugnsbakad äppelpajsgröt med keso i lördags. Jag har länge velat prova ugnsbakad gröt så jag tog min lediga morgon i akt och slängde ihop det lite snabbt. Det var sjukligt gott!
 
Nu ska jag plugga lite till innan det är dags för dejt med sängen. Natti natti!
 

Wednesday

Sitter med en kopp varm chailatte och har precis lagt ner plugget på etik då vi tydligen skall ha det nästa vecka istället för i morgon, lättnad! Känns lite surt att jag har suttit här hela eftermiddagen dock... Men, nu kan jag ju det. Positivt tänkande! Min dag har i stort sett bestått av plugg, i skolan hade jag ett trots omständigheterna roooligt rep och sedan en utvecklande sånglektion. Det sistnämnda är en av mina favoritlektioner, inte bara är det otroligt kul utan också väldigt utvecklande varje gång. Jag har lärt mig så mycket under mina tre år som sångelev och hade det inte varit så himla dyrt att ta sånglektioner hade jag utan tvekan fortsatt nu efter studenten också. 
 
Nåja, gårdagen var så menlös att jag knappt kommer ihåg den.... Haha! Jag gick i skolan, solade och blev ännu lite brunare, åkte hem där jag pluggade och tittade på serier resten av kvällen i princip. Jag har nog aldrig dagdrömt så mycket som jag gjorde i går, fantiserade och drömde i stort sett hela dagen... Livet, kärlek, skor, resor och vad jag vill göra sedan. Blev inte ett dugg klokare på något utav de områdena men jag kan tycka att det är superskönt att bara tänka, på allt och ingenting. Det är nog därför jag inte störs av långa resvägar. Älskar att sitta och titta ut genom fönstret, lyssna på musik och bara tänka. Härligt! 
 
Nu skall jag öva stämmor och sedan inta kvällsposition; med ytterligare något varmt att dricka framför serier. Det bästa sättet att avsluta en dag på! Puss
 
Mitt fina lilla gosegull 
 

+++

Om det är något jag älskar att lägga till i en outfit så är det läppfärg. Det kan verkligen lyfta en annars enkel outfit eller lägga till det lilla extra i en mer genomtänkt klädsel. Rött eller rosa är det jag brukar köra på mest men ibland (när jag vågar) rockar jag även mörka bäriga läppar åt det lila hållet. Det jag har märkt fungerar bäst för mig är att applicera massor av läppbalsam för att riktigt återfukta och mjuka upp läpparna och sedan applicera läppenna. Fördelarna med en läppenna är att det är väldigt enkelt att använda, det blir matt och snyggt samt håller hela dagen. Dessutom är det mycket billigare än ett läppstift. Läppstift är dock riktigt fint det också.

Summertime Sadness

 
En utav de absolut finaste låtarna jag har lyssnat på är Summertime Sadness av Lana Del Ray. Rösten, texten, melodin; allt är perfekt. Hon kan verkligen det hon gör, Lana, och jag tycker att det är så ballt att hon har ett så brett register. Jag skulle också vilja bottna mig sådär, det kan verkligen tillämpa en härlig effekt när låten går från lågt till högt. Underbara låt. ❥

En sån där dag

Äntligen kväll. Denna måndag började tidigt på morgonen efter en natt fylld med otäcka mardrömmar och fortsatte sedan till en otroligt jobbig dag då ingenting har gått min väg. Jag har inte varit på topp i dag helt enkelt och vill helst befinna mig i drömmarnas värld snarast så att det kan bli tisdag snart. Är dock inte ett dugg trött... Well, har en helt bunt med olästa tidningar så det är väl det jag får sysselsätta mig med denna kväll. Puss!
 

Sunday

Klockan är redan halv tolv och jag ligger fortfarande i min säng och tittar på Simpsons... Jag är inte riktigt redo för att starta dagen på riktigt, men om en stund så skall jag ta itu med allt viktigt jag skjutit upp under lovet. Musikteoriplugg, ännu mer jobbsökande och lite studentgrejer skall jag fixa idag. Varvat med lite serietittande förstås. En ganska menlös söndag med andra ord. Skall ut på långpromenad också, man måste ju passa på när vädret är så fint!
 
Det blev utgång i fredags och tack och lov för det, det var verkligen behövligt! Jag har inte haft sådär kul på ett bra tag. Jag och mina fina tjejer dansade hela natten och var det några som ägde dansgolvet så var det garanterat vi. Var hemma vid fyra på morgonen och slocknade direkt, min säng har nog aldrig varit så skön som då... I går hade jag fortfarande riktigt ont i fötterna och var så trött att mina ögon gick i kors i princip hela dagen... Åkte dock in till stan ändå för lite ärenden men avslutade dagen tidigt i min säng med serier och ostbågar. Perfekt. 
 
Nej, nu skall jag ta och carpe diem! 
 
Från i fredags; Olivia, Frida & Jag samt dancemode med fina Lisa. Grym kväll.

Sunshine

Åh så härligt väder det var i går! Frida och jag åkte in till Kungsbacka på förmiddagen och åt den första lunchen på en uteservering för i år. Med varsin pastatallrik och gofika efteråt (köpte världens godaste cheesecake, den hade inte suttit fel just nu!) satt vi där ett par timmar och göttade oss. Uteserveringsmys skall det absolut bli massor utav i år, det måste ju vara bland det bästa som finns!
 
Just nu sitter jag med ett antal hemmagjorda chokladbollar i magen och tittar på Andra Avenyn. Jag har precis kommit hem ifrån en fönstershoppingsrunda, jag letar efter en väska till balen och skor att springa ut i på studenten. Jag hittade ingenting tyvärr så jag börjar bli riktigt stressad, men det ska nog ordna sig. Provade också de finaste sandaletterna som finns och med tanke på priset får de nog en plats på min skohylla snart... Dessa skulle jag isåfall bära på studentfesten och sedan sommaren ut. De är verkligen perfekta! Well, i kväll kommer Frida hit och sover över. Det blir eventuellt utgång också så det blir nog en väldigt kul kväll! Nu blir det snart kebabmiddag, yum!
 

Påsklov

Härliga onsdag! Än så länge har lovet varit riktigt grymt med massor av kompismys och härligt väder. I söndags åkte jag hem till Anton och Joanna för filmkväll med dem och några till, vi kollade på skräckis och en film som heter "127 timmar". Den sistnämnda var sjukt bra, särskilt eftersom den är verklighetsbaserad. Sov över där och i måndags åkte vi och tränade i nästan två timmar. Jäklar vilken träningsvärk jag har nu, men det är bra för då vet man ju att man har kämpat! 
 
I går åkte jag till en nagelsalong och gjorde gelénaglar. Mina naglar har en så himla kass kvalité så det var mest därför men det skadar ju inte att de är otroligt fina nu! Efteråt begav jag mig in mot stan för en långfika med Olivia. Supermysigt. Spenderade ett par timmar på cafét med massor av tjöt och skratt. Det är verkligen sådana småsaker som förgyller vardagen! Om ett tag ska jag åka iväg för att träffa bästa Frida för solning och sedan mys hemma hos henne. Det blir nog tipptopp!
 
Min frukost häromdagen; Special K med banan och jordgubbar. Goooott!