Studenten

 
Så mycket lycka 

Jag har tagit studenten!

 
Den 31e maj, för bara några dagar sedan, tog jag studenten. Lilla JAG tog studenten efter tre år bestående utav underbara vänner, konserter, kämpande, svackor, roliga händelser, en otrolig personlig utveckling vad gäller både min roll på scen och som den bästa Anna jag kan bli, tre år som helt plötsligt har tagit slut. Jag lever som på lyckorus just nu och kan nästan inte förstå att den dagen som jag väntat på sedan jag stod där i aulan som liten sextonåring redan är över. Studentdagen var den bästa dagen i mitt liv och det känns så underbart att jag i framtiden kommer att kunna blicka tillbaka på denna dag med glädje då den var helt perfekt. Jag kommer ihåg varje litet ögonblick trots att jag var vaken i över ett dygn, vilket verkligen fulländade min stora dag. Klockan ställdes alldeles för tidigt men jag var självklart pigg och glad ändå. Jag minns att jag till och med stod och skrattade för mig själv inne i badrummet då jag var så exalterad. Tidigt på morgonen, efter att ha dragit på den perfekta klänningen och placerat mössan huvudet, bar det av till champagnefrukosten som hölls av en kille i min klass. Vi åt frallor, drack champagne och peppade inför vad som komma skall. På väg till skolan sjöng vi högt, som den musikklass vi är, stojade och blåste i våra tutor.
 
Väl vid skolan vankades det fotografering och sedan fika med lärarna som höll så fina tal att alla blev tårögda. Avslutningen i aulan därefter innehöll också fina tal och livemusik av inte mindre än lärarna på skolan, så grymt! Det slutade med att hela min klass sprang upp på scen och började dansa med dem. Det var bland det roligaste på hela dagen. Under lunchen kunde jag inte tänka på något annat än att vi snart skulle springa ut, man kunde nästan ta på spänningen som rådde i rummet. Men innan det var dags för oss att springa ut hade vi ännu lite mer klasstid där vi tittade på inspelningen av slutkonserten vilken blev riktigt lyckad. Efter att ha peppat och varit överexalterad hela dagen var det äntligen dags för oss att springa ut. Eller ja, sprang ut gjorde vi inte riktigt... Som den unika klass vi är gick vi ut följt av att en kille i klassen började dansa hysteriskt och när ett beat sattes igång blev vi alla galna och började hoppa och dansa vi också. Lite annorlunda kanske men det var riktigt kul att se alla reaktioner! Sprang sedan ut till min familj och mina bästa vänner och kramades innan det var dags för det roligaste på hela dagen. Flaket! Hade jag fått chansen att hade jag åkt flak hundra gånger om. Så kul! Vi hade grym musik på och alla stod och hoppade med alla. Blir nästan tårögd när jag tänker på den känslan jag hade i magen, allt var bara så bra. Flaket stannade självfallet på Götaplatsen och då bar det av hem för min mottagning. Värt att notera är att jag sjöng (skrek?), blåste i min tuta och sprang från bilen till gården i totalt lyckorus (att jag sedan stod och dansade galet till studentsången på balkongen vill nog grannarna helst glömma... Haha!). 
 
Min mottagning var perfekt! Mina föräldrar hade dukat upp med italiensk buffé, min favorit, och marängtårta. Stämningen var toppen och jag njöt verkligen av att ha mina nära och kära där som verkligen förgyllde min studentdag ända fram tills det var dags för studentfesten. Studentfesten hölls på Apartment där det blev dans i ett par timmar tills jag och några till i min klass beslutade oss för att sätta oss i Hagaparken. Där satt vi tills solen gick upp, pratade om minnen, klassen och annat fint. Vid femtiden på morgonen, när solen var uppe och fåglarna kvittrade, var det dags att krypa till kojs vilket var väldigt vemodigt. Jag ville verkligen inte att dagen skulle ta slut. 
 
Jag vill passa på att tacka alla som gjorde min studentdag så bra som den bara kunde bli. Tack ni som kom på min mottagning och tack för de fina presenterna jag fick, tack mamma och pappa för att ni gjorde allt för att min dag skulle bli perfekt. Och tack min fina klass som jag verkligen kommer att sakna. Tack hela Ny Musik för tre grymma år, tack alla lärare för er förståelse kring min hörselnedsättning och för att ni inte har behandlat mig annorlunda än alla andra. Ett speciellt tack till min familj återigen, tack för att ni har stöttat mig under dessa tre åren. Tack Ny Musik! ♪ ❤ 

Bikinis

Kommer att bo i dessa bikinis i sommar, så fina!