Joanna ❤

Detta inlägget tillägnar jag en av mina fantastiska och bästa vänner; Joanna! Jag var på hennes klasskonsert igår och det enda jag har att säga om den är wow. Hon är så otroligt talangfull, och det är inget jag säger bara för att jag 'måste' utan det är helt enkelt så. Hon och Maya, vilken perfekt duo i klassen! Jag satt och rös hela tiden, om ni också vill göra det tycker jag att ni ska spana in 'Linje 8' på facebook. Do it! De har skrivit så underbara texter och melodier man bara inte får missa. Att sjunga och spela musik är bara en av alla sakerna som Joanna är grym på, men det hon gör allra bäst är att vara en så fantastiskt fin vän. Jag kommer ihåg hur hon tröstade mig i skolan en dag jag var riktigt ledsen, vi hade inte ens blivit vänner än utan det var första eller andra gången vi träffades. Bara det är ju helt otroligt. Jag kände på mig då att vi skulle bli goda vänner en dag och det kan jag mycket tacksamt bekräfta. Jag är så glad att jag har just dig som vän, Joanna, I love you to the moon and back! 

Christmas

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9. 
 
Åh vad jag längtar efter julen. Vill springa runt på mysiga marknader och i knökfyllda butiker på jakt efter de perfekta julklapparna, baka smarriga pepparkakor och massor av godis, gå på Jul på Liseberg, pynta och klä granen, dricka varm choklad framför en julfilm och bara mysa med nära och kära. För hur klyshigt det än låter är det verkligen det som julen handlar om, att umgås och göra roliga saker tillsammans, och jag älskar det. Bästa tiden på året helt klart! ❤ Idag börjar nedräkningen; 30 dagar kvar!

Söndag

Det är söndag förmiddag och jag ligger ännu kvar i sängen och lär troligen ligga här resten av dagen. Jag mår fortfarande riktigt dåligt så det är läge att köra filmmaraton! Lite hemmaspa blir det nog också senare, känner mig alltid pigg och fräsch efteråt och det är guld värt när man är sjuk. xx
 

Stockholm

Det är lite lustigt det där att jag nästan alltid skriver här på bloggen med en månads mellanrum. Varför vet jag inte riktigt, lusten har väl inte riktigt varit på topp och i livet händer inte det inte så mycket just nu. För tillfället ligger jag i en förjäklig influensa och har legat i sängen i stort sett hela dagen, tittat på både Paradise Hotel och Elsas värld. Det förstnämnda programmet är väl inte riktigt min typ av serie egentligen men det är kul att se hur... Speciella människor kan vara, om man säger så... Haha! Nåväl...
 
I början på november befann jag mig i Stockholm med Frida för en liten minisemester då vi hade biljetter till Bruno Mars den tredje. Åh vilken härlig helg det var! Vi åkte upp redan på torsdagen och ägnade hela dagen åt shopping och sightseeing för min del med Frida som guide, haha. Självfallet blev det även lunch på Vapiano, sjukt gott var det! På fredagen hade Frida en överraskning till mig vilket var inget mindre än biljetter till Idol! Vi hade ståplats och det var något av det roligaste jag varit med om! Mest för att jag inte hade en aning om vad det var vi skulle göra förrän vi steg på bussen till studion, bäst är du Frida! Lördagskvällen spenderades på tapasrestauragen Caliente där vi åt gooood mat, ska absolut dit igen nästa gång jag är i Stockholm! Efteråt mötte vi upp en alldeles för saknad Olivia som vi hade lite tjejsnack med på Hardrock café, riktigt mysigt. Men det bästa på hela resan var självklart Bruno Mars konsert. Trots att vi hade platser väldigt högt upp var det så jäkla grymt! Musiken, framträdandet, ja hela showen var helt underbar! Bruno Mars har dessutom världens karisma vilket gjorde allt betydligt bättre. Vill tillbaka nu, nu, nu!
 
Jag har också hunnit fylla 19 år sedan senast skrivet och det firades med god middag och bio med familjen, vi såg Gravity som var sjukt bra! Tänk vad läskigt att åka runt helt ensam i rymden med endast några procent syre kvar, fy! I fredags blev det lite mer firande med party på Trädgårn med mina fina vänner Frida och Sara. Riktigt kul var det! I lördags kom min fina mormor och moster över för lite gemensamt födelsedagsfirande av mig och min bror, god mat och gott sällskap slår aldrig fel! 
 
Nu ska jag bunkra upp med lite godis och té. Hoppas att ni mår betydligt bättre än vad jag gör, puss!
 
Världens goaste nallebjörn!