31/01-2010

Hejj, sicken skön helg! I fredags hände inget särskilt. Vanliga lektioner och så, efter skolan gjorde jag inget särskilt, hade jätteont i magen. Igår åkte vi till mormor och åt middag, moster Yvonne och morbror Henrik var med också! :) Kände mig lite som en cool ballerina i min outfit... ;) Hade den nya svarta överdelen med snygga ärmar, min nya svarta kjol med guldskimmer och vanliga beiga nylonstrumpbyxor. Till det blev det en ring och ett par örhänger. Visar outfiten senare, då ska jag visa tröjan också, men jag vet inte var kameran är... Hehe.
Maten var i alla fall jättegod! Som vanligt.. ;D Efterrätten.. Oh my gosh! Päron med smält after eight på och grädde till det. Onyttigt men så hiiiimla gott!
Det var en roligt dag som avslutades med Kissing a fool på tv4+. Idag har jag rensat i bokhyllan, hjälpt mamma i vardagsrummet. Håller på att flytta runt grejer där... Matbordet och mattorna i alla fall... Men det känns större nu.  :)

Föressten, just nu sparar jag ju till en kamera, ska köpa den i mars, sedan istället för att köpa massa kläder (köper när det blir riktig vår istället) ska jag köpa smink, basmakeup och sådant. Ni får gärna tipsa om produkter! :)

Nu ska jag gå och hjälpa mamma, kram!
<3

28/01-2010

Hejj, dagen har varit känslosam.. Haha, har varit arg, glad, sur och blablabla... Hehe. ;)
Har haft svenska, klassråd, tyska, olweus, NO och idrott. På svenskan höll vi på med det där häftet till nationella proven, på klassrådet fick vi våra klasströjor! :D Visar imorgon! :) De blev jättefina! På tyskan höll vi på med kapitlet och sedan höll vi på med ordleken, på olweus skulle vi läsa ett utdrag från en bok och diskutera, på lunchrasten gick jag och tjejerna till Willys - skulle hämta ut pengar till tröjan. Men då glömde jag bort min kod till kortet... (Piiiinsamt!) Men så var en av mammas&pappas vänner i kön så jag fick låna mobilen och ringa till mamma som sedan kom och hjälpte mig efter 5 minuter. :)
På NO'n presenterade Olivia och så tjötade vi om massa tråkiga saker, sedan var det en rolig idrottslektion.
Jahapp, det var min dag det! :)


Inspiration


27/01-2010

Hellu.
Sitter och pluggar lite, tyska, och kikar runt lite...
Dagen har varit lång.
Engelska, SO (fick den sämsta & segaste datorn!), bild, tyska och matte. Helt okej skoldag.
Efter skolan åkte jag och Olivia till Frölunda Torg och kikade lite, Khen var faktiskt med också. :)
Köpte Försvarets hudsalva (alltid bra att ha) och tre par örhängen som man kunde köpa för 49,50 kr! :D
Fynd fynd fynd! Vi frågade även ett par personer om miljö och så inför Olivias presentation på NO'n.
Tänker inte säga vad en kille sa... Men jag höll på att dö av garv inombords... Olivia, du fattar vad jag menar! ;)
Kom hem, käkade, tittade på The Hills och nu sitter jag här.
Ska nog duscha sen, vill inte chansa och vakna upp med fett hår! Haha, jättekonstigt men när jag får fett hår ibland så kan det vara så att jag har jättrent hår dagen innan och på morgonen efter blir jag helt förtvivlad... Hehe. Back to the tyskabok, men jag kommer tillbaka sen! :)
<3

Nails




Outfits


Måndagsoutfit (förra veckan)
Överdel - MQ
Jeans - BikBok
Halsband - BikBok


Fredagsoutfit.
Inte världens bästa bild men skit it... :p
Tisha - H&M
Kjol - MQ (älskar MQ! <33 :) )
Tights - Gina Tricot
Halsband - BikBok
Skärp - Second Hand


Gårdagens outfit
(Ignoera mina olikfärgade strumpor... haha!)
Långt linne - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot
Cardigan - Gina Tricot (haha)
Skärp - Second Hand


Dagens outfit. :)
Linne - typ H&M, tror jag...
Kofta/cardigan - Gina Tricot
Jeansleggins - BikBok
Halsband - Mexx

Köpen

Innan jag visar er gårdagens och dagens outfits (och förra måndagens) så tänkte jag visa er lite grejer jag köpt, nagellacket och halsbandet köpte jag när jag och olivia var i stan för ett tag sen.


Supersnyggt nagellack, love love love.


Föll för det direkt när jag såg det! Hihi, den är ifrån BikBok.
Det står Bumblebee på. :)


Nu kommer vi till det jag köpte på second hand! Mamma hittade det här skärpet, visst är det lite fräsigt? ;)


En supadupasnygg väska, älskar den! :D Jättebra kvalité också! :D


Låset är det jag blev "föräskad" i! :D




Mot utgången hittade jag en liten börs som matchade väskan perfekt! :D
Olivia blir väl glad nu när det står España på! ;)


Bilden visar inte börsens riktiga färg... :p

26/01-2010

Hejhej. Hade världens sämsta morgon idag... Kunde nästan inte få upp ögonen, har varit jättetrött hela dagen. Wierd... har i alla fall läst några kapitel i min svenska bok, bara några kvar tills jag är i mitten av boken. (Man skulle vara det på torsdag... hehe)
Igårvkäll innan jag gick och lade mig vårdade jag naglarna lite. :)
Använde cuticle remover (hade lite fnasiga nagelband), cuticle massage cream (masserar in cremen i nagelbanden, smörjer in naglarna lite också) och sedan lackade jag några lager med mitt stärkande nagellack. Nu är de fina och mår bra. Hihi.

Ska fota dagens outfit och visa er sen.
<3

25/01-2010

Hejhej, efter en lång skoldag är jag helt slut!
Har duschat, kollat på ikea (hahaha) och kollat på smink på nääätet. :)
Hittade faktiskt en del grejer jag ska införskaffa i mars! (Sparar till en kamera just nu.. ^^)
Det blir lite borstar, facemist, mineralfoundation (superbra priis!), concealer och andra basgrejer. Kommer troligen ha råd med lite hårgrejer också. Yey, Aussie! <3
Hihi.
Ska kika runt lite på hudvårdsgrejer.
Puss

Inspiration


24/01-2010

Hej, idag har jag inte gjort något speciellt. Matte och så.
Dagens fråga: "Hur många gånger tror du jag har varit inne på ikeas hemsida idag?". Svar: mååånga. Är inne nu till och med... Men vadå, jag försöker hitta ett skrivbord som kan funka till både plugg/dator/smink. :) Har inte så mycket mer att skriva... <3

Ritningen


Vad tror ni? :)

23/01-2010

Hejhej, sitter och lyssnar på Shakira - Dit it agian och flyttar all skit i mobilen till datorn.
Idag har jag varit på ikea, helt spontant. :) Köpte en cool lampa till fönstret , den är rosa så det är ett jättefint sken just nu! Hihi.
Köpte även ett nytt överkast, kanske inte så roligt men nödvändigt. ;)
Ska faktiskt göra om i mitt rum, tycker inte riktigt om skrivbordet och bokhyllan, det ser så klumpigt ut...
Ritade faktiskt en bild på hur jag vill ha det. Kan scanna den och visa! Hihi.
Imorgon blir det matte hela dagen och så liten prommis vid Fiskebäck.
Nu ska jag scanna bilden! ;)

22/01-2010

Hejj!
Nu skriver jag igen efter en skolvecka full med plugg. Efter skoltid - det är därför jag inte bloggat, som sagt.
Men nu är jag tillbaka och ska berätta vad som hänt den här veckan.

Måndag: Vanlig skoldag med elevråd och NO-plugg på eftermiddagen.
Tisdag: Jag var på en otroligt fin begravning som stöd åt en av mina bästa vänner. Hon kommer alltid att finnas här, kom ihåg det! <3
Onsdag: Vanlig skoldag med matteprov, åkte till stan med mami på eftermiddagen och kikade runt i en Second Handbutik innan vi skulle dra oss till Realgymnasiet på öppet hus.
I second handbutiken (Emmaus på linnegatan) hittade jag superdupermegajättefin väska och en söt liten matchande börs, även ett skitsnyggt skärp. Allt i väldigt bra kvalité. :) Hade med mig min skrivbok och intervjuade ett par personer om miljön till min NO-uppsats om att handla miljövänligt. På realgymnasiet fick vi massa info och än en gång blev jag besviken på en friskola. Tror inte det är något för mig. Skolan var jätteliten, EN våning i ett hus i stan. Neeej... Och sen på stylistlinjen var man tvungen att välja inriktning, så BARA naglar, eller BARA hår o.s.v. På alla andra fick man allt. När jag kom hem satt jag och skrev om gifter och så skrev jag min svenska uppgift, argument. Jag skrev om musik.
Torsdag: Dagen började med frukost och så såklart, innan jag drog till skolan pluggade jag på tyskaläxan, den var inte så svår därför hade jag planerat in det på morgonen. ;)
På morgonen läste jag upp mitt argument och sedan var det vanliga lektioner, just det! På olweuslektionen åt vi bitar av en "navelapelsin" (eller navelclementin, jag kommer inte ihåg skitsamma! haha) Den hette i alla fall Örjan, hahah! I vår skola har vi en tendens att namnge våra saker... Hihi, det var faktiskt mitt förslag med Örjan. Visst låter det gulligt på en rund orange liten sak. Haha.
På NO'n var jag och Frida med på Nancys första del av hennes presentation, vi skulle sortera sopor i lärarrummet. Det var faktiskt lite kul. På idrotten hade Hajan lektion och då hade vi skeppsbrott, det var RIKTIGT kul! Särskilt med de som vi har idrott med. :D Jag får seriöst ÅNGEST när jag tänker på att det bara är en termin kvar i Kannebäck, alla minnen vi skapat där och alla vänner man kännt hur länge som helst.. Nej usch! :( Aja, väl hemma satt jag hela kvällen och fixade med redovisningen, fixade en film som jag skulle ha i bakgrunden (har ju inte powerpoint hemma och jag ville få ungefär samma resultat) så det blev lite pill.
Idag, fredag: Idag hade jag redovisning, det gick bra! På dramat gjorde jag ingenting. Haha! Vi skulle typ börja skriva om något, vad som helst, som vi ska läsa upp för någon annan klass.  Jag kom i alla fall inte på något, jag och Frida satt och skulle leta inspiration typ, men vi hittade ingen... Aja, på svenskan lyssnade vi till Fridas argumentation om dödsstraff och sedan börjad vi på våra noveller. Jag skriver en liten chiclit, ungefär. Alltså en rolig tjejnovell, hihi.
Sista lektionen var riktigt rolig! Jag har valt bildredigering på elevens val så jag och Michelle satt och redigerade bilder på picnik. :) Lite synd att vi fick den seeegaste datorn... Menmen. Det var kul i alla fall.
Egentligen hade jag valt film på elevens val, alltså att kolla på film. Men eftersom det bara var jag och Olivia som hade valt det så blev det inte av... :(

Nej nu har jag skrivit så mycket att jag har fått kramp i fingrarna, bokstavligt talat! Aj...
Back to Let's dance. pussis<3

18/1 2010

Hej och hejdå, typ...
Detta blir första och sista inlägget den här veckan. Räknar jag med i alla fall...
Kommer vara upptagen med plugg, NO och svenska, och så matte såklart.
Imorgon är jag ledig från skolan, ska på begravning som stöd. <3 ;(
Och på onsdag ska jag besöka REAL-gymnasiet.
Nej, borde börja med min uppsats nu.
<3

En lista från cosmopolitan.se ;)

Namn: Anna

Piercingar: i öronen

Tatueringar: har inga, fast jag ska ha ett litet hjärta på ena ankeln! :)

Skostorlek: 38

Hårfärg: Mellan/mörk blond.

Fräknar: på sommaren. :)

Motto: Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

 

Kär? Ja.<3

Önskar du att du bodde någon annanstans? ja, det bor typ bara barn där jag bor... haha, hade helst bott kvar i smycke... :(

Dricker du? Nepp.

Röker du? nej och det tänker jag inte göra, någonsin.

Vilket schampo använder du? typ nått från nivea, tacka vettja Aussie! De har ju skapat ett helt set. Ska inhandlas!

Vilken parfym använder du? Ingen särskild, har ganska många parfymer men dem är från yves rocher och sånna där sidor men Ego Girl är en parfym jag måste ha! :)

Vad är du rädd för? Höjder, är höjdrädd och har varit det ett antal år... :(sen är jag jätterädd för att halka/snubbla/falla över en kant/ramla så att jag hamnar på en väg: bilväg, spårvagnsräls eller tågräls.

Gillar du att tvätta? Nej? Det är tråkigt + så är det läskigt i våran tvättstuga. :O

Gillar du berg- och dalbanor? Nej, för den anledningen att jag är höjdrädd. Fast ibland kan jag åka någon enstaka, fast då är det ingen som Balder eller så.. :P

Senaste...

Filmen du hyrde?

The Reader och Brüno med Olivia.

Filmen du köpte?

Tokio Hotel TV. Typ film. Haha. ;)

Låten du hörde:

The Rose

Låten du laddade ner?

Det kommer jag inte ihåg...

Personen du ringde?

mamma

Personen som ringde dig?

mamma eller pappa

TV-program du såg?

Jims värld

Person du tänkte på? .

jadu. ;)

 

Favorit...

Låt: mååååånga!

Sak att göra: vara med vännerna, mysa, blogga, shoppa. Listan kan göras lång. Haha. ;)

Sport: dans, och säg inte att dans inte räknas för det gör det! Annars får det väl bli innebandy!

Dryck: cola

Kläder: söta klänningar & kjolar

Film: Benjamin Buttons otroliga liv & The Reader är två av favoriterna. :)

Bil: öhm... Vilken bil som helst som har snitzigt tak! Haha, cabriolet! :D

Serie: Cityakuten (BUUHHUUU), Gossip Girl, Top Model, simpsons och många fler.

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke?

Tråkigt nog har jag gjort just detta alldeles för många gånger. :/

Gråtit över en flicka?

Ja, fast inte på samma sätt som över killar. Fast det är minst lika jobbigt. :(

Ljugit för någon?

Det har väl alla?

Varit i slagsmål?

Nej.

Blivit arresterad?

Nej.

Träffat någon från internet IRL?

Nej, skulle inte våga det... Haha.

Antal...

Gånger du varit kär?

riktigtriktigt = tre gånger. Sen har jag haft massa chrushes genom åren. Haha. ^^

Gånger ditt hjärta brustit?

En och en halv, asså den halva var typ för att jag trodde att jag aldrig skulle få se honom mer.. :p

Hjärtan brustet på grund av dig?

inga hoppas jag? :)

Tjejer du kysst?

gillar inte tjejer på det sättet :P

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?

Ja, eftersom jag fortfarande går i grundskolan så blir det rätt många. Haha! ;D

Gånger ditt namn varit med i tidningen?

Två. ;)

 

Senaste...

Boken du läste?

Audrey.

Personen du fick e-mail av?

räknas pm på facebook? haha, isåfall Emelie :)

Personen du fick brev av?

öh... vet inte..

Personen du fick sms av?

Olivia.

Gången hela din familj åt middag tillsammans?

Igår.

Saken du köpte?

vet inte, haha.

 


Vad har du gjort idag?

Bloggat typ.

Var det kul

a :)

Brukar du svära mycket?

Nejj, eller jo jag kan svära på internet/sms och så men jag brukar inte svära in real life :P

När stiger du upp på morgonen?

på vardagar blir det runt halv sju.

Vad har du på dig?

myspys typ. haha

Vad ska du göra ikväll?

käka halstabletter och titta på Project runway. hihi

Vad är du allergisk mot?.

"Vårpollen", haha kommer inte ihåg vad det heter just nu men det är typ pollen på våren. ;)

Var har du ont?

I halsen. :(

Använder du hårspray

Ibland.

Kan du stå på händer?

Räknas det om fötterna är på marken? ;D

Håkan Hellström eller The Ark?

The Ark är rätt bra. ;)

Salt eller socker?

Socker! jag hade en traumatisk upplevelse för några dagar sen... För att bli bättre i halsen skulle jag gurgla saltvatten, höll på att spy och allting men jag gjorde det. Hjälpte det? Nej! Haha!

Gillar du ketchup?

ja.

Är du glad nu?

är för uttråkad för att kunna vara glad. hehe

Var du glad igår?

ja

Vad dansar du till?

det som är dansvänligt. ;)

Stockholm är... ?

helt okej, jättefin stad! :)

Göteborg är... ?

BÄST!  Det behövs inga fler ord.. ;D

Spaghetti eller makaroner?

båda, de smakar ju likadant? ;p

Land du vill besöka?

Grekland, USA, Frankrike, Italien osv. Är inte så "sugen" på Thailand faktiskt, inte just nu i alla fall, är mer inne på Kreta. ;)


17/1 2010

Hmm... Jag har de senaste dagarna letat som en galning efter salsakurser, men det är antingen för vuxna eller för små barn. Så jag tänkte att jag skulle skita i det, och så kollade jag på sinclairs Shall we dance, men nybörjarkursen är bara 6 gånger och inte 12 gånger som alla andra kurser är på sinclairs. Man kommer ju glömma bort allt när det väl är dags för fortsättningskursen... (På Shall we dans nybörjarkurs är det chacha, vals och foxtrot sedan lägger man till danser på fortsättningskurserna).
Jag har kollat på Lásárs också, där är det chacha, samba & rumba (samma sak att man lägger till fler danser) och där är det 13 gånger. Men de har lite konstiga fortsättningar...
What to do? :P Haha.
Ska snacka med mamma... ;p

Nog om det, drömde världens underbaaaraste dröm inatt. Ville inte vakna, jag hade kunnat ligga där i min säng i flera år för att drömmen inte skulle ta slut... Lite (läs: mycket) synd att jag vaknade innan det allra härligaste hände...
Måste skriva ner den i min dagbok innan jag glömmer bort den... Haha. ;)


Är inte den här bilden lite fräsig? :)

foto/redigering - av mig.

The Rose

Håller ni inte med om att detta är en otroligt fin låt? :)



16e Januari 2010

Hejj, drömde en helt sjuk dröm inatt... Vill inte skrämma er så drömmen uteblir här... Hehe. ;)
Mår bättre idag, det har gått över tyo 99% i halsen! :D
Har suttit och tittat på en JÄÄÄTTEBRA dansfilm Strictly ballroom - de förbjudna stegen.
Jättefin historia. Hihi. :)



Det skadar ju inte heller att han som spelar Scott Hastings var riktigt het i filmen...

 
Kolla på filmen, ni kommer dö... ;)<3

Liten update från sjukmyran...

Hejj, tänkte bara uppdatera lite...
Jag mår lite bättre, förkyldningen är nästan borta. Det är bara halsen som krånglar, det känns som om jag har stora tennisbollar i halsen... Mami köpte gooaa halstabletter så jag hoppas att det går över.
Om det inte går över inom tre dagar ska jag kontakta läkare (står det på paketet i alla fall, hehe). :p
Men jag tror att jag kan gå till skolan på måndag, hoppas det i alla fall.

<3

Måndag 11/1

Vilken underbar dag... Not!
Förkyldningen har knappast blivit bättre, snarare sämre. Lyckos mig va? :(
Tog en halstablett förut, hoppas det hjälper...
Men nu ska jag inte sitta och babbla på om hur dåligt jag mår.

Lotta ligger i köket, i mitten - mitt på mattan. Hon stirrar rakt ut, som en staty. Det ser faktiskt lite scary ut, haha.
En annan "läskig" sak: Imorse (vid åttatiden, tidigt jag vet men jag hade riktigt svårt att somna under natten...) så hoppade Zion upp och ner ett X- antal gånger innan jag vände mig om för att se vad det var som pågick. Då sitter Zion en meter från sängen helt still och stirrar på mig. Jag vände tillbaka men några sekunder senare vände jag mig åt hans håll och då hade han flyttat sig så han var en halv meter från sängen och stirrade på mig.
Blev asrädd! Haha.

Nej, jag avrundar nu här. Puss<3 


Bio + mys hos Olivia

öööörrrghhmmm ,  är typ det enda jag får fram just nu. Har fått mig en förkyldning, mamma är boven i dramat! Hehe, hon har smittat mig i alla fall så nu sitter jag och snörvlar med halsont. Yeey. Not..
Sitter och tittar på  Let's dance där Elin Kling, Mattias Andreasson och Claudia Galli klart är mina favoriter. :) Vilka hejar ni på?

Igår var jag och mamma på bio, En julsaga, den var riktigt bra! Gullig, men lite läskig... Spöken och 3D? Haha. ;)
Efter bion och massa popcorn åkte jag till Olivia. Vi gick och hyrde film och köpte Ben & Jerry glass. Först tittade vi på Brüno, den var en av de sjukaste filmerna jag någonsin sett! Haha, men den var riktigt rolig! :) Efter den filmen tittade vi på The reader, en av mina favoritfilmer. Den är så himla fiiiin! Det är David Kross också! :D Snygging! ;)
Vid 1 tiden tittade vi på Julteatern och åt varsin nattmacka, sedan satt vi vid datorn. Jag vågade inte lägga mig, haha. Men vi la oss efter någon timme och gick upp vid nio (vi var zombies) för Olivia skulle klippa sig. Men så ångrade hon sig och så avbokades tiden. När det var klart valde vi mellan frukost och att sova. Vi valde det sistnämda! Hehe, jag vaknade vid 12-tiden och Olivia en halvtimma senare.
Ja, idag åkte vi pulka (tefat), det var roligt men ... kallt! Fick massa snö innanför jeansen... När vi gick hem till henne bytte jag jeans och så drack vi lite varm choklad innan mamma & pappa hämtade mig.
Nu börjar Let's Dance, puss<3


6 januari 2010

Tjena tjena!
Satt och chattade väldigt länge med Emelie igår, vi sågs idag. Typ bara en och en halv timme men det var kul. Vi möttes på frölunda där vi mest gick runt och snacka. Jag tycker det var kul. :)
We have to do it again! :)
Snart ska jag äta, hungrar ihjäl... Haha.
Efter maten blir det matte.
Ska proppa i mamma massa tabletter så att hon blir frisk och kan gå på bion med mig imorgon... Haha! ;)
Nu är maten snart klar.

<3

fb eller bdb?

Är det bara jag som tycker att bilddagboken har blivit jättetråkig? Okej, ibland är det kul men oftast inte. Nej facebook har blivit min drog. Fast det kan inte vara bra? Haha. ^^
Sitter och chattar med Emelie, kul- det var riktigt längesen sist. <3


Inspiration from outfits

Hittade några riktigt snygga outfits på posh24.


Först och främst var det håret som jag "föll för", blir lite sugen på lugg... Men med tanke på vad som hände förra gången så vågar jag nog inte ta några chanser! Haha! ;) (jag var typ sju år och jag hade tjatat på mamma att få lugg, min bästa kompis hade det, jättelänge och så tillslut gick mamma med på det och satte mig i frisörstolen. En halv meter utanför frisörsalongen efter klippningen sa jag "mamma, jag vill inte ha lugg..." Haha! Detta på grund av att luggen "stod ut" väldigt mycket... Haha, det såg inte klokt ut!)


Love love love. Håret, den neutrala sminkningen, outfiten. LOVE!


En vit fin väska mot den mörka outfiten, najs.


Det kanske inte är Bellas snyggaste outfit men bilden var så söt på henne och Nils (förutom att kavajen inte sitter så bra...) så jag var bara tvungen att ta med den! Hehe. :)


En snygg outfit från en som jag personligen inte tycker brukar ha så fina kläder.
Är nog den enda tjejen i hela världen som tycker det, haha, förut hade hon ju ALLTID jättefina kläder! Men hon har spårat ut lite tycker jag... Lauren Conrad däremot, får man sno hennes garderob? ^^

5:e Januari 2010

Hejjsan, igår kväll började jag, mamma och brorsan att titta på Barnhemmet, men den blev så äcklig att vi var tvungna att stänga av. Men vi fortsatte att se den imorse, i dagsljus, och den var faktiskt bra! Sorglig. Filmen var på spanska, lite annorlunda men det är ett så härligt språk! :)
Dagen har tillbringats till... ingenting... Haha, pappa slutade tidigt, mamma är förkyld, jag fick skitont hela vägen ner till magen (skumt) och brorsan var allmänt störig... Haha, toppendag! ;D *not.. Hehe, men snart blir det bio och sova över hos Olivia. :)
Ska visa er ett par saker... Be right back!
<3

3e Januari - 2010

Hejhej! Har bara varit vaken i typ tre timmar och 50 minuter! Haha, vaknade ett! Sov i typ 13 timmar! :O
Haha, skönt att få sova ut i alla fall.

Såg en kommentar förut, bara för att jag inte godkände den betyder det inte att jag tar åt mig. För det gör jag inte, jag skiter i vad ett gäng personer tycker. Jag vet att det är många som tycker tvärtemot.
Jag är nöjd med hur jag ser ut, oftast. Det jag blir förbannad på är om det verkligen är DU som skrev det, eller om det är någon annan som försöker få mig att tro att det är en vän jag kännt i åtta år. Vilket eller blir jag förbannad!


Puss på er alla andra!

Bloggfix

Håller på att fixa med bloggen, har ju ändrat bredd för att kunna visa stora bilder men det är ingen skillnad på inläggen. Så jag har frågat en annan bloggerska hur hon gjorde. Nästa gång ni ser bloggen hoppas jag att den ser någorlunda normal ut! Haha ;)


TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST


Tokio Hotel

Kom hem för en stund sen, mamma och jag åkte till Ica i smycke och träffade Cornelia.
Fick en väska, en cd och en t-shirt för 280 kr! Yey! :)
Hade tänkt ändra bredd på bloggen nu... ´Puss sålänge. <3


REPRIS, Th!nk P!nk efter Open Sign. <3


FASHION SPRING/SUMMER 2010


Första outfiten är råhet!



Dolce & Gabbana överraskade mig med deras söta klänningar, coola jumpsuits och världens sötaste blommiga shorts!






Men av alla dessa tre märken är Chanel's kollektion bäst!

02/01-2010

God morgon, eller god förmiddag egentligen..
Jag vaknade halv elva, åt frukost, tittade på simpsons och nu har jag spanat in lite fashion... Ska visa mina favoriter strax.
Idag har jag inget planerat i alla fall, bara en liten sak fast jag vet inte när, höhö, jag ska ju betala Cornelia och få mina grejer. Yeey! :)
Annars blir det nog matte idag. :(
Men nu ska jag visa favoriterna! Puss sålänge <3

Om man ändå vore rik...

... då hade jag lätt köpt sånna här soppåsar! :D


Haha, skämt åsido men något jag MÅSTE ha är en Luis Vuitton väska... En brun med guldmönster och en vit med multifärgat mönster. Så fint ju! En chanelväska hade inte varit dumt det heller. Hehe.
Är inte så "åh jag MÅÅÅÅSTE ha det annars är jag så uuuute!", nej- man ska köpa saker om man verkligen vill ha det. Inte bara för att det är ett märke!


kommer inte på någon rubrik...

Hejsan hoppsan falleralleraaa... Har precis målat färdigt naglarna. Mörklila, APSNYGGT!
Har haft en liten spakväll, "veetade" benen, duschade, hade inpackning i håret, ansiktsmask, fotbad och nu naglarna! :D
Man måste ha sånna här kvällar någon gång i månaden!
Jag har en hel bok med en massa recept på ansiktsmasker, hårinpackningar och annat! :)
Just nu sitter jag och halvtittar på Kalle och chokladfabriken, så söt!
Har inga bilder på mig att bjuda på idag, bara några groteska bilder där jag har ansiktsmasken på mig... Ni får inte se dem! Haha! ;)

<3

100101 (huh?)

Guten vormittag!
Ser inte datumet riktigt ... konstigt ut? Haha, ska nog börja med det jag hade förut igen... 01/01-2010. Mycket snyggare, haha! ;)
Vid tolvslaget satt hela familjen och tittade på Jan Malmsjö när han pratar och så räknade vi såklart ner, efter massa "Gott nytt åååååååår!" gick jag, mamma & pappa ut för att kolla på alla fyrverkerier, mys!
Tyvärr blev det inga bra kort eftersom kameran var lite seg och tog antingen kort precis innan eller efter fyrverkerierna "poppade upp". Så jag filmade istället, och så filmade jag världens sämsta videoupdate.
Ser hemsk ut! Hehe...
Jag la mig vid halv två efter att ha fastnat i min bok... Höhö.
Vaknade faktiskt halv 12 idag, senare än vanligt, idag händer ingenting.

Men vet ni vad? Jag har ju varit så slö när det gäller dagens outfit, nu ska jag skärpa mig! Nästan varje dag blir det en dagens outfit, kanske inte när jag inte har något speciellt på mig. Som idag, men annars så! :)
Nu ska jag ta och hitta på något jag kan göra, puss & hej.

<3