Sommarminne


Minne från Venedig förra året. :)

Taylor Swift - Lovestory

Hejhej, tänkte börja med en ny kategori "Dagens låt", det blir en video på låten som är dagens favorit.
Då får ni också lite låttips, fierce. ;)

Dagens favvolåt måste ju vara Taylor Swift - Lovestory! Den är så otroligt fin! Älskar det här: You'll be the prince and I'll be the princess. Hihi. :)

Nu ska jag glo på tv, bloggar kanske sen, men bara kanske. ;)
Puss<3

Värmen har kommit :)

Hejhej, igår satt jag hela kvällen och ritade till bilderboksprojektet vi håller på med i skolan. Egentligen var det deadline idag men jag hann inte fixa med texten så på måndag skickar Margareta iväg min berättelse. :)
Den handlar om en liten flicka som ska få en hundvalp, "Ella & hundvalpen" heter den.
Ja, igår satt jag på balkongen och åt middag, supermysigt med FRIDA-tidningen i handen och mamma brevid.
Bättre än så kan det väl inte bli?
Idag var det riktigt jobbigt på gympan, bortsett från att vi gjorde en konstig lek som typ 99% av alla som var med fattade poängen med & fotbollen (det är alltid tråkigt) så var det JÄTTEVARMT!! Härligt, härligt! Men inte på gympan... Haha.
Aja, man ska inte klaga nu när värmen äntligen kommit, fast jag undrar om det blir såhär fint nu i sommar, det är ju då det här vädret ska vara. Hoppas bara att värmen håller i sig. ;)
Nu ska det bli skönt med en dag ledig, tycker inte ni det?
Ska sova LÄNGE och sen äta frukost på balkongen, om det är fint väder vill säga.

<3

Kärlek


Baby

Favoritlåten just nu måste ju vara "Heilig" ! :)

Bill Kaulitz♥

Hejj

Hejhej, igår åkte vi som ville i skolan till laserdome. Det var jättekul! Vi hade 30x2... Andra delen var lite mindre kul för då hade man ju blivit trött av allt spring och skjutande. ;)
Efter laserdome stack vi till Ica Maxi (jag, Olivia, Stefan & John) och köpe dricka. :) Och sen tog vi vagnen till korsvägen, tog en vagn som SKULLE åkt till Axel Dahlströms -torg (enligt Olivia) men så hamnade vi till Ica Maxi där vi köpte drickorna igen. Haha! x) När vi hamnat vid korsvägen igen, tog vi åtminstonde rätt vagn. Haha.
När vi äntligen kom hem till mig satte vi oss lite vid datorn och så, sen kom Hajan och stannade hos mig till 10.
Det blixtrade & åskade så det blev lite sent, man vågar ju inte gå hem då! Det skulle inte jag gjort iallafall... (A)
Jag och Olivia la oss vid halv 11 iallafall. Ja, det var gårdagen det.

Idag har jag haft väldigt ont i magen, störigt... ;p
Det blev ju inte bättre när vi skulle springa 4 km på gympan precis... Har lovat mig själv att aldrig vara med på det när jag har det som jag nu har då. Haha.
Sitter och bläddrar i min ELLE-tidning nu, man får jättemycket inspiration. + en jättesnygg kuvertväska. Haha. :)


Puss<3

Pumps :)

Hejj, igår gjorde jag inte så mycket. Pluggade och tog det lugnt.
Idag har jag köpt en bikini. :) (Visar den sen, tillsammans med klockan.
Och så kollade jag på ett par skor, pumps, de fanns inte i färgen jag skulle ha men när vi åkte hem till min moster efter det så beställde vi skorna. :) De kommer någon gång nästa vecka! :D
Ja, fick en STOR kasse med bara SMINK av min moster. :)
Hihi.
Ska äta snart och sen klockan 6 är det någon påskmusikal i kyrkan som vi skulle gå på.
Ska dra mig iväg från datorn nu.
<3

10:59

God morgon, igår stack jag och mamma till Kållered efter middagen. Vi skulle kolla på några smycken jag har kollat på (present till mig för konfirmationen, notera att det inte är anledningen till att jag ska konfirmeras) och på lackleggins men det fanns inte, bara sånna som kvinnor i ett speciellt yrke skulle kunna ha. Om ni förstår vad jag menar. ;P
Men jag fick iallafall hem en klocka och ett halsband. :) Visar det sen.
Idag mår jag inte bra, har jätteont i magen men jag ska försöka plugga ganska mycket ändå.
Föresten, har kollat på gladiatorsandaler från skopunkten. Det finns ju bara ett par där så ni vet nog vilka skor jag menar. Iallafall, ska kanske köpa de om det inte dyker upp ett bättre alternativ, någon som har koll på ett par? ;)
<3

:)

Hej, sorry för dålig update. :/
Liten kort sammanfattning då, i torsdags pluggade jag, i fredags var datorn trög, i lördags var jag på skolan på en sån där Olweusgrejs & sen var jag med Sandra. :) I söndags vet jag inte vad jag gjorde, jo just det. Jag var ju med konfirmationsgruppen, i måndags började veckan utan niorna som praktiserar, i tisdags var det vanlig skola, igår skulle alla åttor i skolan samlas i kulturhuset och så pratade vi om film & genus och så delades vi in i grupper och skrev manus till filmer som skulle spelas in idag. Så det var ju kul, de hade bestämt innan att alla skulle göra en liten kort film som handlar om att fastna i en hiss och se vad som händer och hur man löser detta problem, jag var en pluggåsna (haha), Hajan var en dum blondin med ballongbröst. x) Haha, och Felicia var en sportfåne. Filmen blev rolig, och det är ju bra. ;)
Föresten hette jag Pia Plugghäst om någon vill veta. ;)
 
Tillbaka till nuet då, efter författarbesöket vi hade idag var det dags för gympa. Eller egentligen inte, för vi hade egentligen inte behövt åka till gympan, så jag blev lite sur för det var ju intressant det författaren berättade. (Cecilia Hansson). Aja, vi spelade iallafall kubb, det var väl okej, inte så roligt som det brukar. Höhö. Efter skolan var jag med Olivia & Hajan i någon timma, ute på en kinagunga och flummade lite. :)
BTW: Första "riktiga" glassen för iår (om man inte tänker på glass i lådor, alltså glasspinnar, glasstrutar och så. HAHA) aja iaf, åt jag i lördags, det blev en Magnum Strawberry & white. Och idag blev det andra glassen, yeey, haha, en Fruets eller vad den heter. Mums med riktiga bär i! :)

Lägger ut bilder från lördags sen när det funkar.
<3

..

Plugg. Kompisar. Dampdata. Kompisar. Ja, de är anledningarna till att jag inte har bloggat på de senaste dagarna, och nu måste jag gå också...
<3

God morgon

God morgon bloggen, idag blir det vanliga lektioner, förutom på gympan då, vi ska ju simma som sagt.

Det ska väl bli kul, men... Vi är ganska många... Plats? Hehe. Vi ska simma i frölunda, som vanligt. Efter simningen drar jag mig hemåt, har ju en dejt med biologiboken.

Men tänk att det redan är torsdag idag, imorgon är det fredag ! Det går så sjukt fort allting!
Snart går ju niorna i min klass ut, och jag längtar inte! Det kommer bli så tomt utan de, vi vet inte ens hur det blir med klasserna... Eftersom jag, Frida och Olivia går med niorna istället för att gå med de vanliga åttorna, antagligen kommer vi gå i samma klass som de andra åttorna men vara i en liten grupp i "de mindre roliga ämnena", när jag säger "de roliga ämnena" menar jag ju då, gympa (men det är inte roligt, haha), bild, slöjd och musik. Osv, men att vi är i en grupp när det är kärnämnen.
Det låter väl bra? Nu är det bara att hoppas på det då...
Nu ska jag sminka mig lite och fixa håret.
Vi hörs sen.
<3


Fina, HÅRLÖSA ben. :)

 Det är en liten bild just för en sak, som ni kanske märker eller inte märker. Haha.
Såhär såg mina ben ut för sen stund sen, använde ju en linjal. Kanske 75% av håren försvann idag, haha. Måste hitta den riktiga spateln!
Men nu e mina ben typ helt rena och fina. :)
Nu gäller det bara att hitta bikinin! <3


Onsdagens outfit :)


Dålig bild jag vet, men jag orkade inte ta en bild med mobilen och ta in bilden till datorn, så det fick bli såhär idag.

Jeans, har jag sagt typ hundra gånger. Ska köpa nya jeans snart, mina andra från Ruttan är för stora, så just nu har jag bara detta paret. =(
Tisha från ruttan.
Och ruttan är då "Rut m.fl.": ;)


Drömmar..

Visste ni att jag alltid velat bli modell & sångerska? Har alltid varit en liten linslus, kommer ihåg när den första Top Model sändes och jag posade ikapp med modellerna där. ^^
Och sen har jag en jättegullig film med mig när jag sitter och sjunger, vad kan jag ha varit... Hmm, runt 2 ½ år.
Jag skulle ge vad som helst för att dessa två drömmar kommer i uppfyllelse, vet dessutom exakt vad jag ska önska mig i födelsedagspresent nu när jag fyller 15 i november, en sån här "modell för en dag", det finns hos olika fotografer, det skulle vara jättekul! :)
Sen är det bara att hoppas att jag kommer med på fotoshooten på söndag, ska fråga mamma om hon har fått svar än.

Nej, det hade inte kommit svar än. Hoppas att de svarar iallafall, liksom om de inte svarar alls tycker jag det är ohövligt. Haha.
Äh, nu bjuder jag på lite egobilder. :)

 
Like this pic.

Varför ser typ alla av mina egobilder på camen på den här datorn ut såhär? x)

Älskar håret på bilden, det ser lååångt ut och stort, eller ja det är det ju egentligen men ändå. :)

Slänger in en dagens outfit innan jag kastar mig in i duschen. Haha.


Lilla bikinin... Var e du?

Nu är jag färdig med läxorna, det gick fort. Glosorna var jättlätta och tyskan gick på mindre än 2 minuter, gjorde färdigt häftet på NO och imorgon ska jag göra frågorna, skulle egentligen gjort det idag men jag glömde min förbaskade no-bok i skåpet. Haha. ;p
Lite nyheter då, imorgon ska vi simma på gympan. Kul men ändå inte, jag har liksom inte köpt min bikini än, så jag får ha min bikini som jag köpte förra året, det är hipsters och jag gillar inte det... Men jag ska iallafall leta efter en bikini som är en vanlig bikinitrosa här hemma, och sen har jag ett till problem. Jo, jag använder ju veet till benen (istället för att raka mig) och så skulle jag göra det i måndags, men jag hittade inte "spateln" så då kunde jag ju inte göra det, och mamma ska köpa den nya som man sprayar på, på fredag men det är ju liksom lite för sent... Så tro det eller ej, jag är desperat nu, jag ska använda en LINJAL istället. Hahah! x)
Aja, annat nu då. På lördag är det ju det med Olweus och sen ska jag träffa Sandra.
På tisdag är det städdag, suck!
Och på onsdag och torsdag är det något med alla åttor i Tynnered, yeey. :)
Eller försöka iallafall, men det går (hoppas jag) lika bra. (A)
Nu ska jag bara ta det lugnt, och leta efter bikinin. Jag har ju trots allt ingen läxa att göra idag. :)
<3

Onsdag

Hejj bloggen. Har precis ätit. ;p
Har jätteont i magen, det började igår och har inte slutat än... Det känns som om någon slår mig jättehårt i magen hela tiden... :/
Annars har dagen varit bra, vi började med samhällsekonomi idag, det var faktist väldigt kul tycker jag! :)
Nu ska jag gå och plugga lite, engelska, tyska & NO.
<3

Michael Urie (aka Marc i Ugly Betty)

Hejhej, sitter här och tittar på Ugly Betty. Och jag säger bara: åh vad jag är kär i Marc! Haha. Han är fööör gullig ju! :)
Jag vill verkligen ha honom som bästa kompis. (A)
Och hans nya frilla, fy bubblan! Så söt får man inte vara. :)

Skulle egentligen ladda upp en bild på honom, men datorn dampar... ;p
<3

19:40

Ja, tråkigt är det här kan jag säga! ;p
Orkar inte lyssna på musik längre (wtf?!), pallar inte mer plugg, datorn segar... Åh vad jag klagar. ;) Haha, nä men jag får la titta lite på tv.
BTW; Missa inte Ugly Betty idag! Inte Desperate Houswives heller, vetja! ;)
Ser på det andra avsnittet imorgon, kan ju inte sitta uppe till elva på en vardag. ;p
Är fortfarande (!) sur på att de visade ishockey i tisdags istället för Dessan (D.H.)! Hehe.
Jag hatar när de gör så! Varför ska man visa ishockey och en massa trååkig sport hela tiden?! Aaaargh jag blir arg!
Råga på det så har man missat en MASSA avsnitt av The Hills & The City, får titta på mtv.se någon gång då, får ha ett maraton när jag har tråkigt en dag. ;)
Just det! Fan! (Förlåt), jag har missat SJUKT många avsnitt av Andra Avenyn, och det är en av mina favoritserier! x)
Haha, nä nu orkar jag inte sitta här och klaga. ;)
Pusspuss, skriver kanske ett natinlägg sen. <3



I wish you were here, I don't have the strenght to pretend anymore! <3

Tisdagens


Dagens; Tunika från H&M, jeans från typ acate tror jag det hette (de e ju de från Stadium), skor (hade svarta ballerina med broderat vid tårna (kan visa imorgon)) från Johanssons.


Ja, det här är jag idag. :)

Jumbiiiee

Hejhej, det var faktiskt inte så farligt på gympan idag. Haha, bara lite. ;)
Har typ bara ätit, kollat lite på tv och pluggat, ska kolla några grejer här och sen blir det tillbaka till plugget. ;p
Det har inte hänt så mycket mer idag, väcktes en kvart innan jag egentligen skulle gå upp så det var lite surt, lekt med mitt Jumbie flygplan. (A) Haha, vi ska typ bygga flygplan på tekniken nu och så skulle vi typ vika pappersflygplan och så frågade jag läraren hur man gör (har aldrig kunnat det, haha) och så visade han det för mig och så kom Olivia in och ba "JUMBIIIIEE!" Och så lekte vi med den resten av rasten efter lektionen. :) (Vi var båda Bill, hahaha)
Lägger upp en video här så att ni fattar vad jag pratar om. ;)


Min lilla söta Bill :) <3

Mitt horoskop

Nu har jag fixat mig, har duschat, tagit hand om hyn och tagit på mig ett mysigt nattlinne. =)
Har läst mitt horoskop på veckorevyn, det verkar ju vara en bra period? (2 april - 15 april) Eller vad tror ni?
 
Skorpionen 24/10-22/11

Energi och framåtanda har du gott om. Trots det finns det en risk att dagarna bara rinner förbi dig utan att något händer. Bästa sättet att förhindra det är att du själv tar tag i saker i stället för att vänta på andra. Annars kan förstås händelselösa dagar också vara njutbara emellanåt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Ja, haha. Och så har jag blivit medlem i minoutfit. Och håller på att bli medlem i veckorevyn. Vad händer i veckan då? Jag ska ha skola som vanligt hela veckan, här är veckans schema. (A)

Måndag: Ja, det är inte så mycket kvar av idag, så resten av kvällen blir nog tv. ;p
Tisdag: vanliga lektkioner, start med gympa med killarna - i åkered - ute. Suck. Dålig kombination. Haha. ;)
Onsdag: vanliga lektioner här med, men då ska vi starta med samhällsekonomi på SO:n :)
Torsdag: vanliga lektioner.
Fredag: - l l -
Lördag: Olweusdag i skolan, haha. Tråkigt! Vi håller ju på med Olweus i skolan, och alla föräldrar är inbjudna till skolan på öppet hus, de ska typ ja kolla på skolan och göra en massa annat. Vi elever fick komma, men det blir bara jag, Sabina & Olivia från våran klass som ska komma. Jag ska följa med som support för mamma, haha hon är en av de som har hand om det, Olivia är ju med i elevrådet så hon skulle komma. Varför Sabina ska komma vet jag inte... ;p
Söndag: Kyrkan från 14:00-16:30

Sen vet jag ju inte exakt, kanske blir någon ändring. J
Just det! Jag har glömt att berätta detta, jo det är så att kyrkan ska göra en flyer (stavning?) till höstens konfirmander och så ska det vara typ "idolkort" med årets konfirmander. D.v.s. några av oss i årets konfirmandgrupp får ta kort framför kameran som kändisar/modeller, och de korten kommer med i flyern, ja det är ju det som är tanken. ;)
För att det skulle vara rättvist skulle det vara en från varje skola, kanske några fler jag vet inte. Men då har ju jag en stor chans eftersom jag är den enda från Kannebäck, de i Grevegård har ju mycket svårare. Typ mer än hälften går ju där... ;)
Haha, så om jag kommer med ska den här fotoshooten vara på söndag, innan kyrkan.
Jag hoppas verkligen att jag kommer med. (A)

<3

Hilf mir fliegen

Har skrivit en massa men sedan tagit bort det igen, vet inte vad jag ska skriva... ;p
Men jag vill skriva något, men jag vet inte om det blir för personligt eller inte...
Äh...
Den här låten är alltid bra att lyssna på när man mår dåligt, den liksom "hjälper till", min lilla hjälpreda. Hehe... (Alltså inte för att jag mår dåligt, det är bara ett litet tips. ;) )

 

HOT or ... NOT?!

Nu vet jag något jag kan skriva om, jag kikade lite i mina kategorier och såg att jag har HOT OR NOT & Vem bar den bäst?
Så det får ni nu, jag har ju inte bloggat om just de två ämnena på jättelänge! :O ;P


Själv tycker jag att outfiten är HOT! Det var en superfin klänning med bra matching! =)
Vad tycker ni om outfiten?

Måndag

Hejhej, idag gick jag upp vid niotiden, käkade frukost, tittade på Amazing Race finalen, rätt par som vann? Njaaew... Okej, men jag hejade på Rob & Amber. ;p
Vi (familjen) skulle hitta på något, kan säga att det inte blev något annat än tjafs. Haha. Men sen bestämde vi att vi skulle åka till Angered  och gå en promenad i Lärjedalen. Det var fint där. Vi såg en söt liten and. Haha, eller två, den ena försökte mörda den söta anden! Haha!
Nu har jag ätit och sitter här... Sandra har ju inte svarat på mitt sms för några dagar sen, så jag antar att det är något fel på hennes mobil eller något sånt? Nu ska jag sitta lite här och sen göra tyskaläxan och lite matte, inte för att jag kommer ihåg vad tyskaläxan var då men... Haha.

Vi ska inte åka till Åland i sommar, som vi funderade på. Vi ska typ bara vara hemma. Jag har ju växt upp med husvagn, förra året åkte vi till Kroatien. Mm... Ja men vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men en sak vet jag! Till Frida ska jag, i Stockholm hos hennes pappa. =D Mys på det! <3
Och sen blir det ju kompisar, kompisar och ännu mer KOMPISAR. ;) Och shopping såklart. ;)
Men: Vielleicht fahren wir zum Deutschland nächste Sommer. (Vet inte om det är rätt stavning, haha. Men mamma sa det förut iallafall, den meningen och hon har pluggat tyska, så jag litar på henne. ;) )
Och det VILL jag! Det skulle vara jättekul, för det är kulkulkul i Tyskland! Och det är så charmigt där! :)

På tal om tyska, jag har en låt med Tokio Hotel som heter "Ich liebe dich", är det verkligen en Tokio Hotel låt eller? Det låter ju inte ens som Bill? Låten är bra, men jag är väldigt osäker? Har ni hört den? Har den i min mobil.
Hmm... Får ta reda på det. ;p
<3

Kollade precis på youtube, och det är inte ens Tokio Hotel. Men hallå eller? Det är Lukas något. Men varför fanns den där då? Haha, får flytta den till min vanliga spellista i mobilen. ;)

Gossip Girl

Hejhej, tittar på Gossip Girl nu. Det var inte så kul på kalaset hos Yvonne, pappa & brorsan följde ju inte med så det blev jag och fem andra vuxna... Och alla vet ju att sånna konversationer brukar vara jättetråkiga för barn & ungdomar, haha. ;p
Men det var iallafall en god middag. :)
Jag har faktiskt inget annat att skriva om... Får hitta något som jag kan skriva om sen. ;)
<3

Söndag

God morgon, har typ precis vaknat, ska snart käka frukost och sedan iväg till kyrkan. Ska "fylla på mitt kort med påskrivningar", klockan elva.
Efter kyrkan hämtar familjen mig och så ska vi åka till Yvonne som fyller år idag.
Ett stort grattis till dig! =)
Så idag blir det kass updatering! ;p


Pussiluss<3

btw så bryr jag mig inte om hur KapphAl stavas, orka bry sig om den affären liksom.

Robinson

Go' kväll! Tittar på Robinson med familjen. Jag tycker om det, men ändå inte. Haha, Min favorit är iallafall Anna, haha. ;) Hon är ju bäst, för: 1: Hon heter Anna (haha) 2: Hon är tjej (haha!) 3: Hon är jättebra på tävlingarna och klagar inte som somliga. Haha.
Nej, men nu började det igen, puss och kram. <3

sommar (snart iallafall) och SOL =)

Hejhej, idag var det fint väder. :)
Käkade god frukost imorse, men konstigt nog åt/drack jag inte upp någonting under frukosten, det blev små bitar kvar av allting. Haha. ;p
Efter frukosten och duschen åkte jag, mamma & pappa (+ mormor) in till Frölunda Torg för att kolla efter en present till Yvonne + en mobil till mig. Vad jag ska ge till Yvonne tänker jag inte skriva här, haha. (Hon läser bloggen)
Kollade på mobilerna, walkmanmobilen som jag har hört att knapparna ska vara dåliga på frågade jag om, och killen där sa att det var den mobilens föregångare typ, och att detta är en updaterad version. Den verkar iallafall jättebra, den har en bra musikfunktion (eller, den äger nog eftersom det är en walkmanmobil) och en mycket bättre mobilkamera än den som jag har i min mobil. Om knapparna är dåliga skickar vi in mobilen till en fabrik, för det är den mobilen som hamnar hos mig nästa vecka, på torsdag eller fredag. :D


Kom till mamma. =)

Idag var det ju soligt och fint, så ett tag satt jag på balkongen som päronen mina gjorde iordning igår.
Där satt jag med Lotta ett tag och Zion ett tag. Höhö.








Glada jag i solskenet.


Sen fick jag lite sällskap av lilla söta Zion. =)

Nej, nu ska jag sätta mig ute lite i solen. Så fint väder som det är idag kan man ju inte bara strunta i! ;)
<3

Dött på TVn!

Hejhej, det finns ju inget på tv nu. Talang var lite tråkigt idag så jag tittade inte på det, istället spanade jag in några bloggar.
Nu ligger Zion här bredvid mig och myser, ja... Vi ska passa honom igen, men han åker hem på söndag när vi ska fira min mosters födelsedag. :)
Har käkat en massa påskgodis idag, haha. Gött ju! :)
And I have a craving for chai latte! Men, ändå inte... Haha, nej jag tar det till frukosten imorgon istället.
Och nu har jag bestämt mig att jag ska börja med "hemma"-yoga & pilates. Alltså det som stod i FRIDA-tidningen för att komma i lite form inför sommarsäsongen! Haha, och så verkar det kul också! :)
Det är inte så att jag vill göra det för att bli trådsmal! Nej, det verkar kul & så kommer man ju i lite form inför sommarsäsongen vilket är som ett plus. Haha. Om ni förstår vad jag menar? Sen blir det ju godiskäk på helgen. ;)

Tittar på tv.nu och försöker hitta något att titta på, men det finns ju inget. Och jag orkar inte titta på en film som jag har här hemma... ;p Hehe.

Grillad, nej. Sportnytt, absolut INTE! 2 ½ men, ja kanske.. Talang 2009, nej. Parlamentet, orka. king Arthur, dubbelorka! Hollow man 2, det behövs inga ord! Blue velet, nej. Pimp my ride, bara en massa repriser och det orkar jag inte med.
Och sen finns det ju ett par filmer som visas på kabel, men det går ju inte när mamma & pappa tittar på någon film på kabel nu... ;p
Aja, det får la bli trean då, + datorn. :P
//Anna

Hejhej

Hejhej, det var kul hos Frida i förrgår och igår som vanligt. Jag och tjejerna fikade på Kungsmässan, morotskaka (muums), och sen åkte vi hem till Frida, spelade "Hunk-memory" (det från FRIDA-tidningen) och jag fick Bill hela tiden. Yeey! :D Haha, och sen kollade vi på Twilight, den var jättebra! :) Och sen kollade vi på Australia, men sen blev vi så trötta att vi var tvungna att lägga oss, Frida - vi måste se klart på filmen ju! Haha. Dagen efter när jag och Frida vaknat trodde vi att klockan var runt 10-11 eller något sånt. Gissa hur mycket klockan var när Olivia vaknat för första gången ett litet tag efter? Typ kvart i nio, haha! Vi käkade frukost efter att Olivia dragit sig upp, sen resten av dan bara var vi. Haha, och så lockade Olivia håret på mig (vi hade inget annat att göra) och så stack vi till en strand och gick runt, och sen efter vi lekt lite på en lekplats (A) så gick vi hem till Frida och då kom mamma efter ett litet tag och hämtade mig och Olivia och så körde vi hem Olivia.
Sen tillbringade jag resten av kvällen framför datorn (A) haha och tittade på en MASSA youtube-klipp med... Ja, gissa vem?


Bill såklart! ;) Haha.
Och nu sitter jag här och tråkar, lyssnar på Tokio Hotel. ;)
Idag har jag inte gjort någonting typ, vaknade på fel sida iallafall... ;P Var skitsur på pappa och brorsan, men det vet de inte om. Eller jo, de kanske såg lite... Hehe. Har räknat lite matte och åt för några timmar sen. ;p
Jag har tagit lite egokort också... Haha, det var längesen. *Not*
Bjuckar på en bild på mig sålänge.


Onsdag

Godmorgon! Idag bär det av till Frida. Har duschat, ska ta på mig om några timmar hade jag tänkt... Så nu tänker jag bara slappa lite. ;)
Jag har ju alltid gillat TH lite grann iallafall, men för några dagar sen blev det helt "puufff" typ och så har jag blivit besatt. Asså, jag satt i FLERA timmar igår och kollade på Bill på youtube! Haha!
Aja, man får la va lite knäpp. ;)
Eftersom jag är göteborgare kanske ni inte förstår vissa ord jag skriver... Haha, därför skriver jag ett litet lexikon (taget från facebook). Har tagit bort de ord/meningar som jag inte använder.. ;p

Tyken - Uppkäftig
Bamba - Skolmatsal
Mackapär - Grej
Änna - Liksom, typ
Gött - Härligt/Bra
La - Väl
Gör - Förstärkningsord (gör gott=jätte gott)
Tjöta - Prata
Körv - Korv (haha, använder om jag skämtar. ;) )
Knö - Tränga sig
Tjalla - Skvallra
Go - Dum i huvudet
Böla - Gråta högljutt
Knökat - Överfullt
Flö - Akta/Flytta på dig
Svale - Trappuppgång

Trodde att alla visste vad "la" betyder, men när jag skrev det i en mening till en från sthlm på msn fattade personen inte... Haha!

<3

So Adorable!



Shopping



Brillor från Kaphal.


Dolce & Gabbana väskan från moster.


Och D&G brillorna.

Och nu till klänningen! :)



:) Den är då från Gina. :)

Stan

Hejhej, nu har jag och mamma kommit hem från stan. Det blev några provrum och en massa Gina Tricot. Haha, men sen hittade vi den, den perfekta klänningen, hade inte provat den men har sett den på nätet och i alla Gina Tricot affärer, visar bild på den sen. Men den är SÅ fin! Prinsessaktig och "bedårande" som en expedit sa till mig. Haha. :)
Sen blev det att gå ut med Lotta potta och nu lagar mamma mat. :)
Sen blir det kanske att dra iväg till kyrkan på en liten gudstjänst för att fylla på det där kortet. Men bara kanske... Haha.

Fyller ut inlägget men en bild på mina två favoriter. :)

<3

Tisdag

Hejhej, igår var jag i kyrkan hela dagen så jag hann inte blogga. Eller jo, det kunde jag ju gjort igårkväll men då dränkte jag mig själv i Tokio Hotel låtar.. (A)
Nu sitter jag och borstar tänderna och lyssnar på "Heilig". Snart ska jag och mamma dra in till stan och kolla på en konfirmationsklänning. :)
Just det, i förrgår köpte jag ett par solglasögon. I "LA-stuket". =) Just det en gång till, jag fick en dolce & gabbana väska från min moster + ett par dolce & gabbana brillor. :) Visar det sen.

<3

Tokio Hotel & E.M.D, Ich Liebe Dich! <3

Godmorgon! I fredags spelade jag och Frida in "Gossip Girls" på elevens val, äntligen! :) Nu ska vi klippa och redigera.
Efter skoldagen åkte vi hem till Olivia, eller först köpte vi godis i stan och varsin Ben & Jerry glass, MUUUUMS! Och sen åkte vi hem till Olivia, tittade på Patrik 1,5 och sen flummade vi rumt framför datorn en stund. På kvällen tittade vi på Talang 2009, det var inte så roligt... Sen typ vid elva sjöng vi singstar... Haha, vi la oss typ... kvart över ett eller så. Och i lördags följde vi med till stallet, där Olivia rider. De skulle rida ut så jag och Frida gick på promenad, vi följde efter hästspåren och bajset... Haha, men sen gick vi vilse och hamnade i Skatås... Haha! Då gick vi ju raka vägen tillbaka... Hihi, ja. I lördags installerade pappa något antivirus program på min dator så jag kunde inte blogga, och igår krånglade datorn, så jag satt och lyssnade på en masssa Tokio Hotel låtar, de är ju SKITBRA! Fattar inte varför jag inte tyckte om de förut? Haha, och så har man skaffat sig en favorit också... BILL KAULITZ! Alla håller på och säger att Tom är snyggare, neej. Det tycker inte jag iallafall. ;)
Haha, det måste vara konstigt att gilla E.M.D och sen gilla Tokio Hotel, samtidigt! Det brukar ju vara så att de som gillar E.M.D typ hatar Tokio Hotel och tvärtom. Haha, men sån e jag!
Min nya favoritlåt är "Heilig" med Tokio Hotel då. Bra när man pluggar tyska. ;)


Den här bilden har man då printat ut och satt på dörren. ;)
Bill ser inte ut som en tjej! Det tycker inte jag iaf. Han e råsnygg tycker jag. ;) Haha.

:)

FÖRLÅT! :'( :'( ;'(

Jag ska sluta blogga nu. Hatar det. Har nog alltid tyckt det innerst inne, men nu orkar jag inte mer. Det är så trååååååkigt! Aja, förlåt... Gå och läs en annans blogg istället. För det här är det sista inlägget, för alltid. Ni blir nog besvikna menmen... Ha det så bra! Love you guys! <3



























APRIL APRIL ERA DUMMA SILLAR! Haha!  ALDRIG ATT JAG LÄMNAR BLOGGEN, haha!
Någon som blivit lurad idag? Jag blev bara lurad en gång, av en kille i sjuan. Haha, jag följde ju med Frida till taxistället som vanligt och hon skulle se om hennes taxi hade kommit och så väntade jag, och han ba "kanin!" och pekade bakom mig, och jag gick på det! HAHA.
Nu ska jag glo lite på tv. ;)

Min väska har kommit! :D

Äntligen har min väska från leilei kommit! :D
Såhär ser den ut, man kan ha den på tre sätt. :)


Min ursnygga fransväska med en sötsöt rosett. :D

Man kan ha den med ett vanligt långt band.


Eller dubbelvika bandet och ha det i armvecket eller på axeln.


Eller ha det som en kuvertväska, utan band.


Jag ÄLSKAR den! ;) <3

Outfits

Gårdagens outfit

Dålig bild jag vet...

Dagens outfit

Idag såg jag ut såhär. :)

Onsdag

Hejhej, igår pluggade jag hela kvällen. Hade ju prov på andra världskriget. Det var svårt, men lättare än vad jag hade trott. Men nu är det över iallafall, nästa grej blir samhällsekonomi. Känner mig smart när jag hör det ordet, haha. Låter som en gymnasiekurs. ;)
Idag har det inte hänt så mycket, gick upp en halvtimma tidigare än vanligt, tog på mig, åt frukost och fixade mig. Sen pluggade jag i en timma. Och sen blev det skola, prov och så. Tänk att det redan är torsdag imorgon! Det går ju jättefort! Sh*t! Klockan är 5 över halv 8. NU! Det är jätteljust ute! Tänk när sommaren kommer också... Jag längtar!

Just nu sitter jag och sjunger lite kareoke, för att spendera tiden. Haha. Det är ju kul! Dessutom hittade jag "You're the one that I want", vilket är bra inför framträdandet med klassen! ;)
<3