crochet

Topp, Monki. Shorts, H&M. Halsband, fått i julklapp. Sandaler, DinSko. RayBan.

30.06.2012

Åh vilken fin vecka jag har haft, vädret hade kunnat vara bättre men solen har faktiskt visat sig ett par dagar. Tummen upp! Jag har bland annat hängt på Kungsmässan med Frida en regning dag som sedan avslutades med lite serietittande, gått på en helt otrolig konsert vilket inte var mindre än MTV worldstage {ni får hålla utkik efter mig i augusti när kvällen visas världen om!}, Nelly Furtado var grym och vi stod dessutom nästan längst fram. Det var episkt att se Loreen, så himla bra. Hade så jäkla ont i fötterna efteråt men det var det värt! Firade midsommar med mina fina tjejer och massor med god mat, har köpt finaste shortsen och tränat lite grann. Gick på bio i onsdags med Fridis, vi såg 'LOL' som var mycket bättre än förväntat. Sov hos Frida och spenderade följande dag på hennes altan med solande, solande, lite frukt & smoothie och ännu mer solande. Låg där i flera timmar och har nu blivit brun jag också. En början i alla fall! Brände mig dock så är röd lite här och där men det börjar lägga sig, hoppas att jag kan krama någon utan att få ont snart också, haha. Igår strosade jag runt på stan med mamma, tog äntligen tummen ur och gick på basplaggsjakt. Kom hem med flera plagg, de flesta köpa på Monki, och kan nu använda plagg som tidigare bara hängt i garderoben. Åh, jag har massor av klädinspiration nu och det är kul med kläder igen! Överlycklig.
 
Idag blev det ändrade planer så jag och mami åkte iväg till en liten hamn för promenad. Det är jättefint där och fullt av frisk luft. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och njöt av vädret. Ikväll står spelkväll på schemat, har bunkrat upp med chips och sällskapsspelen är staplade. Det var längesen familjen hade en sådan kväll, blir mys!
 

20.06.2012

Guten morgen! Nu har jag varit hemma i en vecka, klättrar snart på väggarna... Mår mycket bättre idag i alla fall så jag skall ut och kika i butiker med mami. Fick presentkort på Åhléns i avslutningspresent och de har rea på parfymerna så där hittar ni mig idag. Om jag kan känna dofterna vill säga, haha. Det gick helt okej i onsdags, på avslutningen, alla var inte helt seriösa så det hade kunnat gå mycket bättre. Men jag gjorde mitt bästa i alla fall. Efteråt åkte jag och några vänner till slottskogen för grillning och allmänt mys i solen. Bra start på lovet. Första veckan som ledig har spenderats i soffan med té och tv, har inte missat så mycket ändå. Vädret har varit kasst så jag lyckades pricka in rätt vecka att bli sjuk på, haha. Just nu sitter jag på balkongen i solen och väntar på att mamma ska komma upp med frukost, hon handlar frallor och god juice nu. Mums.


12.06.2012

Filten är omslingrad och Project Runway går på tv'n, perfekt tisdagskväll med andra ord. Jag har haft en riktigt härlig helg som jag tillbringat med vänner. Startade helgen i fredags med Olivia på ett café innan vi åkte hem till henne och grillade mini-marschmallows över värmeljus på hennes balkong, det var supermysigt tills jag lyckades fatta eld på en liten stackare... Haha. Spenderade natten där och åkte dagen efter på hudvårdsjakt, min hy ändrar hudtyp så ofta men nu tror jag att jag har hittat en serie som alltid kommer att passa. Hoppas! Åkte spontant in till stan på kvällen för att träffa Joanna, Anton och Ronja. Strosade runt lite på långgatan där det vankades folkfest av något slag och satte oss sedan i Slottskogen för prat, musik och chips. Fin kväll! I söndags kom Fridis hit och drack té innan vi begav oss för en dejt med Olivia innan Frida sticker till solen. Hade gärna hoppat ner i resväskan... Det var som sagt en riktigt härlig helg. Gårdagen var desvärre inte lika härlig, gick tydligen och blev sjuk i helgen så jag spenderade dagen halvsovandes på soffan med 39 graders feber och chaité. Hade som tur var ingen feber imorse så jag åkte till skolan för kör vilket bara varade runt en timme, blev sedan vila hemma och har gjort just det sedan dess. Detta kunde inte ha kommit olägligare, det är skolavslutning imorgon och jag som skulle sjunga solo på en låt... Well, får satsa på julavslutningen istället! Jag skall i alla fall vara med i kören och köra stämmorna på Julias låt så det blir kul ändå. Speciellt eftersom det nu vankas lov och jag slutar tvåan! Det känns så overkligt att jag börjar i tredje ring i höst och tar studenten nästa år. Allt som man har strävat och längtat efter sedan man var liten är snart här, blir både skräckslagen och jätteglad på samma gång. Knäppt. Well, får runda av här innan det blir för luddigt. Ha en fin kväll!


08.06.2012

Äntligen fredag! Helg om några timmar och lov om fem dagar, super! Har inga större planer i sommar, blir sol & bad, grillning, parkhäng, häng med vänner, MTV worldstage, Coldplay & Lady Gaga bland annat. Hade gärna åkt till värmen någon vecka men det får bli nästa sommar, blir en studentresa! Ett härligt avslut på 12 år av plugg.

Nu blir det kör i tre timmar och sedan sleepover hos Olivia! Vad vi ska hitta på har vi ingen aning om, vi bestämde oss för att göra något spontant så det blir kul!


07.06.2012

Värmen börjar sakta men säkert att komma tillbaka, härligt! Gårkvällen var riktigt awesome, det var massor av folk, varmt ute, Timbuktu var grym, dansade till hans goa låtar, var där med fina vänner, hade riktigt kul hela kvällen helt enkelt! Det blir helt klart många kvällar framför stora scenen i sommar!

Just nu sitter jag på spårvagen på väg till skolan, kör i tre timmar står på schemat, kul! Absolut en av mina favoritkurser, i alla fall när alla anstränger sig. Då blir det riktigt fint! Efter skolan tänkte jag kanske åka och träna, men jag har ingen lust så får se vad som händer senare. Kanske tränar pilates i rummet istället, det är just det att åka till gymmet som tar emot haha. Ha en fin dag! Nu - kör!


Timbuktu

Med lockigt hår och rödmålade läppar sitter jag nu på spårvagnen på väg till Liseberg där jag och några vänner skall gå på Timbuktus konsert. Blir super! Älskar att gå på konserter, det är det bästa jag vet. Förutom att stå på scen själv!


06.06.2012

Grattis Sverige! ♥

Sjung om studentens lyckliga dar... Att det är studenttider har nog ingen missat, om ett år är det min tur och jag längtar otroligt mycket. Samtidigt som jag gärna hade haft kvar tryggheten av att ha något att gå till varje dag, det är ju när man tar studenten som man blir vuxen på riktigt. Så det är väl med skräckblandad förtjusning jag börjar i tredje ring i höst. Det kommer ju att bli så himla kul! Projektarbete, jag fyller 18 år, musiklektioner på Brewhouse, studentskivor, balen och slutligen studenten. Galet att det är så snart! Well, får sluta dagdrömma...

Jag har haft fullt upp med prov och inlämningar nu i slutspurten och är riktigt nöjd med resultaten, har bland annat fått reda på att jag fick godkänt på nationella proven i matte B och MVG i kursen 'Text till musik'. Happy! Den 27e maj fyllde världens bästa Olivia 18 år och det firades på lördagen med fest hos henne, det var jättekul! Träffade flera vänner jag inte träffat på länge, träffade nya bekantskaper, dansade loss och dessutom vann Sverige Eurovision Song Contest. Det var en underbar kväll med andra ord! Kan knappt förstå att min lilla Oliv är myndig och vuxen, det var ju inte längesen vi var små pluttar i åttan. Kommer ihåg den dagen då allt förändrades och vi gick från att vara, ja... inte vänner till att bli bästa vänner på ett litet tag. Hon är allt grym hon! Du är bäst! Pusspådig. ♥♥♥

Förra veckan var jag på audition för en musikal på GöteborgsOperan, gick inte vidare till callback men det visste jag redan då det inte gick sådär jättebra. Var alldeles för nervös. Men bara att ha fått komma på audition på operan är coolt, det är inte många som får det. Sjöng i kör på studentmiddagen i onsdags och hängde sedan med fina Emelie och Julia. Första juni spenderades hemma hos Emelie på hennes studentmottagning. Himla kul eftermiddag/kväll! Hon var nog den gladaste student jag någonsin sett haha. Grattis tjejen! Träffade även Fanny som jag inte har träffat på flera år så det var kul! Var där mellan fyra och elva och ville nästan inte gå hem, jättekul var det verkligen! Dagen efter spenderades med vänner, mysig födelsedagsfika med glass hos Julia med Sarah och Ronja och sedan middag på italiensk restaurang + sleepover med Fridis! En riktigt bra dag!

Ikväll blir det Timbuktu med vänner, ballt! Han är grym! Vad timmarna innan dess bjuder på får vi se, tänker mig prommis och lite mys. Så himla skönt att inte ha plugg att tänka på. Förresten så måste värmen komma tillbaka! Vad hände med de underbara få veckorna vi hade? Well, skall gå och klä på mig nu. Ha en fin dag! ♥