04.08.11

Halloj! Jag har haft ett par riktigt fina och bloggfria dagar. I fredags gick mamma och jag till grymma Askimsbadet där vi solade och badade för första gången iår, det var så himla skönt! Hade kunnat plaska runt i det svala vattnet hela dagen! Hemvägen tog fyrtiofem minuter eftersom det var så varmt. Det tar ungefär tio minuter i vanliga fall, haha knäppt. På kvällen åkte jag in till stan där Olivia och jag hämtade våra biobiljetter och satte oss på ett fik där jag åt riktigt smarrig glass! Strawberry cheesecake och en vanilj/chokladglass med cookies. Mums! Vi satt där i två timmar ungefär innan jag åkte hem och tillbringade kvällen på balkongen. Finns inget bättre än varma sommarkvällar. Igår åkte jag in till stan vid två där nyss hemkomna Frida och jag köpte varsin smoothie som vi drack ute i solen, vi pratade om allt och inget. Vi gick även runt i ett par butiker och kikade. Det var så länge sen vi sågs sist så det var riktigt kul! Strax efter att Frida hade åkt hem gick jag och Olivia och åt innan bion började, vi såg 'Harry Potter och dödsrelikerna'. Det var en riktigt grym film och slutet var jättebra. När vi kom hem till mig tittade vi på 'Love actually' och kommunicerade sedan via facebook fastän vi satt några centimeter från varandra. Haha. Olivia åkte hem vid två och jag gjorde sedan inget speciellt. Annars har jag inte gjort något särskilt, har blivit med nya Rayban's och keyboard som jag satt och spelade på igår, lärde mig sex ackord på tio minuter och kan spela 'Vill ha dej'. Hihi. Så kul! Idag ska jag nog åka in till stan och kika lite. får se vad det blir. Puss xx


Todays



Shorts . Hennes&mau / Linne . BikBok / Skärp . Hennes&mau / Sandaler . Dinsko + väskan och solisar.

Turning tables

Är i skrivande stund nyduschad och insmord med kokosdoftande bodylotion, det är så mysigt med bodylotions och bodybutters. Shadie och jag satte oss på Wayne's coffee där en kladdkaka slank ner innan vi begav oss till salongen där jag fick mina ögonbryn formade. De är så fina nu! Det gjorde inte ont heller, vilket det gjorde på den andra salongen jag var på, min salong och frisör är bäst! Blev fint prat och kik i några affärer innan vi tog spårvagnen mot samma håll. Fin chey det där, vi har känt varandra sen vi var små pluttar förresten. Det var en fin eftermiddag som absolut skall göras om, och det snart. :) Tänkte gå och läsa lite nu, så himla mys på sommaren! Imorgon blir det troligen en dag på stranden med mami.  Det blev väldigt mycket "fint" i detta inlägget, men så får det vara. För när jag är riktigt glad, ja då är allt fint.


På spårvagnen

Sitter på spårvagnen nu på väg in till stan där jag ska möta upp Shadie. Inviger min nya tanfärgade väska idag och har den ihop med mina svarta shorts, ett brett tanfärgat bälte och ett nytt linne som jag stoppat in lite grann i shortsen. + svarta sandaler och solisar till det. Känner mig riktigt snygg idag. Kan visa outfiten när jag kommer hem sen, ha en fin dag! <3

28.07.11

Jag sitter just nu i mitt rum efter en smarrig frukost och har precis fixat mig inför dagen. Jag skall träffa en fin vän, fika och ha det kul. Har även tid för ögonbrynsplock senare på eftermiddagen, blir bra det. Igår spenderade jag hela dagen i stan med mami [och i början Daniel, men han blev less på det efter ett tag. Haha] och kom hem med ett gäng påsar där bland annat en ny väska låg. Hihi. Ett par jeans och några toppar fick följa med hem också. 'Happyface' Det blev även en glass i solen till ljudet av en kulturjobbares gitarrspelande och sjungande. Det var mysigt. Jag avslutade dagen med en deckarläsning på balkongen och Morden i Midsomer. +++


New bag


Min nya überfina väska! Har letat efter den perfekta väskan i denna modellen hur länge som helst, så gick vi förbi ett skyltfönster där min nya favorit satt och väntade på mig. Så glad! Väskan kommer ifrån Zoey. :)

25.07.11

Halloj! Sitter och tittar på ettan som precis haft tyst minut. Så himla fint. Men det är så hemskt att det ska behövas ha en tyst minut. Usch.

Idag händer ingenting. Ska åka en tur till Ikea sen med mamma och köpa ett par krukor och galgar, har inget annat för mig så det får bli så. Ska även ringa frisörsalongen jag går till om tid till att fixa brynen, gjorde det på en annan salong inför Daniels student i maj eftersom jag inte riktigt vågar göra det själv. Ska dock köpa en pincett så att jag kan hålla efter. Enligt tidningen förra veckan ska det bli riktigt varmt och fint denna vecka, det återstår att se, hoppas verkligen på flera härliga baddagar för jag har inte badat en enda gång iår... Blir så irriterad, missade jättevarma dagar när jag sommarjobbade och ännu varmare dagar när jag var sjuk. :( Aja, sommaren är inte slut ännu. Nu funderar jag på om jag ska ta en dusch innan vi åker eller om jag ska ha i torrschampoo... Äh, duschar ikväll istället. Mycket bättre tycker jag. Vilket luddigt inlägg det blev idag, haha.


Your love's a drug

Jag kan inte få nog utav den här underbara låten. Så grym! Leighton Meester är min favoritskådespelerska och min framtida favoritsångerska om hon fortsätter såhär. Hon har en så fin röst! Jag gillar, och jag gillar starkt!


Thoughts and love to Norway ♥

[Bild]


22.07.11

Imorse låg Smilla och sov i min säng, som vanligt, och såg söt ut. Jag låg och kelade med henne en bra stund innan jag steg upp och kikade mellan persiennerna där regnet öste ner. Det var riktigt mysigt att äta frukost och se regnet utomhus. Tittade på en film förut, The Holiday, mysig film det där. Jag har annars inte gjort någonting idag och klockan är redan kvart i tre... Äh, det är ganska dåligt väder så vad gör det. <3


Smilla låg och sov på min mage när jag tittade på filmen. Hihi.

Snickarboa

Här kommer en liten update från snickarboa, haha! Mamma håller på att sätta ihop byrån så snart kan jag börja organisera och fixa. Jag älskar det, knäppt. Den finfina kjolen blev köpt och även världens finaste [då menar jag v ä r l d e n s finaste] väska. Jag fick väskan av bästa mamma och nu hänger den stolt på dörren. Provade ett par Ray Ban clubmasters också, har velat ha ett par sådana länge och de var faktiskt fina på mig! Blir att köpa ett par när min sommarjobbslön kommit. Längtar. Ska nog hjälpa mamma lite nu. Puss!

Smycken



Dessa finingar köptes på marknaden igår, glad chey! [Tidsinställt]

21.07.11

Hejhej! Skall snart bege mig mot spårvagnshållplatsen och åka in till stan där jag ska möta upp mamma och pappa. Blir att kika på den vinröda plisserade kjolen jag bloggat om innan, ett par Ray Ban brillor och lite annat.  Efter det skall vi åka till Ikea och köpa en ny tv-bänk/byrå och lite smått och gott till mitt rum. Snart är det helt färdigt. :) Bara lite smådekoration kvar, ska framkalla ett gäng bilder och sätta upp som ett hjärta också. Tror det kan bli fint! Nu måste jag skynda mig, ha en fin dag!


Varberg


Dumle, melon och min nya favvis polka. Mums!

Kallbadshuset.

Så himla fint i Varberg!

Får lära mamma att ta kort rakt... Haha. Såhär såg jag ut i alla fall, enkelt men fint. [Kjolen är ifrån hennes&mau]

Kycklinggrillspett med pommes och citronvatten. Såå gott!

20.07.11

Halloj! Förra veckan spenderades till mesta dels tittande på Gossip Girl [har bara fyra avsnitt kvar nu... hehe], mysigt var det. Vilade upp mig rejält under dessa dagar, behövligt! I måndags bar det iväg till Olivia där ett Harry Potter-maraton väntade med godis, cola och Ben & Jerry. Hur mysigt som helst! Vi såg fyra filmer då och de andra två såg vi i tisdags. Vi hann inte se den sjunde men äh, kan hyra den någon dag innan jag och Olivia drar på bio och ser den sista. Spännande! Har, innan maratonet, bara sett de två första filmerna och jag kan säga att jag verkligen har missat något! Riktigt bra filmer är det! Blev tjejsnack, skratt och läggdags vid fyra på morgonen. Precis som det ska vara. Idag åkte vi, min familj och jag, till Varberg och strosade runt på marknaden, åt glass, gick runt fästningen och stranden, åt en mumsig middag på en mysig restaurang och hade det allmänt trevligt och mysigt. Fick med mig ett otroligt fint halsband [kan bokstavligt talat inte sluta titta på det... L o v e] och en finfin ring hem också. Ska utan tvekan åka dit en gång till iår, vi brukar bara åka till marknaden en gång om året men nu jäklar ska det köpas smycken! Eller, ett par i alla fall. :) Ska lägga mig i sängen och läsa nya SOLO och bläddra i H&M's höstkatalog. Mys!


13.07.11

Känner mig riktigt deppig idag, började känna mig bättre igår men vaknade med rejäl halsont och hosta. Kan knappt prata ordentligt. Gossip Girl boxen har inte kommit än och Smilla råkade riva mig för en stund sen. Riktigt rejält, men inte med meningen såklart. Nu ligger hon vid mig och ser söt ut, haha stumpan! Har varit sjuk i ungefär en vecka nu, vill inte mer! Tycker lite synd om mig själv idag, men bara lite. Hur har ni det? Kram!


HISS//DISS


HISSAR//
- mami och papi som tar hand om mig när jag är sjuk
- min fina garderob
- mina katter som kommer till mig och gosar
- min säng, så mysig och så bra!

DISSAR//
- tv om dagarna, det finns faktiskt de som är sjuka som inte vill titta på samma repriser hela tiden
- min fina garderob som väntar på mig, vill ta på mig fina kläder! [Dissen är alltså att den väntar på mig, haha]
- förkyldningar, inte bra för något
- family guy's långa och högljudda scener som inte alls är roliga


Last night; Pride & prejudice


Jag älskar Solthet & Fördom, både filmen och serien. Bäst!
Jag älskar också instagram-appen som jag höll på med för fullt igår.
Blir så himla fina och mysiga bilder med den, try it!


11.07.11

Befinner mig just nu i mitt rum, åt frukost för en stund sen och har precis upptäckt att jag fått lite hosta. Super, verkligen super att jag är sjuk på sommarlovet. När jag blir frisk... Då jäklar! Gör ingenting om dagarna och beställningen från cdon har inte kommit än [antagligen kommer den imorgon, annars... Haha]. Åh vad tråkigt! Igårkväll var det rena rama niagarafallet här, regnet öste ner som bara den. Blev lite glad då, för det är faktiskt mysigt när man är inne och... jag slapp tänka på att jag är sjuk och missar fina sommarkvällar. Så det var bra, för min del alltså. Men nu skiner solen och ångesten växer till sig, stackars mig. Ska sätta mig på balkongen sedan och läsa ELLE som jag fick i brevlådan för en stund sen. Tror det blir bra. Vad ska ni hitta på idag?


Jag älskar de fina omslagen på ELLE, inspiration!

ORDERED



Har beställt tre böcker och första säsongen av Gossip Girl, det gick på runt 300 pix. Happyface. Modebok, deckare, chiclit och Gossip Girl - vad mer kan man begära? Hoppas paketet kommer innan jag blir frisk, hade varit riktigt a w e s o m e  att bädda ner mig i sängen och titta på avsnitt efter avsnitt av Gossip Girl och vänta på att bli frisk. Idag har jag gått runt och varit otålig och uttråkad, inga bra filmer har jag och läsa orkar jag inte. Suck... Nu tänkte jag lyssna på regnet och läsa fina bloggar. Kisses [♥]

08.07.11

Hej! Är sjuk, var det igår också men kämpade på sista dagen på sommarjobbet. Kommer sakna alla små barn men jag och Deeka ska hälsa på en dag i höst har vi bestämt! :) Igår, när jag jobbade, hade jag den värsta huvudvärken jag någonsin haft men det var när jag kom hem som jag "märkte" allt annat. Hade nästan 40 graders feber, snorade och mådde allmänt dåligt. Knäppt att bli förkyld på sommaren! Gick och lade mig vid halv nio för jag var så trött. Det var väldigt skönt att sova. Idag mår jag lika dåligt, tänkte spela lite sims om jag orkar eller titta på tv. Finns inte så mycket annat att göra... Hoppas ni mår mycket bättre än mig! Kramisar!


Oversize linne


Halloj! Är på jakt efter ett lite oversize linne som på bilderna, alltså inte ett sånt där linne som är jätteoversize. Vet ni var man kan köpa sådana, för bra pris? Hehe, finns säkert överallt bara jag inte har kollat ordentligt. ;)

[Tidsinställt inlägg]


Absolutely nothing

Idag har jag gjort absolut ingenting. Bara suttit på balkongen och läst en tidning & ätit glass, tittat på tv och kikat på plagg online. Inte sådär jättekul, menmen. Är jättevarm så jag funderar på att ta mig en svalkande dusch nu. Ska jag sätta mig på balkongen och läsa en bra bok efteråt och sedan titta på Morden i midsommer, låter som en fin kväll enligt mig. Imorgon ska jag som sagt gå till jobbet så jag ska lägga mig relativt tidigt så att jag är pigg och glad imorgon och orkar busa med barnen. :)


Dagens outfit, haha!

Smilla var trött...

... och det var Nico också. Haha, sötisar! <3

Plisserat

Dessa kjolar är så fina! Plisserat, finfina färger [navy & burgundy] och bara helt... Fabolous. Jag ska absolut ha en av dessa kjolar och kommer matcha med ett ljusgrått lite oversized linne, halsband och sandaler. För 199 riksdaler säljs de på BikBok. Guess who's first in line? ;) Blir nog den röda för min del, kär kär kär! 


06.07.11

Hej i värmen! Gick upp som vanligt kvart i 6 och åt lite frukost men jag var så varm och svag + huvudvärk på det så jag gick och lade mig igen. Gick upp vid tio och tittade lite på tv och åt lite flingor. Har suttit med laptopen i knät ett tag nu, ska snart sätta mig på balkongen och läsa en tidning. Så vaarmt ute! Så typiskt alltså, aja. Det är bättre att jag är hemma idag så att jag kan vila upp mig och gå till dagiset imorgon. Imorgon är det sista dagen på mitt underbara sommarjobb och dags för ett ännu underbarare sommarlov! Vad härligt det ska bli! Jag ska sola, bada, äta glass i massor, fota, sitta på balkongen och läsa, hänga med mina fina vänner, vara ute sent, åka till liseberg och titta på Oskar Linnros och Lotta på Liseberg [vill det i alla fall], fika på uteserveringar och så vidare... Låter toppen, right? Det tycker jag!

Blev så otroligt glad när jag läste kommentarerna jag fick på det förra inlägget. De gjorde verkligen min dag, PUSS!


Jag är så jäkla snygg!

Oh vad härligt det är att sitta på balkongen, så svalt och skönt. Det regnade lite förut och solen sken på samma gång, var är regnbågen undrar jag? Finns nästan inget vackrare än en stor fin regnbåge! Har kikat på lite böcker jag skulle vilja ha, ett gäng modeböcker och ett gäng skönlitterära. Jag älskar att läsa på kvällen och försvinna in i en värld som inte finns och slippa tänka på annat för en stund. Mys på det.

Förresten fick jag en sån söt kommentar, inget som andra skulle reagera särskilt mycket på tror jag men det värmde ända in i hjärtat. "Söt du är :)"  Jag vet att jag är unik, one of a kind. Det påminner andra mig om ofta genom blickar och flin som sårar mig väldigt djupt. Har gråtit mig själv till söms flera gånger, "varför är jag inte som alla andra?" men nu har det gått upp för mig. Alla är vi unika, varken mer eller mindre. Ingen kan vara mer unik än någon annan. Och vet ni vad? Jag är så jäkla snygg! Om jag inte hade varit för kort hade jag till och med kunnat bli modell. En känd modellscout kontaktade mig för något år sen, det gjorde hela min värld. Blev så otroligt glad. I'm beautiful, no matter what they say. Tack för kommentaren, Sanna!


Den här bilden har jag som skrivbordsbakgrund och påminner mig hela tiden om att, jo jag är visst snygg och söt. Jag är jag.

Klilklackar & spansk väska


Fick dessa finingar av min moster som storrensade garderoben för ett tag sen. Jag ä l s k a r  skorna och väskan är hur fin som helst. Väskan är faktiskt köpt i Barcelona så det är lite coolt sådär. Tack Yvonne! :)

Lite sjuk.

Sitter på sängen, äter glass och tittar på Simpsons. Som ni kanske förstår åkte jag hem förut, mamma var snäll och hämtade mig. Lade mig ner i sängen på en gång och sov i en timme ungefär, trött tjej. Är fortfarande yr och varm så jag kanske stannar hemma imorgon, men jag ska känna efter imorgon bitti. Känns lite segt att sitta inne på mitt rum när det är så varmt ute, sätter mig nog på balkongen sen. Hoppas att denna, ja vad det nu är [förkyld är jag ju inte riktigt, bara täppt av pollen], går över fort! För nu ska jag ju snart njuta av ett långt sommarlov! Ska fortsätta att titta på tv nu, hörs sen.


Lakritsglass, mums.


På rasten

Hej! Har rast nu, halva dagen har gått. Det blev promenad till en postlåda och sedan hem genom skogen. Usch, diggar inte äckliga kryp kan jag säga! Vi har precis ätit lunch, trodde att yrseln och svagheten skulle försvinna nu men det är precis så som det varit hela dagen. Blä, skulle inte skrivit att jag känner mig bättre idag för magen gör ont den också. Vad är det här?! Ska ju ta hand om barn och träffa Frida! Funderar på att gå hem, det är inte kul för någon om jag känner mig såhär... Isåfall har jag ändå jobbat halva dagen, Frida kommer jag isåfall dessvärre inte träffa på flera veckor. Pest eller kolera känns det som. Ska ringa mamma nu och höra vad hon tycker. Puss!

05.07.11

Godmorgon! Känner mig mycket bättre idag, hade ingen feber igår som tur var. Börjar bli trött på att jobba nu, jag kan inte ha på mig vad jag vill [oömma kläder ska man ju ha, och det har jag nästan inga...] och det är så varmt! Värmen kunde komma när jag slutar tycker jag, haha. Orättvist att alla andra kan ligga på stranden och så, jaja det kommer! Idag ska vi, enligt kalendern, till skogen på förmiddagen. [Nooo...] Sedan blir det väl att leka på gården och så. Ska in till stan efteråt och äta glass med Frida, det gillas starkt! Mums!
Nu- packa väskan och sedan bege mig mot spårvagnshållplatsen. Ha en jättefin dag!


Ser precis ut så som jag gjorde igår, åh vad jag längtar efter att ta på mig vad jag vill utan att oroa mig för att de ska bli förstörda! Har förresten köpt en ny säng, en vit! Fint och fräscht!

In my bed

Halloj! Ligger i sängen just nu med magont. Det var längesen jag hade det... Har haft det hela dagen så jag var inte sådär peppad på att leka med barn om man säger så... Det gick bra i alla fall, var med vintergatan och det var kul! Alla är så goa så det kan inte bli annat. Fick sluta nästan 40 minuter tidigare, skönt! Jag och Deeka [den andra sommarjobbaren] fick sedan åka buss och springa till ettan istället för att vänta tjugo minuter på sjuan, så det blev ett litet äventyr. Haha, nej men det var lite kul när bussen och ettan åkte bredvid varandra...

Jag och Frida ska ses imorgon istället, hon hade ärenden och jag ont i magen så det blir bra. Nu ska jag snart gå och duscha och sedan lägga mig i sängen igen. Känner mig febrig, hmm... Hoppas inte!


Syns att jag är väldigt trött, somnade lite innan middagen...


04.07.11

Guten morgen! Igår hade jag ingen bra dag, ni kanske har hört talas om uttrycket; "droppen som fick bägaren att rinna över." Aja. Tittade på Disturbia innan jag gick och lade mig, bra film! Fast jag fick hålla för ögonen i slutet... Haha, scary. Idag blir det jobb till fyra, sedan ska jag träffa Frida och äta glass. Perfekt efter en jobbdag tycker jag! Har bara två barn på min avdelning Lilla Björn idag, så det blir nog att vi är med vintergatan som har barn i samma åldrar. Blir kul tror jag. Nu ska jag packa väskan, hörs lite senare med mobilupdate!


Shopaholic

Var en sväng på frölunda torg efter jobbet för ett par dagar sen, fick hem lite plagg från Hennes&mau och ett par jättejättefina sandaler från dinsko. Hade inte shoppat på år och dar kändes det som så jag var i heaven! Är dock lite osäker på koftan, tror att den lite oversize och jag vet inte om jag gillar det... Får se hur det blir med den. Den första sandalen är ifrån H&M, så fina och bekväma! Den andra är ifrån dinsko som sagt, är helt kära i dem!





03.07.11

Godmorgon! Sovit sött? Det har jag, sov hela natten och vaknade vid nio. Har suttit vid datorn en stund och piggnat till lite grann. Igårkväll hade jag hemmaspa, vad skönt det var! Använde en scrub och ansiktsmask från Athens-prover jag fick när jag var på Kicks sist, de gjorde inget speciellt men det var skönt ändå. Nästa vecka ska jag göra mig en egen ansiktsmask, den jag gjorde för något år sen då alla finnar försvann och jag inte fick finnar på flera månader efter det. Tummen upp för den! Tittade sedan på film med mamma, alltid lika skönt med film som avslut på dagen. Nu ska jag gå och äta frukost!


Chrochet



Ni anar inte hur många gånger jag klickat mig in på chicy.se och stirrat mig blind på dessa skönheter. Virkat i vitt är så snyggt! Har suktat efter dessa plagg runt två månader nu och det blir inte bättre av att andra bloggare har köpt dem. Åh! Toppen kostar 329 pix och klänningen 429. Inte blir det att köpa båda kan jag ju säga, stackars plånkan isåfall! Klänningen ska jag ha i alla fall, så det så! Tänk till tanfärgade klackar och accessoarer. Ljuvligt!

Midsommaroutfit


Långklänning l köpt på marknaden på Tynneredsdagen.
Ballerinaskor l Köpta på Deichmann i Berlin. [Hade egentligen kilklackar på mig]
Blomkrans l snodde från mormor. Haha nä, hon gav den till mig. ;)

Midsommar













Som ni kanske ser var det en fin midsommarafton, slängde in två bilder på världens gulligaste mormor också! Så himla söt när hon drar åt luvan sådär.

02.07.11

Halloj! Inte mycket till updates den här veckan, har haft ganska fullt upp. Midsommarafton spenderades i närheten av Alingsås med familjen och massor av andra människor. Hade fint väder, åt god mat, jordgubbstårta och träffade trevligt folk. Det var en fin midsommarafton. Midsommardagen tillbringades med Olivia hemma hos mig, vi gjorde inget speciellt. Bara var, tog en massa roliga kort med iPhonen på balkongen, checkade in på facebook ett antal gånger [beroende? haha, det var faktiskt kallt ute. Så det så], tittade på den underbara filmen Dagboken [en av de finaste filmerna jag har sett], hade fint tjejsnack till tre och åkte till stranden och solade på söndagen. Underbar helg trots dåligt humör från min sida, blir så ibland antar jag. Veckan på dagiset har varit kul som vanligt, så himla söta barn. Vill ta hem allihopa! Måste berätta en jättesöt sak. Det finns en liten tjej på min avdelning som är jätteblyg, i måndags hade fröknarna tagit fram baljor och fyllt med vatten eftersom det var så himla varmt [29 grader i skuggan och 40 i solen på vår gård...] och lilltjejen vågade sig inte riktigt fram så jag höll henne i handen och gick dit och så lekte hon länge - fortfarande med sin hand hårt i min. Hihi, hon släppte inte taget! I onsdags skulle hon och ett par andra barn äta frukost med de äldre barnen eftersom de ska börja där i hös och hon var så fast vid mig så hon sprang runt och höll mig i handen, vinkade att jag skulle komma ifall jag stod kvar med ett annat barn och var allmänt helt bedårande. Måste besöka dagiset någon gång!

Just nu sitter jag och tittar på en film jag spelade in igår, Get a clue heter den och är en perfekt frukostfilm en lat dag som denna. Vädret är sådär, regnade förut. Åt den godaste frukosten jag någonsin ätit förut, havregrynsgröt med bananskivor och jordgubbar + knäckebröd med kalkon, tomat och gurka. Juice till det. Satt och njöt av varenda tugga. Hihi. När filmen är slut ska jag städa mitt rum och rensa lite i mitt nya nattduksbord där jag bara slängt i sakerna som låg i den gamla. Hehe... Efter det ska jag ha hemmaspa, blir ansiktsscrub, ansiktsmask, raka benen, hårinpackning och fixa naglarna. Skönt att bara ta det lugnt idag eftersom jag är lite småsjuk. Blir väl så när man är fröken på dagis bland snoriga barn... Det ska bli jätteskönt att sluta nästa torsdag, kommer bara ha fyra barn nästa vecka dessutom. :) Har tidsinställt ett par inlägg som kommer upp medans jag städar och pysslar om mig själv. Ha en fin dag!