Vad är väl en bal på slottet...

... alleles underbart.
 
 
Desa fantasiskt fina foton är ett urval av alla foton som min underbara vän Lisa tog på min bal. Tack så jättemycket fina du! Vi var inte alls många i klassen som gick på balen, men vi hade det riktigt kul ändå! Jag hade hela mitt slutkonsertsband som dejt, hihi.
Åh, hade gett allt för att uppleva detta igen. ❤ 

Consert

 
En av de bästa kvällarna i mitt liv med ett grymt band bestående av underbara vänner. Ronja, Sarah, Jon och Elias - grymma är ni! Det är ofattbart hur mycket jag har utvecklats. I första ring hörde man inte en ton då jag var så fruktansvärt nervös men nu är scenskräcken som bortblåst. Såå skönt! Om jag får säga det själv så var jag g r y m på konserten! Det var hela klassen, verkligen! Det är inte alls konstigt att vi har varit en av de bästa klasserna musikmässigt på Ny Musik.
Fina NM3. ♪
 

Konsertoutfit

Denna outfiten + ett par fantastiskt fina klackar bar jag på slutkonserten vi hade förra tisdagen. Topp från Zara, kjol från BikBok och halsband från Gina Tricot. Ett par foton från konserten kommer förresten upp senare ikväll så kika in då. Det var en underbar kväll men nu känns det så konstigt att aldrig få stå på scen med min klass igen... Fina minnen har jag fått i alla fall. 

Hårprodukter

När jag klippte mig på min nya favoritsalong för ett tag sedan fick jag ett par nya produkter med mig hem. De hade ett erbjudande där man kunde köpte fyra produkter till priset av tre, så jag slog till på schampoo och balsam från mitt absoluta favoritmärke Maria Nila, hårspray från Osis+ och ett värmeskydd i form av Argan Oil. Det sistnämnda är numera en stor favorit bland mina skönhetsprodukter då håret blir väldigt mjukt och lent samtidigt som det skyddas från värmeverktyg. +++

Mors dag

Grattis på mors dag finaste mamma 

In the woods

När jag njöt av vädret i slottskogen förra veckan klädde jag mig i en svalkande långkjol från Gina Tricot, en överdel med bara axlar från New Yorker och gamla ballerinaskor. Favoritsolglasögonen från Ray Ban till såklart!

26 maj

 
Åh, vilket fint väder! Äntligen kom det tillbaka efter ett trist uppehåll. Söndagen till ära åt jag frukost i sängen framför en tv-serie, lite extra lyx som behövs ibland. Med blommiga shorts ska jag snart åka in till stan med kära mor min för fixa det allra sista inför studenten. Lite shopping på det om jag får bestämma, det finns ju så himla mycket fint i butikerna nu! Är sugen på härliga klänningar och kjolar till sommaren, får hålla tummarna att jag kommer hem med något fint sedan. I kväll blir det biomys med bästa Joanna, vi ska se Side effects som verkar vara jättebra. Hur härlig kommer inte denna dagen att bli? Toppen!
 

Slottskogen

Förra helgen när det var så otroligt varmt och skönt gick jag och mamma på en spontan promenad i slottskogen. Vi fotade en hel del och passade även på att fika lite i vårsolen, en perfekt kväll med andra ord. Förresten är sälarna där det sötaste som finns, lyckades inte få ett bra foto men åh så söta! Nåväl, i sommar blir det mycket mys i slottskogen med grillning, picknick, solning och allmänt chill. Förhoppningsvis festivalhäng på Way out West också, har alltid velat gå på en festival och särskilt denna! Var en sväng förbi festivalen förra året och blev så otroligt sugen på att joina folket innanför grindarna. Får väl se! Ska väl få till en och en annan löprunda där också har jag tänkt, men hur det går återkommer jag med... Haha! 

Month of may

 
Maj månad har gått otroligt fort, balen ägde rum för ett bra tag sedan och jag tar studenten om sex dagar. Jag förstår det verkligen inte, fast med tanke på allt plugg jag varit tvungen att genomlida i princip hela månaden inför slutspurten ska det bli riktigt härligt. Uppsats efter uppsats, prov efter prov och massor av rep inför två konserter har jag haft fullt upp med. Nu har jag bara ett prov kvar och den äger rum på måndag, efter det är jag fri. Njuter lite i förskott redan nu... Jag har dock haft tid för lite socialt umgänge trots det, haha! Jag har bland annat fikat en del, myst med Frida i slottskogen med bullar och vindruvor och i går var vi ett par tjejer som firade Olivias 19-årsdag i förskott med en oootroligt kul kväll på hennes balkong och tyvärr en ganska misslyckad utgång. Men, som Olivia sa, har man bra sällskap blir det kul ändå! 
 
I dag har jag för mestadels fixat inför studenten med storhandling och lite planering. Längtar! Nu på kvällen har jag i brist på annat suttit och lekt i photoshop, tittat på Andra Avenyn och fixat ihop en hel del inlägg som ska publiceras lite då och då. Har inte mått så bra i dag så det har varit jätteskönt med en lugn dag. Nu ska jag leta reda på de smarrigaste kakrecepten till dagen d. Puss!

Hard work but totally worth it

 
Kjol från ebay // topp från Gina Tricot // halsband från second hand
En outfit jag bar för ett litet tag sedan. Gillar kombinationen av halsbandet och toppen!

sju dagar kvar

Den 31e maj, tidigt på eftermiddagen, springer jag ut från gymnasiets portar till familj och vänner - men framförallt till ett nytt, spännande och oförutsägbart kapitel i livet. Klädd i en vit spetsklänning skickad ända från Australien och en studentmössa fin som snus skall jag äntligen få fira att examen äntligen är här. Champagnefrukost, klassmys, utspring, flak, mottagning och studentfest. Åh, vad jag längtar. ♥
Ny Musik 2013 ♬

Söndagskväll

Det är söndagskväll och det har redan gått en halv vecka sedan balen ägde rum. Åh, balen. ❤ Onsdagen 8/5 var utan tvekan en av de bästa och roligaste dagarna i mitt liv. En mer glädjefylld kväll får man leta efter. Dagen började med sovmorgon, god frukost och fix inför kvällen innan jag begav mig till frisören för att få håret fixat. Jag fick en jättefin håruppsättning med lockar och inbakade flätor, blev såå nöjd. Efter att ha gjort i ordning mig och blivit fotad ett antal gånger av min kära familj åkte vi in till Götaplatsen där alla skulle samlas. Alla var verkligen superfina! {Men min klass var nog finast ändå, hihi.} Vid Poseidon stod vi och blev fotade ett tag. Jag hade med mig finaste Lisa som tog otroligt fina bilder, längtar efter att se dem! Väl vid Valand var det verkligen prinsesskänsla på hög nivå. Innan vi gick in spelade en man en trudelutt på trumpet och då öppnades grindarna till trappan med röda mattan på, vi fick champagne där inne och minglade lite mellan studiofotograferingen och middagen och sedan öppnades dörrarna till den stora salen med fint dukade bord. Vi som var där i klassen satt självfallet tillsamans och även då spelades en melodi på trumpet när det var dags att börja trerättern. Räkcanapé, oxfilé med potatis & bearnaisesås och en liten minicupcake blev vi serverade. Allt var otroligt gott och det var supertrevligt. Det bästa dock var när dörrarna sedan öppnades till danssalen och det blev dags för vals. Jag kan inte riktigt dansa vals men jag dansade med mina vänner och hade jäkligt kul ändå. Efter valsen blev det party och jag dansade nästintill hela den resterande tiden som var kvar med mina fina vänner och minglade runt. Åh, det var verkligen superkul och jag önskar att kvällen kunde ske igen! Särskilt då min balklänning är alldeles för fin för att bara användas en gång... Lär ta på mig den ett antal gånger och ha egna baler här i mitt flickrum i sommar, haha! 
 
Well, det var en otroligt fin början på långhelgen. Har varit lite sjuk sedan dess så under långhelgen har jag unnat mig sovmorgon varje dag, tittat på serier och filmer i massor och även pluggat. Jag har bara en uppsats kvar att skriva färdigt och sedan har jag nästan ingenting kvar, det är något prov och sen så är jag fri. Knäppt. I dag är det 19 dagar kvar! Just ja, i går blev jag också fotad av Frida till hennes uppgift i skolan och det blev jättefina bilder! Det var såå kul! {Även fast det kröp myror bland tårna där ett tag, haha!} Frida är verkligen jätteduktig! ❤
 
Nu skall jag inta soffläge innan det blir läggdags, puss!
 
Sarah & jag . Ida & jag . Den fantastiska förrätten . Jon, Sarah & Elias . Ronja & jag . Huvudrätten, mums .

Maj

Äntligen maj månad! Som jag längtat efter vår, värme och blommor! Under hela april har jag haft fullt upp med skolarbete men än är inte allt över tyvärr. Det är lite dumt att allt ligger i slutspurten, det blir ju så himla stressigt... Men idag är det bara tjugofyra dagar kvar så jag får hålla ut! Sedan jag skrev sist har det inte hänt så värst mycket, det har blivit mycket plugg, mys med vänner i form av glasshäng, sleepovers och fikor och även mycket fix inför balen och studenten. I morgon är det redan dags för balen och jag är så redo man kan bli. Min underbara klänning hänger så att jag ser den i ögonvrån, skorna står sedan länge synligt och glittrar även dem, allt jag behöver är inhandlat och både hår och smink är bokat. Jag hade även ett ordentligt hemmaspa i kväll. Jag vill ju trots allt att jag ska känna mig som en prinsessa i morgon, det är ju faktiskt bara en gång i livet som man går på bal. Åh, jag är så himla exalterad redan nu! När jag var liten var prinsessfilmer det bästa jag visste och balscenen i Askungen var något jag själv ville vara med om, och det får jag ju nu vilket jag är så himla himla glad över.
 
Nu skall jag snart inta sovposition så att jag kan vila upp mig inför morgondagens bravader.
Åh jäklar vad kul detta skall bli!