28e september 2010

Guten morgen! Inatt sov jag lite bättre men jag är dubbelt så trött och orkar knappt röra på mig. Haha. Sitter med mina nya mysiga tofflor, jag fryser ju jämt så det var ett väldigt bra köp! (Har på mig dem hela tiden när jag är hemma...) Jag förstår inte varför jag fryser så himla mycket när andra inte ens fryser alls? Ni skulle sett mig igår, tryckte upp halsduken mot munnen, haha!

Idag har jag musikteori, engelska och idrott. Nu tänkte jag lägga mig i soffan ett tag innan jag går ner till spårvagnen, ha en fin dag. <3




NY MUSIK 1 Projekt 60-tal








Today

Hejhej! Idag fick vi reda på vilka låtar vi ska ha, min grupp ska spela två låtar av the Beatles. Help och Come together. Sedan ska även spela en låt av Oasis (nutida version av Beatles) - Don't look back in anger och en egenskriven låt. Vi började repa på Help idag, det låter faktiskt redan rätt bra. :) Matten och svenskan var inte lika kul som ensambel'n... Aja. Nu ska jag strax plugga på politik och musikteori. Puss sålänge. <3




Detta hade jag på mig på blues-konserten. (50-talstema)


27e september 2010

God morgon! Sovit gott? Det har inte jag, har inte kunnat somna och när jag väl gjorde det ett fåtal gånger så varade det inte länge. Det tog emot att gå upp förut... Aja, idag har jag ensamble, matte och svenska. Även skolfotografering, den här gången klassfotot.
Nico och jag delar på min datorstol just nu... Eller, han tar nästan hela platsen.
Nej, nu måste jag gå till hållplatsen, vi hörs lite senare. Puss!


When you're walking in a winterwonderland...

... you need warm accesories! Tog en liten paus från pluggandet (som faktiskt går riktigt bra nu! hurra!) och kikade runt efter mysiga halsdukar, vantar och mössor. Hittade några värmande saker på H&M, Topshop och Indiska. Det finns verkligen hur mycket mysigt som helst. Man skulle ju nästan vilja ha en hel garderob fylld med halsdukar, mössor och vantar. Mys! Min favvo av det på bilden är mössan, visst är den jättesöt? Den kan man köpa på Indiska för 99 spänn!


26e september 2010

God morgon! Igår pluggade jag hela dagen, eller ja... Jag försökte, det finns vissa saker som jag verkligen inte förstår... Ska plugga ordentligt idag i alla fall! Igårkväll blev det fest med några från klassen, var lite off men det var kul ändå. Det blev mycket "djupt" snack med tjejerna, mysigt. Drog hemåt vid halv tolv, mamsen hämtade mig. :) När jag lade mig slocknade jag direkt och gick upp för ungefär en timme sen.

Imorgon börjar vi med det nya projektet, vi skulle få reda på det imorgon men sångläraren råkade avslöja det för mig... Haha. Det är i alla fall 60-tal! Vet inte riktigt om det känns sådär jättekul, hehe. Vilka låtar gjordes på 60-talet?

Just det! Glömde helt bort! Hehe, i fredags var alla ettor (och andra som läser idrott a) på vandring i skogen. Supernajs! Not... Det var nästan meterdjupa lerpölar, kallt och bara allmänt tråkigt. Efter vandringen åkte jag raka vägen hemåt och duschade innan jag åkte till stan och mötte upp världens finaste Frida & Olivia. Fridisen och jag käkade äckligt goda pizzor, aaahh! MUMS! Hihi, sedan gick vi på bio. Vi såg I rymden finns inga känslor, den var sjukt bra! En av de bästa filmerna jag någonsin sett! Och då menar jag inte av svenska filmer, utan alla! Absolut sevärd!

Aja, nu ska jag börja plugga. Ska försöka blogga lite under dagen. Ha en fin söndag.
Puss <3


Foto från när jag, Frida och Olivia var i Stockholm i somras.


23e september

Long time no see, bokstavligen. Jag har haft fullt upp med att lära mig låttexter, pluggat, hängt med vänner o.s.v.
I helgen sov jag över hos Olivia, vi åt massa gottis framför filmen Last song, efter det satte vi oss på balkongen med parmaskinka & melon och pratade om allt. Bäst! Det var en kulig helg det! I tisdags hade NM1 (Ny musik 1, alltså min klass...) vår första konsert med tema blues. Det gick jättebra och alla var så himla duktiga! Olivia var där och tittade på också, hon köpte choklad till mig hihi. Konserten spelades in så när jag har fått min kopia kanske jag lägger upp filmerna på när min grupp sjöng, om det är okej för de andra vill säga. Hela vägen från skolan - hem log jag jättebrett och var på ett sånt bra humör att nästan ingenting hade gjort mig upprörd. Jag älskar verkligen att sjunga!

Nu när jag har skrivit en riktigt dålig update om vad som har hänt är det dagens händelser som står på tur...
Jo, det hela började med att jag tog på mig min nya höstjacka vilket resulterade i att jag glömde både skåpsnyckeln och kortet som gör att jag kommer in på de områderna där jag får vara, super! Not... Aja, hade sånglektion i början där jag och min sånglärare Helena gjorde andningsövningar, avslappningsövningar och så sjöng jag Umbrella. Det var kul! Sen var det skolfotografering, porträttet i alla fall. Blev jättenöjd! Brukar bli lite halvnöjd men denna gången såg jag riktigt bra ut på fotot! :) Resten av skoldagen ägnades åt matte och samhällskunskap, lite (mycket) halvkul...

Nej, nu ska jag plugga lite inför provet nästa vecka. Det är om politik såklart, blä.
Ha en fin kväll, puss!


Blir inte bra på kort just nu så det fick bli såhär... Haha. Anledningen till att jag har morgonrock på mig är för att jag fryser så sjukt mycket! Brrr....

14e september 2010

Hejhej! Anledningen till att jag inte bloggade någonting igår var att internet strulade ett tag, men nu är jag här igen! Jag har precis pluggat på lite olika saker efter en ganska kul dag. Först begav man sig till skolan i ösregnet för att ha musikteori (vi lyssnade på en låt och så skulle vi typ "bryta ned den" genom att bestämma hur låten går, om det kommer en riff eller vers före refrängen och vilka instrument som är med. Det var faktiskt lite svårt för man hörde inte ibland. Men låten var i alla fall grym! Ska lägga upp den strax!). Efter musikteorin hade vi engelska och sedan idrott. Usch. Man skulle kunna tro att man börjar lite sakta men här var det pang på! Först skulle vi springa en massa varv och göra massa konstiga saker, sedan hade vi konditionstränings-stationer som gjorde mig illamående (har inte tränat såhär hårt på ett bra tag!) och sedan när alla var skittrötta och trodde att lektionen var slut då skulle vi ha basket! Okej, typ fem minuter men ändå... Det känns bra nu i alla fall! Och det känns bra med klassen, har inte riktigt kommit i kontakt med alla eftersom jag är så äckligt blyg men de som jag har kontakt med har jag jättekul med! :)

Snart blir det att hoppa in i duschen men först ska jag läsa ett par bloggar.
Ha en finfin kväll! Puss! (Och krya på dig Fridisen!)
BTW: Igår var det bara två månader kvar tills jag fyller 16!


Welche farbe?


11e september 2010

Tjenixen! Idag har jag tittat på en mobil och en höstjacka och slöat hemma. Kul dag? Början i alla fall. Jag hittade en jättefin höstjacka på New Yorker, svart, ull, knyt i midjan och lagom längd. Perfect! På mobilfronten går det inte lika bra, själva mobilen har jag bestämt vilken det ska vara men det är färgen som jag grubblar på... Mocca eller vit? (HTC Wildfire) Ni får väldigt gärna komma med smakråd! Jag vill ju inte ha en mobil som jag kommer tröttna på efter en månad.

Ikväll blir det mys framför någon film men först upp Simpsons! Haha...
Küsse





Jag just nu.

10e september 2010

Hejhej bloggen! Idag gick jag till skolan, kände mig mycket bättre igår. Det enda "problemet" som kvarstår är att jag blir yr då och då. Ska ta det lugnt i helgen så att jag verkligen blir 100% frisk. Aja, idag var det bara en lektion. Ensamble, idag blev det låtskrivning och rep. Kul! Efter skolan åkte jag hemåt och myste med Nico som lade sig i mitt knä, plutten. <3

Inte mycket text idag inte, inga bilder har jag heller.
Aja, ha en fin kväll!

Top facts!



Favoritprogram: Vänner är min absoluta favoritserie men tätt efter kommer Top Model, Desperate Housewives och Idol.
Favoritmusik: Jag gillar det mesta, rock, pop, hårdrock, indie, r&b, soul... Ja, you name it!
Favoritfilm: Benjamin Buttons otroliga liv, Grease och Dirty Dancing!
Favoritmat: Mexikanskt!
Favoritfärg: Rosa
Favoritkändis: Bill såklart! Küsse. <3

7e september 2010

Jaha, ett helt inlägg med massa text om hur jag mår och så vidare och poofff... BORTA! Aja, det kanske var lika bra... Mår i alla fall inte särskilt bra, har huvudvärk, feber, halsont och ont i magen. Varvat med yrsel. Toppen, not! Särskilt inte som de i skolan har börjat skriva en egen låt! :( Aja, istället för att sitta här och tycka synd om mig själv ska jag göra något annat.

Hoppas ni mår bra! <3

Dancing queen

Hej! Har precis fixat mig efter dag med matte, politik och städning. Åt middag för en stund sen och glass efteråt. Mums. Kvart över sju ska jag träffa Emelie utanför dansskolan och sedan påbörjar vi vår termin med pardans! Det ska bli jätteroligt!

Såhär ser jag ut på dansen idag:









5e augusti 2010

God morgon! Vaknade vid niotiden av att Zion hoppade upp på min säng och då kunde jag inte somna om så jag gick upp och käkade frulle. Har glott på tv en stund men nu ska jag plugga lite. Håller mig inne idag för jag har gått och blivit rätt förkyld så jag är lite hängig. Men ikväll börjar dansen så jag hoppas att det blir lite bättre tills dess.

Igår mötte jag upp ett par från klassen vid 6-tiden och åkte tillsammans till en kille i klassen. Det var väl ingen fest sådär, det var mer "häng". Sjukt kul var det i alla fall! Vid åttatiden gick vi till Masthuggskyrkan och satte oss vid muren och snacka. Väldigt mycket skratt blev det! :) Jag känner att jag börjar öppna mig lite mer, det är bra det! Min klass är ju för skön! Vid 10-tiden började jag frysa riktigt rejält (hade ju nylonstrumpbyxor, btw så bytte jag outfit innan jag åkte... Haha!) så då drog jag mig hemåt.
Nu ska jag sätta igång med matten, ha en fin dag. Puss!



Frida, en sjukt sexig version av mig och Fridas elaka tvillingsyrra. Haha! När Frida sov över hos mig sist höll vi på att fjanta oss framför min webcam. Det är ju jättekul! :)

Partäy!

Hejhej! Har precis fixat färdigt mig, ikväll blir det nämligen fest hos en kille i klassen. Suveränt! :) Det är faktiskt den första "riktiga" festen jag går på, jag har bara gått på tjejmiddagar och sådant innan så det ska bli jättekul! Har dock provat minst 10 olika outfits, haha! Annars har jag pluggat lite samhällskunskap, skrivit av allt som stod i den stora anteckningsboken till min nya lilla. Bra där!








Såhär ser jag ut ikväll!


4e september 2010

Guten morgeen! Har precis ätit frukost och är redo för helgen!
Igår hade jag ensamble i 2½ timme, vi började på andra låten. Det var riktigt kul! Efteråt åkte jag till Olivias gymnasium och väntade på henne och så drog vi till Gina Tricot i8o (det sista var en hälsning från Nico, hahaha!) och hämtade mina kläder jag lagt undan. Sedan drog vi till den mysigaste butiken som finns... Dansbutiken! Olivia skulle köpa teknikskor, vill också dansa balett! Aja, imorgon börjar i alla fall pardansen! Chacha, foxtrot och vals är det som gäller den här terminen! Chacha'n är det jag längtar efter mest! Hihi.

När vi hade stått och glott på danskläder och tåskor ett tag åkte vi till Espresso House och fikade. Mudcake och vaniljfrapino. Mums! Senare kom även Friidisen och då satte vi oss på ett annat café och pratade om våra klasser och annat smaskigt skvaller. Smaskigt x1000 alltså! Haha. Vid sextiden rullade det in ett tåg till centralen och vi sprang dit för att krama om Hajan som flyttat till Örebro. :)
Ja, sen hände väl inget speciellt. Frida köpte sushi och jag & Olivia varsin Special K- bar. Vi åt till ljudet av en demonstration och sedan till sång av samma gubbe... Det var... Hmm... Annorlunda! Haha!

Ska duscha nu och sedan fixa lite. Ikväll vet jag inte vad som händer, men vi får se. Puss!

2a september 2010

Sådärja, nu är det dags för dagens update. Idag har jag haft musik och samhällskunskap, på musiken jobbade vi lite med stämmor. Superkul! På SO'n blev det lite... Musik, när inte läraren var där... Haha. Efter skolan drog jag till stan och köpte ett nytt anteckningsblock, en kjol (Frida, sucka inte nu! Haha!), ett assnyggt linne (to die for!) samt en jättefin topp och en skjorta som jag ska hämta imorgon. Kom hem vid halv sex tiden och var då väääldigt hungrig, det var riktigt gött med mat! Annars har jag bara tagit det lugnt och så, har frusit hela dagen så jag har suttit med en filt runt om mig. Jag hoppas att jag inte börjar bli sjuk! Det vill jag verkligen inte!

Aja, nu ska jag titta på Debatt med mami. Ha en fin kväll. <3

(Btw så bloggar jag från en dator där det finns NOLL bilder...)

1a september 2010

Inlägget jag skrev igår postades tydligen inte så jag postar det nu istället.


Heejsan! Nu har jag äntligen lagt upp den nya designen, vad tycks? Självklart ska jag inte ha den headern men den kommer så småningom. :)

Idag har jag bara haft vanliga lektioner så som matte, svenska och basgruppsmöten. Men det har varit en kul dag ändå! Bäst var ju när jag skulle öppna dörren till korridoren och Ruben står där och skriker (skrämselskrik alltså) självklart blev jag rädd och sa "Inte okej!". Vet ni vad jag fick för svar?: "Det är jävligt okej!" haha! Sen var ju basgruppsmötena inte så seriösa om man säger så... *Host* Pappersflygplans-kastning *Host*
Jag känner verkligen att jag trivs i min nya klass, alla är så goa och trevliga! Lärarna är super och musiken, iiiiihh!! Hihi, nu ska jag duscha och sedan glo lite på tv. Ha det gött! Pöss!