I SEE STARS

 
Att det råder universum-hysteri på chicy.se kan man nog inte undgå när man besöker sidan och jag gillar det starkt! De två klänningarna högst upp hade jag mer än gärna haft i garderoben och burit både till vardags och till fest. Till vardags hade jag matchat dem med tjocka strumpbyxor och koftor + boots till det och till fest med tunna strumpbyxor och klackar. Shortsen är helt gudomliga och perfekta i höst med strumpbyxor, boots och något svart upptill. JA tack! 

31.10.2012

Happy Halloween! Det var ett tag sen jag firade denna högtid, sist var när jag var runt åtta år och sprang runt i häxhatt och klänning och tiggde godis. Nu föredrar jag fester! Det blir dock ingen sådan fest i år, däremot en maskeradfest om ett par veckor. Det kommer bli jättekul! Well, nu har jag äntligen mitt efterlängtade lov. Det kom så lägligt det kunde komma efter dessa veckor med stress och skola. Förutom just det, stress och skola, har jag också haft roliga saker för mig! Har gått på min fina vän Joannas klass konsert (grymt, peeps!), haft konsert med min klass på en stor lärargala, satt igång resan mot fina tänder (äntligen, på tiden alltså!), bakat en kaka jag tog med till mormor som jag satt och tjötade med i ett par timmar, hängt på en skivaffär med vänner där ett par killar hade spelning, haft ännu en konsert där tvåorna och treorna gästspelade på ettornas första konsert, åkt till Gekås med Frida där det för övrigt var sjukt mycket folk och bara umgåtts med vänner i allmänhet.
 
I söndags hade jag och några vänner skräckfilmkväll, superkul! Det blev Chernobyl Diaries, The Shining, Devil och lite V.Ä.N.N.E.R. på det. Hade lite svårt att somna efteråt, men det var det värt! Blev hämtad dagen efter av min nya chaufför Frida, haha! Lunchade lite och senare på eftermiddagen blev det fika med Joanna. Visst är det så att det är mat och fika som studiebidraget går åt mest på? Tänk vad mycket fint man kunde ha i garderoben om man inte åt upp alla pengar. Värt att tänka på. Well, igår hade jag sällskap här hemma av fina Olivia som också sov över. Yäy. Nu ska jag ägna lite tid åt projektarbetet tänkte jag, har en ny låt på gång! 
 

07.10.2012

Löven har gulnat och fallit ner på marken, temperaturen har sjunkit, brännan har försvunnit, det är höst. I tredje ring har nu en lite äldre, lite mognare och lite bättre jag börjat och som så många gånger skrivet i somras känns det helt galet! Jag tänker på studenten mest hela tiden, designar min studentmössa på skoj och har bestämt vilken klänning jag skall ha. Lite tidigt kanske, men det går ju inte att sluta tänka på det. Jag har gått i trean ett litet tag nu och jag känner på mig att det kommer att bli ett sjukt roligt men tufft år. Projektarbetet har satts igång och jag känner mig mer stressad än någonsin. Jag måste lära mig att slappna av och andas, annars kommer jag aldrig att klara trean. Det vet jag att jag ju kan, så andas Anna! 
 
Jag hade ett underbart sommarlov där jag umgicks med vänner så mycket jag bara kunde, gick på flera konserter, åt glass i stora lass, hade kvalitétstid med fina mor min, njöt av solen de gånger den dök upp (lyckades faktiskt få en riktigt synlig bränna på bara ett par timmar, slå det ni! De mest markanta linjerna finns för övrigt kvar...), åkte på en kort semester till Norge och bara haft det riktigt, riktigt fint. 
 
Det jag är mest tacksam för som skedde i somras var att jag kom nära så många fina vänner. Även de som jag känt hur länge som helst, trodde inte att det var möjligt. Därför har jag mått så jäkla bra. Jag har kunnat sitta och le för mig själv som ett fån men inte brytt mig om det, jag har varit lycklig och det har ingen kunnat ta ifrån mig. Så har det fortsatt in i hösten och sjutton vad glad jag är över det. Med risk för att bli väldigt personlig, såhär underbart bra har jag inte mått på väldigt länge. Det var på tiden, verkligen. ♥