Relax, take it easy.

Det är lite jobbigt just nu, jag har varken haft inspiration, lust eller ork till någonting det senaste. Det känns inte sådär toppen. Just nu sitter jag i skolan och skall egentligen jobba med projektarbetet då vi har en specialvecka men inspirationen flödar inte där heller. Inspiration är väldigt viktigt i mitt projektarbete då jag skall spela in egna låtar. Alla prodriggar är upptagna så jag kan inte spela in det jag har färdigt. Så, här sitter jag utan någon som helst inspiration eller motivation till att skriva färdigt min senaste låt. Visserligen fick jag massor av idéer till låten i går och skrev både första versen och refrängen, men det var i går det. Well well, det släpper snart.
 
Jag har varit lite deppig det senaste, vilket antagligen beror på det otroligt tråkiga vädret som gör att jag bara vill bo under täcket i princip. Snart är det dessutom vår, det går ju så fort, och då är allt över. Jag är väl lite rädd för framtiden och har en känsla av ovisshet och beslutsångest. Vad ska jag göra sen? Det känns läskigt och jag förstår verkligen inte varför jag alltid önskade att jag var äldre när jag var liten. Jag tror att jag måste stanna upp lite och fundera, stressa ner och inte oroa mig så mycket. Jag har så mycket roligt att se fram emot, måste se till att njuta av det! 
 

In the center of a storm

Krigar mot mig själv i kväll, har väl egentligen gjort det hela dagen... Well, de flesta har dagar som den här och när jag vaknar i morgon bitti är det tipp topp igen.

Måndagskväll

Måndag, härliga måndag. Or maybe not... Var sjuk i ganska exakt en vecka men har mått betydligt bättre sen i fredags. Veckan som gått har jag varvat med sängliggande och Vänner, utekväll på Hard Rock Café, tandläkarbesök, massor av plugg om första världskriget och lite skola på det. En väldigt tråkig vecka med andra ord. Fredagskvällen var dock otroligt rolig med bowling och middag på Hard Rock Café med finaste tjejerna. Något som absolut måste göras om. Denna helgen har jag inte ägnat åt så mycket, i fredags var jag och fikade med Olivia där vi blev joinade av gott folk, i lördags drömde jag mig bort bland rummen på Ikea och ägnade sedan eftermiddagen åt cupcakebak. De blev fina, de små gottisarna. I går hade jag finbesök av Olivia som fick smaka på mina cupcakes, vi satt också och tittade tillbaka på svunna tider... Har massor av gamla bilder i en hårddisk, så vi blev lite nostalgiska där. Himla fint. 

 

I dag har jag spenderat dagen i skolan trots min onda hals. Man kan ju tycka att halsont på en sådan här nivå kan komma när man redan är sjuk och inte precis efteråt? Well, det är väl bara att proppa i sig halstabletter och dricka té. Just nu ligger jag i sängen och varvar att titta på Vänner med att upptäcka ny favoritmusik. Det är lite trist att vara här ensam menmen, jag kan låtsas att jag är en en sjunde vän i Vänner... Haha!

 

Psst... Så fort jag har fört över foton från min kamera till datorn skall jag bjuda på roliga inlägg... Jag har inte riktigt listat ut hur man markerar vilka bilder man vill föra över så jag måste sitta och avmarkera bilder jag redan fört över som jag då har kvar i kameran, lite segt är det allt... Ska fixa detta så fort som möjligt! 

 

Ur mitt instagramarkiv. Denna togs precis innan jag åkte iväg för bowling och middag med tjejerna.

Torsdag

Sjukistorsdag! Jag ligger i sängen och tittar på serier, just nu är det Andra Avenyn som är på. Nostalgi. Har känt att jag är på väg att bli sjuk i flera dagar nu, väldigt lägligt då skolan precis har börjat. Toppen! I morse var det bara för jobbigt så jag drog täcket över huvudet och somnade om. Jag hoppas att jag mår bättre i morgon för jag och ett par vänner har nämligen lite roliga planer på kvällen... Well, det har redan gått tio dagar av 2013 och jag har haft kul varenda dag. Tummen upp för det. Nyårsafton var helt underbar och spenderades med några utav mina absoluta favoriter. Skriver mer om detta senare. 
 
Den första veckan har spenderats med vänner, mycket film och allmänt mys. Det blev även utgång i torsdags med Olivia och Michelle på Sticky Fingers, det var så himla kul! Jag träffade på flera vänner där som det blev dans och tjöt med. Drinkar och dans till stängning kan inte slå fel men aj vad ont jag hade i mina fötter efteråt, haha. Det blev sleepover hos Olivia efter lite nattamat och dagen efter ägnades åt serietittande i min säng. Behövligt. Tack för en sjukt rolig natt på Top Floor! 
 
Åh, i måndags skrev jag en låt. Den bästa låten jag någonsin skrivit. Texten kommer rakt från mitt hjärta och mina erfarenheter, jag tycker om den väldigt mycket. Blev så stolt över mig själv. 'Unstoppable' tror jag att den ska heta och den kommer absolut med på min projektarbets-skiva! 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag faktiskt kan vara sjuk och inte behöva plugga en massa på det. Vampire Diaries, O.C, Gossip Girl eller Glee? Ni kanske har tips på bra serier? Hit me!
 

2013

... ska bli mitt år! ღ

Jag ska sluta försöka göra alla till lags, sluta bry mig om vad andra tycker om mig, börja leva livet på riktigt, umgås med vänner så mycket jag bara kan, umgås med de jag mår bra av och faktiskt tycker om, radera det jag inte mår bra av i mitt liv, sluta tänka så mycket - bara göra, ha sjukt kul den här vårterminen och köra järnet både på scen och i de teoretiska ämnena, ta studenten och sedan åka på studentresa, jobba och tjäna pengar så att jag kan göra massor av roliga saker, ha den bästa sommaren någonsin, lära känna nya vänner och någon speciell grabb kanske, gå ut och dansa hela nätterna och leva livet på dagarna. Jag ska ha det så jäkla bra i år och glömma det som varit, skapa nya fantastiska minnen och - make everyday worth living.
 
Gott nytt år på er!