Lately

Jag har återupptagit träningen igen samt börjat sola inför studentens alla bravader, ätit en massa god mat, varit kreativ och skissat på fina klänningar, blivit klar med projektarbetet och gjort min egen cd, tagit fram barnet inom mig på en skattjakt här hemma efter årets påskägg, blivit besatt av Andra Avenyn och haft det kul ute med grymma Joanna bland andra.
Har också umgåtts med denna finfina tjejen! En spontan-sleepover, ett sjukt kul födelsedagsfirande för hennes pojkvän + hans tvilling och en supermysig sleepover hos Olivia har vi bland annat hunnit med. Love it!

Easter outfit

Påskafton till ära klädde jag mig i min blommiga blus från Cubus och plisserade kjol från Zara. Bälte från H&M och mina tre guldhalsband som jag fått på dop och konfirmation till det. +++

Påskafton

Glad påsk på er alla fina! Nu har snart hela mars gått och våren är på ingång på riktigt, underbart! Lovet startade jag med utgång på Sticky i torsdags med fina människor och igår vankades det sleepover hos Olivia med Frida. Riktigt kul det! Ni är de finaste jag vet. En massa tjöt, skratt, gottis och film kan ju verkligen inte bli bättre. Ibland kan jag tycka att det är roligare än att gå ut och dansa, men bara ibland... Idag har jag firat påskafton hemma hos min moster med påskbuffé, goood tårta och väldigt härligt sällskap. Fina familjen! Kvällen skall jag runda av med några avsnitt av Andra Avenyn och godiset i mitt påskägg jag fick leta efter idag... Standard det alltså! Har gått på skattjakt varje år sen jag var en liten skrutt så det får inte skippas, haha! xx
 

Thoughts

Jag tittar på skärmen och låter fingrarna dansa över tangentbordet men ingenting skrivs. Tystnaden i mitt rum är obehaglig men jag känner ändå inte för att lyssna på någonting. I dag känner jag mig tom och även om jag har en del att skriva om så finner jag inget sätt att uttrycka mig på. Den senaste veckan har tankar om allt och ingenting snurrat runt i huvudet och jag har insett något jag innan har förnekat och inte kunnat se. Något som jag fortfarande blundar lite för. Jag är dock glad för detta och kan nu börja blicka framåt. Nu skall jag koka mig en kopp té, lägga mig i sängen och försvinna in i modets värld med den senaste ELLE och sedan inta sovläge för en bättre dag i morgon. xoxo

Lördag 9 mars

Äntligen har jag tid att pusta ut! Det känns som om hela min existens har kretsat kring projektarbetet det sista och speciellt denna vecka då jag har suttit varje dag med arbetet för att få det perfekt. Nu är det dock inlämnat och jag behöver inte tänka på det mer. Nu siktar jag verkligen på studenten och längtar otroligt mycket efter den trettioförsta maj. Men innan dess väntar ett par roliga månader med konsert på Världskulturmuseet, slutprojektet i musik, balen och alla andra roliga events som sker. Åh. Efter studenten skall jag ta ett sabbatsår och jobba innan jag vidareutbildar mig. Vad jag vill plugga och var vet jag dock inte och det var för att få det något klarare i huvudet som jag svängde förbi IBS för mingel och seminarium om studier utomlands i lördags. Jag är riktigt sugen på att sticka iväg ett tag och plugga något riktigt kul. Jag vill så himla gärna fortsätta med musik och jobba med detta i framtiden men jag vet att det är riktigt svårt att lyckas så jag kanske borde utbilda mig inom ett annat område jag tycker är lika kul och hålla på med musiken vid sidan av. Det är nog så det får bli. 
 
Nåväl förutom allt plugg så har jag hunnit med två riktigt roliga dagar på UF-mässan med tre jättehärliga tjejer och våra snygga linnen, lunch med Frida en solig dag, en rolig avskedsfika med klassen för vår lärare, en utgång på sticky, två födelsedagsfiranden och lite gött häng med Olivia. I söndags firade vi att finaste mormor fyllt hela nittio år och det med härliga människor och massor av god mat. Nu i veckan fyllde också världens bästa mamma år och det firade vi med gofika, mysigt! Jag har dessvärre inte haft tid till så mycket annat och har inte kunnat umgås med vänner annat än i skolan men körde på en spontan sleep-over hos Olivia i går. Vi lagade en gooood tacogratäng och tjötade all night long, precis som vanligt.
 
Just nu sitter jag på sängen och äter sura bilar, gosar med gullekatten min och passar på att ta det lugnt. Vem vet när nästa stressmoment dyker upp? Får hoppas på att det dröjer ett bra tag. I kväll kommer Frida och Olivia över för melodifestivalmys, awesome. Jag har inte kollat på delfinalerna i år men finalen är ett måste att se och det med kladdkaka och massor av gott till. Yum! Nu ska jag pussa lite på min katt och kolla på Vänner tills de kommer, ha en fin kväll!