beauty buys '12





christmas gifts





Jag är verkligen jätteglad och tacksam över dessa fina julklappar jag fått! Men det jag är mest nöjd med är mina julklappar till familjen, kanske låter klyschigt men det roligaste med julen är ju faktiskt att ge. ♥

outfit 24/12



Klänning / nelly.com . Klackar / Deichmann

december


Massor av random bilder tagna nu i december. Det har blivit mycket jul, jul och åter jul Mys! Fika och häng med både familj och vänner har det också varit en hel del. ♥


christmas eve









Såhär såg min julafton ut iår, riktigt mysig med härlig familj. Tack så mycket mormor, Yvonne, Henrik, Daniel och mami & papi. ♥


25.12.2011

Hoppas att ni hade en jättefin julafton, det hade jag! Vi åt massor av god mat, spelade julklappsleken {som slutade med att man gav bort det man hade vunnit till andra, haha.}, åt hemmagjort godis, tittade på Kalle Anka,  pillade i Alladin och Paradis-askarna, pratade om allt och inget, öppnade fina julklappar, åt jultårta, busade lite grann, lyssnade på söta mormors tal och bara myste. Det var en riktigt fin dag som slutade med Svensson Svensson firar jul och Sällskapsresan i soffan. Släckte lampan tjugo över tolv och slocknade på en gång. Imorse väckte mamma mig vid halv tio, slängde på mig kimonon jag fick i julklapp och satte mig vid ett dukat bord. Julfrukost. ♥ Vörtbröd med gräddost och tomtegröt är en väldigt bra start på dagen. Under förmiddagen har jag pillat med mina julklappar, ätit julgodis och tagit en skön dusch. Smorde in mig med en bodylotion jag fick i julklapp och invigde min nya parfym, luktar såå gott! Nu måste jag rusa, skall gå på bio med Frida! Puss.  


23.12.2011

Imorgon är det julafton, om tjugo minuter för att vara exakt. Jag har faktiskt blivit lite förväntansfull så lite julkänsla har jag nog fått, hihi. Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Frida, Olivia och jag fikade på ett jättemysigt café där vi också bytte julklappar, fick en himla fin bodylotion av märket Victorias secret av Olivia. Tack så mycket! Fridas har jag inte öppnat än, de ligger i julstrumpan sen förra helgen. Lite nyfiken är jag allt! Efter fikat åkte vi till Jul på Liseberg, där var det lika fint som alltid med tusentals ljus och mysiga små bodar överallt. Jag fick köpt en liten påse med fudge, valde bland annat vanilj med vit choklad, choklad & mint och gräddkola. Det är ett under att alla bitar är kvar i påsen. Vi gick runt på Liseberg ett tag, var jättekul och mysigt. Har sagt det förr men säger det igen, det kan inte bli annat med dessa finfina tjejer. När jag kom hem vankades det minijulbord med familjen innan städning, hemmaspa och godistillverkning kunde bockas av. Mamma och jag har nu under kvällen tittat på 'Grinchen' och kelat med Smilla som vandrat fram och tillbaka, söten. Skall bädda ner mig nu, imorgon är det julafton och då kommer tomten! Fast han har ju redan varit här... Såg minsann ett par julklappar i julstrumpan när jag kom ut från badrummet, haha. Dröm sött!

22.12.2011

Dan före dan före dopparedan. Julklapparna ligger fint inslagna under granen, julhandlade gjorde vi igår, julkorten gjordes och skickades förra veckan, pyntat har det varit sedan början av december, lyssnat på julmusik har jag gjort i massor och ändå har jag noll julkänsla. Lite trist att jularna aldrig kommer att bli som förr, som när man var liten då det pirrade i hela kroppen i hela december. Hoppas det kommer på julafton. Annars har det varit en riktigt mysig December i år. :) 

Igår spenderades nästan hela dagen i affärer, först blev det julhandling inför julafton och sedan den allra sista julklappshandlingen. Jag är jättenöjd med mina julklappar i år och jag tror att min familj, Frida och Olivia kommer att uppskatta dem. :) Jag tycker det är så mysigt att lägga ner tid på att köpa fina julklappar och sedan slå in de fint. Med andra ord slår min bror in julklappar på ungefär tre minuter per klapp medans jag lägger ner snarare en kvart. Haha. Idag har jag varit på jakt efter en klänning att ha på julafton men både jul och nyår verkar vara över enligt affärerna... Det enda man ser är basplagg, stickat och pjyamasar i massor. Jag hittade en klänning men tvekar på om jag skall ha den eller inte, får se. Jag har en jättefin blå klänning i garderoben, vill egentligen lägga upp den lite men det kanske inte behövs, så jag kan ju ha den isåfall. Thumbs up. Idag har jag också varit en sväng hos salongen och fått fixat ögonbrynen, så nu är de fräscha och fina igen inför julhelgen. Nu ska jag slå in de sista klapparna och sedan blir det mys i soffan. +++

20.12.2011

Jullov! Som jag längtat. Förra veckan var riktigt jobbig med tre prov att plugga till och en inlämning att skriva, samtidigt som jag inte alls mådde bra med feber, förkyldning och hosta. Hade dessutom kör hela dagarna, vilket är jäkligt kul fast inte när man låter som en gubbe... Det blev i alla fall bättre under veckan och jag deltog i extrakören som lågalt, det var en liten utmaning då jag vanligtvis är sopran. Men det är bara kul med utmaningar! Jag hade förresten uppvisning med popkören i tisdags, det gick väldigt bra! Jag och en tjej hade lite solo på en låt, det var jag jättenervös inför men det gick bra. Min helg har varit väldigt mysig med Frida som nattgäst lördag till söndag. Mötte upp henne på sena eftermiddagen då vi ställde oss framför Musikhjälpens glasbox. Det var lite småcoolt att se Gina, Timbuktu och Kodjo i verkligheten. De är ett skönt gäng, helt klart. Fick även en skymt av Leila Lindholm, klart man blev sugen på sötsaker då. Amanda Fondell, idolvinnaren, var anledningen till varför vi egentligen var där så när det var dags för henne att spela var det bara att stå och njuta av musiken. Hon har varit min favorit sen början, även ifall jag inte riktigt tittat på idol, så det var kul att höra henne live. Trots att jag höll på att förfrysa mina tår... Var riktigt kallt, men klart värt. Resten av kvällen spenderades hemma i mitt rum med Frida och Olivia. I söndags åkte Frida och jag en sväng till Haga där jag köpte en del av mammas julklapp i en av de finaste butikerna jag varit i. Hämtade även våra biobiljetter till Simon och ekarna som vi skall se på juldagen. Mys!

Idag steg jag upp tidigt för att vara i skolan prick åtta innan första avslutningen klockan tio. Det gick jättebra för oss nymusikare, vi sjöng 'Jul, jul, strålande jul', 'Gläns över sjö och strand' och 'Nu tändas...' riktigt bra, tycker jag i alla fall. Det gick även bra för oss fem i extrakören som sjöng 'Oh holy night' och 'God rest ye merry gentlemen'. Jag älskar att sjunga i kör! Andra avslutningen gick, för mig, inte riktigt lika bra. Man blir trött av att höra samma tal två gånger... När vi äntligen fått jullov åt jag lunch med tre fina tjejer i klassen, åkte sedan och handlade två julklappar. Är nästan helt klar med la familia nu, bara lite kvar till storebrorsan. Nu blir det lite mys i soffan innan jag slocknar i sängen. Küsse!

02.12.2011

Andra december och ingen snö än, förra året fick vi snöfall redan i november. Nu i hegen skall det dessutom bli som förra helgen, regn och rusk alltså. Thumbs down. Har i alla fall min fina chokladkalender som håller upp stämningen, och julkalendern på tv. Tror att årets kommer att bli riktigt mysig, det kan ju inte bli annat när det är Charles Dickens- inspirerat! Det är himla fint att äta tomtegröt och titta på julkalender på morgonen innan skolan, högre mysfaktor kan det knappast bli. Well, hade en tråkig dag i onsdags där vi på svenskan/historian började med medeltiden {för mig är det här fjärde gången jag läser om detta, inte min favvo om man säger så...} och hade presskonferens på engelskan som sagt. Utvecklingssamtalet senare på eftermiddagen gick finfint och det känns riktigt bra. Igår var det en helt vanlig torsdag med musikteori, matte & ensemble i skolan och kör på kvällen. Det sista vi gjorde på kören var att sjunga Jul, jul, strålande jul. Trots att det var första gången lät det fint, tycker det är synd att vi inte skall sjunga några julsånger på konserten... Får hoppas att den andra kören gör det. Denna dagen har bjudit på ensemble i skolan med rep inför konserten på måndag, smarrig lunch hos Olivia, fika och häng på samma mysiga café som i tisdags med samma tjej och Frida. Satt där i någon timme, lite mer, snackade och åt mumsig morotskaka med julmust till. Morotskakan smakade som pepparkaka, det måste man bara gilla. Var mysigt att hänga lite med tjejerna. Innan jag landar i sängen ikväll skall mamma och jag titta på långfilm i sällskap av en chipsskål och lite juleskum. Nu; Love actually.


Adventsmys.