Update

Tänkte skriva lite innan jag och mamma åker till Lorensbergsteatern. Jag gjorde klart min låtskiss idag och behöver inte tänka mer på den, skönt. Stressade hem och åt middag innan jag begav mig till frissan där frisören kapade av två-tre decimeter och klippte håret rakt. Det är väldigt kort för att vara jag men det är snyggt och håret känns friskt och fräscht. Love it! Puss!

27e maj 2011

Hejhej! Skrev inget mer igår eftersom jag var tvungen att skriva rent/färdigt ett arbete som sedan skulle skickas in. Det var den sista inlämningen för den här årskursen. Härligt! Igår mötte jag upp Frida efter skolan och kikade på stan och köpte present till Olivia.

Idag ska jag till skolan för att göra min ljudtekniks-låtskiss, den ska vara färdig idag och jag har precis börjat... Har ju inte det programmet på min dator. Slutar senast vid tolvtiden och åker då hem. Vid fyratiden bär det av till frisören där jag ska kapa någon decimeter och alla kluvna toppar, det ska bli riktigt skönt! Sedan ikväll ska jag, mamma och Yvonne gå på en dansföreställning av de som har gått på Performing arts school (dansforum). Det ska bli kul! Det blir alltså ingen bra update idag heller. Wellwell, ha en riktigt fin dag så hörs vi senare!

Grattis till världens bästa Olivia som idag fyller 17 år! Dancing queen, young and sweet only seventeen! Puss på dig!


26e maj 2011

Guten morgen! Jag har nu klätt på mig och sminkat mig, blev inget särskilt efterom jag är så trött. Hade gärna legat kvar i sängen ett par timmar till... Idag har jag ensemble, kör och samhällskunskap. Kul! Efter skolan ska jag åka in till stan och möta upp Frida, ska köpa present till en viss go tjej och beställa tid för klippning. Ska även, om jag kommer ihåg, köpa nya hudvårdsprodukter eftersom jag tydligen har blandhy och inte torr hy... Weeell, ska fixa lite innan jag åker med spårvagnen till skolan. Ha det fint!


25e maj 2011

Höll på att blåsa bort idag, blåst och kyla är inte okej i slutet av maj! Får hoppas att värmen kommer tillbaka snart. Har idag haft ännu ett roligt körpass, ett mindre roligt svenskaprov, ett allvarligt klassråd och den näst sista sånglektionen. Kom hem vid femtiden ungefär och var då jättetrött efter att ha suttit på en spårvagn i nästan 60 minuter. Det är det enda minuset med mitt gymnasium, att det ligger långt bort. Men äh, det är värt det! Annars har det inte hänt så mycket, ska titta på Morden i midsomer med mamsen nu. Bara jag som tycker att det är roligt? Haha.


Haircolor


Funderar på att färga/slinga håret ljusare till den här färgen. Så himla fint men jag vet inte om jag vågar... Om det blir fel finns det ju avfärgning men jag är lite rädd för det... Samtidigt som det bara är hår så älskar jag mitt hår och det är det på min kropp som alltid måste vara någorlunda perfekt. Hmm... Svårt.
Vad tycker ni?


(Orginalbilderna är ifrån nelly.com)


Today



Dagens humör:
Glad blandat med sur.
Dagens frisyr: Nedsläppt och mittbena med en liten skruv på sidan.
Dagens smink: i.d foundation, mascara, kajal och ögonbrynspenna.
Dagens klädsel: Jeans, randigt löst linne, svart kofta, svarta converse och liten grå jacka.
Dagens favoritlåt: "Girl in the mirror" av Britney Spears, så himla fin låt!
Dagens planer: Duscha, kolla på Desperate Houswives, är ju kväll nu så det blir inte så mycket.
Dagens vill ha: Sommarlov, värme, utomlandsresa, pengar, sommarklänningar i massor, grillkvällar vid stranden...  
Dagens längtan: Skolavslutningen.
Dagens beroende: Min iPhone, den är guld värd! ;)
Dagens tråkigaste: Prov & plugg.
Dagens bästa: Egentligen gårdagens bästa men äh. Mina fina klasskompisar som tog hand om mig på lunchen när jag inte mådde så bra. ♥
Dagens mest efterlängtade: SOMMARLOVET !
Dagens pinsammaste: Nada, som tur är.
Dagens motto: "Live your life til the fullest"

24e maj 2011

Vilket knäppt väder vi i Göteborg har haft idag med skinande sol varvat med regnskurar. Inte så små regnskurar heller, usch. Det är bara mysigt när man sitter inomhus med något varmt att dricka. Inte när väskan inte går att stänga och man inte fått upp paraplyet än som dessutom fastnar i fingret... Haha, på toppen av det så ramlade jag uppför ett par trappsteg. Underbar dag va? ;) Idag har jag haft två nationella prov, ett i matte och ett i engelska, och lite ljudteknik. Kort dag idag alltså. Det gillar vi! Just nu sitter jag och pluggar lite till svenska grammatikprovet vi ska ha imorgon, hur ska jag kunna lära mig alla dessa konstiga ord såsom pluskvamperfekt, konjunktioner och interjektioner? Hmm... Wellwell. Nu ska jag duscha!


Dreamcatcher in my ears




Dagens outfit



Överdel - H&M , Chinos - köpt på Zara förra året , Örhängen - Gina Tricot (Nya) + vita tygskor.


23e maj 2011

Halloj! Den här måndagen har inte varit så bra, det började med huvudvärk på spårvagnen som sedan övertog i så stor yrsel att jag såg suddigt. Läskigt. Jag skulle skriva en mening men såg inte vad jag skrev för det var som en suddig fläck där. Då fick jag nog och fick gå och vila, käkade i bamba och åkte sedan hem. Jag hann vara med på två lektioner i alla fall, missade två men jag hade inte kunnat sitta där och vara yr så det var lika bra. Väl hemma har jag inte gjort något speciellt, har läst i nya solotidningen och bara tagit det lugnt. Jag fotade dagens outfit innan jag bytte om till mysdress förresten, bra där! Vill ni veta en alldeles underbar sak? Jag slutar första ring om elva skoldagar! Jag gillar faktiskt att gå i skolan men det ska bli jätteskönt att få koppla av och slippa tänka på inlämningar och prov. Awesome. Ikväll blir det project runway, bästa serien.


Kärlek gånger fyra



Underbara långklänningar!


Shortsdilemma


Outfits x3

Här kommer bilder på tre outfits jag har haft i april och maj. Ska bli bättre på att ta outfitbilder!

Första outfiten; Linne - Gammalt från New Yorker, Kofta - H&M, shorts - BikBok
Andra; Shortsdress - H&M, Jacka - gammal från Gina Tricot
Tredje; Shortsdress - H&M, kofta - gammal från Zara


22e maj 2011

Åh så mysigt det är när det regnar och man sitter inne i värmen! Idag har jag tillbringat dagen med mamma på förlunda torg där jag fick köpt lite nödvändigheter och annat smått och gott. Lite smink och en shortsdress bland annat. Visar imorgon! Ska duscha nu och sedan plugga lite, blev ju inte mycket till plugg igår hehe... Förresten tittade jag på en riktigt bra film igår, Flickan från ovan, se den!

Just det, måste berätta om en kul grej vi håller på med i skolan nu! Alla sångare i ettan och tvåan och ett par instrumentalister ska bilda en kör som ska sjunga för alla studenter samt alla andra ettor och tvåor. Vi ska bland annat sjunga Studentsången, Nu grönskar det, Don't worry be happy och I'm yours. I den sistnämda låten ska jag sjunga första versen, hihi. Det är jättekul med kör, funderar på att börja i en kör i höst om jag inte fortstätter med dansen. Vi får se. :)


Just nu.


Lipstick

Ooh vilken läcker färg! Detta läppstiftet skulle sitta fint bland mitt smink.
Lips in infrared by topshop.


21e maj 2011

Heej! Nu var det ett tag sen, märker att jag tar små bloggpauser hela tiden... Måste bli skärpning på det! Sitter just nu vid mitt nya fina vita skrivbord och skall alldeles strax börja plugga till ett svenskaprov, börja på en uppgift i samhällskunskapen och avsluta en uppgift till livskunskapen. Sen blir det att rensa en massa prylar som legat i mitt förra skrivbord, tänk att så mycket saker har kunnat få plats där i! Haha. Under tiden då jag inte har bloggat har Frida sovit över, min linje haft melodifestival som för min grupp gick helt okej, det blev lite fel på ett par ställen men vi fortsatte ändå! Den bästa gruppen vann helt klart. Frida och Olivia var där och tittade på, kul! Dagen efter var vi lediga följt av en dag då vi bara skulle närvara vid treornas sista konsert. Söndagen den femtonde var det tynneredsdagen men för att vara jubileum var det inget särskilt, fick i alla fall tag på en underbar långklänning som jag  ä l s k a r !

Den här veckan har jag bland annat varit på anställningsmöte för sommarjobbet, haft nationellt prov, åkt till Ikea och det bästa av allt... Igårkväll spenderades kvällen på Liseberg med Frida och hennes klasskompisar vid stora scenen. Vi var självklart där och tittade på Veronica Maggio, hon är så grym! Trots att jag inte hörde ett par låtar för att par tjejer stod och skrek rätt i öronen på mig och armbågade mig i nacken så var det en jättekul kväll! I sommar blir det absolut Johnossi för min del, älskar att gå på konserter! Finns nästan inget bättre!
Nu: plugg!


Bild ifrån påsklovet :)


4e april 2011

Hejhej! Har kommit hem vid fem varje dag den här veckan och pluggat till musikteori-"provet" och lite annat så därför har det blivit låg uppdatering. Repen har gått jättebra, vi har bytt från heavy metal a'la Lordi till svensk schlager a'la Herreys Diggoloo Diggiley. Mycket bättre, lättare och roligare. :) Vi har skrivit en lite töntig kärlekslåt och håller nu på med att fixa melodin och annat, blir nog bra det här! Idag var jag i skolan halv nio och skrev nationella provet i engelska, det gick bra hoppas jag! Har även haft workshop med min grupp och sånglärare och det var lite kul. Vi skulle först visualisera att vi uppträdde på en scen och fundera på känslan man hade och vad man gjorde på scenen, sedan skulle man gå upp en i taget och titta på de andra i två minuter. Inte lika kul, haha. Det är ju pinsamt! Well well, det var det. Fredag kommer att bli jättekul, i skolan har vi rep, filmning och fotografering inför konserten och efter skolan kommer Frida hem till mig och ska mysa järnet!


3. Mami & papi


Skal

Vilket av dessa finfina skal ska jag klicka hem tycker ni? iphoneskal.nu


1a maj 2011

Sitter i mitt rum och skriver efter ännu en tråkig dag. Idag har plugg stått på schemat, lagom kul. Mormor och moster var här en sväng förut och åt middag med oss, mysigt. Gick på en liten prommis med moster och Zion förut, det var så härligt väder! Happyface. Tänk att det redan är 1a maj! Har ni lurat någon idag? Själv blev jag lurad fastän det var Daniel som skulle bli lurad, haha. Ska snart duscha och sedan ska jag bläddra i min nya ELLE. Söndagsmys!


En vaaarm dag på påsklovet, Daim med päron - mums!