Tjeeena

Hej.
Igår och idag köpte jag gympagrejer, igår kom jag hem med: mjukisbrallor + en tillhörande huvtröja, en sportbh, svarta hotpants och en rosa vattenflaska. Och idag, efter lite velande.., kom jag hem med ett par gympaskor.
Kanske visar det sen, eller inte.
Hehe, i torsdags åkte vi ju till Gränna - eller till visingsö egentligen men vi stannade ju i Gränna för att köra på bilen på färjan som åkte till visingsö. Hehe.
Bilturen till Gränna var lång. Väldigt lång. Kändes det som iallafall... Men vi pratade och så, just det. Mormor följde ju med också. :) Ja, väl på visingsö åt vi lite innan vi skulle åka en (ungefär) 1-timmas remmalag. Kulkulkul! :) Guiden pratade om de olika ställena vi åkte förbi och så. Men hästen sket lite för mycket tycker jag... (Vi satt ju precis i "början" på remmalagen...) Och så pruttade hästen typ hela tiden... Hehe, det stank kan jag säga.. ;)
Innan vi skulle vända och åka tillbaka stannade vi och så fick de som ville gå upp till toppen på en kyrka, det var jobbigt...
Först skulle man upp på en smaaaal trappa av sten och sen när de "riktiga" trapporna kom så var det huuur stort mellanrum som helst och så var det ganska många trappor också... Sen uppe på toppen började ju knäna skaka, det var ju inte så att gallret var så högt heller. Så jag, Danne och pappa gick ner igen efter en kort tid och då började ju det jobbiga igen... (Kan säga att jag fortfarande har lite ont i benen, men ni skulle sett igår! haha) Efter remmalagen åkte vi runt lite i bilen men sen åkte vi hem till underbara Göteborg. :) Men hemvägen var mycket längre än ditvägen... Fy vad trött jag var, men sova orkade jag inte... Hehe..

Idag har jag inte gjort något särskilt förutom att köpa skor då, håller på och fixar med en grej som ni kan få se sen, om ni är snälla då.. ;)

Kommentarer
F R I D A säger:

ojdå, nuuuu såg jag det ; )

2009-07-25 | 20:16:25
Bloggadress: http://keishas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

k o m m e n t e r a

Trackback