JC

Hejhej, skulle ju köpt skor idag, men de som mamma hade hittat på stadium var inte alls lika snygga som på bilden och inte sådana skor jag vill ha.. Aja, och gladiatorsandalerna från skopunkten som jag tittat på ett litet tag fanns bara i 37 och 39 (och mindre och större) så jag provade de, 37orna var ju för små (det misstänkte jag) och 39orna som ett par skor som en jätte skulle kunna ha.. Aja, men mamma ska kanske beställa hem de istället.
Men hem med mig fick jag en vit klänning från JC iallafall, vilka fina klänningar de har där! Provade den, en jättefin tubklänning med tyll och kjolen i den varianten och en tajt tubklänning.
Klänningen jag skulle ha på konfirmationen står ju ut, som en prinsessklänning, det jag inte visste när jag köpte den var att kåporna inte alls är så tunga som jag trodde. De är ju jättetunna och det skulle se jättekonstigt ut med den klänningen, så jag fick hem en till klänning. Aja, min garderob är ju ändå alldeles tom. (!) Den har aldrig varit såhär tom förut, allvarligt då! Haha, när jag och mamma gick igenom vår & sommarkläderna åkte en massa bort, så nu har jag jättelite.. Tur att jag och mamma ska shoppa kläder till mig efter den 18:e. =D

Sitter och bläddrar i Sofies mode, hittade faktist alla tre klänningar jag provade på JC idag, där. Haha. ;)
Så fort jag listat ut hur man fixar med texten om sig själv, min är ju

"Hejhej! Jag heter Anna och är en 14årig tjej som pluggar i åttan. I min blogg skriver jag om min vardag, mode, shopping & en hel del annat. Det bästa jag vet är mina vänner, min familj&hund & Tokio Hotel!
Hade en annan blogg förut, men namnet var krångligt så jag gjorde en ny, den gamla finns dock kvar. Där finns alla gamla inlägg. http://annaaahz.blogg.se

KONTAKT: [email protected]"

- hur man lägger den under profilbilden. Är det någon som vet det? Aja, så fort jag listat ut det kommer den nya headern upp. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

k o m m e n t e r a

Trackback