2a februari 2011

Hej! Jag sitter i soffan med en filt omlindad runt mig och tittar på Project runway. Jag gick upp som vanlig vid sjutiden men kände mig inte alls bra så jag stannar hemma idag. Gick och somnade om och vaknade vid niotiden, hade varit skönt med lite längre sömn... Menmen. Tittade på Chuck and Larry vid frukosten, den var rolig den filmen! Finns inget bättre än att titta på film när man inte är på topp! Idag ska jag försöka skriva färdigt (och påbörja...) min artikel, har lite panik för google verkar inte vilja samarbeta med mig så jag får inte fram någon fakta som jag behöver...

En fråga (till min artikel): Har ni någon gång blivit "diskriminerad" (ignoerad, får inte svara, får ingen hjälp osv.) av lärare i klassrummet på grund av kön, utseende eller annat? Hade varit toppen om ni skrev lite om det om det har hänt er. Om jag får några svar så skriver jag självklart inte namn i artikeln utan flätar samman svaren med fakta från internet (om jag hittar det vill säga... suck!) Aja, back to the runway!


Right now


Kommentarer
Evelina säger:

Hejsan



Hoppas allt är bra med dig!



Precis dragit igång dagens blogg nu!



Anmäl dig gärna på http://evelinasjavlablogg.blogg.se/ en vinnare dras ikv redan!

2011-02-02 | 15:09:29
Bloggadress: http://evelinasjavlablogg.blogg.se/
nadja säger:

fin blogg du har :D

2011-02-02 | 15:15:03
Bloggadress: http://nadjafrias.blogg.se/
Evelina säger:

Roligt att du med och tävlar i dagens blogg!



En vinnare kommer att dras ikv, jag kommer då lämna en kommentar i din blogg så du kan gå in och titta vem de blev! Skulle de inte bli du, kommer ny tävling om dagens blogg upp direkt efter som du kan anmäla dig till :) lycka till!



De är super bra här, slutar snart på jobbet :)

2011-02-02 | 16:43:10
Bloggadress: http://evelinasjavlablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

k o m m e n t e r a

Trackback