Stockholm

Det är lite lustigt det där att jag nästan alltid skriver här på bloggen med en månads mellanrum. Varför vet jag inte riktigt, lusten har väl inte riktigt varit på topp och i livet händer inte det inte så mycket just nu. För tillfället ligger jag i en förjäklig influensa och har legat i sängen i stort sett hela dagen, tittat på både Paradise Hotel och Elsas värld. Det förstnämnda programmet är väl inte riktigt min typ av serie egentligen men det är kul att se hur... Speciella människor kan vara, om man säger så... Haha! Nåväl...
 
I början på november befann jag mig i Stockholm med Frida för en liten minisemester då vi hade biljetter till Bruno Mars den tredje. Åh vilken härlig helg det var! Vi åkte upp redan på torsdagen och ägnade hela dagen åt shopping och sightseeing för min del med Frida som guide, haha. Självfallet blev det även lunch på Vapiano, sjukt gott var det! På fredagen hade Frida en överraskning till mig vilket var inget mindre än biljetter till Idol! Vi hade ståplats och det var något av det roligaste jag varit med om! Mest för att jag inte hade en aning om vad det var vi skulle göra förrän vi steg på bussen till studion, bäst är du Frida! Lördagskvällen spenderades på tapasrestauragen Caliente där vi åt gooood mat, ska absolut dit igen nästa gång jag är i Stockholm! Efteråt mötte vi upp en alldeles för saknad Olivia som vi hade lite tjejsnack med på Hardrock café, riktigt mysigt. Men det bästa på hela resan var självklart Bruno Mars konsert. Trots att vi hade platser väldigt högt upp var det så jäkla grymt! Musiken, framträdandet, ja hela showen var helt underbar! Bruno Mars har dessutom världens karisma vilket gjorde allt betydligt bättre. Vill tillbaka nu, nu, nu!
 
Jag har också hunnit fylla 19 år sedan senast skrivet och det firades med god middag och bio med familjen, vi såg Gravity som var sjukt bra! Tänk vad läskigt att åka runt helt ensam i rymden med endast några procent syre kvar, fy! I fredags blev det lite mer firande med party på Trädgårn med mina fina vänner Frida och Sara. Riktigt kul var det! I lördags kom min fina mormor och moster över för lite gemensamt födelsedagsfirande av mig och min bror, god mat och gott sällskap slår aldrig fel! 
 
Nu ska jag bunkra upp med lite godis och té. Hoppas att ni mår betydligt bättre än vad jag gör, puss!
 
Världens goaste nallebjörn!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

k o m m e n t e r a

Trackback