30e oktober 2010

Hejhej! Nu kan jag äntligen pusta ut efter en dag fylld med städning och rensning i mitt rum. Har städat non-stop i sex timmar. Gissa om jag är helt slut! Men det känns skönt nu efteråt. Anledningen till att jag har rensat och städat så mycket är för att vi äntligen målar de gula wannabe vita väggarna vita! Hurra! Mami och papi har målat idag och ska fortsätta imorgon. Detta betyder att de två vita hyllorna ska bosätta sig ovanför min expedit (där jag har tv'n) och spegeln ska sättas upp vid skrivbordet. Någon dag, snart, blir det en tripp till Ikea för att köpa lite dekoration (till hyllorna bland annat) :)

Igår skrev jag inget då jag var otroligt trött efter en stressig vecka och förkyldning. Men det gick bra, den enda lektionen som stod på schemat var ensamle. Favoritämnet, ofcourse. Det gick inte så jättebra i början men efter lite peppande gick det riktigt bra och blev glad i hela kroppen. Min klass är bäst! <3
Nu ska jag läsa lite bloggar och så innan det blir tv-mys. Puss!


En liten bild från i våras. :)

28e oktober 2010

Hejhej bloggen! Har inte bloggat på grund av plugg, i tisdags blev det matte och igår arbetade jag med samhällskunskap (privat ekonomi, kul!) Det sistnämda arbetade jag med från klockan fem till halv tolv... Hade för mig att inlämningen var veckan efter lovet. Det var det inte... Haha, men jag blev väldigt nöjd ändå! Gött det! Imorse hade jag sjukt ont i magen, mer än vad jag någonsin har haft faktiskt... Det blev lite tårar... Fasen vad ont det gjorde! Men jag pallrade mig till skolan ändå, ensamble'n gick åt helvete för mig då jag hade väldigt ont i magen och fortfarande är jättetäppt i näsan (kan knappt andas ibland...) men jag åkte till skolan och försökte i alla fall. Det är jag stolt över. Jag stannade inte hemma utan jag åkte en timme bort. Det säger väl ganska mycket om hur bra min klass & skola är? :) Det blev bättre för en stund sen, jätteskönt!

Nu ska jag titta på rosa bandet galan och torka håret.
Puss puss!

 

Natti natti!

Under kvällen har jag tittat på Ullared (haha) och min favvo-serie Top Model. Morgondagen bjuder på musikteoriprov om noter, engelska, idrott och sedan ska jag köpa tjocka tummvantar och strumpbyxor. Men nu- dags för sängen! Natti natti, sov sött! :)


Take care of your skin!



Dessa hudvårdsprodukter ska snart införskaffas. Jag har deras rengöringsgel, toner och creme, har varit lite slarvig med rengörandet på sista tiden men när jag väl är väldigt noga så blir min hy finfin. Med dessa [billiga] produkter är jag 99,9% säker på att min hy blir barbie-lik *peppar peppar* Spotless -serien rekommenderar jag starkt! Det är den bästa hudvårdsserien jag haft och jag har haft många! Det är inte alltid som de mest dyra och exlusiva hudvårdsserierna som är bäst, denna är från apoteket och varje produkt kostar runt 60 kroner styck. :)


25e oktober 2010

Hejhej! Dagen har tillbringats i skolan, ofcourse, med låtskrivning på ensambeln, negativa tal på matten och översättningen på "Help" på svenskan. Det var en helt okej dag, lektionerna var väl inte de roligaste (och låtskrivande är inte helt lätt...) men massa skämt gjorde dagen klart mycket roligare. Speciellt under mattelektionen... Jag måste bara skriva dem...

Katt åt stol - satt i halsen.

Katt åt lampa - lös i magen.

Katt åt linjal - mätt i magen

Bara sådär är det väl inte så jättekul men om man säger de högt är de hysteriskt roliga... Haha.
I alla fall, jag kom hem från skolan vid halv fem och sedan dess har tiden bara flugit iväg. Jag har inte ens gjort något? Aja, nu ska jag göra något i alla fall så puss puss


Help!

Hejhej, idag har jag hjälpt mami att städa och pluggat. Inga inlägg blev det, hade inget att skriva. Men nu har jag det, har en liten fråga som jag verkligen hoppas att någon av er kan svara på! Jo, det är såhär att jag har varit täppt i näsan ungefär två veckor och användt en nässpray som inte fungerade, för några dagar sen köpte jag Neseril. De första dagarna efter första användningstillfället luktade det nedsövningsmask i näsan, höll på att spy! Jag har inte användt nässprayen igår eller idag och lukten har bytts ut mot en annan, mycket värre och tusen gånger ÄCKLIGARE. Jag tror inte ni förstår hur illamående jag har varit idag. Jag sprejade parfym i mitt rum och "doppade" näsan i det. Det luktade supergott i ungefär två minuter, sedan kom den äckliga lukten tillbaks. Jag har precis duschat, lukten är fortfarande kvar. Jag förstår inte. Är det nässprayen's verk eller vad fääsiken är det?! BTW: Samma dag som jag började använda neseril började jag använda nya allergitabletter, kan det vara dem tro? Skulle bli väldigt, väldigt tacksam för svar! Jag spyr snart...


24e oktober 2010

Godmorgon! Vaknade vid nio och kunde inte somna om då jag hade världens huvudvärk... Under morgonen har jag gått runt och varit yr, as usual. Förstår inte varför, jobbigt är det i alla fall! Idag ska jag plugga inför musikteori-provet jag har imorgon eller på tisdag och jobba med översättningen jag skrev om igår. Ska försöka med ett par inlägg ändå, nu har bloggsuget kommit tillbaka helt! PUSS


Hunkvarning!



Behöver jag säga något? Raawrr... ;) Nej, nu ska jag nana. Puss puss!


Allt för min syster



Jag och mamma har under kvällen tittat på "Allt för min syster". Det är utan tvekan den finaste filmen jag någonsin sett. Denna filmen är precis i min smak, romantiska komedier i all ära men denna är... djup. Tårarna rann nerför mina kinder och jag kunde inte hjälpa att le under den scenen där Kate är på cellgiftsbehandling och Taylor kommer dit och är helt underbar mot henne. Det är ju inte precis ett minus att killen som spelar Taylor, Thomas Dekker, är sjukt snygg. Ögonen! Åååh... Ny favoritfilm? CHECK!

Nu blir det lördagsmys!


This happened during the break...

Sen det förra inlägget har jag käkat och försökt avsluta min omskrivning av "Help" till svenska. Det är mycket svårare än man tror, man kan inte bara översätta utan det ska rimma när det rimmar i orginaltexten och så måste meningarna gå i samma takt. Jag har i alla fall bara skrivit en mening, nästan inte ens det. Blä. Aja, har två dagar på mig! Nu tänkte jag berätta vad som har hänt på sistonde. (Jag är inte så säker på vad jag har berättat och inte... Hehe...)

- Jag och Emelie har slutat dansa pardans för ett par anledningar. På våren ska jag eventuellt börja på jazzdans istället. :)
- Jag har lyckats pricka MVG på de två proven jag har haft och även på argumentationen om politik. Superbra start på gymnasiet!
- Förra veckan hängde jag med Olivia efter skolan, vi fikade på Wayne's (kladdkaka och chailatte... Nästan FÖR gott...) och så åkte vi hem till henne och fjantade oss... Haha, nej men vi hade kul som alltid! :) Senare på kvällen åt vi på restaurang, jag åt en Hawaii-pizza som var ganska god... Degen blev tunnare och tunnare ju längre in man kom, det var ett minus. Annars var det gott. I väntan på spårvagnen hem var det svinkallt och där stod jag utan halsduk och vantar. Usch. Det snöade ju till och med i förrgår! :O Vintern börjar tidigt iår...
- Förra helgen sov Frida över hos mig, vi gjorde inget speciellt. Bara var, snackade skit, promenerade till ica (det ligger en bit bort) och köpte Ben & Jerry Halfbaked, en påse med surt godis och varsin julmust. Till det tittade vi på Valentines day som jag köpte på Ullared för ett tag sen. Det var riktigt mysigt det! På söndagen pluggade jag på engelska glosor och lite annat. 
- I skolan är det jättekul med min nya klass, de är riktigt härliga! :)
Det var väl typ det, har säkert glömt massor, aja... Bättre än inget i alla fall! Hehe.




Två bilder från när Frida sov över. :)


JFR


Det hade inte suttit fel med dessa godbitar i mitt smyckesförråd. Bra priser också! KAP!

Finally!



Titta vad bra! Äntligen har blogg.se fixat så att man kan tidsinställa sina inlägg! Superbra om man vet att man inte har möjlighet till att blogga någon dag, då är det bara att fixa ihop några inlägg (typ mode, tips eller så.) Great!

23e oktober

Hejhej! Igår skrev jag ingenting då jag var riktigt trött, vi var lediga från skolan men vaknade vid sjutiden ändå och kunde inte somna om. Tänkte att jag skulle åka till frölunda torg men det orkade jag inte, hade en riktig sunkdag... På kvällen tittade jag på Mean Girls och åt en Ben & Jerry glass (cookiedough, mmm...) Finns det något godare? Det var väl det som hände igår, inget speciellt alltså.

Idag vaknade jag vid tiotiden, käkade frulle och tittade på The Hills & The City. Tiden har verkligen sprungit iväg och här sitter jag fortfarande i pyjamas och gäspar. Super? Not... Föressten luktar allting sövningsmask (?) usch... Vet inte om det är min nässpray som spelar ett spratt... Lukten kom ju när jag började använda den... Haha aja, idag tänkte jag uppdatera bloggen om vad som har hänt på sistonde och publicera lite andra roliga inlägg. <3




21e oktober 2010

Hejhej bloggen! Nu är jag tillbaka efter en ofrivillig bloggpaus. Gymnasiet är verkligen inte som grundskolan, även om man så önskar det. Efter skolan är jag jättetrött då det tar ungefär 50 minuter att åka dit/hem och då är det läxor på tur. Var inte riktigt beredd på den stora kontrasten mellan nian och första ring (det har ju funnits en del som säger att det inte alls är så stor skillnad) så jag har inte haft lust att blogga. Alls. Men nu när jag vant mig, lite i alla fall, är det dags för nya tag! Fotona från min kamera har överförts till en hårddisk, ska föra över de bilderna till min dator i helgen tänkte jag. Så det är jag JÄTTEGLAD över. Det är bilder från Berlin, Göteborgskalaset, Tokio Hotel-träffen, massa bilder på Nico och andra härliga bilder.

Har en del att berätta om men det tar jag inte nu, idag har jag nämligen varit på en tillställning av det tråkigare hållet. Begravning. Det var väldigt fint dock, Amazing Graze sjöngs av en duktig solist och en släkting läste en väldigt fin vers. Vila i frid. Efter cermonin fick jag träffa ett antal släktingar som jag aldrig träffat förut, trots omständigheterna var det väldigt kul. 

Nu ska jag bara chilla lite och måla naglarna. Imorgon har jag bara ensamble på 2½ timme, efter skolan ska jag köpa tjocka tummvantar! Det är ju så kallt nu, det snöade till och med imorse! Det lade sig också, tidigt! Pusspuss <3


Jag och Hajan när vi sjöng "Summer of 69" med klassen på skolavslutningen. <3

Nostalgi

För ett par dagar sen återfann jag ett gammalt favoritband. Atomic Kitten. Jag älskade deras låtar när jag var liten! Lägger upp mina två favoriter, lyssna och njut! :)




10e oktober 2010

Hejhej! Har precis skrivit världens fulaste underskrift (den ser ut som en av alla autografer man kladdade som femåring...) haha... Idag gick jag upp vid tiotiden och tittade på Simpsons ätande på två ostmackor och varm choklad. Mums! Hade inga planer idag så jag följde med morsan, mormor och min moster till några affärer. Kom hem med en liten väst (som jag är lite osäker på dock), ett nagellack och ett par knästrumpor. Sen vi kom hem har jag inte gjort något speciellt, bara chillat och så. Snart ska jag duscha och måla naglarna tänkte jag.
Har inget mer att skriva just nu, vi hörs senare. <3

Nu blir det lördagsmys!


Autumn

Knåpade ihop ett collage på photoshop för en stund sen (har laddat ner prova på så den försvinner om ungefär 24 dagar...) Denna outfiten skulle sitta fint nu i höstmörkret. Mmm... Tightsen älskar jag, om jag hade råd hade jag utan tvekan köpt dem i grått också...


9e oktober 2010

Hejhej! Igår var jag också hemma, magonten hade gått över men jag hade jätteont i halsen och den enda lektionen jag har på fredagar är ensamble. Det är inte så bra att sjunga om man har så ont i halsen som jag hade, några timmar efter jag tagit en halstablett blev det bättre så det var skönt! :)
Idag gick jag upp kvart över 6, vi skulle ju till Ullared idag! Vi kom dit vid niotiden efter en och en halv timmes biltur. Jag hittade inte så mycket och det var väldigt mycket folk så det var väldigt mycket vi missade.
Men det jag hittade var en rejäl borste, hårsnoddar, ett diadem, två nagellack, en film och en skön morgonrock. Inte kul eller hur? Men vi har köpt lite julklappar till Zion och Nico! Jag hittade en sjukt söt julstrumpa där det står "God Jul missen", vi köpte godis och en leksak som vi ska lägga där i på julafton. Sen köpte vi en del till Zion. :)

När vi kom hem var jag så trött att jag nästan inte kunda hålla ögonen öppna så jag lade mig i min säng, under täcket med Nico vid fötterna. Mys! Nu ska jag snart äta, puss!



7e oktober 2010

Hejhej bloggen! Är hemma idag, är förkyld och har jätteont i magen. Jag var jättenära att börja gråta förut... Lade mig ner i sängen när jag fick ont i magen och låg där från halv åtta till tio ungefär. Suck. Jag hoppas att det blir bättre imorgon i alla fall! Ville bara skriva en liten update, det har ju inte blivit så jättebra med det men det beror på att jag kommer hem ganska sent från skolan. Puss <3


Bildbrist... Aja, satt precis i mitten som ni kan se. :)

Kan ni se mig?


En bild från Tokio Hotel -fanträffen i augusti. Massa goa tokio-tjejer sittandes som TH'märket. Kan ni se mig någonstans där i smeten? :)

4e oktober 2010

Hejsvejs! Igår skulle jag åkt med till min moster och sedan eventuellt åka och kolla på en begravningsklänning. (Det är en i min närhet som har gått bort, tråkigt. :( ) Men eftersom jag var så himla yr, hela dagen (wierd) så stannade jag hemma. Sket i dansen också, tänkte att det inte kunde vara bra att dansa när jag är yr eftersom danserna vi dansar innefattar väldigt mycket snurrande...

Idag har jag haft ensamble vilket gick lite sisådär. Har fortfarande ont i halsen så det lät ju inte så jättebra... Jag har även haft matte och svenska vilket var väldigt segt. Kom hem vid halv 5 idag så jag är väldigt trött och seg.
Just det! Min mamma har aldrig varit ett stort fan av ullared (trots att hon bara har varit där en gång för typ tjugo år sen, hehe...) Men jag har lyckats få henne att vilja åka dit så i helgen bär det av! Vi kommer att åka ganska tidigt på morgonen men det blir ju inte "äckligt" tidigt då vi bor ganska nära. Toppen! Vet ni hur jag fick henne att vilja åka? Jag var inne på en blogg som hade varit på ullared och lade upp bilder på deras julsortiment, visade detta till mamma och man skulle nästan kunna stoppa in massa saker i munnen så som hon gapade! Haha! Kul ska det bli i alla fall! Nej, nu ska jag sätta på mig myskläder, glo på tv och ladda batteriet till systemkameran!


Jag och Frida på Göteborgskalaset i somras. Fotot är taget av söta Olivia! :) <3

2a oktober 2010

Hejhej, jag har inte bloggat på ett par dagar då jag varken haft tid eller lust. Den största delen av tiden har jag tillbringat tillsammans med mina älskade (eller inte) samhällspapper om politik. Provet i torsdags gick bra, det var väldigt svårt men det känns som om jag klarade det väldigt bra. Igår fick vi kompensationsledigt för konserten, det var gött. Egentligen skulle jag träffat Olivia och fika med henne när hon slutat men jag hade så ont i halsen igår att jag inte orkade. Idag är det inte mycket bättre heller, fasen vad dåligt immunförsvar jag har! Hehe...
Inatt drömde jag en mardröm, jag blev våldtagen, bortrövad och inlåst i ett trångt rum med massa andra tjejer. Usch, jag skakade när jag vaknade. Haha!

Just nu verkar inte min blogg fungera, det är samma med Fridas? Det står typ "404 not found" eller så. Men andra som har ...blogg.se fungerar? Hmm... Hoppas att ni ser bloggen i alla fall. 

Och nu är det verkligen höst, jag vill bara ut och fotografera men min digitalkamera är fortfarande skum och systemkameran måste laddas... Aja, det får bli en annan dag. <3