27e Juni

Hejsan bloggen, nu var det ett bra tag sen jag skrev. Det är ju sommar, men jag ska försöka skriva ändå. Hehe. I tisdags var jag som sagt med Frida och Olivia. Vi träffades i stan och gick runt där i timmar, särskilt i skoaffärer. Till slut mådde jag faktiskt illa så fort jag såg ett par skor, haha. Jag letade efter jeansshorts men det fanns typ inga, så jag och mami ska åka till Kungsmässan någon dag och kolla där istället. Vad gjorde vi mer i stan? Jo, vi fikade på ett jättemysigt café, vi köpte varsin cheesecakebrownie (?), det var faktiskt gott! Väldigt mättande men smaskigt! Vid 6.tiden stack Frida till tåget och jag & Olivia åkte hem till Olivia. Tv, dator, hjärtchips, mys! I onsdags vaknade vi ganska sent, åkte till en Stadiumbutik för att kolla efter ett par skor, sedan åkte vi till stan och köpte varsin Frapino, köp Kokos och ananas!! Den var jättegod och smakade som ananassplit! Efter det åkte jag hem.
I torsdags gjorde jag inget speciellt, inget som jag kommer ihåg i alla fall... Jag och mamma monterade ihop kattställningen, den är jättesöt! Ja, det var en riktig chilldag.

I fredags var det Midsommarafton! Glad Midsommar i efterskott! :) Mormor kom hem till oss och så tittade vi på filmer när mamma var liten. Jättesöt! Och min moster såg jättecool ut i ett klipp när hon var runt min ålder! Sedan var det sill, köttbullar, potatis, gräslök, jordgubbar med grädde och så vidare... Gött! Efter en dag med mys, tyvärr inte med midsommarstång...  :(, gick vi på prommis längs Kastanjeallén. På kvällen kände jag min alldeles febrig och krasslig men det gick över som tur var!

Igår hängde jag med Frida och Olivia, vi åkte till Eriksberg och gick på glassjakt! Haha. Tillslut hittade vi ett glasscafé som sålde Triumfglass. För min del blev det melon och himmelsk röra (kolaglass), vi satt ute ett bra tag. Vi satt där resten av dagen faktiskt. Det var otroligt skönt! Sen åkte jag hem. Tack för dagen tjejer!
Idag ska jag, mamma och min mormor besöka mammas faster som ligger på sjukhus.



Jag just nu

21e juni

Hejsan, har precis suttit på balkongen och njutit av det superfina vädret med en superäcklig glass. Usch. Jag skojar inte! Jag provade Ben & Jerry's pinnglass, den var verkligen inte god! Bläää... Nej, jag håller mig till Ben & Jerry's i burk hädanefter! ;)
Igår var jag som sagt med Hajan och Olivia. Det var lite halvtaskigt väder så vi satt och tjötade ett tag innan vi gick och köpte lite gottis för att sedan mysa framför Sex and the city, jag älskar den scenen där Carrie berättar att hon ska gifta sig och Charlotte brister ut i ett skrik... Haha. När vi hade sett filmen (och en film från vår klass i fyran...) skulle Hajan gå hem och jag och Olivia stack ut i regnet och höll på. Plötsligt försvann hennes mobil så vi sprang runt och letade, sprang upp till mig och sprang ner igen. Jag ringde till Olivias mobil och så svarade en kille, som tur var fick Olivia tillbaka mobilen. :)
När Olivia åkte hem tittade jag och mamma på Systrar i jeans, lika bra som alltid!

Idag har jag inte gjort något speciellt, har haft huvudvärk lite av och på så jag har bara chillat. Gick till apoteket och köpte ny rengöringsserie, köpte en ny serie för bara några dagar sen men jag har fått finnar av den (?!) Gissa vad det är för serie då? Jo, en serie för ungdomar. It makes no sense. Så jag försöker med Aco's istället.
Nu ska jag joina mamma på balkongen ett tag, imorgon blir det stan och skit med världens bästa vänner. <3


Bildbrist, är vid fel dator...

20e juni

Hejsan, har precis fixat mig. Vid två kommer Hajan och sedan kommer Olivia och är med oss en stund eller två. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men det kommer vi nog på sedan, jag vill i alla fall inte vara inne hela dagen. Det är ju inte kul. Nu tänkte jag skriva om något mycket mer intressant.

Igår (på mammas och pappas bröllopsdag, hihi) gifte Kronprinsessan och numera Prins Daniel sig. Jag, mamma och pappa skyndade oss hem från Ikea för att se bröllopet. Först gick ju alla gäster in i kyrkan, kul och se vad alla hade på sig. Klädvis (och helt allmänt egentligen) var prinsessan Madeleine min favorit. Hennes klänning var makalöst vacker och jag kände ett sting av avundsjuka... Haha. Jag såg en kvinna som hade en klänning med ett byxben. Fint? Och sen i slutet kom min absoluta favorit av the guys... Prins Carl Philip. Visst är han mycket snyggare än Harry och William från England som alla pratar om hela tiden. Nej, Carl Philip är min drömprins. :)♥  Tillbaka till bröllopet... Victoria var jättevacker i sin klänning och jag lovar att jag tänker ha en spetsslöja när jag gifter mig! Jättefint! På mamma rann tårarna under vigseln, inte på mig dock men jag blev berörd. Det var ju så otroligt fint. Man riktigt såg kärleken mellan Victoria och Daniel. Jag och mamma tittade på hela programmet, det vill säga ända fram tills klockan ett. En av höjdpunkterna var Kungens lilla tal till Drottning Silvia. Hur romantiskt var det inte när han hade talat ur hjärtat och sedan gav henne en ros! Sedan var ju Daniels tal hur gulligt som helst. "Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så." Kan babbla på om bröllopet hela dagen, men det tänker jag inte göra. ;)

Nu ska jag göra något annat innan tjejerna kommer. Puss och grattis Victoria och Daniel. ♥


18e juni

Hejj, håller på med ett skolavslutnings-inlägg med bilder och lite text om skolavslutningen. Min dator är lite (mycket) seg så det tar en stund att ladda upp bilder. Datorn dog förresten förut, blev skiträdd och så fort datorn fungerade igen så kopierade jag allt på datorn till hårddisken. Nu kan datorn dö så att en laptop hittar hit... Haha. De senaste dagarna har jag varit helt... Tråkig. Tråkig och sjukt trött. I onsdags segade jag jättelänge innan jag, mamma och pappa åkte till Frölunda torgs zoo-affär och hämtade Kattunge-paketet mamma beställt, det är en kattlåda med spade, kattmat och godis, två små leksaker, två sjukt gulliga skålar till mat och vatten och kattsand. När vi ändå var där köpte vi en borste och två leksaker...

Igår åkte jag, mamma och Daniel till Frölunda torg och kikade runt. Kom hem med ett linne i en modell jag letat efter jättelänge, en finfin tunika, ett par trosor och ett skärp. När vi kom hem rensade jag skrivbordet och så monterade pappa ihop det nya skrivbordet. Har även slängt alla gamla tidningar, nu har jag bara kvar tidningarna från 2010 och några tidningar med bra artiklar i. Har lite separationsångest när det gäller saker och ting så det var starkt gjort! Hehe...

Idag har jag inte gjort någonting, men imorgon blir det en tripp till Ikea för att köpa det allra sista till rummet och sen är det ju bröllopet! Det får man inte missa, eller ja. Jag kanske bara tittar en stund för det har varit så himla fint väder de senaste dagarna. Så jag kanske varvar mellan bröllopet och balkongen. På söndag kanske jag ska träffa en vän i alla fall och så ska det vara resten av lovet.
Puss hej.


Efter skolavslutninen.

14e juni

Hejhej, sitter nyduschad och insmord med Dove's bodylotion som ger färg. Lyx! Idag var det den sista skoldagen och den spenderades med rensning av skåpet, träning inför Öppen Scen på skolavslutningen imorgon, städning i klassrummet, våran avslutningslunch och mys med alla goa människor.
Vi trodde att det skulle bli smörgåstårta till lunchen men åttorna lurade oss! De hade gjort en buffé som enligt min smak var helt okej, men efterrätten... SKITGOTT! Det var en hallon-pannacotta-cheesecake (hahaha) Riktigt smaskig! En av rektorerna höll tal och så höll Olivia tal och gjorde mig helt tårögd...
Efter lunchen dansade och flummade vi lite klassrummet innan lärarna skulle spela oss! Vi spelade ju dem i julas, nu var det vår tur att bli imiterade. När dagen var slut var det dags att lämna tillbaka skåpsnyckeln och gå hemåt. Halv fyra hade jag tid för klippning, blev riktigt nöjd! Mitt hår var äckligt slitet innan så det känns jätteskönt nu. Håret är en bit kortare, klippte ännu mer uppklippt och så fick jag håret plattat.
Imorgon ska jag dock ha lockar, tack för lånet av locktången Frida!

Måste göra ett schema inför morgondagen (morgonen...) så att jag hinner med allt som måste fixas...

06:00- Gå upp, äta frukost.
06:15- sminka mig.
06:30- Deo, parfym, ta på mig klänningen.
06:35- locka håret (vem vet hur lång tid det kommer att ta...), sätta på lösnaglarna, sätta på skorna, packa en väska och ta kort.
08:00- Gå hemifrån, senast.

Nico

Nico, om tre veckor blir du vår. En till medlem i familjen Hoffre, för vi kan helt enkelt inte bara vara fyra. Lotta, vi såg allt vad du gjorde förut. Du öppnade en dörr, visst välkomnade du lilla Nico? Som sagt kommer Lotta aldrig att kunna ersättas men det betyder ju inte att man inte kan skaffa ett annat djur. Jag känner en som köpte ett nytt husdjur efter bara två veckor. Det handlar inte om att ersätta eller att trösta sig med ett nytt djur, det handlar om att vara djurälskare. Så om tre veckor kommer en liten Ragdoll-hane vara medlem i Hoffre-familjen. Nico med de knallblå ögonen och vit eyeliner. Puss på dig. Och puss på Lotta. ♥




13e juni

Yo! Idag åkte jag, mami och papi till två djuraffärer i Sisjön för att kika lite, sedan åkte vi till Frölunda Torg där jag köpte lösnaglar, ett vårdande nagelkit och en "hård" ögonskuggepensel som jag kommer att använda som concealerpensel. Blev överlycklig när jag fick concealer som såg ut som MakeupStores med FRIDA-tidningen för någon vecka sen, testade den för en stund sen. Den sög. För det första så täcker den inte, alltså man kletar ju på lite och så fixerar man ju men när man fixerar så försvinner allt och smular. Not good. Får väl ta lite puder eller något vid ögonen på skolavslutningen. Tänker inte gå runt med helt blå runt ögonen. Fy. Aja, det löser sig.

Nu ska jag fixa så att en låt hamnar i en cdskiva (till skolavslutningen, ska ju sjunga!)
Puss sålänge.


Jag saknar dig prinsessan. <3

12e juni

Hejhej, sitter och segar efter en väldigt kul dag! Vi åkte precis efter jag postade förra inlägget, resan dit tog 1½ timme. Det var väldigt "kattigt" där inne, haha. Massa söta kattsaker och jättemånga söta kissar! Själv är jag väldigt fäst vid rasen Ragdoll. De är helt underbara! Vi gick runt där i ett par timmar, jag fick klappa en ragdoll och gnuggade mig sedan i ögonen för att se om det sved efteråt. Vet ni vad? Jag kände ingenting! Visst är det toppen?! Som sagt älskar jag Lotta och kommar alltid att göra det men min familj älskar djur så vi får se hur det blir. Väl hemma har jag bara segat, har varit otroligt trött de senaste dagarna. Snart är det sommarlov, jippie!

Imorgon ska jag köpa lösnaglar och klippa ner mina riktiga, när mina naglar växt ikapp lösnaglarna ska jag köpa ett kit med grejer som vårdar naglarna. Är trött på att de flisar sig och går sönder. Just nu har jag ett hack i ena tumnageln och om naglen går av så går halva nageln av. Inte så värst nice, va? :(
Aja, nu ska jag njuta av lördagskvällen. Ni också hoppas jag, pusspuss.

Såhär ser ragdoll-katter ut, söta va? :)

(bilderna är hittade lite överallt på google)

Update

Guten Morgen, sitter helt fixad och väntar på att vi ska åka. Glömde att tvätta håret igår så mitt hår är en aning fett, usch. Aja, det är inte så att vi ska på värsta festen eller något sånt. ;)
Hoppas ni får en fin dag så ses vi sen!
<3

Bröllopsfixaren



Sitter och myser framför Bröllopsfixaren med Jennifer Lopez. Har inte sett den så jag hoppas att den är bra. Det blir att lägga sig direkt efter filmen slutar då jag och min familj ska åka till Ulricehamn för att gå på en kattutställning imorgon. Vi ska kolla ifall vi är allgergiska mot katter, vi älskar ju djur och vi tänkte att ha en katt är ju helt annorlunda mot en hund. Så vi får se om vi skaffar katt till hösten, eller inte. Hur som helst kommer jag alltid att älska Lotta och det finns ingen som någonsin kommer att kunna ersätta henne, så är det bara. Men vi älskar djur, som sagt och det är fruktansvärt tomt och tråkigt nu. Det återstår att se hur det blir med det, men först ska vi njuta av en härlig sommar! ♥

Förra året.

Idag för ett år sen hade vi skolavslutning i min skola. Min goa klass skulle splittras. (Jag, Frida och Olivia gick med niorna när vi gick i åttan) Jag minns att det var otroligt jobbigt, tårarna sprutade och rädslan över att kanske inte få träffa alla igen var väldigt stark. Jag grät hela vägen hem och önskade att de skulle komma tillbaka till hösten. Vilket de naturligtvis inte gjorde, fast tre av dem har faktiskt besökt. ♥ Nu på tisdag är det samma sak igen. Jag har ju känt dessa människor sen vi var små pluttar. (Jag gick i samma klass med dem innan jag flyttade till de andra)
Att skiljas från sina vänner TVÅ gånger är ju bara för mycket, men vi ska träffas flera gånger i sommar. Okej?! Puss på er. ♥ ♥ ♥

11e juni

Tjena! Har precis kommit hem efter en annorlunda fredag. Vi hade filmpremiär av klassens film, det dracks cider (alkoholfri ofcourse) och så bjöds det på äckliga salta pinnar... Gissa hur klassen entrade korridoren? Vi gick längs röda mattan! Eller ja, det var en persisk matta vid dörren... Haha. Det var kul i alla fall!
Filmen blev faktiskt bra, det tyckte de andra klasserna också. Det gillar vi! Alla i klassen hade föresten finkläder på sig för att göra det extra glammigt, detta är utan tvekan en av skolans bästa traditioner!

Efter filmpremiären var det dags för stadsvandringen jag, Frida och Olivia har planerat ett tag. Vi satt på järntorget jättelänge och väntade på alla grupper, vi bjöd även på fika. Att sitta där i regnet och den kalla luften var väl lagom kul. Vi åt lunch på Burger King, originellt va? Det var gott i alla fall och så blev man varm, vilket var jätteskönt! Ja, det har helt enkelt varit en kul dag.
Nu hade jag tänkt att bara ta det lugnt, är jättetrött! Var till och med nära att somna på spårvagnen... Inte bra, haha. <3 (Lägger upp bilder från Hard Rock lite senare när jag orkar.)


Tagen på lägerskolan för två år sen.

10e juni

Tjenare! Sitter med ögonen halvt i kors och skickar bilder på David till honom från ikväll.
Idag har det varit en kul dag! Fotbollsmatchen slutade 3-3, vilket är ett jättebra resultat om man jämför med förra året... Kan skylla på att det inte finns så många elever i skolan som spelar fotboll på fritiden, för några år sen gjorde typ alla det... Det var i alla fall riktigt kallt och ruskigt. Det började även att regna, mysigt... Not. Aja, lärarna vann i alla fall inte och det är superbra det! Sedan var det vanliga lektioner resten av dagen.

Efter skolan åkte jag och Frida till Frölunda Torg där det inhandlades lite underkläder, är väldigt nöjd med det jag köpte. Sedan åkte vi hem till mig och jag duschade, plattade håret och så. Tog på mig en vit tubtopp och en blommig kjol med volanger + klackar på det. Nice.
Jag och Frida träffade Hajan och David vid Frölunda Torg halv sex och åkte tillsammans till Hard Rock café där vi träffade resten av klassen. Kvällen var grymt mysig och riktigt rolig! Så är det när man går med ett gäng härliga personligheter! Jag beställde kyckling men jag förväntade mig inte att få en halv kyckling! Haha, åt väl mindre än halva... Men David åt mirakulöst upp hela sin halva kyckling!
När vi hade ätit en del av middagen beställde vi efterätt. Jag och Frida delade på en brownie-glass-grädd-grej som var himmelskt god! Efter en otroligt fin kväll åkte jag, Hajan och David samma spårvagn hem, vi bor ju typ i samma område. :) Och här sitter jag nu, det går väldigt segt med bilderna...

Det känns som att jag har skrivit jättedåligt nu, får renskriva imorgon om det är så... Är verkligen jättetrött nu.<3


Jag och Frida på Hard Rock.

Klar!

Nu är jag färdig med novellen! Är ganska nöjd, det är inte min bästa men den är ändå bra tycker jag. Eller, det rätta ordet är: Gullig. Haha! Nu ska jag bara slappa och tagga inför imorgon. Fotbollsmatch och Hard Rock café! :D


9e juni

Hejhej, skriver lite medans jag inte har inspiration till novellen... Måste blir klar ikväll för imorgon kommer Frida hit efter skolan då vi på kvällen ska äta på Hard Rock café med världens finaste klass... ♥
Idag har det varit lite... Ledsamt... Hehe. På morgonen fixade vi med filmen och så tog vi kort till skolavslutningen. Efter det hade vi bild där vi fick tårta av vår bildlärare (alla nior får det, tradition! hihi) och så packade vi ner våra målningar och allt vi har gjort i nian, vi kladdade självklart på våra "stora kuvert" vilket resulterade i ett gråtkalas... Haha.
Jag skrev "Jag älskar dig bästa vän♥ /Anna" på Olivias och så började hon att gråta och då började alla andra att gråta... Vi grät hela lunchen! Det var riktigt jobbigt, jag älskar min klass och jag kan inte förstå att vi snart inte kommer att träffa varandra varje dag. Alla bor ju så himla utspritt också! Vi måste hålla kontakten och träffas flera gånger i sommar! Om vi inte gör det så vet jag inte vad jag gör... ♥



Dagens (typ)


Jeans - BikBok
Överdel - New Yorker
+ ballerinaskor från New Yorker och min gråa vårjacka (på morgonen i alla fall...)
Outfiten hade jag egentligen bara på morgonen och efter skolan, haha.

Ugly Betty


Innan jag blev ren och fin... ;)

Nej, nu måste jag beställa tid för klippning. Jag älskar att ha långt hår, det gör jag verkligen! Men ett par hårstrån har kluvits, inte bra. Ska kanske slinga håret också så att det blir ljusare. What do you think?
Anyhow, sitter och tittar på Ugly Betty. Har inte följt det slaviskt det senaste, fråga mig inte varför. Det ska i alla fall bli ändring på det, den tv-serien är ju jättebra! Föresten har jag fått tillbaka blogglusten som inte har varit särskilt ... Befintlig (haha) det senaste. Nu: back to Cute Betty!

PORTRÄTT


8e juni

Hejhej, ska alldeles strax hoppa in i duschen men först tänkte jag skriva kort om dagen.
Idag har jag varit otroligt trött och seg, förstår inte varför... Aja, vi hade teckenspråk första lektionen. Eller jag, lektion och lektion - vi spelade kubb! Råkade fälla kungen på mitt FÖRSTA kast... Hehe, oops.
Efter vi hade spelat kubb spelade vi in hela dagen, bland annat hos mig vilket var lite pinsamt... Alltså, inte att ha klassen hos mig utan lärarna... (!) Det gick i alla fall bra med filminspelningen, imorgon är vi klara. Det har varit väldigt kul! :)

När vi hade slutat för dagen kom jag på att jag inte tog med mig jackan tillbaka till skolan, och det regnade ute. Lyckat. Haha, det var inte så kallt som tur var. Jag hade sällskap med en gammal vän, Tina, hem. (Hon bor ju på samma gård) Hade inte träffat henne på ett bra tag så det var kul. ♥
Skriver mer efter duschen, puss.


7e juni

Sitter och kämpar med min novell, det går inte alls bra. Hmm... Tar en liten paus och bloggar istället.
Idag har vi filmat hela dagen och har därför inte haft några lektioner, förutom musik men det ska vi inte gå in på... Vi håller på med en filmatisering av Fridas novell (alla nior gör det i min skola), den blir nog riktigt bra! Jag spelar offret som blir kidnappad och så är jag & Olivia rekvisitörer. Tänker inte skriva om filmen ifall någon i de lägre klasserna kikar in, då blir det ju ingen överraskning! Imorgon ska vi i alla fall filma hemma hos mig (jag bor ju så nära skolan), i mitt rum och i mitt vardagsrum. Har städat mitt rum lite extra, nu är det skinande rent! Jag har även bytt posters på min dörr, hehe...
Nu dunkar mitt huvud så att jag blir tokig, hmm...
Aja, puss sålänge!



Svar på tal!


alice johanna
om 6e juni:
Du var väl på Willys i Sisjön i Fredags? <3

Svar:
Ja det var jag! Åh det var du med T.H-tröjan! Vid godiset ;D <3

Ett par bilder från fredagen


Bjuder på denna bilden... Haha!


Frida och jag. :)


Härlig bild, eller hur? :)






Haha...

Att ladda upp dessa bilder har tagit en timme. Inte så konstigt att jag inte laddar upp bilder så ofta som jag vill. Skitdator. :(

6e juni

Hejsan! Vilket härligt väder vi har haft!
I fredags gjorde jag inget speciellt efter skolan, chillade lite och lekte med Zion. Följde även med mami&papi och handlade. Igår solade jag ett tag på balkongen innan vi skulle grilla vid fyratiden ett par grannar på gården. Det var mysigt det! Alla delade med sig av det man tagit med sig och efter maten letade många av oss efter en annan grannes katt som försvunnit. Några av barnen hittade den, bra jobbat! :) Efter maten och allt tjöt gick jag och mamma på prommis med Zion. Sedan tittade jag på tv innan jag skulle sova.
Idag vaknade jag vid tolvtiden, åt frukost och solade sedan i en timma innan jag började med svenskanovellen. Är långt ifrån klar men nu har jag tänkt ut handlingen i alla fall.
Har inte så mycket mer att skriva, det har varit en mysig helg helt enkelt. Puss.

Dagens outfit





Känner mig mycket bättre nu så jag tänkte blogga lite. Här får ni dagens outfit.
Magkort tisha - BikBok (magkort kan man inte ha i skolan så jag drog på mig ett linne)
Shorts - Gina Tricot
+ Rayban Wayfarer, gladiatorsandaler och ett leende på läpparna.

2e juni

Kom hem till en tom lägenhet, varken pappa, mamma eller Daniel var hemma. Detta var första gången i mitt liv som inte Lotta kommit springandes och pussat mig och hållit mig sällskap under tiden ingen annan var här. Brast i gråt och nu känner jag inte för att blogga. Idag är det tre veckor sen... ♥


Dagens outfit


1a juni - SOMMAR

Sommar, sommar och sol... Idag har det varit toppenväder, passar ju bra nu när det äntligen är sommar - på riktigt. Åååh vad härligt! Hihi. Idag har jag haft teckenspråk, fick dock inte veta vad jag fick för betyg på provet men jag vet att det gick bra i alla fall, sen tittade vi på en film, satt och chillade på skolgården under lunchrasten, hade NO utomhus och så spelade vi fotboll på idrotten. Jag hatar fotboll. Blä. Haha, när jag kom hem gjorde jag ingenting. Var lite nedstämd då det, imorgon, har gått tre veckor sen Lotta lämnade oss. Kan någon snälla hämta henne?! ♥

För ett litet tag sen gick jag och mamma på prommis i det fina vädret, kom på andra tankar. Det är bra.
Har fotat dagens outfit för en gångs skull, alltså jag brukar fota dagens outfit men så glömmer jag att lägga upp dem... Hmm... Nu ska jag göra det i alla fall.