Idag säger vi GRATTIIIS till ...

Idag fyller en av snyggingarna i Tokio Hotel hela 23 år! Grattis Georg! :D ♥

31/03-2010

Unskinny bop bop... Haha! Älskar den låten, så grymt skön!
Idag har jag haft en ganska tråkig SO-lektion (vi skulle förhöra varandra, för imorgon ska vi svara på frågor på Historiska museet...) och sedan sista delen i nationella proven i engelska, bild, nationella proven i TYSKA och matte. Jag tycker att det gick bättre på engelskan den här gången än förra gången (vi delade upp taldelen i två) och tyskaprovet var faktiskt ganska lätt, lättare än vad jag trodde i alla fall. Det kändes väldigt bra när jag lämnade in provet och det är ju bra!
På mattelektionen gick vi igenom lite grejer inför provet som är alldeles för snart, hjälp! Men bara man fokuserar och tänker positivt så går det! :)
Efter skolan åkte tre fjärdedelar av familjen  till Ica och köpte mat och grejer till min matsäck till imorgon.
Imorgon ska vi åka till Historiska Museet, som sagt. Vi läser ju om göteborgs historia... Innan vi åker dit ska vi ha svenska och efter besöket ska vi ha en annorlunda idrottslektion. Vi ska nämligen dansa! Street dock, vi har dansat det två gånger med skolan... Aja, det är kul i alla fall!
Vet ni, en gång dansade vi linedance i skolan! Hahaha! Det var väldigt... Töntigt men det var ganska kul just för att det var så töntigt. ;)
Märker ni att jag har kortat ner antalet smileysar? Haha, jag tycker att det har blivit för mycket smileysar på senaste tiden... (anstränger mig för att inte göra en blinkade smiley... haha)

Imorgon är det redan april! Det är ju helt sjukt hur fort tiden har gått! Imorgon börjar våren "på riktigt", nu blir det bara varmare och varmare. Härligt. En annan sak som är härlig är ju att vi är lediga på fredag! Det kan man ju inget annat än gilla! Under lovet ska jag köpa lite nya vårkläder och så ska jag skriva ett inlägg jag tror ni kommer att gilla! Men det kommer ta en stund så jag skriver som sagt den på lovet.

Kvällens planer är: kolla igenom SO-häftet igen, ta fram vad jag ska ha på mig imorgon, fixa maten till imorgon, packa väskan och titta på Andra Avenyn. Låter tråkigt, haha.
Puss<3

Just det! I förrgår anmälde jag och Olivia oss till ett dansläger i sommar! Hoppas vi kommer med! Man får testa på ett par olika danser, titta på dansfilmer, det är övernattning sista dagen och så är det uppvisning. Kul! <3



Never stop believing in yourself!



Mitt nya motto är: Sluta aldrig att tro på dig själv!
Igår satt jag i mitt rum och grät av glädje då en av mina två drömmar i livet kanske är påväg att uppfyllas. Vad det är för något vill jag inte riktigt skriva då jag brukar få för starka förhoppningar. Men jag hoppas! Please make this happen!!!

30/03-2010

Hejsan!
Sitter och pluggar efter en kul dag.
Först upp var skolbio, Prinsessa. Den filmen är riktigt söt, särskilt när en riktigt söt kille har medverkat! Anastasios Soulis, grrr!
Efter filmen blev det att åka tillbaka till skolan och äta den konstiga köttgrytan med choklad i... Wierd.
Hade NO där jag jobbade med hjärtat och sedan åkte vi till åkered för att ha idrott.
Efter skolan åkte jag och Olivia in till stan, vi köpte med oss varsin pirog på waynes som vi sedan åt hemma hos henne innan vi slog på tvåan för att titta på tvprogrammet Perspektiv där man kunde Think Pink! Vi var ju med i Open Sign i höstas, vi "döpte" våran dansgrupp till Think Pink som ni vet. Lite kul att vara med på tv. ;) Fast detta var inte första gången... En gång var hela min klass med på nyheterna när vi typ skulle dansa inför skolminstern och andra personer... Det värsta var ju att det klippet som jag var med i som visades på nyheterna var när jag och min kompis Hajan dansade runt, runt, runt. Haha!
Ja, efter tvtittandet gjorde vi inget särskilt. Vi bara var. Najsigt det med!
Vid tjugo i åtta hämtade mamma mig och nu sitter jag här som sagt.
Tillbaka till Göteborgs historia! :)


Think Pink!  <3

29/03-2010 - snart vår på riktigt! :D

Hejsan! Sitter i min nya skrivbordsstol och ska plugga lite.
Igår gick jag och la mig runt 10 över elva, var inte ett dugg trött men tillslut somnade jag och det var skönt det! Slöjd, helklass i svenska, SO, matte, musik, svenska och liiiiiite matte igen är det jag har haft idag. En tråkig dag som lyfts upp av mina sköna vänner i klassen. Love you guys!

Snackade precis med Olivia på mobilen, alltid lika sjuka konversationer! ;)
På tal om mobil och så: Frida - kolla mobilen! Måste veta om vi ska ha matsäck eller inte imorgon. Haha, vad barsnligt det låter! Vi ska nämligen gå på skolbio imorgon och jag vet inte om vi ska ha matsäck med oss eller inte. Har för mig att vi skulle det, så typiskt kannebäck att alltid komma i tid till idrotten. Blä. Hehe. Fast idrotten har varit mycket roligare än vanligt på sistonde, men det kommer nog att förändras igen för en anledning... Ni i klassen vet vad jag menar...

Hur är vädret hos er? Nu när jag tittar ut genom fönstret skiner solen och molnen tycks försvinna. Det gillar vi! Puss<3

Headern

Hejhej! Har suttit och trixat med headern ett bra tag, tänkte göra rundade hörnen men det gick inte så bra när jag väl fick upp headern men jag tycker att det blev coolt så som det är nu. :)
Jag gillar i alla fall headern! Hihi.
Vad tycker ni?




Update: Haha, så typiskt mig att titta på en bild i datorn och tänka "Åh, den bilden hade varit fin som header"... Får änna lägga ner nu va?
Föresten är jag deprimerad för Frida har lyckats göra de grejerna jag vill göra med min design.
Såhär har det gått för mig:
Har försökt göra mellanrum mellan headern och inläggen, funkar det? Nej.
Har försökt göra mellanrum mellan menyn och inläggen, funkar det? Nej.
Har försök göra boxar i menyn, funkar det då? Nej.
Har letat efter hur man får en liten box med datumet i i rubriken med en bakgrund, har jag hittat det? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!
Frida din usling! Haha, du måste hjälpa mig. Blir TOKIG!!
Update 2: Ha! Frida! I know what you've done! ;)

Fredagens outfit


Tunika/klänning - New Yorker
Randiga strumpbyxor - H&M
Svarta ballerinaskor - New Yorker + min nya skinnpaj på det. :)

28/03-2010

Guten morgen! Gick och la mig tjugo i ett igår och vaknade klockan elva idag. Riktigt skönt! Sitter och äter frukost nu framför The City. Special K och ostmackor, mums.
Hörde föresten på vakna med the Voice att Beyonce är gravid (inte helt säker). Jättekul för henne. Hon har ju värsta drömlivet, orättvist ju... ;)
Jag vet fortfarande inte vad jag ska hitta på idag, blir ju nästan desperat. Haha, nej men jag vill göra något kul.
Nu ska jag fortsätta på min frukost, puss.

Natti natti

Egentligen borde jag väl skriva dagens datum som rubrik men eftersom det endast gått ett par minuter känns det lite skumt. Hehe.
Ska inte lägga mig än, är inte trött ett dugg och sen är det ju lördag - då får man vara uppe länge. :)
Har gjort upp en plan till imorgon (idag?) i alla fall och det är att jag ska ha en fet sovmorgon! En fet! Nice va? Till er som ska sova nu säger jag natti natti<3



btw: jag gjorde en header idag, blev supernöjd! Ska ladda upp den så fort som möjligt. Puss

Shoesoholic




Tänk er att spatsera runt i stan/stranden/whatever en varm sommardag i dessa skor. Kanske inte alla på samma gång, men ni förstår vad jag menar. ;)
Säger bara såhär: Love love love!

mmm....

Härligt.

Iyaz - SOLO

Dagens humör: Konstigt.
Dagens mående: finfint, förutom yrseln jag hade i förmiddags. :(
Dagens borde: borde ha flyttat alla kläder från fåtöljen till garderoben och byrån, men det går inte att gå dit... Så det så.
Dagens frisyr: utsläppt all day long
Dagens klädsel: svarta tights, linne och min gråa cardigan + mina snörskor & kenza jackan på det.
Dagens planer: kvällens planer? msn tror jag. :)
Dagens vill ha: alldeles för mycket...
Dagens längtan: I have no idea.
Dagens fundering: varför laddar aldrig folk upp bilder på bdb längre?
Dagens beroende: musiiiik! Love.
Dagens tråkigaste: att jag inte har haft något kul att göra.
Dagens webbsida: Även om ingen tycks lägga upp något så får jag säga bdb.
Dagens låt: Iyaz - SOLO. En av de absolut bästa låtarna just nu! Gotta love it!


27/03-2010

Hejhej! Gårkvällen spenderades halvtittande på Petra Medes program & så var jag inne på msn. Lite halvkul sådär för det var nästan inga personer inne. Gick och la mig 20 över elva och vaknade vid kvart i nio imorse av att Lotta spatserade runt i min säng. Sötis.
Vi åkte runt 10 till turistmässan där vi spenderade ett bra tag vid Tysklands-stånden, det verkar som om vi åker dit i sommar. ;) Vi gick såklart upp till Sverige-våningen där vi hälsade på en massa söta Lisebergskaniner. Puss på dem!
När vi skulle åka hem var jag väldigt yr, inte så kul. Drack en massa vatten när jag kom hem och nu är yrseln borta. Skönt!
Har inga andra planer men det kanske dyker upp något.
Pusspusspuss!

26/03-2010

Hejhej! Har precis ätit middag. Quesadillas, gött.
Idag hade jag NO, drama (presenterade dock inte idag, vi gick över tiden), svenska och elevens val som faktiskt är ganska tråkigt just nu... Sorry Frida, men jag kan typ allt... Vill röra på mig. :p
Efter skolan hade jag inget att göra så jag följde med mami och mommo till Ikea för att kika lite, sedan tvingades jag in i trååååkiga rusta och jysk. Loggade in på msn i mobilen men alla som var inne var upptagna, sen när en person väl var online så skulle den personen logga ut. Lyckat. Haha.
Har som sagt precis ätit, lyssnar på musik. Härligt, härligt!
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, vad jag än gör tillbringas i alla fall med en Ben & Jerry glass, halfbaked såklart. Mumma.
Imorgon ska familjen åka till turistmässan, kul! Sen har jag ingen aning vad jag ska hitta på, får se.
Küsse<3


<3

Pic's.

Det gick tydligen inte att publicera detta inlägg, så jag postar det nu istället.


Nu kommer ett par bilder från igår och idag. <3


Lotta låg i Fridas knä :D

Sen låg hon bredvid mig. :)





Idag. Ignoera att jag ser helt fet ut.. ;)

Som Olivia sa: Olivias rosa converse, Fridas skinnconverse och Annas fejkconverse! ;)
<3

25/03-2010

Heeej! Sitter och fixar med min presentation till dramat, ska ta bort lite effekter och sedan råträna.
Igår var jag upptagen hela dagen, först fick jag skynda mig till skolan med en schnögg outfit (om jag får säga det själv? ;)) för att sedan skriva ett nationellt prov. Det näst sista (på måndag ska vi ha sista muntliga delen) och jag tycker att det gick bra! Det var inte så svårt som jag trodde. :)
De flesta blev klara runt 10-tiden och då fick man gå hem men jag och tjejerna stannade kvar ett par minuter. Vet inte riktigt varför, haha. Ja, sen gick jag och Frida hem till mig och Olivia åkte hem. Väl hemma gjorde jag och Frida sammanlagt allt detta: Vi spelade Sverige spelet (junior ofcourse, hahaha), åt lunch, tittade på små söta klipp när vi var små och gick på dagis, tittade på en sjuk serie eller film (whatever) om norska ungdomar och sex haha, studsa en studsboll fram och tillbaka i mitt rum vilket resulterade i att ett kort ramlade ner... Runt tjugo över fem tog vi spårvagnen till järntorget där vi mötte upp (fattar egentligen inte varför man skriver möta upp? hehe) och käkade på bunken. Gött. Sedan bar det av tvärs över torget till Pusterviksteatern där vi skulle titta på en tyst teater, Nattgästen tror jag att den hette, den var helt okej. De hade delat upp teatern i två delar, måste säga att det första delen var bäst. Den var mycket roligare, den sista delen tycker jag var väldigt seg och tråkig. Det var i alla fall väldigt skönt att sova sen!

Vaknade klockan sex imorse, 45 minuter innan jag egentligen ska vakna, men jag kunde inte somna om. Live avundsjuk blev man på Frida som låg och sov så sött! ;)
I skolan hade vi författarbesök (Mårten Sandén), vi satt i mediateket och lyssnade på hans babbel. Vissa saker han sa var intressanta men inte allt...  Vi satte oss framför killarna (smart?) som höll på med stolarna hela tiden, när författarbesöket var slut välte David min stol (alltså inte så att jag ramlade men ni vet när man vickar på stolen och sen "åker tillbaka". Så gjorde han) schysst! Hahaha.
Vi hade en halvtimmes rast och sedan hade alla engelska där vi skulle översätta låttexter från engelska till svenska. Efter det hade vi klassråd som gick lite överstyr...
Det bästa: lunchen. Inte själva lunchen för den var äcklig men lunchrasten! Love. Jag och tjejerna satt utomhus på stenarna och lyssnade på musik och snacka och höll på som vi brukar. Inga jackor behövdes heller! Det var vaarmt och härligt! Blev jätteglad när jag såg några fiskmåsar, det betyder ju vååår!
Efter den underbara rasten var det NO som inte var lika underbart... Det är så tråkigt att vara inomhus när det är så fint väder!
Var tvungen att gå lite tidigare för jag hade ett läkarbesök, åkte dit med brillorna på. Nice.
När jag skulle åka hem hoppade jag av vid Frölunda Torg och gick till en av mina favoritbutiker - New Yorker. Köpte två par tunikor och ett par svarta ballerinaskor.
Kanske blir en tripp till Frölunda på söndag, får se. Min garderob är inte särskilt sammarbetsvillig... Enligt mig i alla fall. ;)

Nu ska jag träna på dramapresentationer som handlar om bloggar!
Puss<3


Jag för en stund sen.

What happend today?

Hejhej! Sitter med värsta tandvärken och lyssnar på musik. Hehe.
Den här dagen har gått väldigt fort! Det kan bero på att vi nästan bara hade roliga lektioner, särskilt på religionen! Då läste Lasso upp olika horoskop och så skulle man känna efter om man kände sig träffad. Typ.
Olivias var spot on! Skorpionen, njaaee... Sex och våld är inte riktigt jag. Haha.
Vi hade fotboll på gympan idag och det var -fattar inte att jag skriver detta- ROLIGT! Hatar verkligen fotboll, det är riktigt kul att titta på men inte att spela. Men idag var det faktiskt roligt. I alla fall på matchen, inte när vi skulle springa runt en bana. Det gick inte så bra... Hehe.

Efter skolan gick jag och Olivia hem till mig för att byta väska och så skulle Olivia avsluta sin sminkning. ;) Sedan åkte vi till Kungsportsplatsen och fikade på Waynes. Chai latte och morotskaka blev det för min del.
Det var gott men inte så gott som det brukar, kanske för att det var en ny bakom disken...
När vi fikat klart kikade vi lite i Glitter och Bodyshop innan vi gick till turistbyrån där Olivia skulle köpa sig en "I LOVE GBG"- tee. Nice.
Efter det blev det att ta spårvagnen hem och käka.
Nu sitter jag som sagt och lyssnar på musik. Ska plugga lite tyska sen, men det var bara ett par ord. Lätt som en plätt!

Jahapp, det går inte att ladda upp bilder. Får försöka senare.
Pusss<3

23/03-2010

Hejhej, sitter i mitt rum och är helt fixad.
Ska strax gå ut i det ruggiga vädret för att gå till skolan.
Okej, regn är i alla fall bra mycket bättre än snö! Om det hade snöat vet jag inte vad jag hade gjort! ;)
Idag blir det teckenspråk, religion, matte, NO och idrott. En helt okej dag. Vi har inte haft teckenspråk på ett bra tag så det blir kul! Förra gången skulle vi ju skriva från svenska till teckenspråkets grammatik. Det var superkul! Nej, nu måste jag gå.
Puss<3

Godnatt

Brrrr... Sitter och fryser rumpan av mig! Haha. Usch, antingen är det jättekallt eller jättevarmt i mitt rum. Why? Skulle behöva inbyggt golvvärme och luftkonditionering! ;)
Nu började det på fyran igen, visst är Hans jättegullig! Han är mycket bättre än den där kvinnan som var med förra gången...
Back to reality var jag nära att skriva men så blir det ju inte. Hehe.
Åh, nu träffar hon sin mamma! :D

Skriver inget mer ikväll, så natti natti. Puss & kram. <3

Spårlöst försvunnen

Sitter och tittar på Spårlöst försvunnen på fyran, älskar det programmet! Det är så fint när de finner varandra att man nästan börjar gråta, men bara nästan. ;)
Ikväll ska vi få följa Martina i Colbombia som leter efter sin biologiska mamma.
Brukar ni titta på det här programmet? :)

Update

Hejhej! Har precis kommit hem från Mio. Soffan var jättefin! :)
Det har varit ganska roligt idag, men det var skitäckligt på lunchen så vi gick ner till Willys och köpte drickyoghurt's. Mumma. Kanske inte Fridas konstiga havreyoghurt då men... Haha.
John kom till skolan idag, direkt när jag såg honom utbrast jag "Joooooohn!". Lilla ponnyn! *Ler brett* (Vi kallade honom för ponnyn förra året... Inte för att jag vet varför men vi gjorde det...)
På engelskan hade vi nationella proven - pratdelen. Det gick ganska bra trots att jag typ inte kunnat prata normalt på hela dagen... Haha.

Har inget mer vettigt att skriva, så tchüss!


Två riktigt fina bilder på Ashley Olsen, eller om det är Mary-Kate.. ? Det stod inte, haha.

22/03-2010

Godmorgon! Har precis plattat håret och sminkat mig så jag är helt klar.
Idag blir det slöjd, engelska, SO, matte, svenska och sedan matte igen. En kille från den gamla klassen, John, ska kanske komma till skolan idag. Det blir jättekul isåfall! :)
Efter skolan ska jag, mamma & pappa åka till Mio för att kolla på en soffa.
Ska skynda mig lite nu, packa väskan och ta på mig ytterkläderna.

Just det, igår åkte vi till två möbelaffärer och hittade ett jättefint  matbord + stolar och ett vitrinskåp. Jag tror att vardagsrummet kommer bli jättefint sen! Nej nu ska jag sluta upp med skrivandet. Vi ses sen! Puss<3

Love. Want. Need.



Lovelovelovelove. Wantwantwantwant. Needneedneedneedneed!

21/03-2010

Hejhej! Har precis ätit frukost och tänkte fixa lite grejer nu, det blir inte att hjälpa till att måla idag... När jag gick upp [runt halv 10] hade pappa redan målat färdigt fondväggen. Haha, men det blev jättefint! Det blev inte den färgen jag sa först, den var tydligen alldeles för rosa så vi körde på en caffelatte färg i metallic typ. Det är svårt att förklara färgen men den skimrar i alla fall. Najs. Ni får se före och efter bilder när allt är helt klart.

Drömde en riktigt äcklig dröm inatt, att jag typ filmade runt i mitt rum och så i en film rörde en stol på sig ganska rejält av sig själv. *Ryser*


För några dagar sen.

Lotta the last couple of days. <3


Någon gång i veckan. Sötis <3


Igår, hon lade sig i tvättpåsen! ;)

Imorse. Min lilla snuttis.


Hon var lite trött imorse. ;)

20/03-2010

Guten morgen! Har en liten paus i "arbetandet". Pappa har precis målat taket och snart ska jag och mamma måla listerna. Sedan blir det väggarna och fondväggen.
Om ni undrar hur mitt rum ser ut just nu så kan jag säga såhär: "Vardagsrummet har invaderat rummet".


I brist på bilder lägger jag upp denna söta bilden på tvillingarna. <3


Inspiration


Hemma från skolan.

Hejhej! Sitter och lyssnar på musik, satt i soffan och tittade på tv förut. Då gjorde Lotta världens sötaste grej, hon drog till sig nackudden och lade sig på den! Haha, sen lyfte jag ner henne och då bäddade hon ner sig i en av tvättpåsarna! Min lilla sötis! <3
Idag hade vi världens längsta no-lektion, tråkigt. Jobbar med kroppen nu och skulle läsa om huden. Boring. Sen blev jag lite förbannad för en sak...
På dramat var jag först ut att presentera men jag kände mig inte alls förberedd och jag hade inte tränat så att blev konstigt, ska göra det nästa fredag istället.
På svenskan skrev jag på min "recension" av Den femte systern och sedan var det lunch. Snälla ge oss bättre mat! :(
På elevens val redigerade vi bilder som vanligt, snart har vi gjort allting. Ska vi verkligen ha detta fram till skolavslutningen?
När jag kom hem gick jag ut med Lottapotta och sen vet ni ju vad jag har gjort. ;)

Har inga mer planer idag, ska nog flytta saker från vardagsrummet till andra ställen [haha] eller så gör vi det imorgon, jag vet inte. Ska i alla fall städa mitt rum, det är KAOS! Det ligger kläder på golvet & på min fotölj - den syns ju inte längre haha, byråns lådor är utdragna och där hänger det ut massa kläder och bälten... Najs va? Not.

19/03-2010

Godmorgon! Har ätit och fixat mig, ska skicka ett arbete till min mail - vi ska ju ha presentationer idag på dramat. Man fick välja vad som helst att berätta om, det vi skulle träna på är scennärvaro -hur man ska stå, hur man ska prata, hur man ska titta och så.
Själv tycker jag inte att jag har något problem med det, alltså scenskräck typ. Det är mer när jag ska sjunga, fast det har också blivit bättre. :) Förutom drama har jag NO, svenska och elevens val. Kort dag idag! Jippie! När jag kommer hem ska jag hjälpa till att flytta på en massa saker i vardagsrummet för nu i helgen ska vi måla om där! Det blir vitt och typ som en fondvägg där matplatsen är, en jättefin rosa-beige-lila pärlemor färg!

Har ni några särskilda rutiner på morgonen?
Själv har jag alltid det såhär:
06:45 - Går upp och äter.
07:05 - Går till badrummet och borstar tänderna och tvättar ansiktet.
07:10 - Står och gräver bland mina kläder, haha. Sen sminkar jag mig och fixar håret.
8:00 - Går hemifrån.

Nu ska jag printa ut ett papper, puss!

18/03-2010

Hejhej! Har suttit och lekt en stund och försökt att lägga till lite ikoner framför lite grejer men det lyckades inte... Får försöka en annan dag.
Idag har det gått väldigt långsamt! Eller, inte på morgonen i alla fall - då gick det väldigt fort! Skulle printa ut alla engelskapapper men datorn krånglade och det gick inte att printa ut papperna så det slutade med att jag fick springa till skolan utan några papper. Suck.
På morgonen hade vi svenska där jag började skriva en text om varför jag inte kunde läsa boken jag fick eftersom alla andra ska skriva en recension om sina böcker. Vi fick också veta vad vi fick på nationella proven! Blev jättenöjd! :)
Efter svenskan var det dags för deutsch där vi skulle skriva upp ord och dess motsattsord på tavlan och så gick vi igenom det nya kapitltet. Sen var det olweus där det hände en liten sak, no comments.
Lunch, blä.
På no'n började jag att läsa om kroppen och så fick jag veta vad jag fick för betyg på det senaste provet vi hade, blev jättenöjd där med!
Sen var det dags för idrotten som jag helst inte vill prata om! Haha, riktig gymnastik hade vi! Vi skulle hoppa över bockar, klättra upp för rep, göra kullerbyttor [som jag pinsamt nog inte kan! haha] , göra volter med hjälp av ringarna och annan svår skit. Det är inte min grej precis... Jag menar, att hoppa över en bock? För det första var det jättesvårt [har aldrig gjort det förut] och sen så är det meningslöst! ;)
Det har inte hänt så mycket mer än detta.
Puss

17/03-2010

Hejhej, skriver ett snabbt inlägg innan jag måste tillbaka till andra världskriget! Igår skrev jag ingenting då mitt internet helt plötsligt slutade att fungera, verkligen superbra när man skriver ett arbete och behöver internet... Blev så förbannad att jag ville slänga ut datorn genom fönstret. Men jag tänkte, nej det hjälper nog inte. ;) Så jag sket i att fortsätta att skriva och tittade på Desperate Houswives som alltid är lika kul!
Igår hade jag nationella proven i engelska, läsförståelse. Hade inte hörförståelse då jag går i en hörselskola. Hade velat prova hörförståelsen men jag glömde bort det... Hehe. Fick i alla fall veta av engelskaläraren att det hade gått jättebra för mig. Prickade in alla rätt där man skulle skriva in ord i luckor. Jippie! Är stolt över mig själv! :)
På idrotten hade jag och Felicia N lektion, oväntat och oförberett - därav en helt okej lektion. Det var oväntat för att lärarna hade planerat en innebandylektion och jag och Felicia hade tänkt ha en innebandylektion, så de la över allt ansvar till oss istället. ;)
Ja... Idag hade jag engelska, SO, bild, tyska och matte. Helt okej lite halvseg dag med äcklig mat i bamba. Jag tar alltid grönsaker, varje dag är grönsakerna jätteäckliga men idag tog jag broccoli och det var gott! Chockerande gott! Skulle gå för att ta mer, men då var det helt plötsligt skitäckligt. Vad gör bamatanterna egentligen? ... Haha.
Ja som sagt arbetar jag med andra världskriget, engelska. Har det sista nu och sen är jag äntligen klar.
Puss<3


Ett par outfits


Leggins - Gina Tricot
Linne - Fått
Kofta - BikBok


Tunna leggins - kommer inte ihåg, H&M tror jag.
Tunn cardigan - Gina Tricot
Linne - New Yorker
Halsband - New Yorker


Jeans - BikBok
Pufftröja - H&M
Halsband - New Yorker... Som ni kanske har märkt fullkomligt älskar jag det halsbandet! Tack mamma! :)<3

Usch vilka konstiga outfitbilder... Aja. Här är i alla fall de bortglömde outfitsen... Hehe. Har varit riktigt dålig på att ta outfitbilder... :(

Dagens outfit



Jeans - Fått av Yvonne men jag vet att de är ifrån MQ.
Tisha - H&M
Stickad lite oversized bolero - Fått av Yvonne
Skor - Skopunkten.
Halsband - New Yorker

15/03-2010

Hejsan! Ska skriva på engelskan nu men tänkte bara skriva ett snabbt inlägg (+ posta outfits som jag glömt av, fotade även dagens outfit och har kommit på ett bra sätt att göra det! Hallelujahmoment!).
Idag satt jag och stickade på slöjden och så började jag på en avslutning (haha) av en garnkyckling jag började på när jag var 10-11 år... Haha. Hade nämligen glömt att skriva ut texten till hotpantsen.
På engelskan gick vi igenom olika grejer till nationella provet imorgon.
Sedan skulle vi fylla i ett formulär på SO-tiden, det handlade om tobak, alkohol och sådant.
Lunchen var sådär, åt inte så mycket...
På matten gick det jättebra, musiken gick väl sådär. Vi skulle framföra våran låt idag (jag, Frida & Nancy. Olivia var inte i skolan idag..) men det blev lite konstigt... Haha, det går nog bättre nästa vecka! Vi ska sjunga den igen för att Olivia ska kunna vara med.
På svenskan började vi lite med de olika nordiska språken och sedan jobbade vi med grammatik.
Gick med suckande steg till extramatten, hann bara sitta där i typ sju minuter, känns jätteonödigt. Men jag vill inte gå ifrån svenskan tidigare... Får se hur jag gör där.
Japp, sen gick jag hem och nu sitter jag här efter maten.

Nu blir det att ta tag i engelskan.
<3

Today

Hejhej, ska strax gå och duscha.
Det blev inte mycket till plugg idag kan jag säga, hade planerat vad jag skulle göra. Men jag fick veta att vi skulle till mormor imorse, inte kunde jag säga nej - det ville jag inte heller. Har även varit på inte-så-bra humör idag då jag är lite ledsen för en sak... Jag hoppas och tror att det inte är något allvarligt.<3

Hos mormor var det som alltid kul, + så hade Yvonne med sig en massa kläder. wihoo! Tyvärr var de flesta kläderna i storlek S men jag ska sy in dem! :) Och en kofta ska jag använda som vårjacka, jättesöt a-linjeformad rosa sak!
Vi åkte till Frölunda Torg efteråt där jag köpte ett par svarta leggins/tights. Mina gick ju sönder när jag ramlade... Har fortfarande blåmärken...  Men nu har jag ett nytt par i alla fall.
Vi kom hem ganska sent och åt middag och åt glass till efterrätt. Mums.
Men vi skulle vara färdiga med engelskan på torsdag har jag för mig.. ? Så jag behöver kanske inte stressa?



14/03-2010

Guten morgen!
Har redan varit vaken en timma och hunnit äta frukost.
Vid halv tolv ska vi åka till mormor och sedan till Frölunda Torg, ska även plugga engelska när jag kommer hem.
Just det! Glömde skriva att vi gick på hockeymatch igår! Vi fick biljetter i julklapp, Frölunda Indians mot Djurgården. Blev lite sur för jag ville se på melodifestivalen men det löste sig, vi spelade in melodifestivalen som vi skulle se på när vi kom hem.
Men vi satt så nära djurgårdsklacken så vi var bara där på första perioden. Det var så obehagligt. Blev jättearg för de sjöng att de hatar Göteborg när alla skulle sjunga nationalsången. Det visar ju hur mycket de gillar sitt land. *Host* Inte alls? Snälla, det är inte blodigt allvar!
Aja, vi åkte hem efter första perioden som sagt och tittade på melodifestivalen tillsammans.
Ni vet vad jag tycker om vinnaren...

Ska gå och ta på mig så att det är färdigt, så att jag slipper stressa sedan.
Ska ta på mig nya skinnjackan för andra gången också! Älskar den! Den är så härligt mjuk!
<3

Är för arg för att komma på en vettig rubrik...

Får lugna ner mig lite, haha. Nej men jag tycker ärligt talat inte att det var en bra artist vi skickade. Låten är helt fantastisk men inte artisten. Jag tror att vi hade gått långt med Timoteij! Musiken är lite "öst-ish", texten är jättefin och tjejerna är grymt duktiga på vad de gör. Jämfört med Anna som låter som ett får...

Jofama by Kenza

Hejhej, som ni kanske ser har jag ändrat ännu mer i bloggen. Ska fixa med en ny header och sedan är jag klar. Men nu tänkte jag visa min godbit jag fick hem idag...


Svart, tajt, kort, nitar, flätat, blommigt foder, skitsnygg, JOFAMA BY KENZA!
Har tjatat om den här jackan hur länge som helst och idag fick jag den! Är överlycklig! Love love love!
Ingen kommer att få prova den, ingen ingen ingen! För det passar mig perfekt och jag vill inte att den ska töjas ut eller så. Hehe. :)

obs!

Nu kommer det bli lite konstigt i bloggen, ska ändra katergorierna.
Hoppas det blir bra i alla fall!
<3

13/03-2010

Lööördag! Det gillar jag very mucho! Gick upp vid halv tio och slappade i soffan, efter någon timme gjorde jag frukost. När jag precis hade börjat äta (klockan var halv 11 då) så ringde mamma och sa att jag skulle vara färdigklädd och så halv tolv, började protestera men så sa mamma att det var en överraskning så jag åt färdigt och fixade mig. Först hämtade mami&papi pengar vid Frölunda Torg och sa då att vi skulle till Frölunda Torg, vilket vi inte skulle så vi åkte vidare och i bilen sa de att vi ska kolla på en kamera, att vi ska på loppis och så. Vi hamnade på Övre husargatan (ligger nedanför Sahlgrenska, ungefär) där vi gick in i butiken Kajs. Det första jag såg var en massa tjocka vinterjackor. What?!

Kom i alla fall hem med en stor påse...


Ni får se vad det är för något sedan... Kom tillbaka vid halv sextiden! ;)

Mascaror


MAXFACTOR - Lash extension effect & The falsies volum' express mascara




Update

Hejjsan! Sitter och luktar på mitt hår och mumsar på naturgodis, duschade förut så mitt hår luktar bär och blommor. We like that!
Åkte som sagt till frölunda torg för att fixa lite och så skulle jag köpa en ny mascara. Men jag kom faktiskt hem med två... Hehe...
Vi köpte med oss kinamat, gött! Men jag blev lite arg faktiskt... Jag tog kyckling med ananas (och ris såklart) men vad är det i när jag får burken? Jo massa morötter och LÖK i! Det var mer LÖK än ananas! Och alla jag känner vet att jag hatar lök! Dagens irritationsmoment...
Aja, brorsan hade tagit med sig en ny kompis hem så det blev lite intressant vid middagsbordet när jag och han började debattera om november är höst eller vinter. Det är höst. Har till och med kollat på tyska wikipedia! ;)
Haha, nog om det.
Idag har jag även köpt nya ELLE-tidningen. Ack så mycket fint! ELLE har verkligen förbättrats genom åren, förut var det ju bara dyra grejer men nu är det både och. Superbra! Älskar verkligen "photoshootsen" i mitten, man får så himla mycket inspiration att det inte är sant!

BTW: På H&M där jag köpte mascarorna blev jag lite deprimerad. Gå INTE in dit! Det var rena rama himmelriket! Ursöta klänningar, en rosaglittrig kavajliknande sak, jackor av alla dess slag... Oh my gosh!

12/03-2010

Hejhej, kom hem för en stund sen efter en kul skoldag.
Hade no-prov, okej det var inte så kul. Men jag tror att det gick bra, hoppas det i alla fall.
Hade drama, egentligen skulle alla redovisa sina presentationer idag men ingen var klar... Hehe.
Sen hade vi svenska där vi skulle fortsätta på novellerna, idag hade jag dock ingen inspiration så att jag skrev var två meningar... Hmm...
Sen var det lunch där vi skulle äta äckliga fiskbullar och fiskpudding. Jag tog fiskpudding för jag trodde att det skulle vara godare än fiskbullar, öhm... NOT.
Det var lite roligt när en lärare (en tjötig!!) kom och korsförhörde Frida om hennes kamera... Haha, kunde nästan inte hålla mig för skratt när jag såg hur uttråkad Frida såg ut att vara...
På rasten tränade vi lite på låten till musiken och sedan hade vi elevens val där jag har fotoredigering.
Ja, det var min dag det.
Alla (nästan) elever på skolan är så härliga! :) Kommer att sakna skolan. <3

Ska till Frölunda Torg om ungefär en timma, ska mysa lite med Lotta som ligget så skönt i mitt knä.
Puss<3


11/03-2010

ÅÅÅÅÅH!! Jag blir galen! Dagen började jättebra, satt och åt en god frukost. Och vad händer? Jo, det känns som om någon slår magen - innefrån. Jag tänker inte mer på det och går för att borsta tänderna, vilket knappt gick då jag stod dubbelvikt av magsmärtan. Rusar in till mitt rum och lägger mig i sängen under täcket.
Skulle precis försöka ta en tablett efter många om och men, men då mår jag plötsligt jätteilla och känner hur det är påväg. Usch. Satt på golvet vid toaletten i ett par minuter och då försvann det. Bäddade ner mig i sängen ett tag innan jag bäddade ner mig i soffan. Tittade på Tokio Hotel TV med Lotta i famnen. Nu mår jag mycket bättre men är väldigt trött.
Ska plugga sen, jag MÅSTE gå till skolan imorgon. Jag tänker inte låta en j*vla m-värk hindra mig!

Har inget mer att skriva, puss.

Plugg

Hejhej, sitter i mitt rum och ska strax börja pluuugga. Tyska, engelska och NO. Phew... Hade matteprov idag, det gick bra. Det kändes i alla fall så, fick även veta mitt betyg på förra tyskaprovet, VG. Yay!
På fredag har vi NO-prov i kemiska reaktioner. Usch vad mycket prov det är nu.
Idag har det inte hänt så mycket mer, hade elevrådsmöte istället för bild. Men vissa tenderar att spåra ut... Var jätteirriterad när jag gick till lunchen, och vad är det där då? Jo, äcklig köttsoppa. Toppendag! Not... Aja, mina vänner gör alla dagar till bra dagar! :)


Haha, skulle kolla en grej på bloggen (på engelska) och så stod det i fönstret Anna Hoffrén istället för Anna Hoffre. ;)



10/03-2010

Guten morgen!
Har ätit, fixat mig och så. Är helt klar och redo för skolan!
Idag blir det engelska, SO, bild, tyska och matte. Ska ha matteprov idag, hoppas det går bra! Det här kapitlet var riktigt svårt, ska i alla fall läsa i rutorna där det står hur man gör och så på rasterna så att det går überbra! Hehe.
Nej, nu ska jag nog skynda mig.
Puss. <3


Häromvkällen. Ignoera de små finnarna, de är som bortblåsta nu. ;)

Design

Hejhej, som ni kanske ser har jag ändrat lite i designen. Dock bara grunden, ska fixa med kategorierna, flikarna och en ny header någon annan dag när jag har tid. Temat blir i alla fall: ljusrosa, grått, svart, mig (haha) och Tokio Hotel. Nice va? Hihi.
Idag har jag i alla fall räknat matte, väldigt tråkigt!
Har suttit och roat mig med att läsa mina inlägg på andra språk, tyckte att det var en liten kul grej att sätta in... :) Nu tittar jag på Desperate Houswives, har dock missat ganska mycket på grund av en liten kris i bloggdesignvärlden... Halva menyn hamnade på fel ställe, vet inte hur... Fick panik! Haha.


9/03-2010 - studiedag!

Hallojsan! Sitter i en av mina dundersnygga T.H-tishor efter lite frulle och en film.
Vaknade vid tiotiden så jag är rejält utvilad.
Tänkte sätta igång med matten nu men vi hörs! Hoppas ni får en fin dag. Puss.


Kauliz x 2

Sitter och halvtittar på Hollywoodfruar, det är inte så kul... Mest tjötigt faktiskt.
Har i alla fall tittat på en massa roliga videos med tvillingarna Kaulitz när de besökte ett tvprogram.
Satt och log förut, svårt att låta bli, om det hade varit olagligt att se bra ut så hade nog Bill fått livstid... ;)









Jag ÄLSKAR när Bill säger "Oh das ist so süss, oh Got...". Hihi <3

8/03-2010

Hejhej!
Sitter och lyssnar på musik efter en helt okej skoldag.
På slöjden gjorde jag nästan ingenting, jag gör ju hotpants och jag ska ha Tokio Hotels logga på ena låret på framsidan och så ska det stå "Tokio Hotel" på rumpan (yeah!) men det fanns inget bra typsnitt. Får väl hitta ett på Picnik! Men jag blir nöjd i alla fall, det är rosa velour (mjukt och najs) med svarta sidenband runt. :) Efter slöjden var det Engelska där vi håller på med tråkiga Andra världskriget, sedan SO där vi jobbar med Göteborgs historia (det e la gött! hihi), ehm.. äcklig lunch, matte, musik & svenska.
Tråkigt nog fick Olivia åka hem på mattelektionen, krya på dig!

Efter skolan åkte jag till Frölunda Torg och gav Jasmine ett USB-minne med bilderna, nästa gång vi ses ska hon ha lagt in hennes filmer. Smart va!
Ja, har inte gjort så mycket mer.
Imorgon är det studiedag. Skönt! Imorgon ska jag:

• Jobba med matte
• Jobba lite med engelska
• Fixa med en ny design...
• Blogga!
Främst... Ha sovmorgon!

Nu ska jag fixa lite.
Puss

7/03-2010 - Grattis mami!

Jag började med bild-inlägget tidigt i förmiddags, min dator har varit väldigt seg och konstig de senaste dagarna. Har typ inte kunnat göra någonting. :(
Aja, nu har jag äntligen laddat upp bilderna. Har mååånga fler men jag kan visa de en annan dag, det blir så mycket annars.

Idag vaknade jag runt tio efter härliga drömmar om Bill Kaulitz... :)
Steg upp och åt frukost tillsammans med familjen, grattade mamma på födelsedagen och gav henne presenter. Hon fick en skitsnygg lampa och en påse med hennes favoritgodis. Hihi.
Jag tog på mig kläder och fixade håret innan mormor kom för att fira mammas födelsedag med oss.
Hade inget speciellt på mig, jeans & min nya Bill Kaulitz - tisha som jag köpte i fredags. Love.
Vi åt en hemmagjord Budapest-bakelse, inte så god... Mami fick jättefina smycken av mormor, lite avis blev man allt...
När mormor gått hem åt vi en god middag och sedan dess har jag kämpat för att få datorn på min sida. Svårt!
Just nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, hänger inte riktigt med eftersom jag missade ganska många avsnitt i slutet av förra säsongen och nu hade jag missat nästan ett halvt avsnitt. Smartobert här!
Klockan åtta ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det Project Runway vid niotiden, jag & mami spelar in det. Där är vi i alla fall smarta! Hihi.

Nu tänkte jag fota dagens outfit, och försöka lägga upp den och andra outfits.
Puss<3


Hur söt får man bli? Lottapotta!

Welcome to Humanoid city tour - pictures!


Jag och Jasmine innan konserten.

:)

Haha! Förlåt.. ;)

Suverän öppning! :D

Coolt

Älskling♥



Twins

Sexy... :)



Tom & Georg

Love.





Åååh, Bill. My true love. <3







Sjukt cooolt!

Här är några av de bästa bilderna jag tog i fredags. Vill verkligen tillbaka, det var en fantastisk upplevelse. Jag ska ABSOLUT gå se dem igen, vare sig de är i Sverige eller inte! :)<3

Natti natti

Heeej!
Vill bara säga god natt! Ska inte lägga mig nu, men snart. Är ganska trött...
Puss<3


Ignoera att jag ser jättekonstig ut på den bilden.
Den blev lite suddig därför att jag glömde att ändra inställning... Aja, har i alla fall träffat Kenza och det är jättecoolt! :D

Tokio Hotel

Hejhej, ville bara säga hej!
Tittar på melodifestivalen, en del jag inte tycker är särskilt nödvändig... Blev i alla fall riktigt CHOCKAD över att Neo inte gick vidare, han var ju jättebra! Aja, Tokio Hotel är väl glada! Gulligt! :D
Har inget mer att skriva så jag tänkte lägga upp en bild från konserten, lägger upp fler imorgon.


Welcome to Humanoid city tour!

Gårdagen var helt underbar, inga lektioner, slutade tidigare, var på en underbar konsert med söta Jasmine, träffade Kenza och ...

Jag och Jasmine hade väldigt bra platser, mitt framför scenen. Tyvärr fick man vänta väldigt länge på att det skulle börja, men den långa väntan kompenserades av den helt fantastiska konserten!
Det hela var så coolt! Så Tokio Hotel! Jag finner inga ord, det var helt obeskrivligt. Det var absolut den bästa konserten jag någonsin varit på! Inte ens Britney's konsert överträffar dem! Grabbarna kändes så... Nära. Särskilt när Bill pratade mellan låtarna. Det finns ingen kille som har bättre röst än Bill, han sjunger precis lika bra live som på skivor, om inte bättre! HAN ÄR JU HELT FANTASTISKT SNYGG OCKSÅ!!♥ Och Tom som är grym på både gitarr och piano (som förövrigt tog eld! Det var jättecoolt!), Georg som är grym på bas stod som man är van att se honom & Gustav som spelar trummor som ingen annan kan. Det fanns ingenting som jag inte gillade med den här konserten - allt var helt underbart. Att få vara i samma byggnad som dem var bara för mycket, var nära att gråta ett flertal gånger. Men man kan ju inte klandra mig - allt var ju helt perfekt! Stod och dansade, skrek och skakade under hela konserten med ett stooort leende på läpparna, FYFAN VAD KUL DET VAR!!!
Det bästa tycker jag var när Bill sjöng "Shadow", det var otroligt fint!

Jag gillar ju det allra mesta inom musik men det finns inga band/artister som berör mig så mycket så som Tokio Hotel gör. Man känner verkligen igen sig i deras texter och kan relatera till dem.
Jag är otroligt glad över att jag var där igår!
Tokio Hotel är bäst!! ♥♥♥

Det var även kul att få träffa Kenza, hon är ju lite av en bloggförebild för mig. Hon var inte alls så som jag trodde hon skulle vara. Jag trodde att hon skulle vara kaxig och så men hon var inte ens i närheten av det! :)
Tack Jasmine, för att du följde med och delade en FANTASTISKA kväll med mig!
Nu ska jag äta och svimma lite. ;)

(Laddar kameran men när jag laddat färdigt den ska jag ladda upp ett par bilder)



5/03-2010

Hejhej, sitter här och har skitont i magen. Snart är det dags! Ska träffa Jasmine utanför Sinclairs dansskola, hennes morfar ska köra oss till Scandinavium där vi ska se TOKIO HOTEL!!!! :D
Får la berätta lite om dagen...
Jo, vi i nian och tian hade ju stationer. Jag & Frida, Sara & Felicia och David & Stefan var i gymnastiksalen.
Ni vill inte veta vad killarna gjorde innan vi lyckades komma in... Haha!!!
Aja, alla småbarn var jättesöta och samarbetade suveränt!
När inga elever var där så mötte jag & Frida - Sara & Felicia i dragkamp... Det gick inte så bra för när Frida släppte taget om repet så åkte jag med när Sara och Felicia drog i repet... HAHAHA!
Sedan stod jag & Frida och killarna och försökte knuffa ner varandra på respektive station, det gick inte heller så bra... ;)

Nej nu KAN jag inte skriva mer, blir gaaalen!!!
Ska gå på toa och sånt nu innan jag åker.
Puss!!!<3

4/03-2010

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!
Det gick precis upp för mig, jag ska se Tokio Hotel imorgon! Har inte tänkt på det så mycket och ryckt lite på axlarna när andra pratat om det. Men nu grät jag bokstavligen av lycka! SHIT! Kommer inte kunna koncentrera mig imorgon, TUR att vi inte har några riktiga lektioner imorgon. Annars hade jag väl fått IG i allting. Haha! Frida, på elevens val - VI MÅSTE GÖRA NÅGOT MED KÄNDISAR!!!
Imorgon, i skolan, hade jag tänkt ha en av mina Tokio Hotel - tee's och min Tokio Hotel - väska.
På konserten ska jag ha en liten svart sak med pajletter. Love. (Den från MQ jag köpte i höstas, köpte den ju främst till konserten! ;))
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om Tokio Hotel men då kommer jag börja lipa. Haha! <3

Igår fotograferade vi och fick besök av Amnesty där vi gjorde ett par övningar. Det var ganska kul.
Sen hände inget mer den dagen.
Idag däremot, arbetade vi med Livsglädje på förmiddagen, jag och Olivia gjorde ett collage tillsammans. Självklart var Bill med på ett och ett annat hörn... ;)
Efteråt var det lunch och sedan hade vi "mingel" i navet där vi hade utställning.
Först babblade rektorerna på om massa skit, lyssnade inte riktigt... Sen pratade alla klasser förutom våran om vad de har gjort, lyssnade inte på det heller... Fy skäms! Haha, efter det serverade min klass kärleksmums och dricka. Vi fick självklart varsin. ;)
Vi hade ingen idrott idag heller, har inte haft det på ett tag... Hehe.
Satt och väntade på att Fridas taxi skulle komma, tillsammans med Frida och Olivia uppe vid vårat klassrum. Sedan bar det av hem där jag käkade middag, nu håller jag på att ladda kameran och taggar inför imorgon.
Nu ska jag hoppa in i duschen så att mitt hår blir fräscht och fint. :)
Puss<3


02/03-2010

Hejhej!
Sitter i mitt rum och kikar på asos. Grymt snygga kläder & accesoarer! Love!
Igår fungerade inte internet riktigt som det skulle så jag hann inte skriva ett inlägg, men i skolan tittade vi på film (Fighter) den var helt okej, efter filmen var det lunch och sen skulle vi diskutera filmen i olika grupper. Sen hade vi musik och sedan skulle vi ta en lag och hitta på en passande bild till det (vi ska fota bilderna imorgon).

Idag tog vi två foton (Hajans & Fridas, bilderna blev bra!). Lite pinsamt dock, när vi tittade på bilderna, att Lasso såg en sjukt konstig bild på mig... Vi hade Fridas systemkamera. Piiiniiiigt! Hehe.
"Fotograferingen" gjorde vi på ungefär 40 minuter, tror jag? Sedan skulle vi gå till spårvagnen för att åka till Världskultursmuseet. Vi har en backe upp till skolan och precis innan backen börjar (alltså uppifrån) så halkade jag på isen och skrapade upp ena knäet och fick ett blåmärke i ett finger. Jag visste inte att jag hade skrapat upp knäet så jag gick ner för backen med vännerna, lite skakigt sådär, och så kikade jag på knäet och då ser jag hål på mina favorittights! Då kikade jag i hålet och ja, jag blöder, ganska mycket.
Då tänkte jag och Frida gå upp till skolan igen och sätta på ett plåster (såklart) men då kommen en lärare och säger att vi inte hinner det, så hon hämtar massa papper som jag tydligen ska vrida om knäet när jag är i SPÅRVAGNEN. Pinsamt? Frida hittade som tur ett plåster i sin plånbok som jag fick. Har faktiskt fortfarande ont! :(
Aja, på världskultursmuseet skulle vi kolla på en utställning som heter Jag vill ju bara ha respekt, om våld och mobbning bland oss ungdomar. Det var ganska intressesant, men jag vet inte om man kan kalla det för utställning. Det var ju typ ingenting... Haha.
Vi åt massäck på deras STOOORA trappa, gött!
Efteråt åkte vi till Frölunda Torgs bowling, där vi skulle spendera idrottstimman. ROOOOLIGT! Jag slog mitt rekord, eller... Jag vet inte om man kan kalla mina förra slutpoänger för rekord-material. Haha! Men nu fick jag över 100!! Wohoo. Det är ingenting jämfört med Olivia som fick över 200! ;)
Det var kul i alla fall. Efter "skolan" åkte jag hem och tvättade rent såret och lade på ett plåster, sedan var det vårdcentralen IGEN. Jag kommer inte ihåg om jag har berättat om min vänstra häl? Jag har i alla fall ett sår, det ser ut som ett litet hål typ, som blöder ett tag sen försvinner det och sen kommer det tillbaka osv. osv. Så har det varit sen förra året. Förra veckan började det igen och ni kan inte ana hur less jag var.
Jag fick i alla fall veta att jag har en vårta i foten men eftersom det blöder ska jag få en remiss till Östra sjukhuset. Läkaren trodde i alla fall att jag inte behövde operera bort den. Hoppas inte det!
Det känns som om jag borde bo på ett sjukhus! Hahaha, med tanke på den senaste veckan! Ögoninflammation (helt borta nu! :D), vårta i foten, sår på knäet & snart kommer världens roligaste vecka. OHMYGOSH!! Haha!
Får väl trösta mig med helt nya avsnitt av the Simpsons klockan åtta och Desperate Housewives klockan nio. Toppen! Åh vad jag har längtat efter D.H! :)

Nej, nu ska jag fortsätta dreggla mig igenom asos hemsida... ;)<3
btw: NU ÄR DET VÅÅÅR!